-
Φίλε αντμινιστράτορα, μου παίρνει καμιά 20ριά ώρες να φκιάξω ένα τέτοιο ποστ. Σίγουρα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όταν το βλέπω 'κατακρεουργημένο' μετά και μάλιστα χωρίς καμιά εξήγηση (την πρώτη φορά). Έπειτα, άλλο να'ναι οι φωτό μέσα στο κείμενο και άλλο σε link. Δεν είναι ίδια η εικόνα ούτε ίδιο το (όποιο) ενδιαφέρον του όλου άρθρου. Αντιλαμβάνομαι βέβαια, ότι και η ιστοσελίδα θα υπόκειται σε περιορισμούς χωρητικότητας, αλλά και το να επέμβεις κατ'αυτόν τον τρόπο στο ρημάδι το άρθρο μου, χωρίς καν να με ρωτήσεις ή έστω να με ειδοποιήσεις, μου έκατσε πολύ στραβά. Υπ'αυτές τις περιοριστικές συνθήκες δε θα'θελα να δημοσιεύσω ξανά.
Μπορείς άφοβα να διαγράψεις το λογαριασμό μου, όπως κι εγώ ό,τι απέμεινε από τα κείμενά μου. -
Φίλε αντμινιστράτορα, μου παίρνει καμιά 20ριά ώρες να φκιάξω ένα τέτοιο ποστ. Σίγουρα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όταν το βλέπω 'κατακρεουργημένο' μετά και μάλιστα χωρίς καμιά εξήγηση (την πρώτη φορά). Έπειτα, άλλο να'ναι οι φωτό μέσα στο κείμενο και άλλο σε link. Δεν είναι ίδια η εικόνα ούτε ίδιο το (όποιο) ενδιαφέρον του όλου άρθρου. Αντιλαμβάνομαι βέβαια, ότι και η ιστοσελίδα θα υπόκειται σε περιορισμούς χωρητικότητας, αλλά και το να επέμβεις κατ'αυτόν τον τρόπο στο ρημάδι το άρθρο μου, χωρίς καν να με ρωτήσεις ή έστω να με ειδοποιήσεις, μου έκατσε πολύ στραβά. Υπ'αυτές τις περιοριστικές συνθήκες δε θα'θελα να δημοσιεύσω ξανά.
Μπορείς άφοβα να διαγράψεις το λογαριασμό μου, όπως κι εγώ ό,τι απέμεινε από τα κείμενά μου. -
Δεν υπάρχει λόγος να φύγεις, προς Θεού.
Απλά σκέψου τους χρήστες που μπαίνουν με μια απλή σύνδεση και πρέπει να περιμένουν 10 λεπτά και βάλε για να διαβάσουν το ομολογουμένως ενδιαφέρον κείμενό σου.
Όσο γιά το χωρίς προειδοποίηση, συμφωνώ και ζητώ συγγώμη. Δεν είχα δει ότι είσαι νέος χρήστης και δεν ξέρεις ότι αποφεύγουμε να βαραίνουμε τα κείμενα με φωτογραφίες τέτοιου μεγέθους.
Φιλικά!
Adm... -
Συγνώμη, αλλά εδώ ισχύει κάτι διαφορετικό;
Οπως και τα post του φίλου Strifer, έτσι και των παιδιών στο topic που κάνω link, προσωπικά θα μου φαινόντουσαν πολύ χαζά/βαρετά χωρίς τις φωτογραφίες στο σημείο ακριβώς που θέλει ο συγγραφέας τους να φαίνονται. Γνώμη μου πάντα, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν...
-
Συμφωνώ με τον Νάσο...
Και εσύ ρε strifter γιατί τα έσβησες τελείως? Please επαναφέρετε τα post του strifter στην αρχική τους μορφή... -
Το κείμενο χωρίς τις κατατοπιστικότατες φωτό,
δεν έχει την απαραίτητη αμεσότητα και ρεαλισμό.
Άλλωστε, είναι πάμπολλα τα παραδείγματα τεραστίων & πολλών φωτό
-
Συμφωνώ με όλες τις παραπάνω δημοσιεύσεις.
Ο Strifter έχει χίλια δίκια.
Πρότασή μου είναι να ξαναμπεί η δημοσίευση όπως ήταν (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΧΕΙΛΩΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ, ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ), και απλά στο μέλλον ο Strifter από 20 ώρες αν θέλει να αφιερώνει άλλη μισή να κάνει resize τις μεγάλες στο Photoshop.
Από τη στιγμή που είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το θέμα, όποιος βαριέται να περιμένει ας κλείσει το παράθυρο και να μην το διαβάσει!!! Έτσι έκανα κι εγώ όταν είχα dialup!
-
Σωστός.
-
Αν θέλει ο Strifter που τις έσβησε μπορεί να τις ξαναβάλει!!
Αλλά όπως τις είχε τροποποιήσει (χωρίς τα ξεχειλώμματα!!!) -
ας του στειλει καποιος mod ενα pm.. [/img]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ας του στειλει καποιος mod ενα pm.. [/img]Είναι on-line τώρα και τα διαβάζει!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι on-line τώρα και τα διαβάζει!!!!
[list:3i77w62n]Πω πωωωω [/list:u:3i77w62n][list:3i77w62n]τι ρουφιανος μεγαλοαδερφος εισαι συ ρε παιδι μου [/list:u:3i77w62n][list:3i77w62n]Δηλαδι κι μενα μι γλεπς τωρα? [/list:u:3i77w62n]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:dhl2tkjq]Πω πωωωω [/list:u:dhl2tkjq][list:dhl2tkjq]τι ρουφιανος μεγαλοαδερφος εισαι συ ρε παιδι μου [/list:u:dhl2tkjq][list:dhl2tkjq]Δηλαδι κι μενα μι γλεπς τωρα? [/list:u:dhl2tkjq]
Οχι ρε!!Εσυ μπαίνεις κρυφός για να μην σε παίρνουμε πρέφα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[list:1dm3nh7z]Πω πωωωω [/list:u:1dm3nh7z][list:1dm3nh7z]τι ρουφιανος μεγαλοαδερφος εισαι συ ρε παιδι μου [/list:u:1dm3nh7z][list:1dm3nh7z]Δηλαδι κι μενα μι γλεπς τωρα? [/list:u:1dm3nh7z]
[list:1dm3nh7z]ααα...μι γλεπς εε?[/list:u:1dm3nh7z][list:1dm3nh7z]τωρα θα δεις εσυ [/list:u:1dm3nh7z][list:1dm3nh7z]καθε ποτε περνας απ το Σουνιο? [/list:u:1dm3nh7z]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι ρε!!Εσυ μπαίνεις κρυφός για να μην σε παίρνουμε πρέφα!!!και γράφει και σε [list] για να μας δυσκολεύει στα quote... Τεντιμπόης!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και γράφει και σε [list:1fkuhr0a] για να μας δυσκολεύει στα quote... Τεντιμπόης!
[list:1fkuhr0a]δε ντρεπεστε ρε μαντραχαλαδες κουτσομποληδες[/list:u:1fkuhr0a][list:1fkuhr0a]Δε μου λετε?[/list:u:1fkuhr0a][list:1fkuhr0a]'Υιο' πως μπορω να στειλω [/list:u:1fkuhr0a][/list:u:1fkuhr0a]
-
και γράφει και σε [list] για να μας δυσκολεύει στα quote... Τεντιμπόης!
Ετσι εται....Γερμανός παιδί μου τι να λέμε τώρα??!!!!
Και ρωτάει και για Σούνιο!!Σιγα μη του πω!!!
-
και γράφει και σε [list] για να μας δυσκολεύει στα quote... Τεντιμπόης!
Γι' αυτο ειναι λιγομιλητος εεε;
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Δε μου λετε?'Υιο' πως μπορω να στειλωΓ@Μ%@#$^$%^&^^%#^ [list]
θα σου φτιάξω μια λίστα με τους αλφάκηδες του φόρουμ και θα σου στείλω και ένα ωραίο .exe να τους ρημάξεις τα πισιά!
Φίλε Αντμινιστράτορα...