-
Ανίτα και οι ΑΛΛΟΙ
Μιας και είστε μέλη του forum, θέλω να σας δηλώσω την εμπιστοσύνη και την συμπαράστασή μου, (τουλάχιστον αν υπάρξει θέμα 'καντινών') για το 52ο.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία.
Παρακαλώ και τα άλλα μέλη του forum, με την υπογραφή τους να στηρίξουμε ηθικά τους οργανωτές του 52ου.
Φώτης Τερτίγκας
-
Ανίτα και οι ΑΛΛΟΙ
Μιας και είστε μέλη του forum, θέλω να σας δηλώσω την εμπιστοσύνη και την συμπαράστασή μου, (τουλάχιστον αν υπάρξει θέμα 'καντινών') για το 52ο.
Παρακαλώ και τα άλλα μέλη του forum, με την υπογραφή τους να στηρίξουμε ηθικά τους οργανωτές του 52ου.
Φώτης Τερτίγκας
-
Ανίτα και οι ΑΛΛΟΙ
Φώτης Τερτίγκας
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Ανίτα και οι ΑΛΛΟΙΜιας και είστε μέλη του forum, θέλω να σας δηλώσω την εμπιστοσύνη και την συμπαράστασή μου, (τουλάχιστον αν υπάρξει θέμα 'καντινών') για το 52ο.
Φώτης Τερτίγκας
Φώτη,
με την πείρα που έχεις αποκτήσει οι καντίνες δικές σου! Ελπίζω μόνο να βοηθήσεις και σε άλλους τομείς. Πάντως η εμπιστοσύνη και η συμπαράστασή όλων σας, είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και απαραίτητη.
ΑΠ
-
Η εμπιστοσύνη είναι προφανής και η υποστήριξη δεδομένη!
Καλό βέβαια να λέγεται κιόλας!!! Οπότε.....Καλό Κουράγιο Κυρία Αλυτάρχης και οι υπόλοιποι του Team!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η εμπιστοσύνη είναι προφανής και η υποστήριξη δεδομένη!Καλό βέβαια να λέγεται κιόλας!!! Οπότε.....Καλό Κουράγιο Κυρία Αλυτάρχης και οι υπόλοιποι του Team!!!
Αλλωστε,τά δείγματα 'γραφής' πού έδωσε μέχρι σήμερα,δέν αφήνουν περιθώρια αμφισβητήσεων.
Καλό 'βόλι' κυρία Ανίτα,σίγουρα αυτό τό Ακρόπολις θά είναι τό καλύτερο ever!!! -
Εεεεεπ, τι έχουμε εδώ;
Ηθικοί συμπαραστάτες ελήφθη!
Καλή Δύναμη -
Σίγουρα είμστε κοντά σας και ευχόμαστε το καλύτερο!
-
Καλή δύναμη σε όσους εμπλακούν με την διοργάνωση του 52ο Ακρόπολις!
-
Η συμπαράσταση και η εμπιστοσύνη στο οργανωτικό team είναι δεδομένη.Καλή επιτυχία λοιπόν με την ευχή το φετινό Ακρόπολις να είναι ο κορυφαίος αγώνας του ΠΠΡ από άποψη οργάνωσης και όχι μόνο
-
Καλή δύναμη σε όλους τους εμπλεκόμενους.Η οργάνωση τα τελευταία χρόνια παίρνει όχι άδικα τα εύσημα και είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει και φέτος.
Go team,Go! -
'kiratzos productions'
Η υπγραφη μου και ελπιζω ολα να εξελιχθουν ομαλα -
Προς όλη την ομάδα της διοργάνωσης...καλή δύναμη αν και είμαστε σίγουροι για μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία φέτος!!!
Άλλωστε όταν είμαστε πάνω στα βουνά..ξέρουμε ότι αυτό το που περιμένουμε και σχεδιάζουμε όλο το χρόνο το οφείλουμε σε σας!!!! -
Μίας και 'κόντεψε' ο καιρός σκέφτηκα να επαναφέρω το θέμα.
-
Καλή δύναμη σε όλους και, όπου χρειαστεί, καλή τύχη.
Είμαι σίγουρος ότι η οργάνωση θα πάρει και φέτος άριστα.
Όσον αφορά τους θεατές, όλους μας , πολλή προσοχή και υπευθυνότητα. -
ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΩΛΕΟΣ ΤΟ ΡΑΛΗ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΝ ΠΟΛΗ
ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΦΑ
ΑΚΡΩΣ ΑΚΡΟΠΩΛΙΚΗΕΚΚΙΝΟΥΝΤΟΣ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΙΝΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ ΣΠΕΡΝΕΙ ΡΙΓΗΑΛΥΤΑΡΧΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑΝ
ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΣΣΑΛΗΝ
ΕΦΟΡΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟΝ ΝΑΣΣΟΝ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΝ ΠΑΣΣΑΛΗΝΤΩΝ ΡΑΛΙΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΛΚΕΙ ΟΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΑΤΩΝΜΗ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝ ΩΔΕ
ΤΑΣ ΣΟΥΠΕΡΕΙΔΙΚΑΣ
ΕΙΣ ΟΑΚΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΦΑΣ ΑΝ ΦΑΣΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΓΟΝ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΑΣ
ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΜΟΝΜΠΠΠΟΟΟΟΣΤΤ ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ
-
**ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!!!**ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ SHAKEDOWN, MEXΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ **ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΗΧΥ **ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!
-
Συγχαρητήρια καί από μένα σέ όλους όσους εργαστήκανε καί μας προσφέρανε τό καλύτερο Ακρόπολις ever.
Kαί είς ανώτερα.
Ηθική συμπαράσταση.....