-
Παιδια γεια χαρά. Εχω αγοράσει αυτοκίνητο με χρηματοδότηση από την OPEL. Με υποχρέωσαν να ασφαλισω το αμάξι σε δική τους ασφαλιστική , αλλά ενας φίλος μου είπε ότι αυτό είναι παράνομο και μπορώ να πάω σε όποια εταιρεια θέλω εγώ. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό????
-
Παιδια γεια χαρά. Εχω αγοράσει αυτοκίνητο με χρηματοδότηση από την OPEL. Με υποχρέωσαν να ασφαλισω το αμάξι σε δική τους ασφαλιστική , αλλά ενας φίλος μου είπε ότι αυτό είναι παράνομο και μπορώ να πάω σε όποια εταιρεια θέλω εγώ. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό????
-
-
Βεβαίως μπορείς να αλλάξεις, αρκεί η νέα ασφάλεια να καλύπτει κάποια ελάχιστα πράγματα που ζητάνε (συνήθως θραυση κρυστάλλων, κλοπές, τα βασικά δηλαδή) και να τους στείλεις ένα χαρτί με το νέο ασφαλιστήριο. Αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ακριβώς τη διαδικασία, αν και μάλλον θα σε πρήξουν για να σε μεταπείσουν.
-
Εφοσον υπεγραψες και τα σχετικα,τωρα θα ειναι ολοκληρη ιστορια να κανεις την μεταγραφή,αλλωστε δεν μπορει να αποδειχθει οτι σε εξαναγκασαν.
Κατσε ενα εξάμηνο και μετα φύγε. -
Aλλαγή ασφαλιστικής . Γίνεται?????