-
Καλημέρα παιδιά!
Είμαι προ το πυλών για αγορά μικρού!
Έχω καταλήξει σε δύο όπως βλέπετε.
Μιλάω για τις εκδόσεις GLA 3d για swift και colt cz3 (την έκδοση που περιλαμβάνει όλα όσα και το swift...ζάντες,προφυλακτήρες στο χρώμα αμαξώματος,προβολείς,4 αερόσακους κτλ.)
Οι διαφορές που στέκομαι είναι οτι το swift έχει 1400 € φτηνότερα 12192 € swift και 13665 € το colt.
Απο την άλλη το colt έχει 7 χρόνια εγγύηση απεριόριστα χιλιόμετρα.
Εδώ θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος κάτοχος mitsubishi ή honda και να με ενημερώσει για τυχόν προβλήματα αντιπροσωπείας Σαρακάκη.Αλήθεια ο Πάπρας λέει τίποτα? http://www.papras.gr/mitsubishi.htm
Ρωτάω για πράγματα που αφορούν service ανταλλακτικά κτλ.
Από τεχνική άποψη το colt με δίσκους πίσω,καλύτερους χρόνους σε ρεπρίζ(λόγω μακριών σχέσεων swift) και γενικότερης καλύτερης ποιότητας κατασκευής λόγω mitsubishi πιστεύω οτι υπερτερεί με μια μικρή διαφορά.
Απο την άλλη το swift μου κάθεται καλύτερα στο μάτι σαν πιο καθαρόαιμο 3 πορτο - στυλ gti αυτοκινήτου.
Αυτήν την εβδομάδα προγραμματίζω test drive να δώ την συμπεριφορά τους στα χέρια μου και τι ταιριάζει σε μένα περισσότερο.
Περιμένω εν αγωνίως νέα σας γιατί όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει ανυπομονησία
-
Καλημέρα παιδιά!
Μιλάω για τις εκδόσεις GLA 3d για swift και colt cz3 (την έκδοση που περιλαμβάνει όλα όσα και το swift...ζάντες,προφυλακτήρες στο χρώμα αμαξώματος,προβολείς,4 αερόσακους κτλ.)
Οι διαφορές που στέκομαι είναι οτι το swift έχει 1400 € φτηνότερα 12192 € swift και 13665 € το colt.
Εδώ θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος κάτοχος mitsubishi ή honda και να με ενημερώσει για τυχόν προβλήματα αντιπροσωπείας Σαρακάκη.Αλήθεια ο Πάπρας λέει τίποτα? http://www.papras.gr/mitsubishi.htm
Από τεχνική άποψη το colt με δίσκους πίσω,καλύτερους χρόνους σε ρεπρίζ(λόγω μακριών σχέσεων swift) και γενικότερης καλύτερης ποιότητας κατασκευής λόγω mitsubishi πιστεύω οτι υπερτερεί με μια μικρή διαφορά.
Απο την άλλη το swift μου κάθεται καλύτερα στο μάτι σαν πιο καθαρόαιμο 3 πορτο - στυλ gti αυτοκινήτου.
Αυτήν την εβδομάδα προγραμματίζω test drive να δώ την συμπεριφορά τους στα χέρια μου και τι ταιριάζει σε μένα περισσότερο.
Περιμένω εν αγωνίως νέα σας γιατί όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει ανυπομονησία
-
Καλημέρα παιδιά!
-
Δεν ξέρω για να σου απαντήσω αλλά το Colt φτιάχνεται στην Ολλανδία. Αν το Swift είναι ιαπωνικό κερδίζει κάποιους πόντους για μένα....
Δεν αναφέρεσαι καθόλου σε χώρους οπότε μάλλον δεν σε απασχολεί ή σε καλύπτουν ούτε σε αισθητική οπότε υποθέτω το ίδιο.... (προσωπικά βρίσκω πιο ωραίο το Colt). -
COLT!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν το Swift είναι ιαπωνικό κερδίζει κάποιους πόντους για μένα....Νομίζω σε κάποια δημοσίευση είχε αναφερθεί κάτι για Ουγγαρία...
-
Ναι και εγω για ουγγαρία ξέρω. Αυτό που δεν ήξερα ήταν για Ολλανδία στο Colt. Αυτό που με νοιάζει είναι τα 7 χρόνια εγγύησης περισσότερο και οχι το που φτιάχνεται.
Οι χώροι σίγουρα καλύτεροι είναι στο colt οπότε και εκεί υπερτερεί του swift.
Αυτό που με καίει περισσότερο είναι αν προτιμήσω των Πάπρα ή τον Σαρακάκη ή ακόμα χειρότερα κανένα απο αυτούς λόγω κακής αντιμετώπισης των πελατών της mitsubisih απο την αντιπροσωπεία.
Έχω ακούσει διάφορα κακά για την αντιπροσωπεία Σαρακάκης δεν ξέρω τι ισχύει . Αυτό που ξέρω οτι για να έχει κυκλοφορήσει μια φήμη κάποιο νόημα έχει.
Με λίγα λόγια είμαι στη θέση να χρεωθώ ένα αυτοκίνητο για να ησυχάσω απο το θέμα service και ανταλλακτικά για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια μπορώ. Αν είναι να μου βγάζει το λάδι ο κάθε αντιπρόσωπος παίρνω με 13 χιλιάρικα κάτι άλλο σε μεταχειρισμένο (που λέει ο λόγως)
-
Ο Σαρακάκης είναι ο επίσημος εισαγωγέας. Ο Παπράς είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος.
Πήγιανε σε αυτόν που θα σου κάνει την καλύτερη προσφορά με τον μικρότερο χρόνο αναμονής.Έχω Colt 5Θ και έιμαι ευχαριστημένος εως τώρα (6κ χλμ.).
Γιά το Swift περίμενε να δείς κάποια δοκιμή από 4Τ ή Drive. -
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου.
Θα τους κοιτάξω και τους δύο!
Βοήθεια για 1300άρι swift 3d vs colt cz3