-
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι ο θεσμος Citro Energy με Citroen Saxo που εμφανιστηκε στους αγώνες ταχύτητας;Ειμαι κατοχος Citroen Saxo group N/2
-
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι ο θεσμος Citro Energy με Citroen Saxo που εμφανιστηκε στους αγώνες ταχύτητας;Ειμαι κατοχος Citroen Saxo group N/2
-
-
Naaaaaass!!!!
Μια διευκρίνηση σε παρακαλώ... Και εγώ την ίδια απορία έχω κ με πρόλαβε ο φίλος ΠΕΡΙ (btw, συγχαρητήρια φίλε ΠΕΡΙ για τη νίκη σου στο fame story!!! ). Τι προδιαγραφών είναι αυτά τα αυτοκίνητα? Διαχωρίζονται απ' ότι βλέπω σε δυο κλάσεις, με τη μία να ονομάζεται OPEN. Ποιες οι διαφορές τους?
Και επιπλέον μια ακόμα ερώτηση. Αυτός ο θεσμός τι είναι? Cup θεωρείται ή απλά μαζεύτηκαν 10 saxo κ έτρεξαν στην Τρίπολη? Γιατί αν είναι cup, δεν θα έπρεπε να έχει γίνει μια προκύρηξη πρώτα? Πολύ στα μουλωχτά δεν έγινε?
-
τελικά τι ακριβώς είναι αυτό το cup?
-
Σόρι παιδιά, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό
-
ΟΚ Nass, δεν πειράζει...
-
Η φωτογραφία στο rally.gr έδειχνε πάντως ένα saxo στο χώμα. Mήπως γίνεται σε μεικτή διαδρομή;
-
το καπ της σιτροεν θα παει καλα
-
Αυτό που έμαθα είναι ότι πρόκειται για ένα 'ιδιωτικό κάπ' μιά διευρυμένη παρέα ή κλειστό κλάμπ δηλαδη! Θυμώσαστε κάποια κίνηση με C2 που είχε εξαγγελθεί?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Θυμώσαστε κάποια κίνηση με C2 που είχε εξαγγελθεί?To θυμόμαστε,από Αιτωλ/νία μεριά είχε ξεκινήσει νομίζω...
Αλήθεια που είναι αυτά τα C2 Gt?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...'ιδιωτικό κάπ' μιά διευρυμένη παρέα ή κλειστό κλάμπ...Τι πάει να πει 'ιδιωτικό καπ ή κλειστό κλαμπ'? Επιτρέπεται κάτι τετοιο? Με λίγα λόγια μπορώ να μαζέψω εγώ την παρέα μου κ 5-6 αυτοκίνητα, να φτιάξω ένα καπ έτσι απλά, να πάρω άδεια από την ΕΘΕΑ και να μπω εμβόλιμος σε πρωταθληματικό αγώνα ταχύτητας?Λίγο περίεργο μου φαίνεται αυτό...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
To θυμόμαστε,από Αιτωλ/νία μεριά είχε ξεκινήσει νομίζω...
Αν θυμάμαι καλά, η ομάδα αυτή είχε στόχο να συμμετάσχει σε κάποιους αγώνες του εξωτερικού, και σε ελάχιστα events εντός. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
To θυμόμαστε,από Αιτωλ/νία μεριά είχε ξεκινήσει νομίζω...
Αν θυμάμαι καλά, η ομάδα αυτή είχε στόχο να συμμετάσχει σε κάποιους αγώνες του εξωτερικού, και σε ελάχιστα events εντός. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους...
Και εγώ είχα ακούσει ότι θα συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Rally.
Mάλιστα λεγόταν ότι το επίπεδό των C2 θα ήταν πραγματικά υψηλό με πακέτο της Citroen Motorsport που θα τα έκανε S1600.Όμως τι σχέση έχουν τα C2 αυτά με CitroEnergy και Saxo ??
-
Υπάρχουν τουλάχιστον 2 Citroen C2 Challenge (ΟΧΙ S1600) αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Απ΄ όσο γνωρίζω όντως θέλουν να τρέξουν στο εξωτερικό και σε κάποιους επιλεγμένους αγώνες στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...'ιδιωτικό κάπ' μιά διευρυμένη παρέα ή κλειστό κλάμπ...
Τι πάει να πει 'ιδιωτικό καπ ή κλειστό κλαμπ'? Επιτρέπεται κάτι τετοιο? Με λίγα λόγια μπορώ να μαζέψω εγώ την παρέα μου κ 5-6 αυτοκίνητα, να φτιάξω ένα καπ έτσι απλά, να πάρω άδεια από την ΕΘΕΑ και να μπω εμβόλιμος σε πρωταθληματικό αγώνα ταχύτητας?Λίγο περίεργο μου φαίνεται αυτό...
Βεβαιως γιατι οχι?
-
To 'cup' αυτό απ'οσο οργανώνεται απο την citroenergy (και ισως και καποιους ακομα) και ουσίαστικά θα συμμετέχουν σε αγώνες rallycross.
Μια Κυριακή στα Μεγαρα, ειχαν φέρει 2 τέτοια saxo, για να τα οδηγησουν οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο 'ενιαίο' αυτό (ειχαν δωσει ραντεβου εκει).
Τα αυτοκινητα φορουσαν και απ'οτι ελεγαν θα φορουσαν και στους αγώνες πολιτικά ελαστικά, μιας και θα εκαναν αγώνες rallycross (ασφαλτο-χωμα μαζι).
Στα Μεγαρα παντως, τα αυτοκινητα φαινοντουσαν 'κακα' (δεν εχουν σημασια οι χρονοι, αφου τα οδηγουσαν και ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στους αγωνες αυτους, πράγμα που ισως να μην μπορει να ειναι αντικειμενικό κριτηριο για την αποδοση των αυτοκινητων).Γενικώς δεν ακουστηκε πολύ, ουτε υπήρχε σχετική ενημέρωση.
Παντως απ'οσο ξερω δεν προκειται για κλειστό κυκλο ή για κάποιο κλειστο club οπως ειπωθηκε.Οσο για το αν μπορει καποιος να συστησει, ένα cup σε κάποιον αγώνα.. Να θυμησω κάτι αντιστοιχο που ειχε κάνει ο Θ.Κρασουλης πριν 3 χρόνια με το power boost cup, στον τελευταίο αγώνα του ενιαίου στα Μεγαρα (και πάλι αν δεν με απατά η μνημη μου )
Μαλιστα σε αυτη τη σκεψη βασιζομαι και μου μπαινουν ιδέες μερικες φορες.
Citro Energy με Citroen Saxo 1600