-
Η ερωτηση ειναι χαζη αλλα δεν γνωριζω:
μπορω να αφαιρεσω αυτη την υποδοχη πινακιδας που αναγράφει το καταστημα(επωνυμια) που θα αγορασω το νεο αυτοκινητο (πχ Mitsos Cars...) και να μεινει η απλη πινακιδα όπως χωρις τα στοιχεια του καταστηματος?Δεν θελω να τους ζητησω να μην το βαλουν εξαρχης, γιατι στις συζητησεις που εκανα μου εδωσαν τρομερη προσφορα(μιλαμε για τρομερη, απλα με συμφερει πολυ+πολλες διευκολυνσεις) και δεν θελω να τους δημιουργησω την παραμικρη αρνητικη εικονα...
Βγαινει αυτη η 'διαφημιστικη' πινακιδα?
Αντικαθισταται με κατι αλλο(που το αγοραζω) ή μένει μονη της βιδωμενη στο αμαξωμα? -
μπορω να αφαιρεσω αυτη την υποδοχη πινακιδας που αναγράφει το καταστημα(επωνυμια) που θα αγορασω το νεο αυτοκινητο (πχ Mitsos Cars...) και να μεινει η απλη πινακιδα όπως χωρις τα στοιχεια του καταστηματος?Δεν θελω να τους ζητησω να μην το βαλουν εξαρχης, γιατι στις συζητησεις που εκανα μου εδωσαν τρομερη προσφορα(μιλαμε για τρομερη, απλα με συμφερει πολυ+πολλες διευκολυνσεις) και δεν θελω να τους δημιουργησω την παραμικρη αρνητικη εικονα...
Αντικαθισταται με κατι αλλο(που το αγοραζω) ή μένει μονη της βιδωμενη στο αμαξωμα? -
Φυσικα κ μπορεις......
Βγαζεις τις 2 βιδες της πινακιδας κ βγαζεις μετα το πλαστικο πλαισιο κ εισαι οκ.... -
Ακόμα καλύτερα επειδή το πλαστικό αυτό προστατέυει το αμάξωμα απο γρατζουνιές και την τριβή με την πινακίδα άστο όπως είναι και κόλα μια μαύρη ταινία ηλεκτρολόγου επάνω στα διαφημιστικά γράμματα
-
Τι ειναι αυτη η κολα ηλεκτρολογου? Πως ειναι, που την βρισκω?
-
Οπως ειπώθηκε ξεβιδώνεις την πινακίδα και μετα αφαιρείς το πλαστικο. Εγώ απο την πρώτη εβδομάδα κιόλας το έβγαλα καθώς και τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα της αντιπροσωπείας.
Τώρα για γρατζουνίες δεν έχω δεί κάτι εδώ και ένα χρόνο. -
Ο χρήστης karib έγραψε:
Τι ειναι αυτη η κολα ηλεκτρολογου? Πως ειναι, που την βρισκω?Ταινία είναι που μονώνουν τα καλώδια. Φαντάσου την σαν σελοτέιπ σε μαυρο χρώμα και πιο ελαστικό. Σε καταστημα με ηλεκτρολογικό υλικό την βρίσκεις.
-
Η πλάκα είναι οτι όποτε το πάω για service μου βάζουν τέτοιο πλαίσιο και μετά εγώ το βγάζω με αποτέλεσμα να κάνω συλλογή.
-
Εμένα απ' την αρχή δεν μου έβαλαν. Ήμουν εκεί όταν έβαζαν τις πινακιδες και στα δύο αμάξια και ζήτησα ο ίδιος να μην μπει. Τους είπα μάλιστα ότι και να μου το βάλουν, θα το βγάλω μόλις πάω σπίτι μου.
Τα Fiesta έχουν ένα αφρώδες υλικό από μέσα, που προστατεύει το χρώμα απ' το μέταλλο της πινακίδας. Πολύ πρακτική λύση και τέτοιο αφρώδες βρίσκετε όπου και να ψάξετε. Κολλάει με ταινία διπλής επικολλήσεως.
-
Λετε να εχουν καμια παντεντα και τα Autoplus και καταστηματα ειδων αυτοκινητου?
-
Εχω δει συχνα τετοια πλαστικα για πινακιδες (άδεια,δεν γραφουν κατι!) σε διαφορα καταστηματα και μεγαλα super market με ειδη αυτοκινήτου. Βγαζεις το παλιο που σε ενοχλει και βαζεις το καινουριο προστατευοντας ετσι και το αυτοκινητο απο την λαμαρινα της πινακιδας
-
Κι εγω εχω δει αδεια πολλα. Λογικα καπου θα τα πουλανε. Παντως αν βιδωθει καλα η πινακιδα και δεν παιζει δε νομιζω να εχεις γραντζουνιες. Εγω στο Golf μου δεν εχω και εδω και 15 χρονια τις εβγαλα το καλοκαιρι και δεν ειχε τιποτα απο μεσα απο γραντζουνιες.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Κι εγω εχω δει αδεια πολλα. Λογικα καπου θα τα πουλανε. Παντως αν βιδωθει καλα η πινακιδα και δεν παιζει δε νομιζω να εχεις γραντζουνιες. Εγω στο Golf μου δεν εχω και εδω και 15 χρονια τις εβγαλα το καλοκαιρι και δεν ειχε τιποτα απο μεσα απο γραντζουνιες.Δεν σας έπεισα με το αφρώδες που κολλάτε με ταινία στο αμάξι κάτω απ' την πινακίδα, ε; Καλά, εσείς μάλλον χάνετε... Θα σας ανεβάσω φωτό του δικού μου σύντομα.
-
Προσπαθω να καταλαβω τι αφρωδες ειναι αυτο. Αυτο που βουλωνουμε τις τρυπες στα σπιτια???
-
Αυτό με την κολλητική ταινία για να καλύπτει τα γράμματα δεν το είχα σκεφτεί! Γνωστή αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης λύνει μονομερώς το συμβόλαιο διαφήμισης μαζί μου, σήμερα το απόγευμα!
-
Ρε παιδια, sorry αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι η ταινια αυτη ευκολα ξεκολα-βγαινει. Λιγο νερο, λιγο ο ηλιος κλπ, θα πρεπει καθε λιγο να κολαμε ταινια. Κανω λαθος?
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Ρε παιδια, sorry αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι η ταινια αυτη ευκολα ξεκολα-βγαινει. Λιγο νερο, λιγο ο ηλιος κλπ, θα πρεπει καθε λιγο να κολαμε ταινια. Κανω λαθος?Οι νέες πινακίδες είναι αρκετά μεγάλες και πολλές εταιρείες δεν έχουν ακόμα τα νέα πλαστικά που αναφέρεις σε μεγάλο μέγεθος οπότε μπορεί και να είσαι τυχερός.
Η μαύρη μονωτική ταινία ηλεκτρολόγου, όπως αποκαλείτε η ταινία αυτή, εκτός του ότι δεν ξεκολλάει εύκολα, είναι πάμθηνη και την βγάζεις και αλλάζεις σε λιγότερο από ένα λεπτό αν χρειαστεί.
Δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν κολλάει στο χέρι. -
Μπορεις να βγαλεις το πλαστικο πλαισιο και με ενα πριονακι ή μαχαιρι να κοψεις το κομματι με την φιρμα της αντιπροσωπιας.
Αν δεν θες να μπλεξεις με πριονια και μαχαιρια μπορεις με λιγο ασετον να σβησεις τα γραμματα.Καλυτερα να αφαιρεσεις το πλαισιο απο το αμαξι για να μην τρεξει ασετον στο χρωμα του αυτοκινητου οταν το κανεις .
Παντως στο δικο μου και ενω το ειχα στο μυαλο μου να τους ζητησω να μην κολλησουν αυτοκολλητο ή πλαισιο πινακιδας τελικα απο μονοι τους δεν εβαλαν τιποτα. -
Ο χρήστης karib έγραψε:
Ρε παιδια, sorry αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι η ταινια αυτη ευκολα ξεκολα-βγαινει. Λιγο νερο, λιγο ο ηλιος κλπ, θα πρεπει καθε λιγο να κολαμε ταινια. Κανω λαθος?Σωστό. Αν και καλή ταινία με καλή κόλληση πρέπει να κρατήσει παραπάνω.
Σκεφτείτε και το άλλο:
Βγάζεις τις βίδες, αφαιρείς το πλαστικό ΜΕ την πινακίδα, ΜΕ ΚΟΠΙΔΙ ΓΔΕΡΝΕΙΣ την διαφήμιση από το πλαστικό, και μένει το πλαστικό μαύρο και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!
Προσωπικά το έβγαλα τελειως, μιας και το αμάξι μου είναι λευκό και δείχνει σαφώς καλύτερα χωρίς το άσχημο πλαίσιο. ΚΑΘΕ σέρβις μου ξαναβάζουν, ΚΑΘΕ μετά από σέρβις το ξηλώνω. Μια φορά όπως το παραλάμβανα πέρασε ένας μηχανικός κρατώντας κατσαβίδι και του λέω 'μου το δίνεις μια στιγμή;' Τελικά το ξήλωσε ο ίδιος.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δε με ρωτάνε πριν βάλουν την διαφήμισή τους!!!
Γιατί αν ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ μου βάζουν διαφήμιση με το έτσι θέλω, τότε με την ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ να πάρω να τους κάνω κι εγώ γκράφιτι 'GeorgeTabs' στην βιτρίνα τους!!!
Αφαιρεση προσθετης 'διαφημιστικής' πινακίδας κυκλοφορίας