-
ποια ειναι τα προβληματα των κινητηρων της VW???
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
ποια ειναι τα προβληματα των κινητηρων της VW???τα θέλεις με αλφαβητική σειρά?
-
πες τα πες τα περιμενω
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
πες τα πες τα περιμενωνα τα πει ο παραπανω που τα ξέρει καλα
-
Aπο γνωστό Γερμανικό περιοδικό γράφτηκε για ...απλώς καλή ποιότητα κατασκευής και με υλικά στο εσωτερικό κατωτέρο των προσδοκιών!!!!!
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Aπο γνωστό Γερμανικό περιοδικό γράφτηκε για ...απλώς καλή ποιότητα κατασκευής και με υλικά στο εσωτερικό κατωτέρο των προσδοκιών!!!!!αντε να μιλησω (με εχει παρει χαμπαρι το φορουμ οτι ειμαι κακος)
ενας γνωστος μου αλλαξε μεχρι και ταμπλο στο πολο -
γιατι αλλαξε ταμπλο? τι επαθε το παλιο?
-
ετριζε.....
απιστευτο.
το ιδιο λεει και αυτος.
Γενικά εινια καλα αμαξια. Αυτό που λένε στο φορουμ εινια ότι το σερβις είνια έτσι και ετσι...
ψάξε λίγο θα βρεις διάφορα -
Δεν είναι τραγικά τα πράγματα, απλώς όταν αγοράζεις αυτοκίνητο που ξέρεις ότι θέλει σχεδόν υποχρεωτικά ακριβή super αμόλυβδη, ότι θα στον πιάνουν στα service, ότι έχει πολύ ακριβά ανταλλακτικά, ότι στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φαινόμενα ξεφτισμένων επενδύσεων σε ταμπλό, χειρολαβές, τιμόνι κλπ (σε Golf/Polo κυρίως, για Passat δεν ξέρω), σπασμένων γρύλων παραθύρων (50 χιλιάρικα έκαστος αν χαλάσει εκτός εγγύησης), μηχανών που έκαιγαν πολλά λάδια κλπ, μόλις διετής εγγύηση, ε, κάπου σε προβληματίζει η αγορά. Ειδικά όταν ο ανταγωνισμός εμφανίζεται πολύ πιο οικονομικός μετά την αγορά και με μεγαλύτερη αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι τραγικά τα πράγματα, απλώς όταν αγοράζεις αυτοκίνητο που ξέρεις ότι θέλει σχεδόν υποχρεωτικά ακριβή super αμόλυβδη, ότι θα στον πιάνουν στα service, ότι έχει πολύ ακριβά ανταλλακτικά, ότι στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φαινόμενα ξεφτισμένων επενδύσεων σε ταμπλό, χειρολαβές, τιμόνι κλπ (σε Golf/Polo κυρίως, για Passat δεν ξέρω), σπασμένων γρύλων παραθύρων (50 χιλιάρικα έκαστος αν χαλάσει εκτός εγγύησης), μηχανών που έκαιγαν πολλά λάδια κλπ, μόλις διετής εγγύηση, ε, κάπου σε προβληματίζει η αγορά. Ειδικά όταν ο ανταγωνισμός εμφανίζεται πολύ πιο οικονομικός μετά την αγορά και με μεγαλύτερη αξιοπιστία. -
Κύριοι χαιρετε.
Το καινούργιο PASSAT 1.6 FSI Sportline είναι έξω απο την πόρτα μου έτοιμο για Σαββατοκύριακο. Τίς εντυπώσεις μου απο Δευτέρα -
Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα.
Φως αναψε
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ,
ΠΟΛΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ Τ ΑΜΑΞΙ .
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ
-
Φίλε ΜΙΜ, καλορίζικο και καλοτάξιδο
Αναμένουμε εντυπώσεις σου
-
Το πήρε ένα γείτονας μου
Είναι πολύ ωραίο εξωτερικά, δυστυχώς η μάσκα εμπρός είναι όλη ασημένια και το χαλάει πολύ. Μοιάζει για after-market και είναι ότι πρέπει για το Μπουρνάζι.
Μέσα είναι πολύ άνετο αλλά περίμενα καλύτερη ποιότητα υλικών.
Το χρώμα το καφετί που έχει πάρει με τα μπεζ καθίσματα του πάνε πολύ. -
ΜΙΜ, καλοριζικο.
-
Ο χρήστης MIM έγραψε:
Κύριοι χαιρετε.
Το καινούργιο PASSAT 1.6 FSI Sportline είναι έξω απο την πόρτα μου έτοιμο για Σαββατοκύριακο. Τίς εντυπώσεις μου απο ΔευτέραΠότε πρόλαβες κιόλας!
Μπράβο, καλή αγορά. Πές μου - όταν κάνεις μερικά χλμ - εάν νιώθεις τον κινητήρα επαρκή. Νομίζω οτι θα είναι ΟΚ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(giatros) (Ikar) -
που το ξεθαψες αυτο?
λοιπον σημερα που πηγα στην αντιπροσωπεια ειχα την ευκαιρια να δω απο κοντα και να οδηγησω το νεο πασσατ.
αν ξεκινησουμε απο την μηχανη θα σας πω οτι εχει ελαχιστη διαφορα απο τον απλο των 102,το οδηγησα βεβαια σε ευθεια αλλα δεν καταλαβα καποια αισθητη διαφορα
τωρα σαν εμφανιση εξωτερικα ειναι ενα αδιαφορο αυτ/το,δεν με ενθουσιασε η καινουργια του μασκα,οσο για τα πισω φωτα και το πισω μερος χαλανε αρκετα την εικονα του.
τωρα για το εσωτερικο δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα αναβαθμισμενο γκολφ,οσο απο χωρους παρα πολυ καλοι
τα παραπανω αποτελουν καθαρα προσωπικες αποψεις και δεν χρειαζεται να συμφωνησουν ολοι μαζι μου
προετοιμαζω το εδαφος interland -
Εγραψα κιόλας 850 χιλιόμετρα με το Passat.
Αν και δεν το ανέβασα πάνω απο τις 3500 σαλ (κατα παραίνεση της VW)
για το στρώσιμο βλέπεις...Μου άρεσε...Πρακτικά το ξεκίνημα το κάνω με δευτέρα ( η πρώτη του είναι πολύ κοντή).
Καλούτσικη ροπή ακόμα και με έκτη στον αυτοκινητόδρομο ( ο διλιτρος σίγουρα θα είναι καλύτερος αλλα με 8-10000 ευρώ παραπάνω για μένα όχι σοφή αγορά) Τραινο στις κλειστές φουρκέττες παρόλο ότι πρόσεχα να μην ανεβάσω τις στροφές.
Εξάλλου με τρία παιδιά να μαλλώνουν στο πίσω κάθισμα παρόλο ότι βολεύτηκαν για πρώτη φορά τόσο ανετα και τη συμβία μέσα αντε να πιέσεις αστρωτο κινητήρα στα όρια.
Οικογενειακό αυτοκίνητο ζητούσα να αγοράσω με καλο VALUE FOR MONEY νομίζω οτι σε σχεση με τον αμεσο ανταγωνισμό του στα 1600-1800 κυβικά και παρόλη την σχετικά αυξημένη του τιμη οτι επραξα σωστά.Το αυτοκίνητο αξίζει τα λεφτά του.
Οι παράμετροι που εκτιμά ενας οικογενειάρχης πυ αγοράζει καινούργιο αυτοκίνητο είναι άνεση, ποιότητα (πιθανή ) μακροζωία ασφάλεια κράτημα, και καλη μεταπωλητική αξία. Το sexy γουργούρισμα ενός BOXER και τά τρελλά γκάζια έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Παντρεμένος είμαι αυτοκίνητο να το παντρευτώ για 6-7 χρόνια ζητούσα.
Οχι γκόμενα να με προδίδει γιατί δεν την χαιδεψα αρκετά αυτή τη βδομάδα και να μου βγάζει το ένα πρόβλημα μετα το άλλο απο τισ 10000 χλμ.
Τιμές Passat