-
Ένας πάει , άλλος έρχεται
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν στα Γιάννενα ο nass , για την έκδοση Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας των αγωνιστικών αυτοκινήτων της περιοχής. Ατυχώς ο ελεύθερος χρόνος ήταν ελάχιστος και έτσι , πέρα απο την δουλειά , δεν είχαμε την ευκαιρία να ...εξασκήσουμε τις φορουμίστικες συνήθειες σε ...ικανοποιητικό βαθμό
Νάσσο , επιφυλλάσομαι για την επόμενη φοράΣήμερα έρχεται (μετά απο αρκετές αναβολές ) ο kouk !!!!!
Συσσωμο το παράρτημα Β.Δ. Ελλάδος θα υποδεχθεί τον πρόεδρο , με τις δέουσες τιμές και θα τον ξεναγήσει ...στους ναούς της τοπικής γαστρημαργικής ακολασίας .
Θα επακολουθήσει ...γεύμα εργασίας .
Στολή Νο. 8 (οκτάρα !!! ) απαραίτητηΣε επόμενο post , reportage απο την επίσκεψη .
Αποστόλης.
-
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν στα Γιάννενα ο nass , για την έκδοση Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας των αγωνιστικών αυτοκινήτων της περιοχής. Ατυχώς ο ελεύθερος χρόνος ήταν ελάχιστος και έτσι , πέρα απο την δουλειά , δεν είχαμε την ευκαιρία να ...εξασκήσουμε τις φορουμίστικες συνήθειες σε ...ικανοποιητικό βαθμό
Νάσσο , επιφυλλάσομαι για την επόμενη φοράΣήμερα έρχεται (μετά απο αρκετές αναβολές ) ο kouk !!!!!
Συσσωμο το παράρτημα Β.Δ. Ελλάδος θα υποδεχθεί τον πρόεδρο , με τις δέουσες τιμές και θα τον ξεναγήσει ...στους ναούς της τοπικής γαστρημαργικής ακολασίας .
Στολή Νο. 8 (οκτάρα !!! ) απαραίτητηΣε επόμενο post , reportage απο την επίσκεψη .
Αποστόλης.
-
Αποστόλης.
-
Το γεύμα εργασίας να μην ξεχάσετε και απογοητευτεί και δεν ξαναέρθει.............................
Και βόλτα με το 'χαλί'.....................στα περίχωρα.....
-
Δυστυχώς!!! Για ακόμα μια φορά!!! Ακυρον!!!
Η επισκεψη θα γίνει μετά το Πάσχα!!!
-
Εχε εσύ τσίπουρο καβάντζα...
-
Εγώ πάντως από αύριο θα είμαι πάνω
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δυστυχώς!!! Για ακόμα μια φορά!!! Ακυρον!!!Η επισκεψη θα γίνει μετά το Πάσχα!!!
O.K captain , μόνον , σε παρακαλώ σημείωσε πως το Σ/Κ του Θωμά δέν είναι καλή ημερομηνία ... ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ !!!
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Εχε εσύ τσίπουρο καβάντζα...Για δές ανησυχίες , απο άνθρωπο που ΞΕΡΕΙ πως καβάντζα ΥΠΑΡΧΕΙ all year 'round , απο το πραγματικό τσίπουρο , αυτό ΧΩΡΙΣ γλυκάνισο , που του αρέσει .......
(βλέπετε ΑΚΟΜΗ και το τσίπουρο , μπορεί να είναι αντικείμενο διαμάχης μεταξύ ανθρώπων !!!)
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Εγώ πάντως από αύριο θα είμαι πάνωΜε την συγνώμη μου , για την απουσία μου απο το Αγρίνιο , καλώς να έλθεις και θα επικοινωνήσουμε .
'τεχνικός έλεγχος' στα pm επιβεβλημένος !!!!
Αποστόλης Νούσιας
-
Σάββατο θα είμαι Γιάννενα. Εκεί θα περάσω το Πάσχα,
κι ας είμαι Πρεβεζάνος
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Για δές ανησυχίες , απο άνθρωπο που ΞΕΡΕΙ πως καβάντζα ΥΠΑΡΧΕΙ all year 'round , απο το πραγματικό τσίπουρο , αυτό ΧΩΡΙΣ γλυκάνισο , που του αρέσει .......
(βλέπετε ΑΚΟΜΗ και το τσίπουρο , μπορεί να είναι αντικείμενο διαμάχης μεταξύ ανθρώπων !!!)
Αποστόλης.
Το καλό τσίπουρο ειναι αυτό ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
-
Για δές ανησυχίες , απο άνθρωπο που ΞΕΡΕΙ πως καβάντζα ΥΠΑΡΧΕΙ all year 'round , απο το πραγματικό τσίπουρο , αυτό ΧΩΡΙΣ γλυκάνισο , που του αρέσει .......
Αποστόλης.
Το καλό τσίπουρο ειναι αυτό ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
Το άλλο με το ... ibiza , το ξέρεις ???
Το τσίπουρο ΔΕΝ ΕΧΕΙ γλυκάνισο !!! -
Τσιπουρο χωρίς γλυκάνισο = βενζίνη χωρίς οκτάνια
-
Εχε εσύ τσίπουρο καβάντζα...Κοζανη-Γιαννενα ειναι μακρια Αποστολη;
Και το τσιπουρο ΧΩΡΙΣ γλυκανισο. -
κριμα που κι εγω δεν θα ειμαι στην ιδιαιτερη παρτιδα μου μαζι με καποιοιους απο εσας!
τυχαιροι λοιπον εσεις κι εμεις εδω να φυλαμε την πολη! -
Η Κοζάνη δε ξέρω που κολλάει, αλλά με τέτοιο καιρό έρχομαι χαλαρά για... γεύμα εργασίας. Ρε μήπως να το κάναμε και κατά Μέτσοβο μεριά ? (για να μπορέσω να γυρίσω.... χορτάτος στην Κοζάνη )
-
Δεν είναι κακή ιδέα... Ελασσόνα-κοζάνη-Γιάννενα...χμμμμ Γεύμα εργασίας εεεε....? δε ν κακο...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Η Κοζάνη δε ξέρω που κολλάει, αλλά με τέτοιο καιρό έρχομαι χαλαρά για... γεύμα εργασίας. Ρε μήπως να το κάναμε και κατά Μέτσοβο μεριά ? (για να μπορέσω να γυρίσω.... χορτάτος στην Κοζάνη )Tσιμπισες Νικο Κοζανη θα ειμαι απο Παρασκευη απογευμα και λεμε με τον sakinen μηπως κανουμε καμμια επισκεψη στον Apostolis, αλλα και το Μετσοβο δεν ειναι ασχημη ιδεα.Να το οργανωσουμε;
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Η Κοζάνη δε ξέρω που κολλάει, αλλά με τέτοιο καιρό έρχομαι χαλαρά για... γεύμα εργασίας. Ρε μήπως να το κάναμε και κατά Μέτσοβο μεριά ? (για να μπορέσω να γυρίσω.... χορτάτος στην Κοζάνη )
Tσιμπισες Νικο Κοζανη θα ειμαι απο Παρασκευη απογευμα και λεμε με τον sakinen μηπως κανουμε καμμια επισκεψη στον Apostolis, αλλα και το Μετσοβο δεν ειναι ασχημη ιδεα.Να το οργανωσουμε;
Δελτίο Πληροφοριών Νο. 1
Αλλαγή Road Book:
Απο Μ. Παρασκευή απόγευμα έως Δευτέρα του Πάσχα η ...Γραμματεία μεταφέρεται στην Κόνιτσα
Προτείνεται , για καλύτερη και απολαυστικότερη διαδρομή : Κοζάνη -
-Νεάπολη - Πεντάλοφος - Επταχώρι - Κόνιτσα.
Στα πληρώματα που θα πάρουν μέρος δίνεται ως ...πρίμ συμμετοχής :
-φριγαδέλια , κοκορέτσι , αρνί σούβλας
-σπιτικό κρασί και τσίπουρο ΧΩΡΙΣ γλυκάνισοΤηλέφωνο Γραμματείας : το γνωστό
Αποστόλης.
Γιάννενα , πόλος έλξης Φορουμάδων !!!!