-
Ούτε εγώ ξέρω, αλλά μπορεί με τη γέννα να 'ανοίγει' η δίοδος για να φεύγει πιο άνετα το αίμα της περιόδου. Σε κάποια σκυλιά που λόγω κάποιας δυσπλασίας (;) υπάρχει κάπου στένωση μπορεί αν δεν υπάρξει αυτό το 'άνοιγμα' να μένουν υπολείμματα στη μήτρα τα οποία να μολυνθούν σε κάποια φάση και να κάνουν πυόμητρα.
Δεν ξέρω, αλλά κάνω μια λογική εικασία με βάση αυτά που σας είπαν. Μην βαράτε, τελείως άσχετος από κτηνιατρική. -
Αυτός ο κούκλος που μας συντρόφευε περίπου 10 χρόνια δυστυχώς χθες το μεσημέρι μας άφησε με ένα φρικτό τρόπο.
Βρήκα μόνο το κεφαλάκι του μέσα στο κλουβί του.
Μάλλον κάποιο άλλο αρπακτικό πουλί του επιτέθηκε και ... .Άδικος θάνατος για αυτό το καναρίνι. Αν γράψω Πως συμπεριφερόταν θα νομίσετε ότι τα λέω επειδή τον έχασα. Η λέξη 'πρίγκιπας' ίσως δεν ήταν υπερβολή για αυτόν.
Αντίο Bianco ...
-
Άσε μικρός είχα καναρίνια κ αφού βρήκα 2-3 αποκεφαλισμένα το παράτησα
Στη δική μου περίπτωση πάντως ήταν γάτες -
tazio κριμα ρε φιλε
Καλα τωρα μου θυμησες οτι μικρος ειχα καναρινι για παρα πολλα χρονια....τον αλντο.....καλα το ειχα ξεχασει τελειως λεμε
-
Το αρχ#@$%#!δι που ρίχνει φόλα και σκοτώνει φριχτά μια πανέμορφη γριά Boxer που δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν στη ζωούλα της, πρέπει να δοκιμάσει τη γεύση από το ίδιο του το αίμα ή όχι;
-
Αν ξέρεις ποιος το έκανε, κάντο να φανεί σαν ατύχημα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το αρχ#@$%#!δι που ρίχνει φόλα και σκοτώνει φριχτά μια πανέμορφη γριά Boxer που δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν στη ζωούλα της, πρέπει να δοκιμάσει τη γεύση από το ίδιο του το αίμα ή όχι;Εγω το εχω ζησει επανειλλημενως κ θα το συναντας κ εσυ συνεχεια απο την στιγμη που αρχισες να ενδιαφερεσαι για τα ζωα .
Δεν ειναι κατι που θα το συνηθισεις , κ καθε φορα (τα συναισθηματα ) θα ειναι σαν την πρωτη φορα . -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το αρχ#@$%#!δι που ρίχνει φόλα και σκοτώνει φριχτά μια πανέμορφη γριά Boxer που δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν στη ζωούλα της, πρέπει να δοκιμάσει τη γεύση από το ίδιο του το αίμα ή όχι;NAI
-
-
-
-
Όχι Samoyed είναι και είναι 3 ετών!
Αλήθεια υπάρχει κάποιος που να έχει 'κοριτσάκι'?
-
-
-
-
-
-
-
-
Μανουλομανουλο...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?