-
Παρέλαβα εχθές το αυτοκίνητο και διαπίστωσα ότι μου είχαν κολλήσει ένα αυτοκόλλητο φαρδί -πλατί πίσω πάνω στο αμάξωμα...
Σχετικά διακριτικό είναι μεν ΑΛΛΑ ΔΕΝ γoυστάρω αυτοκόλλητα πάνω στο αυτοκίνητο...Πώς διάολο θα το βγάλω τώρα ?????????
-
Παρέλαβα εχθές το αυτοκίνητο και διαπίστωσα ότι μου είχαν κολλήσει ένα αυτοκόλλητο φαρδί -πλατί πίσω πάνω στο αμάξωμα...
Σχετικά διακριτικό είναι μεν ΑΛΛΑ ΔΕΝ γoυστάρω αυτοκόλλητα πάνω στο αυτοκίνητο...Πώς διάολο θα το βγάλω τώρα ?????????
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Με το σεσουαρ μαλλιων θα το ζεστανεις και προσεκτικα θα το τραβηξεις ωστε να μην σου σπασει το αυτοκολλητο.Οι κολλες ,που πιθανο να μεινουν, βγαινουν με βενζινα αλλα μπορει να κανει ζημια στο χρωμα ,ισως με οινοπνευμα να ειναι καλλυτερα.
Ξεεχασα!! Καλοριζικο και καλοταξιδο!!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Κατ' αρχάς ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!
Γιατί δεν το πάς να τους πείς να στο ξεκολλήσουν; Ή αλλοιώς, αν αρνηθούν, ζήτα αμοιβή για την διαφημιστική προβολή που τους κάνεις μέσω του αυτοκινήτου σου!
Για καλό ή κακό τράβα και κανένα videaki όταν τους το λές! Να μας το στείλεις να γελάμε!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι κολλες ,που πιθανο να μεινουν, βγαινουν με βενζινα αλλα μπορει να κανει ζημια στο χρωμα ,ισως με οινοπνευμα να ειναι καλλυτερα.Καλοτάξιδο! Η βενζίνη και το οινόπνευμα σίγουρα θα αλλοιώσουν το χρώμα! Σιγά σιγά με τα πλυσίματα, θα εξαφανιστούν οι κόλλες!
-
Κάποιος είχε γράψει ότι βγαίνουν εύκολα με πετρέλαιο. Δεν το έχω δοκιμάσει.
-
καλοταξιδο κι απο εμενα. τι αμαξι πηρες ?
οι κολες βγαινουν , με λιγο αζακς η λιγο υγρο , καθαριστηκο παμπριζ .
δεν αλλοιωνει το χρωμα , το εχω δοκιμασει , και ειναι ο καλυτερος τροπος ! στο συνηστο -
Πρώτα ζεσταμα με σεσουαρ και μετα τις κολλες με πετρελαιο φωτιστικο.
-
Να μην κάνεις τίποτα, να τους το πας και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να το βγάλουν εκείνοι και χωρίς να μείνει κανένα υπόλοιπο. Το 20άρικο ήξερε να το πάρει ο πωλητής (βλ. άλλο θέμα), για να δούμε τώρα αν το επένδυσες σωστά
Α: καλοτάξιδο
-
Εγώ είχα ξηλώσει από το Ίμπιζα το αυτοκόλλητο του ντήλερ (κάθε γράμμα και ένα αυτοκολλητάκι... ) προσεκτικά - απαλά με το νύχι μου, και τρίψιμο με απαλό δέρμα να φύγουν οι κόλλες.
Επίσης αφαίρεσα το απαράδεκτα μεγάλο σήμα της τεχνοκάρ, το οποίο ήταν και πλαστικό ασημί... Το ξήλωσα με τα δάχτυλά μου (πόνεσα λίγο, αλλά δεν άντεχα να το βλέπω) και ομοίως για τις κόλλες.Στην 156 τώρα αφαίρεσα πάλι το μικρό αυτοκόλλητο του ντήλερ, πάλι κάθε γράμμα και αυτοκόλλητο, αλλά επειδή είχε μείνει 3 χρόνια με τον παλιότερο ιδιοκτήτη ήταν δυσκολότερο... Επίσης το χρώμα είχε άλλο χρώμα κάτω από το αυτοκόλλητο (παραδόξως το κομμάτι που έβλεπε Ο ΗΛΙΟΣ ήταν πιο σκούρο!!!), αλλά ευτυχώς είναι τόσο λίγο που πρέπει να το παρατηρήσεις από κοντά και να ξέρεις πως υπάρχει.
Πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Στον αδερφό μου κόλλησαν το σήμα της Φολκσβάγκεν στο Γκολφ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ του τζαμιού!!! Αν πας να το βγάλεις θα πάρεις και τη μεμβράνη μαζί...
Τους έκανε φασαρία, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους... -
Το corsa είχε ενα αυτοκόλλητο που έλεγε Autoteam πισω αριστερα... Οταν πηγα να το βγάλω διαπίστωσα ότι κάθε γράμμα ήταν ενα ξεχωριστό αυτοκολλητο..
Με πολύ προσπαθεια βγαζω ένα ενα γράμμα κάθε φορά που το πλένω, με αποτέλεσμα τωρα να γραφει μονο '...team'...
με μια αλοιφή που έχω περνάω και τις κόλλες και μετά όλα είναι οκ... Βέβαια σε λίγο δεν θα μείνει νύχι για νύχι, αλλα και που υπάρχουν τι τα κανουμε (για τους άντρες μιλάω πάντα)
-
Ξεκόλα το αυτοκόλητο όσο πιο προσεκτικά μπορείς και αν μείνει λίγη κόλλα πέρνα το σημείο με λίγη αλοιφή πολύ προσεκτικά.
Όταν είχα παραγγείλει το δικό μου αυτοκίνητο το είχα ξεκαθαρίσει στον αντιπρόσωπο ότι αυτοκόλητα κ.λ.π. δε θα υπάρχουν όταν το παραλάβω, έτσι κι έγινε.Πάντως τώρα με τ' αυτοκόλητα καλά είναι, για θυμηθείτε παλιότερα όταν ο Σαρακάκης έβαζε μεταλικά ταμπελάκια με περτσίνια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να μην κάνεις τίποτα, να τους το πας και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να το βγάλουν εκείνοι και χωρίς να μείνει κανένα υπόλοιπο. Το 20άρικο ήξερε να το πάρει ο πωλητής (βλ. άλλο θέμα), για να δούμε τώρα αν το επένδυσες σωστάΑ: καλοτάξιδο
Συμφωνω!!!
Μην ακους κανενα. Πηγαινε και τριξε τους τα δοντια. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάντως τώρα με τ' αυτοκόλητα καλά είναι, για θυμηθείτε παλιότερα όταν ο Σαρακάκης έβαζε μεταλικά ταμπελάκια με περτσίνια. -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Πρώτα ζεσταμα με σεσουαρ και μετα τις κολλες με πετρελαιο φωτιστικο.Ο μόνος σίγουρος και εύκολος τρόπος. Μην φοβηθείς το καθαρό πετρέλαιο δεν κάνει ζημία στο χρώμα.
Στο παλιό αμάξι κάποια προεκλογική περίοδο το είχε κάνει ο πατέρας μου για κλάματα έχοντας κολλήσει αφίσες στο καπό με την καφέ ταινία που είναι για δέματα. Φαντάσου το θέαμα με τα καφέ υπολείμματα πάνω στο άσπρο καπό.
Έφυγαν εύκολα όμως χωρίς κανένα σημάδι. Πλύσιμο όμως μετά τη χρήση για παν ενδεχόμενο.
Πώς βγαίνουν τα αυτοκόλλητα των αντιπροσωπειών... :-(