-
Παιδιά έχω μια διαμάχη με το πεθερό μου σχετικά με το αμάξι που θέλω να αγοράσω. Μιλάμε για VW BORA 1.6 mpi vs SKODA OCTAVIA 1.6 FSI.Εγώ θέλω να αγοράσω το octavia γιατί πλέον σαν οικογενειάρχης χρειάζομαι ένα αμάξι με αρκετούς χώρους και να μπορεί να πάρει τα πόδια. Αυτός είναι κολλημένος με το bora και μου έχει πει ένα κάρρο μ......ς για το αμάξι.παρακαλώ καταθέστε τις απόψεις.
-
Παιδιά έχω μια διαμάχη με το πεθερό μου σχετικά με το αμάξι που θέλω να αγοράσω. Μιλάμε για VW BORA 1.6 mpi vs SKODA OCTAVIA 1.6 FSI.Εγώ θέλω να αγοράσω το octavia γιατί πλέον σαν οικογενειάρχης χρειάζομαι ένα αμάξι με αρκετούς χώρους και να μπορεί να πάρει τα πόδια. Αυτός είναι κολλημένος με το bora και μου έχει πει ένα κάρρο μ......ς για το αμάξι.παρακαλώ καταθέστε τις απόψεις.
-
-
Χωρίς παρεξήγηση, θα το αγοράσεις μόνος σου ή με υποστήριξη του πεθερού; Εάν είναι 100% δικό σου χρήμα, τότε τοποθετήσου όπως ο κος Τσουκαλάς (άντε γεια).
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση, θα το αγοράσεις μόνος σου ή με υποστήριξη του πεθερού; Εάν είναι 100% δικό σου χρήμα, τότε τοποθετήσου όπως ο κος Τσουκαλάς (άντε γεια).Συγκεκριμένα με τα λεφτά της μάνας μου οπότε ισχύει αυτό που λές.
-
Ο πεθερός σου θα σου πει τι αμάξι θα πάρεις???
Συγνώμη κιόλας δηλαδή...
To Βora στην ουσία είναι ένα golf προηγούμενης γενιάς με ουρά, οπότε μακριά...
Θα μου πείτε και το Octavia Golf με ουρά είναι... Δεν είναι όμως VW...
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Παιδιά έχω μια διαμάχη με το πεθερό μου σχετικά με το αμάξι που θέλω να αγοράσω. Μιλάμε για VW BORA 1.6 mpi vs SKODA OCTAVIA 1.6 FSI.Εγώ θέλω να αγοράσω το octavia γιατί πλέον σαν οικογενειάρχης χρειάζομαι ένα αμάξι με αρκετούς χώρους και να μπορεί να πάρει τα πόδια. Αυτός είναι κολλημένος με το bora και μου έχει πει ένα κάρρο μ......ς για το αμάξι.παρακαλώ καταθέστε τις απόψεις.ti τον ακους ? αυτος θα αποφασισει για τ αμαξι που θα παρεις ? τι τον νοιαζει ? εκτος κ αν το πληρωση αυτος . δεν το καταλαβαινω αυτο το κολλημα που εχουν μερικοι . πεστου τα μαξι που θα παρει αυτος ν αναι οτι θελει .
φυσικα και να παρεις το οκταβια .
προσοχη , σε λιγο καιρο βγαινει το καινουργιο bora
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ti τον ακους ? αυτος θα αποφασισει για τ αμαξι που θα παρεις ? τι τον νοιαζει ? εκτος κ αν το πληρωση αυτος . δεν το καταλαβαινω αυτο το κολλημα που εχουν μερικοι . πεστου τα μαξι που θα παρει αυτος ν αναι οτι θελει .
φυσικα και να παρεις το οκταβια .
προσοχη , σε λιγο καιρο βγαινει το καινουργιο bora
Αυτό περιμένω και εγώ για να του την πω χοντρά....
-
Εγω ακομα και αν πληρωνει δεν καταλαβαινω τι ανακατεβεται... Αν ειναι ετσι, ας μην πληρωσει, η ας πληρωσει να παρει αυτος τη βλακεια το μπόρα. Το μπορα ειναι η πιο μουφα αμαξι των τελευταιων δεκαετιών, και απορω ππως του ηρθε, δεν εχει χωρους μεσα, και ειναι μουφα γενικως, και αργο, και VW... εχει δηλαδη ολα τα κακα της μοιρας του...
skoda me 1000....
-
Μια χαρη του την εκανες οταν παντρευτηκες την κορη του
Δευτερη χαρη μην του κανεις Παρε το αυτοκινητο που θελεις ΕΣΥ -
Octavia.
-
Bora με mpi 1.6 μεταχειρισμένο θα βρεις μόνο. Το 1.6 που κυκλοφορεί είναι 16V.
Τώρα μεταξύ πλαισίου Golf IV & V, καμία σχέση
Υ.Γ: άλλοι επηρεάζονται από τις γυναίκες τους για την επιλογή αυτοκινήτου
-
Πάρε αυτό που θέλεις εσύ και αν δεν του αρέσει ας μην μπει μέσα. Έτσι μου έκαναν οι γονείς μου όταν και καλά ήθελαν να μου αγοράσουν αυτοκίνητο. Διαφωνούσαν με την γνώμη μου και τελικά το πήρα μόνος μου και δεν ζήτησα φράγκο. Από την στιγμή που δεν θα πάρεις λεφτά από τον πεθερό άστον να λέει, θα βαρεθεί, δεν του πέφτει λόγος
-
Ανάμεσα στα δύο...
Octavia. -
Χωρίς δεύτερη κουβέντα, δεύτερη σκέψη.... χωρίς κανένα ενδοιασμό OCTAVIA 5. Το αμάξι είναι πάρα πολύ καλό. Οι παλιοί έχουν πρόβλημα με το όνομα. Αν όμως διαβάσεις λίγο τις κριτικές (αν ξέρεις αγγλικά θα βρεις ακόμα περισσότερες) τότε θα καταλάβεις. Αααααααααα...... κι όταν το πάρεις άνοιξε το χώρο αποσκευών βάλε μέσα ένα Bora και κάντου μια βόλτα για να καταλάβει.
-
BORA; τι υπαρχει ακόμα αυτό;;;;
-
Octavia!
-
-
Καταρχήν με τηνεμπορική πορεία του Μπόρα, ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ!!! Δεν θα βρεις ούτε να το... χαρίσεις μετά...
-
Το Γκολφ 5 βγήκε πλέον του ενός χρόνου. Τεσσάρι θα βγείς να πάρεις;
-
Το μπόρα έχει 4 πόρτες, ξεχνάς τα ογκώδη. Το Οκτάβια αν δεν άλλαξε στο νέο μοντέλο, παραμένει 5πορτο, και βάζεις μέσα ακόμα και κουρευτική γκαζόν...
-
Με τόσα προβλήματα που έβγαλε το Γκολφ 4, αυτό θα πας να πάρεις; Οι μοναδικές διαφορες εστιάζονται στα φώτα και προιφυλακτήρα (δεν έβγαλε προβλήματα εκεί) και στην πίσω πόρτα (ούτε εκεί). Κατα τα λοιπά καρμπόν ενός κακού αυτοκινήτου...
Οκτάβια ανάμεσα στα δύο είναι μονόδρομος για μένα.
(κρατήθηκα και δεν μίλησα καν για εμφάνιση έτσι; Μπόρα είναι Μπόρα δακρύων μόλις είδαν τα μούτρα του... )
-
-
Octavia
-
Μεταξυ των δυο, Octavia. απο κει και περα εγω επιμενω Ford, και συγκεκριμενα Focus sedan 1.6, με τα λεφτα του πιο φτηνου octavia 1.6 παιρνεις το αντιστοιχο focus με τα παντα μεσα.
Διαμάχη