-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Σε περίπτωση καραμπόλας, αυτός που πέφτει από πίσω σου πληρώνει εσένα κι εσύ πληρώνεις τον μπροστινό σου ή τα πληρώνει όλα αυτός που την προκάλεσε?Δηλαδή ποιος προκαλεί μια καραμπόλα ρε φίλε; Υπάρχει υπαίτιος σε καραμπόλα;
Ο κάθε ένας κάνει δήλωση για τον μπροστά τον οποίο κοπανησε.
-
Έστω ότι είσαι δεύτερος σε ένα φανάρι. Και έρχεται ένας από πίσω και εμβολίζει εσένα κι εσύ πέφτεις στον πρώτο. Ποιος πληρώνει ποιον?
-
Καλή ερώτηση. Λογικά ο πίσω φταίει αλλά δεν ξέρω νομικώς τι γίνεται.
-
Επειδή έχω εμπειρία σε τέτοιου είδους σύγκρουση, η ασφαλιστική του τελευταίου αποζημειώνει όλους τους μπροστινούς εφόσον αυτοί δεν έχουν συγκρουστεί από πριν.
-
Μεγαλη αδικια ειναι οταν σου πεταχτουν απο στοπ ,μπουν ακριβως μπροστα σου και πεσεις επανω τους .Αντε να αποδειξεις οτι δεν φταις,αν ο αλλος ειναι χτυπημενος απο πισω εχει παντα δικιο .
-
Δεν υπάρχει αυτό που λέτε σαν αξίωμα 'αν σε χτυπήσουν από πίσω, ο άλλος πάντα πληρώνει'. Και δεδικασμένα υπάρχουν και στους 4Τ υπήρχε ένα νομικό αρθράκι.
-
Το εχω συζητησει με αστυνομικους και λενε οτι αν δεν εχεις μαρτυρες ,αξιοπιστους, εισαι χαμενος απο χερι.Ειναι να μην σου τυχει.
-
Τότε να σας πω το πιο τραγικό που έγινε πριν 1 εβδομάδα.
Στο γνωστό stop του δρόμου που είναι παράλληλα με την Κηφισίας και βγαίνεις ή για Κατεχάκη ή για Κηφισίας προς Αθήνα ή για Κηφισίας προς Κηφισιά….εκεί ξέρετε ότι αυτός που κατεβαίνει έχει προτεραιότητα…
Έχω αναφέρει ότι είναι ωραίο μέρος για να φτιάξεις κανένα φτερό (γιατί πολύ απλά δεν σταματάει κανείς στο STOP οπότε δεν μιλάμε για κομπίνα) αλλά πριν 1 εβδομάδα ο οδηγός και φίλος μου ήταν αφηρημένος και πάει να περάσει το STOP.
Κατεβαίνει λεωφορείο ΑΔΕΙΟ και στα τελευταία 20 μέτρα να κοιτάει τον φίλο μου που περνάει το STOP.
Όσο προχώραγε ο φίλος μου τόσο κατέβαινε το λεωφορείο ενώ ο οδηγός του μας κοιτούσε!
Τελικά φώναξα και σταμάτησε ο φίλος μου….Θα έκανε τέτοια μαλακία ο άλλος οδηγός αν είχε κόσμο ή αν ήταν το δικό του?
Σαφέστατα και το λάθος είναι του φίλου μου αλλά αν μπορείς να αποφύγεις ένα ατύχημα τότε δεν υπάρχουν εγωισμοί.
-
Ο Φώσκολος ήταν;
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Ο Φώσκολος ήταν;?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ο Φώσκολος ήταν;
?
Ο σκηνοθέτης ο οδηγός του Punto.
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Ο Φώσκολος ήταν;
?
Ο σκηνοθέτης ο οδηγός του Punto.
ΑΑΑΑαααα!
-
Πάντως το να πηγαίνει κανείς γυρεύοντας για τρακάρισμα είναι εξωφρενική αλητεία.
Κι εγώ έχω μια ψιλομπασμένη πόρτα από δικό μου λάθος και δεν τη φτιάχνω μήπως γίνει κάτι και τη βγάλω τζάμπα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω κάποιον να πληρώσει χωρίς να φταίει.
-
Δυστυχώς ξέρω και εγώ (απλά γνωστός) άτομο που έχει τη λογική αυτή.
-
Μια τέτοια σκήνη με παραχώρηση προτεραιότητας ενώ δεν έχεις, συμβαίνει κάθε μέρα στην Αθήνα σε μένα, τουλάχιστον 10 φορές. Πρέπει να είσαι πολύ υποψιασμένος για να προσέχεις. Δυστυχώς και οι δικηγόροι που ρώτησαν τα παιδιά λένε ότι δεν σώζεαι με τίποτα. Ούτε και με μάρτυρα ακόμη. Ο Τabs είπε κάτι για τον πίσω του Πουντο. Μόνο αυτός ο μαρτυρας ίσως αξίζει, αλλά εκείνη την ώρα είναι δύσκολο να σκεφτείς.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Νομίζω πως η καλύτερη τιμωρία είναι να περιμένεις να το κάνει καινούργιο και μετά να βρεις πού το παρκάρει και να δοκιμάσεις ποιάς μάρκας υγρά φρένων είναι πιο διαβρωτικά...
και μετά θα βρει νέο θύμα (τουλάχιστον εσύ θα πάρεις revenge)...
άμα μπλέξεις με τέτοια κλπαιδα...Μπορεί να τα ρίξει στον ουρανό!!
Πέρα από τ' αστεία, όσο κι αν δεν συμφωνώ με αυτοδικία ώρες ώρες...
AKΡΙΒΩΣ!Ουτε εγω συμφωνω με αυτοδικια αλλα δυστυχως ο νομος δεν μας καλυπτει απο τετοια καθικια.Κι επειδη αυτο το καθικι θα το ξανακανει στο μελλον αν χρειαστει,οντως αυτο που του αξιζει ειναι οξυ στον ουρανο (για να μην πω φωτια και ξεφυγω τελειως,αλλα με αυτα που ακουω τι να πω).Εγω , απο δικο μου σφαλμα, εχω κανει ενα μικρο 'τσαλακωμα' στον πισω προφυλακτηρα.Θα ηταν παρα πολυ ευκολο να πατησω λιγο φρενο παραπανω για να πεσει καποιος πανω μου και να μου τον φτιαξει αλλα τοτε θα ειχα καινουριο προφυλακτηρα και τσαλακωμενη συνειδηση...
-
Μην το ψάχνετε παιδιά, υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν αυτό (γνωρίζω τουλάχιστον 2 που το έχουν κάνει) και υπάρχουν και αρκετά σημεία στην Αθήνα που μπορεί να γίνει... Ενδεικτικά, στις εξόδους της Συγγρού, που πολλοί πετάγονται από τον παράδρομο χωρίς να πολυπροσέχουν, αλλά και στην Καλλιθέα, στην Αγ. Πάντων στη διασταύρωση με το δρόμο που βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα, μπορεί να βρει κανείς πολλούς 'υποψήφιους θύτες'...
-
Ο χαρακτηρισμός που δίνω εγώ στον τύπο που έστησε αυτό το πράγμα είναι 'κοινός κλέφτης' και ως τέτοιον θα τον αντιμετώπιζα. Το δίκιο της η κοπέλα μπορεί να μην το βρει ποτέ (εύχομαι να βρεθεί ο τρόπος) αλλά αυτός συνεχίζει να είναι άλλος ένας κοινός κλέφτης. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως...
-
Είναι όντως πούστης ο άνθρωπος, και συμφωνώ κι έγώ με τη λύση οξύ στον ουρανό χωρίς ενδοιασμούς (αφού δεν πρόκειται να βρεί το δίκιο της η κοπέλα)
-
Οξύ στο αυτοκίνητο είναι πολύ άνανδρο. Μήπως να έλεγε σε κανα δυο παιδιά να του έκαναν μια επισκεψούλα...;
Εσκεμένο τρακάρισμα!