-
Τελειωσε ο χειμωνας και εφτασε η ωρα να βγαλω τα χειμωνιατικα λαστιχα. Ειμαι στην φαση της αναζητησης και ειμαι ποιο κοντα στα contiPremiumContact με διαστασεις 195/60/14.Θα ηθελα την γνωμη σας σαν πιο εμπειροι στο χωρο.(μηπως να βαλω τα michelin exalto2;; bgenoyn se tetoiew diastaseie;;;)
-
Τελειωσε ο χειμωνας και εφτασε η ωρα να βγαλω τα χειμωνιατικα λαστιχα. Ειμαι στην φαση της αναζητησης και ειμαι ποιο κοντα στα contiPremiumContact με διαστασεις 195/60/14.Θα ηθελα την γνωμη σας σαν πιο εμπειροι στο χωρο.(μηπως να βαλω τα michelin exalto2;; bgenoyn se tetoiew diastaseie;;;)
-
-
Welcome prim!
Εάν κοιτάξεις ΕΔΩ θα δεις ότι υπάρχει μόνο 185/60/14. Υπάρχει 'Λίστα με διαθέσιμες διαστάσεις' για περισσότερες πληροφορίες.
-
τα Premium ειναι πολυ πολυ καλα. Τα εχω και εγω στο Golf και ειμαι ευχαριστημενος. Αν θες δες και τα sport contact. Νομιζω δεν βγαινουν σε αυτες τις διαστασεις ομως χωρις να ειμαι σιγουρος(δες στο site της conti) γιατι εγω τα εχω σε 185/60/14 οποτε μαλλον θα ειναι 195/55/14. Κοιταξε για σιγουρια.
-
Στο καινούργιο ASTRA της γυναίκας μου που τα φοράει έμεινα γενικά ικανοποιημένος από την απόδοση τους αλλά όχι τόσο όταν πήγα με υπερβολικά γρήγορο ρυθμό...
Μεγάλη εντύπωση επίσης μου έκαναν όταν οδήγησα με βροχή που απλά δεν καταλάβαινες τίποτα.
-
Προσωπικά, νομίζω ότι είναι πολύ καλά στο φρενάρισμα (και στο βρεγμένο), αλλά όχι τόσο καλά στην πλευρική πρόσφυση. Από την άλλη η τετράδα 195/65/15 μου κόστισε 330 ευρώ όταν η καλύτερη τιμή που πέτυχα για τα Michelin Primacy ήταν 400. Νομίζω ότι οι γάλλοι έχουν παρακρυβίνει (άσε που σπανίως είναι made in France πια).
Γνωμες για contiPremiumContact