-
γιατι ειναι χαντακομενος ο αγωνας στη τριπολη ρε παιδια?εκτος και αν εγω δεν βλεπω καλα και δεν εχω δει καμια αναφορα στο rally.gr για τον αγωνα. ετσι θα βοηθησουμε τισ πιστες???
-
γιατι ειναι χαντακομενος ο αγωνας στη τριπολη ρε παιδια?εκτος και αν εγω δεν βλεπω καλα και δεν εχω δει καμια αναφορα στο rally.gr για τον αγωνα. ετσι θα βοηθησουμε τισ πιστες???
-
-
-
-
Ναι ουτε εγω περιμενα απο το rally.gr να μην αναφερθει καθολου στον αγωνα μολονοτι απο τις διαφορες που ειδα πρεπει να υπηρχε ανταγωνισμος Ευτυχως που μου το εγραψε ενας φιλος απο το supersport και θα τον δω..
-
Τιμωρία που δεν έγινε στα Μέγαρα, αλλά στα αλώνια;
-
ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ α) ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ , ΕΚΤοΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΛΥ ΤΖΙ ΑΡ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ...
β) ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΧΩΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΤΡΑΙΒ-ΑΥΤΟΚΑΡ) ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ .....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙ SITE ΤΟΥΣ .....
γ)ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΣΙΑ , ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΥΧΗ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ , ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ...ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΧΙΩΤ. ΠΑΣΣ. SHOW , ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ , ΑΠ'ΤΑ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΑΝ !
δ)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ....
-
Oσο υπάρχουν τύποι, άντρες δηλαδή με φαρδιά παντελόνια όπως εσύ παλιό φιλέ Χρίστο Αναγνωστόπουλε και από την άλλη πλευρά (από την ίδια ΄δηλαδή), βλήματα σαν τον Τσάδαρη και εμένα, μονόδρομος να μπουν στην άκρη οι εγωισμοί και η δεοντολογία και να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με την πορεία του θεσμού.
Μείνετε συντονισμένοι. Ο Μαθιός κάνει τα μαγικά του.
ΣτρΥΓ... Αρη tks για τις παρατηρήσεις. Η καρδιά πέτρα και πάμε παραπέρα....
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Oσο υπάρχουν τύποι, άντρες δηλαδή με φαρδιά παντελόνια όπως εσύ παλιό φιλέ Χρίστο Αναγνωστόπουλε και από την άλλη πλευρά (από την ίδια ΄δηλαδή), βλήματα σαν τον Τσάδαρη και εμένα, μονόδρομος να μπουν στην άκρη οι εγωισμοί και η δεοντολογία και να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με την πορεία του θεσμού.
Μείνετε συντονισμένοι. Ο Μαθιός κάνει τα μαγικά του.
ΣτρΥΓ... Αρη tks για τις παρατηρήσεις. Η καρδιά πέτρα και πάμε παραπέρα....
Στρ και η πέτρα ακόμη ... καρδιά γίνεται και κτυπάει στο ρυθμο που αγαπάμε! Νάσαι καλά! Θα τα πούμε Ιστορικό στην Ακρόπολη!
-
Θεοφιλε αυτο κοιτας εσυ ή που μασ λενε για 2πλα αντιτιμα οσοι δεν θα εχουν παρει Δελτιο αναγνωρισης για καποιο αγωνηστικο αυτοκινητο και βλεπω στις φωτο, αυτοκινητα που συμμετεχουν στο εννιαιο που δεν εχουν καθολου εξοπλισμο ασφαλειας (ζωνες τεσσαρων, ρολλ μπαρ κλπ). Αμα γινοταν κανενα ατυχημα στην Κ-1 η την Κ-11 και χτυπουσε κανεις, οι ακατανομαστοι στα καναλια θα θαβαν το αθλημα για τα καλα. ... Οχι οτι δεν οδευει προσ τα εκει αλλα....
Και μετα ορισμενοι απο εδω μεσα κραζανε τα παιδια που τρεχανε στα GP kai SIDE SHOW καθωσ και τουσ οργανωτεσ επειδη τα αυτοκινητα δεν φερανε εξοπλισμο ασφαλειασ και οτι ηταν επικυνδινο... Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη των ιδιων αυτων ανθρωπων και τωρα που εγινε το ιδιο και σε αγωνα του ΠΠ ταχυτητασ....Φιλικα
Αλεξανδρος Αννιβας -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
...βλεπω στις φωτο, αυτοκινητα που συμμετεχουν στο εννιαιο που δεν εχουν καθολου εξοπλισμο ασφαλειας (ζωνες τεσσαρων, ρολλ μπαρ κλπ). Αμα γινοταν κανενα ατυχημα στην Κ-1 η την Κ-11 και χτυπουσε κανεις, οι ακατανομαστοι στα καναλια θα θαβαν το αθλημα για τα καλα. ... Οχι οτι δεν οδευει προσ τα εκει αλλα....
Και μετα ορισμενοι απο εδω μεσα κραζανε τα παιδια που τρεχανε στα GP kai SIDE SHOW καθωσ και τουσ οργανωτεσ επειδη τα αυτοκινητα δεν φερανε εξοπλισμο ασφαλειασ και οτι ηταν επικυνδινο... Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη των ιδιων αυτων ανθρωπων και τωρα που εγινε το ιδιο και σε αγωνα του ΠΠ ταχυτητασ....Φιλικα
Αλεξανδρος ΑννιβαςAlex έγινε τέτοιο πράγμα?
Που είναι οι φωτογραφίες? -
Άσε... τις βρήκα μόνος μου...
http://www.photorallypress.gr/taxitita1 ... %CF%D5.jpg
Και οι τρεις πρώτοι του ενιαίου έτρεξαν σιρκουϊ με το καινούργιο αυτοκίνητο του ενιαίου χωρίς Roll-Cage!!! Για ζώνες, καθίσματα, πυροσβεστήρα κλπ. δεν ξέρω γιατί δεν φαίνεται...
Μπράβο μας!!!
Τώρα τι να υποθέσω? Ότι το αυτοκίνητο ήταν 'δικό μας' και επομένως κάναμε τα στραβά μάτια? Γιατί σε κάτι κακόμοιρους αγωνιζόμενους που δεν τρέχουν με 'δικό μας' αυτοκίνητο, έτσι και λήξει για καμιά μέρα η ζώνη ή το κάθισμα τους πετάμε εκτός στον τεχνικό έλεγχο...
Αλήθεια ο nass έχει άποψη επί του θέματος?
Ο dimos έχει άποψη? που ήταν και παρών και συν-αγωνιζόμενος και προμηθευτής του νέου ενιαίου.
Ο πρόεδρος της ΕΘΕΑ έχει άποψη?
ΥΓ Και μην ακούσω τίποτα για επώνυμους-ανώνυμους κλπ. Αυτό το παιχνιδάκι αρνούμαι να το παίξω. Αυτοί που πρέπει να με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποιός είμαι (δεν κρύβομαι εξάλλου).
-
Εντάξει ρε παιδιά μην τρελαινόμαστε κιόλας.Αναγνώριση ήταν για τα νέα αυτοκίνητα...Όχι αγώνας....Όσοι πάνε στα Μέγαρα να μπουν στην πίστα έχουν κλωβό και πυροσβεστήρες...Και μη μου πείτε ότι κάποιοι από αυτούς δεν κάνουν αγώνα....
-
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.
Δεν κάνεις καλά που δεν συνεργάζεσαι.(οχι ο αποπάνω... άλλοι)
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Εντάξει ρε παιδιά μην τρελαινόμαστε κιόλας.Αναγνώριση ήταν για τα νέα αυτοκίνητα...Όχι αγώνας....Όσοι πάνε στα Μέγαρα να μπουν στην πίστα έχουν κλωβό και πυροσβεστήρες...Και μη μου πείτε ότι κάποιοι από αυτούς δεν κάνουν αγώνα....Σπύρο, τα πήγαν 'σε ρυθμό παρελάσεως'??? Γιατί αν μπήκαν και πήγαν βολτούλα συμφωνώ μαζί σου... αλλά από τις φωτογραφίες δεν βλέπω κάτι τέτοιο...
Και δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό που αναφέρεις με τα Μέγαρα... δηλαδή στην Τρίπολη 'χωρίς' και στα Μέγαρα 'με'? Το παράρτημα 'J' κάνει τέτοιους διαχωρισμούς?
-
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, τα ενιαία δεν έκαναν αγώνα κανονικό, αλλά απλά time trial, περίπου όπως γίνεται το gp στα διάφορα track days. Στα gp δεν είναι υποχρεωτικός ο κλωβός, όπως και στα διαφορα time trials που κάνουν κάποια clubs (πχ Alfa Romeo), γιατί να είναι σε αυτό το time trial?
Ταπεινή μου άποψη πάντα...
-
Δεν πρόκειται για κανονικό αγώνα αλλά για μια φιέστα....Από εκεί και πέρα ήταν σαν να πήγαινε κάποιος άσχετος με το αυτοκίνητό του για να μπει στην πίστα...Εκεί κολλάνε τα Μέγαρα....Σαφώς για κανονικούς αγώνες οπουδήποτε κι αν είναι αυτοί ισχύει ο J....
-
http://www.dirtylenses.com/Miscellaneous/potato.jpg
QuizΤα παραπάνω είναι:
1.Πατάτες
2.Πολλές Πατάτες
3.Οι πατάτες που γράφει ένας άσχετοςΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, τα ενιαία δεν έκαναν αγώνα κανονικό, αλλά απλά time trial, περίπου όπως γίνεται το gp στα διάφορα track days. Στα gp δεν είναι υποχρεωτικός ο κλωβός, όπως και στα διαφορα time trials που κάνουν κάποια clubs (πχ Alfa Romeo), γιατί να είναι σε αυτό το time trial?Ταπεινή μου άποψη πάντα...
Στα gp και στα f2f δεν είναι υποχρεωτικός ο κλωβός αλλά έχει υποχρεωτικά σικέϊν με ελαστικά στις ευθείες σε μια προσπάθεια να κρατήσουν τις ταχύτητες χαμηλά. Στην Τρίπολη έβαλαν τέτοια ειδικά για τα rover και μετά τα έβγαλαν για τους υπόλοιπους??
Ρωτάω γιατί δεν ήμουν παρών...
ΓΙΑΤΙ????