-
...ευτυχώς δεν το πλυνα το Σαββάτο, κάτι ήξερα...χε χε χε!
-
Πας στο praktiker της Πειραιώς και αγοράζεις ένα σπρέι καθαρισμου που τα κάνει αόρατα σε 2 λεπτά.
-
Πάντως αν τα καθαρίσεις γρήγορα, φεύγουν πολύ εύκολα. Εγώ τα καθαρίζω μόλις αντιληφθώ την παρουσία τους...
Με ένα μερικώς υγρό πανάκι (με κρύο νερό) δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Yep! Μετά το χθεσινό πλύσιμο, σήμερα το αυτοκίνητο είναι σαν να το πήγα σε αγώνα 4Χ4. Θα μου στρίψει!τα έχουμε ξαναπει. Φέρτε μου αυτόν τον Μέρφι με τους νόμους του, να τον σκίσω!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Yep! Μετά το χθεσινό πλύσιμο, σήμερα το αυτοκίνητο είναι σαν να το πήγα σε αγώνα 4Χ4. Θα μου στρίψει!
τα έχουμε ξαναπει. Φέρτε μου αυτόν τον Μέρφι με τους νόμους του, να τον σκίσω!
Κυκλοφορεί σε βιβλίο αν θες να τον σκίσεις..
-
Ας πουμε οτι βρηκαμε λυση για το εμπρος μερος του αυτοκινητου.Για τις κυψελες του ψυγειου τι μπορουμε να κανουμε;Βλεπω να εχουν καρφωθει ολων των ειδων τα μαμουνια πανω στο ψυγειο μου με αποτελεσμα να στραβωνουν οι κυψελες.Σκεφτομαι να βαλω μια πλαστικη σιτα μεσα απο τον προφυλακτηρα ωστε να σταματαν εκει επανω. Εχετε καμια καλυτερη ιδεα;
-
Autoglym Fast Glass.
-
Η λυση ειναι μια
Intensive tar remover της autoglym..ψεκαζεις μια και μετα σκουπιζεις και πανε τα μυγακια..
Εγω προσωπικα μολις τελειωσω τη βολτα η το ταξιδι παιρνω το πετσι το βρεχω με νερο και τα σκουπιζω οταν ειναι νωπα..γιατι μετα σκληραινουν και δε βγαινουν με τιποτα...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ AUTOGLYM ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
αΝ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΙΓΚΟΥΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΓΕΣ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Áò ðïõìå ïôé âñçêáìå ëõóç ãéá ôï åìðñïò ìåñïò ôïõ áõôïêéíçôïõ.Ãéá ôéò êõøåëåò ôïõ øõãåéïõ ôé ìðïñïõìå íá êáíïõìå;Âëåðù íá å÷ïõí êáñöùèåé ïëùí ôùí åéäùí ôá ìáìïõíéá ðáíù óôï øõãåéï ìïõ ìå áðïôåëåóìá íá óôñáâùíïõí ïé êõøåëåò.Óêåöôïìáé íá âáëù ìéá ðëáóôéêç óéôá ìåóá áðï ôïí ðñïöõëáêôçñá ùóôå íá óôáìáôáí åêåé åðáíù. Å÷åôå êáìéá êáëõôåñç éäåá;Áëëáîå ôçí óßôá ìå ìéá ìå ìéêñüôåñåò ïðÝò óõñìÜôéíç Þ êÜôé áíôßóôïé÷ï ,ôïõëÜ÷éóôïí íá óôáìáôÜíå åêåß .Õðüøç ðñÝðåé íá ôçí áöáéñåßò óõ÷íÜ ãéá êáèÜñéóìá áëëéþò áÝñáò äåí íïìßæù íá ðåñÜóåé .
Áí âñåßò ÷þñï êáé ôñüðï íá ôçí óôçñßîåéò åóùôåñéêÜ êáëþò áí êáé ÷ëùìü . -
Δεν αγοράζω τίποτα. Κάθε φορά πού βάζω βενζίνη , παίρνω το μαραφέτι για τα τζάμια , (εγώ, όχι ο υπάλληλος) και τρίβω όσο χρειάζεται. Το τζάμι λάμπει. Αν το κάνει ο υπάλληλος , θα το κάνει μία μπρός και μία πίσω και το αποτέλεσμα θα είναι το χείριστο.
-
Παιδια, η λύση ειναι μια: βατράχια!!! δεν αφήνουν κανένα μυγακι να ξεφύγει!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ AUTOGLYM ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕίχα την εντύπωση ότι αυτά τα καθαριστικά είχαν σαν κύριο συστατικό τη κηροζίνη, της aytoglym γράφει τι περιέχει; (μπορείς να καταλάβεις από τη μυρωδιά?)
-
Πρωτα απ'ολα να επισημανω οτι ειναι λυπηρο το θεαμα των σκοτωμενων μυγακιων.
Οσον αφορα το θεμα,με πολυ μαλακο σφουγγαρι και με αρκετο νερο,βγαινουν.Θελει μαλακο τριψιμο το καθε μυγακι,για αρκετη ωρα.Χωρις πιεση στο χερι.Σαν χαδι...
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
Παιδια, η λύση ειναι μια: βατράχια!!! δεν αφήνουν κανένα μυγακι να ξεφύγει!Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις slalom ανάμεσα τους
-
Η καλυτερη λυση ειναι να τα καθαριζεις αμεσως μετα απο ενα ταξιδι η εστω πολυ συντομα. Παντως δεν εχω συναντησει προβλημα με το να μη βγαινουν. Παντα στο πλυσιμο ειναι μονο ενα δυο επιμονα. Αν μεινουν καιρο ομως αστο. Ελαχιστα θα βγουν.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Παιδια, η λύση ειναι μια: βατράχια!!! δεν αφήνουν κανένα μυγακι να ξεφύγει!
Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις slalom ανάμεσα τους
Η να αλλάξεις παρμπρίζ.
Αν υπάρχουν κι επάνω στο αμάξωμα τότε τροπέτο και 'καθάρισες'. -
Εγώ χτες ξεκιναω κατα τις 12.30 το μεσημέρι να πλυνω το αμαξι. Και ενω ειχα σχεδον τελειώσει (περνουσα το αμαξι με το πετσι ο ερμος) αρχιζει το ψιχαλισμα της λασπης (ελεος πια εχει να βρεξει στην Αθηνα πανω απο δυο μηνες τορα το θυμηθηκε ο ξεκ@@@ης!!!) και μαζι αρχιζουν και οι δικες μου χριστοπαναγιες. Πανω στον πανικο μου λεω να το βαλω κατω απο ενα δεντρο να περισωσω οτι μπορω...
Αμ δε...
Οι ψιχαλες της βροχης επεφταν στο 'πεντακαθαρο' δεντρο (ελια) και παρεσυραν μαζι τους αυτη τη σπαστικη κιτρινη γυρη, σκονη απο την ανομβρια, φυλλα και εντομα.
Τετοιο μπινελικωμα δεν εχω ριξει ξανα στην ζωη μου. Και απο πανω να εχεις και τους πανέξυπνους τους γειτονες να σου φωναζουν 'καλα τωρα βρηκες να το πλυνεις που βρεχει'? Εχετε δικιο ξεχασα να παρω τηλέφωνο τον Καντερέ...
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Εγώ χτες ξεκιναω κατα τις 12.30 το μεσημέρι να πλυνω το αμαξι. Και ενω ειχα σχεδον τελειώσει (περνουσα το αμαξι με το πετσι ο ερμος) αρχιζει το ψιχαλισμα της λασπης (ελεος πια εχει να βρεξει στην Αθηνα πανω απο δυο μηνες τορα το θυμηθηκε ο ξεκ@@@ης!!!) και μαζι αρχιζουν και οι δικες μου χριστοπαναγιες. Πανω στον πανικο μου λεω να το βαλω κατω απο ενα δεντρο να περισωσω οτι μπορω...Αμ δε...
Οι ψιχαλες της βροχης επεφταν στο 'πεντακαθαρο' δεντρο (ελια) και παρεσυραν μαζι τους αυτη τη σπαστικη κιτρινη γυρη, σκονη απο την ανομβρια, φυλλα και εντομα.
Τετοιο μπινελικωμα δεν εχω ριξει ξανα στην ζωη μου. Και απο πανω να εχεις και τους πανέξυπνους τους γειτονες να σου φωναζουν 'καλα τωρα βρηκες να το πλυνεις που βρεχει'? Εχετε δικιο ξεχασα να παρω τηλέφωνο τον Καντερέ...
Τhe story of my life
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
'καλα τωρα βρηκες να το πλυνεις που βρεχει'? Εχετε δικιο ξεχασα να παρω τηλέφωνο τον Καντερέ...Δεν έχει σημασία η πρόβλεψη του καιρού για το αν θα βρέξει αλλά το αν πλύνεις το αυτοκίνητο ή όχι. Πάντοτε βρέχει όταν πλένεις το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
'καλα τωρα βρηκες να το πλυνεις που βρεχει'? Εχετε δικιο ξεχασα να παρω τηλέφωνο τον Καντερέ...
Δεν έχει σημασία η πρόβλεψη του καιρού για το αν θα βρέξει αλλά το αν πλύνεις το αυτοκίνητο ή όχι. Πάντοτε βρέχει όταν πλένεις το αυτοκίνητο.
Τα μυγάκια πως βγαίνουν;;;;;