-
Οπως απαιτεί η παράδοση ( ) μετά από την εκδήλωση στα Μέγαρα για το GTi της Χρονιάς.....θα πάμε να φάμε!!!
Ενας λόγος παραπάνω που θα κατέβουν και οι Βόρειοι!!!
Για δηλώστε ποιοί θα συμμετάσχετε στον αγώνα Αντοχής στο ευαγές ίδρυμα των Καλυβίων!!!
-
Οπως απαιτεί η παράδοση ( ) μετά από την εκδήλωση στα Μέγαρα για το GTi της Χρονιάς.....θα πάμε να φάμε!!!
Για δηλώστε ποιοί θα συμμετάσχετε στον αγώνα Αντοχής στο ευαγές ίδρυμα των Καλυβίων!!!
-
-
Θα σπάσουμε ρεκόρ?
Όποιος και αν κάποιος κερδίσει το GTi, κερνάει.....όλους!!!
-
ΤΡΕΙΣ!
-
οι βορειοι κανουν διαιτα........
(για να γραφουψε χρονους πρεπει να χασουμε απο 10 κιλα ........)
-
Πάλι Καλύβια; Τίποτα πιο κοντά;
Μέγαρα - Καλύβια, το 'χουμε κάνει Ομόνοια - Σύνταγμα. -
Πότε είπαμε είναι η εκδήλωση?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πότε είπαμε είναι η εκδήλωση?Την Κυριακή 17/4!!
λες να το κερδίσεις για να μην το αγοράζεις?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πότε είπαμε είναι η εκδήλωση?
Την Κυριακή 17/4!!
λες να το κερδίσεις για να μην το αγοράζεις?
Μπα, ποιος έχασε την τύχη του για να τη βρω εγώ??
Απλά είναι καλη ευκαιρία για να γνωρίσω και άλλα 'παιδάκια' από το forum... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Πάλι Καλύβια; Τίποτα πιο κοντά;
Μέγαρα - Καλύβια, το 'χουμε κάνει Ομόνοια - Σύνταγμα.Για να έχουν οι Βόρειοι μια άποψη για το που πάμε συνήθως βρε!!!
-
μιας κ θα είμαστε λαός την Κυριακή, μήπως κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να έχει μαζί του κανά αυτοκόλητο του '4T forum'???
Χμμμμ φαγητό ε? χμμμ καθόλου άσχημα δεν ακούγεται ελπίζω οι περιστάσεις να το επιτρέψουν (κοινώς τα άτομα 'συνοδίας' ) κ να ακολουθήσω
Φιλικά
Νικόλας -
Παααααααρών !!!
-
Δέν ξέρω τίποτα γιά τα Καλύβια,αλλά φροντίστε νά υπάρχουν καί παλτσέτες.
(....θα φάμε δέν είπατε; )
-
Καλές και οι παντσέτες αλλά θα φάς μοσχαρίσια, παϊδάκια και χοιρινή και θα μας πεις και μπράβο!!!
Καλά ρε...μη βαράς!!!Θα έχουμε και τέτοιες!!!
Και αυτοκόλλητα θα έχουμε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλές και οι παντσέτες αλλά θα φάς μοσχαρίσια, παϊδάκια και χοιρινή και θα μας πεις και μπράβο!!!Καλά ρε...μη βαράς!!!Θα έχουμε και τέτοιες!!!
Και αυτοκόλλητα θα έχουμε!!!
Πανσέτες θα έχει, καλή παρέα θα έχει, βόλτα (ελπίζω) θα έχει, αυτοκόλητα θα έχει να έχει κ κανά γρήγορο..... τι ωραία που θα είναι!
BTW Thanx για τα αυτοκόλητα!
Φιλικά
Νικόλας -
θελουμε και εμεις αυτοκολλητα......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θελουμε και εμεις αυτοκολλητα......ή κόβεις τη δίαιτα Γιαννάκη, ή αυτοκόλλητα ΔΕΝ έχει!
-
Θα έχουμε μπόλικα!Και εσωτερικά και εξωτερικά!
Αλλά η δίαιτα...δίαιτα!!!
-
Φτού.
Ήθελα να είμαι παρών σε αυτή τη συνάντηση για να δω επιτέλους κάποιες 'φάτσες', αλλά δε θα τα καταφέρω , ας είναι καλά οι 'κοινωνικές υποχρεώσεις' (ρε κοίτα κάτι μέρες που πάνε και παντρέυονται οι άνθρωποι).Θα πνίξω τον πόνο μου στο φαϊ. (αρχίζω από σήμερα).
GTi της Χρονιάς-Παράπλευρες εκδηλώσεις του 4TF! ;-)