-
Ο προπονητής του Άρη που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν στα... πάνω του ανέφερε : 'Στην ζωή μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες. Όλο αυτό το κλίμα με τις ανακοινώσεις πριν το παιχνίδι δεν βοήθησε. Εμείς πάντως δεν είμαστε ούτε υπάλληλοι της skoda ούτε διαιτητές να επηρεαστούμε από τις ανακοινώσεις. Για να κλείσω πρέπει να πω ότι ποτέ στην ζωή μου δεν οδήγησα αυτοκίνητο skoda. Ήμουν πάντα θιασώτης των Golf'.
Ο Γ.Χατζάρας έλυσε το πρόβλημα πολλών εδώ μέσα!
-
Ο προπονητής του Άρη που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν στα... πάνω του ανέφερε : 'Στην ζωή μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες. Όλο αυτό το κλίμα με τις ανακοινώσεις πριν το παιχνίδι δεν βοήθησε. Εμείς πάντως δεν είμαστε ούτε υπάλληλοι της skoda ούτε διαιτητές να επηρεαστούμε από τις ανακοινώσεις. Για να κλείσω πρέπει να πω ότι ποτέ στην ζωή μου δεν οδήγησα αυτοκίνητο skoda. Ήμουν πάντα θιασώτης των Golf'.
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο προπονητής του Άρη που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν στα... πάνω του ανέφερε : 'Στην ζωή μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες. Όλο αυτό το κλίμα με τις ανακοινώσεις πριν το παιχνίδι δεν βοήθησε. Εμείς πάντως δεν είμαστε ούτε υπάλληλοι της skoda ούτε διαιτητές να επηρεαστούμε από τις ανακοινώσεις. Για να κλείσω πρέπει να πω ότι ποτέ στην ζωή μου δεν οδήγησα αυτοκίνητο skoda. Ήμουν πάντα θιασώτης των Golf'.Ο Γ.Χατζάρας έλυσε το πρόβλημα πολλών εδώ μέσα!
Ιδιως των καμπριο Golf
-
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό το θέμα που να χρειάζεται συζήτηση. Άλλωστε τα ευαίσθητα θέματα του ποδοσφαίρου, κλειδώνονται [moderator]
Η αλήθεια για τα Skoda από έναν προπονητή ποδοσφαίρου!