-
Προσπαθώ να βρώ ένα μηχανολογικό σχέδιο σε αρχείο Illustrator ή CorelDraw για το Jimny (το παλιό όχι αυτό που βγήκε τώρα) για να σχεδιάσω πάνω του γραφικά. Ουσιαστικά δηλαδή θέλω όλες τις όψεις του, προφίλ, αν φας (αν δεν φας ) και πίσω όψη
Υ.Γ. συγνώμη για το ποστ εδώ αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω!
-
Προσπαθώ να βρώ ένα μηχανολογικό σχέδιο σε αρχείο Illustrator ή CorelDraw για το Jimny (το παλιό όχι αυτό που βγήκε τώρα) για να σχεδιάσω πάνω του γραφικά. Ουσιαστικά δηλαδή θέλω όλες τις όψεις του, προφίλ, αν φας (αν δεν φας ) και πίσω όψη
-
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Προσπαθώ να βρώ ένα μηχανολογικό σχέδιο σε αρχείο Illustrator ή CorelDraw για το Jimny (το παλιό όχι αυτό που βγήκε τώρα) για να σχεδιάσω πάνω του γραφικά. Ουσιαστικά δηλαδή θέλω όλες τις όψεις του, προφίλ, αν φας (αν δεν φας ) και πίσω όψηΥ.Γ. συγνώμη για το ποστ εδώ αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω!
Αλλαξα ελαφρά τον τίτλο για να είναι σαφέστερο και το μετέφερα εκεί όπου θα το δουν περισσότεροι ειδικοί, δηλ. στο 4x4
(Moderator nass)
-
Aυτό σου κάνει? :
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Προσπαθώ να βρώ ένα μηχανολογικό σχέδιο σε αρχείο Illustrator ή CorelDraw για το Jimny (το παλιό όχι αυτό που βγήκε τώρα) για να σχεδιάσω πάνω του γραφικά. Ουσιαστικά δηλαδή θέλω όλες τις όψεις του, προφίλ, αν φας (αν δεν φας ) και πίσω όψη.Λογικά δεν πρέπει να σου κάνει, αλλά από αυτό, θα μπορείς να φτιάξεις μόνο σου το σχέδιο που θέλεις αν και λείπουν ακόμα πάρα πολλές διαστάσεις...
Πάντως δε νομίζω να βρεις κάτι τέτοιο γιατί στην ουσία τέτοια σχέδια μόνο το εργοστάσιο θα έχει... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Aυτό σου κάνει? :thanx ρε φίλε, μήπως σου βρίσκεται σε Illustrator μορφή γιατί δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε μορφή εικόνας...αν σου βρίσκεται!
-
Δεν το έχω σε illustrator αλλα μπορείς να το περάσεις με κάποιο πρόγραμμα σαν το corel trace (νομίζω έχει και το illustrator κάτι παρομοιο) και να το κάνεις ότι vector format θες (eps πχ)
-
στην ανάλυση αυτή το trace ή το streamline δεν θα είναι πολύ ακριβές γιαυτό προτιμώ vector designed για ακρίβεια.... πάντως σ'ευχαριστώ πάρα πολύ
μηχανολογικό σχέδιο για Jimny