-
Πέμπτη 12/5 στις 20:00 περίπου στα Φιλετάκια της Πεύκης!
Γιαααα δηλώνετεεε!!!!
Οδηγίες:
Από Αττική Οδό.
Μόλις βγούμε στην Λεωφόρο Κύμης, κάνουμε αριστερά στο 1ο φανάρι και αμέσως δεξιά στο 1ο στενό που επιτρέπεται, πάλι δεξιά και φτάσαμε!
(Είναι στο στενό που βλέπουμε μόλις στρίψουμε από το φανάρι και απαγορεύεται η είσοδος!!)Από Γαλάτσι.
Μόλις περάσουμε την BP (?) [πριν φτάσουμε στο φανάρι] κάνουμε δεξιά στην ταμπέλα 'Ταβέρνα ο Χρήστος' (ή ο Μήτσος, δεν θα τα χαλάσουμε, μία είναι!!!) -
Γιαααα δηλώνετεεε!!!!
Οδηγίες:
Από Αττική Οδό.
Μόλις βγούμε στην Λεωφόρο Κύμης, κάνουμε αριστερά στο 1ο φανάρι και αμέσως δεξιά στο 1ο στενό που επιτρέπεται, πάλι δεξιά και φτάσαμε!
(Είναι στο στενό που βλέπουμε μόλις στρίψουμε από το φανάρι και απαγορεύεται η είσοδος!!)Από Γαλάτσι.
Μόλις περάσουμε την BP (?) [πριν φτάσουμε στο φανάρι] κάνουμε δεξιά στην ταμπέλα 'Ταβέρνα ο Χρήστος' (ή ο Μήτσος, δεν θα τα χαλάσουμε, μία είναι!!!) -
Γιαααα δηλώνετεεε!!!!
Οδηγίες:
Από Αττική Οδό.
Ας πάει και το παλιάμπελο... ΜΕΣΑ!
-
ΜΕΣΑ
-
αυτο το ΜΕΣΑ του βασιλη, εγω το διαβασα ΜΑΣΑ!!!
Θα ερθω για συναισθηματικους λογους!
Ηταν η πρωτη φορα που ηρθα σ' επαφη μαζι σας!
(αχου το! τι χαριτωμενο!)
μιλαμε για τρελλα φιλετα, ομως!!! επισης αλλη μια φορα ειχαμε πετυχει και ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ gti χρωματος πλατινέ με φουλ εξτρα... δε ξερω αν θυμαστε... (τι θυμηθικα ρε γαμωτο..)
ααααχχχχ(Ενταξει κι εγω μεσα, λεμε!)
-
ΜΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πέμπτη 19/5 στις 20:00 περίπου στα Φιλετάκια της Πεύκης!Γιαααα δηλώνετεεε!!!!
Οδηγίες:
Από Αττική Οδό.
Μόλις περάσουμε την BP (?) [πριν φτάσουμε στο φανάρι] κάνουμε δεξιά στην ταμπέλα 'Ταβέρνα ο Χρήστος' (ή ο Μήτσος, δεν θα τα χαλάσουμε, μία είναι!!!)Μήπως είναι ΕΚΟ πρόεδρε;;;;;
-
ΕΚΟ...ΜΕΚΟ...μια βενζίνα εν πάσει περιπτώσει!!!!
Τα homing devices των Φορουμάδων θα τους οδηγήσουν απευθείας στην ταβέρνα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(Είναι στο στενό που βλέπουμε μόλις στρίψουμε από το φανάρι και απαγορεύεται η είσοδος!!)ναι ναι θυμάμαι... είναι εκείνο το πολύ μικρό στενό που είχες πει 'έλα μωρέ είναι πολύ μικρό .. και να τώρα φτιάχνουν την Αττική Οδό και τα έχουν κάνει όλα χάλια... δεν ξέρω πως να παω αλλιώς... ε μπες ανάποδα' και με το που παω να μπω βγαίνει ενα διπλό λεωφορείο!!!!
τι παω και θυμάμαι κι εγώ τώρα...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
(Είναι στο στενό που βλέπουμε μόλις στρίψουμε από το φανάρι και απαγορεύεται η είσοδος!!)
ναι ναι θυμάμαι... είναι εκείνο το πολύ μικρό στενό που είχες πει 'έλα μωρέ είναι πολύ μικρό .. και να τώρα φτιάχνουν την Αττική Οδό και τα έχουν κάνει όλα χάλια... δεν ξέρω πως να παω αλλιώς... ε μπες ανάποδα' και με το που παω να μπω βγαίνει ενα διπλό λεωφορείο!!!!
τι παω και θυμάμαι κι εγώ τώρα...
Τι πας και θυμάσαι και συ βρε παιδί μου!!!!
-
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά Πεύκη για φιλέτα και Καλύβια για κοψίδια;
Φάτε και λίγη σαλάτα επιτέλους!!!!Καλά λέμε τώρα!!!!!!
-
Θά ερχόμουνα κι'εγώ ρε παιδιά,αλλά δέν θα έχει παλτσέτες!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θά ερχόμουνα κι'εγώ ρε παιδιά,αλλά δέν θα έχει παλτσέτες!!!Λύσσαξες με τις παντσέτες!!!
Θυμίσου στο Ακρόπολις να φέρουμε και τέτοιες για ψήσιμο!!! -
Α όλα κι όλα για παντσέτες να βρείτε άλλο μαγαζί. Έχουμε ένα καλό εδώ κάτω τι λέτε;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Α όλα κι όλα για παντσέτες να βρείτε άλλο μαγαζί. Έχουμε ένα καλό εδώ κάτω τι λέτε;Ααααααχχχχχ!!! Η Μάχη της Κρήτης ακόμα δεν έχει γίνει γμτ!!!!
-
Φέτος στό Ακρόπολις Νίκο,ούτε θα με δείτε ούτε θα σας δώ από ότι φαίνεται.
Στό τρέξιμο θα είμαι φέτος. -
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!!Τώωωωωρα η αγουρίδα?....Την φάγαμε!!!!
-
Καιρός τότε για το μέλι!!! Μήπως καλύτερα τσικουδιά με μέλι;
ΠΕΥΚΗ XVII-Το Βασίλειο των Φιλετακίων!!!