-
Eδω σας θέλω τώρα....Σκέφτομαι να πάρω ενα αυτοκίνητο καθαρά για μεσα στην πόλη το οποίο θα δωσω μάλιστα στην αδελφή μου σε 3 χρόνια που θα τελειώσει τις σπουδές της.Τι γνωμη έχετε γι' αυτα τα 2 μοντελα?
Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω δε ξεπερνούν με τίποτα τα 10.000 Ευρω και το οχημα θα το χρησιμοποιώ για να πηγαινω απο το σπίτι στη δουλεια κι απ΄τη δουλεια στο σπίτι.(γενικά εντος πόλης οπως προανέφερα..)Εχω ηδη ενα Peugot 305 του '79, αλλα κάθε φορά που βγαίνω απο μέσα, μου μένει και ενα κομμάτι του στα χέρια μου.... Απέκλεισα τα πολύ μικρά (matiz,Atos,picanto κλπ) για πολλούς λόγους και κλινω προς αυτά τα 2.Ποια η γνώμη σας??(και μη πείτε πάρε ποδήλατο....Εχω )
Ευχαριστω εκ των προτέρων...
-
Eδω σας θέλω τώρα....Σκέφτομαι να πάρω ενα αυτοκίνητο καθαρά για μεσα στην πόλη το οποίο θα δωσω μάλιστα στην αδελφή μου σε 3 χρόνια που θα τελειώσει τις σπουδές της.Τι γνωμη έχετε γι' αυτα τα 2 μοντελα?
Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω δε ξεπερνούν με τίποτα τα 10.000 Ευρω και το οχημα θα το χρησιμοποιώ για να πηγαινω απο το σπίτι στη δουλεια κι απ΄τη δουλεια στο σπίτι.(γενικά εντος πόλης οπως προανέφερα..)Εχω ηδη ενα Peugot 305 του '79, αλλα κάθε φορά που βγαίνω απο μέσα, μου μένει και ενα κομμάτι του στα χέρια μου.... Απέκλεισα τα πολύ μικρά (matiz,Atos,picanto κλπ) για πολλούς λόγους και κλινω προς αυτά τα 2.Ποια η γνώμη σας??(και μη πείτε πάρε ποδήλατο....Εχω )
-
-
Getz
-
getz k από μένα.
-
Getz
-
Getz.
-
ΚΙΑ Πικαντο.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
**Απέκλεισα **τα πολύ μικρά (matiz,Atos,**picanto **κλπ) για πολλούς λόγους και κλινω προς αυτά τα 2.ΚΙΑ Πικαντο.
-
pare ena accent na exeis kai xwrous.
-
Getz κι από εμένα. Το έχουμε δύο χρόνια στην εταιρεία και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Για το Aveo να σου πω το κρίμα μου, μου τη δίνει το 'Chevrolet'. -
Να πάς να δεις από κοντά και τα δυο μοντέλα.
Το AVEO πιστεύω ότι είναι κάπως πιο μοντέρνο από το GETZ.
Αλλά από την άλλη το GETZ έχει καλούλα ποιότητα για τα χρήματα του. Για το AVEO δεν ξέρω...Πάντως να τα δεις και τα δυο πριν πάρεις κάποια απόφαση.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
pare ena accent na exeis kai xwrous.Σωστό κι αυτό. Μικρομεσαίο με καλό εξοπλισμό κάτω από 10.000
-
Getz.
Εκτός του ότι είναι πιο εξελιγμένο από το Άξεντ, για μέσα στην πόλη χρειάζεται περισσότερο το μικρό μέγεθος παρά οι χώροι -
Êáé åãþ èá óõìöùíÞóù ìå ôï ößëï sirbasil
-
Getz. Εκτός των άλλων το Aveo ειναι και πιο ακριβό (στα αντίστοιχα κυβικά και εξοπλισμό)
-
Getz. Παρόλο που το Daewoo είναι πιο ωραίο εξωτερικά, το Hyundai είναι πιο όμορφο μέσα,και τα υλικά του δείχνουν πιο καλά. Και επειδή υπάρχει ένα daewoo στην οικογένεια, όπως επίσης έχω οδηγήσει και άλλα, μπορώ να σου πω δυστυχώς πως όλα τα αυτοκίνητα της εταιρίας πάσχουν στο κιβώτιο. Μακράν το χειρότερο από ότι άλλο έχω οδηγήσει....
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Getz.
Εκτός του ότι είναι πιο εξελιγμένο από το Άξεντ, για μέσα στην πόλη χρειάζεται περισσότερο το μικρό μέγεθος παρά οι χώροιΑκριβώς.Το προβλημα είναι οι χώροι για το αυτοκίνητο κι οχι οι χώροι του αυτοκινήτου....
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας.Οι γνώμες σας θα ληφθουν σοβαρα υπόψιν.
(αν και μ'αρέσει πιο πολύ το AVEO ρε γμτ.... Αλλα απο το να μου βγει φόλλα, αστο καλύτερα.....)
-
Ç åðéëïãÞ åßíáé äéêÞ óïõ ößëå ìïõ
-
Ο χρήστης booZe έγραψε:
**Απέκλεισα **τα πολύ μικρά (matiz,Atos,**picanto **κλπ) για πολλούς λόγους και κλινω προς αυτά τα 2.
ΚΙΑ Πικαντο.
Δεν το ειχα διαβασει αυτο.......
AVEO ή GETZ .....?