-
ΨΥΧΡΕΜΟΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΛΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
-
ΨΥΧΡΕΜΟΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΛΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
-
-
*Ένας κυνηγός, πάει στο δάσος και στήνει καρτέρι να σκοτώσει ένα αρκουδάκι. Με το που το βλέπει, σημαδεύει καλά-καλά, αλλά πριν πυροβολήσει, ένα βαρύ χέρι τον χτυπάει στον ώμο... Γυρνάει, και βλέπει μια αρκούδα ίσαμε 3 μέτρα... του λέει λοιπόν η αρκούδα:
-Σημαδεύεις το μικρό ρε??? Ή σε τρώω ή σε πηδάω, διάλεξε!
Τι να κάνει κι αυτός, τα κατεβάζει και... καταλαβαίνεις!Περνάει κάνας χρόνος μέχρι να συνέλθει ο ήρωάς μας, τον άλλο χειμώνα ξαναπάει στο βουνό, καρτέρι για το αρκουδάκι, μόλις σκάει μύτη και το σημαδεύει, ένα βαρύ χέρι τον ξαναχτυπάει στον ώμο....
-Πάλι σημαδεύεις το μικρό ρε??? Ή σε τρώω ή σε πηδάω, διάλεξε!
Βρίζοντας την τύχη του ο φίλος, τα ξανακατεβάζει και... τα λοιπά!Μετά από κάνα χρόνο πάλι, 3ος χειμώνας σερί, ο πεισματάρης κυνηγός στο ίδιο σημείο στήνει καρτέρι στο αρκουδάκι.... Το σκηνικό γνωστό, σκάει μύτη το αρκουδάκι, το σημαδεύει ο κυνηγός, το βαρύ χέρι σκάει στον ώμο και η αρκούδα με σχεδόν απορημένο ύφος:
-Παραδέξου το φίλε, για το πήδημα έρχεσαι, όχι για το κυνήγι έτσι???*
TI??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΔΩ??? Ε, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΗΡΘΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
-
Σταματα να το χτυπας, θα το χαλασεις και δεν θα μπορεις να γραφεις μετα!!
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
ΨΥΧΡΕΜΟΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΛΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙεγω λεω να πας να δεις κανενα ψυχαναλυτη μηπως και βρεις την ισορροπια σου.
-
.
βρε mad, μήπως είσαι ο γνωστός ΤΑΜΠΑΞ (ο φίλος του ΚΑΤΕΛΜΑΝ) ;
OPOY NA NAI ΦTANEI