-
Όπως και πολλά πράγματα έτσι και η SS γίνετε μονο και μόνο για τους Αθηναίους!!!!Για εισπραχτηκούς λόγους της Αθήνας...Σκεφτείτε τα πληρώματα 7 το πρωί Λαμία για το SD αμέσως μετά πορεία 220χιλ μέχρι την Αθήνα για την SS και μετα άλλα 220χιλ μεχρι την Λαμία για PF!!!!!Δηλαδή πως δεν το σκέφτηκαν να κάνουν την SS την Τετάρτη το απόγευμα που θα είναι και τα μαγαζία κλειστά!!!!!! Δεν λέω καλό είναι αυτό στο ΟΑΚΑ αλλά ρε παιδί μου Acropolis και άσφαλτος κάπου δεν μου κολλάει.... ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
-
Για τα πήγαινε-έλα έχεις δίκιο.
Τετάρτη απλά δεν θα γινόταν. Θα έπρεπε η όλη διαδικασία να ξεκινήσει μιά ημέρα πριν, αφού τετάρτη είναι ημέρα δοκιμών και την πέμπτη τεστ για εκείνους, τεχ. ελε. για εμάς και συνέντευξη τύπου για αυτούς. Χώμα, ποιός δεν θα το ήθελε, ε΄κτός βέβαια από όσους έχουν την ευθύνη συντήρησης και λειτουργίας του σταδίου μας? Ομως ούτως ή άλλως θα γλιστράνε. Η άσφαλτος δείχνει ότι δεν θα ξεκολήσει ποτέ, αλλά σε συνδυασμό με τα τρακτερωτα θα είναι όλοι συνέχεια με το πλάι. Το οδόστρωμα είναι εξαιρετικό ποιοτικά σε επίπεδο αντοχής (έτσι δείχνει, ε?), αλλά γλιστερό, θέλεις ευθείες πάνω από 200μ για να ισιώσεις!
Το θέαμα είναι εξασφαλισμένο.
Στρατης -
Σωστός ο sx.
Να επισημάνω κάτι σχετικά με τα 'slicks' που έχουν αναφερθεί σε άλλα θέματα: υπάρχει ένας περιορισμός διαμέτρου ζάντας 15 ιντσών (= διαστάσεις χωμάτινων ελαστικών) για όλα τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην SSS. Αυτό ουσιαστικά αποκλείει τη χρήση slicks, εκτός των πολύ μικρότερων αυτοκινήτων (απλά Α/6 και Α/5) και άρα όλοι (ή σχεδόν) θα είναι με τρακτερωτά (πιστεύω πως και οι 'μικροί' θα πάνε τρακτερωτά, γιατί να βάλεις 4 slicks για 2.5 χλμ. αν έχεις περιορισμένο budget ?).
Για αναρτήσεις δεν μπορεί τυπικά να μπει περιορισμός παρά μόνο στα WRC που έχουν σφραγισμένα υποπλαίσια και άρα δεν θα είναι εύκολη η χρήση ασφάλτινων αναρτήσεων (που πάνε 'πακέτο' με αντίστοιχα ψαλίδια και υποπλαίσια αλλά και 18άρες ζάντες). Αρα μάλλον χωμάτινες θα είναι και οι αναρτήσεις.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Για τα πήγαινε-έλα έχεις δίκιο.
Τετάρτη απλά δεν θα γινόταν. Θα έπρεπε η όλη διαδικασία να ξεκινήσει μιά ημέρα πριν, αφού τετάρτη είναι ημέρα δοκιμών και την πέμπτη τεστ για εκείνους, τεχ. ελε. για εμάς και συνέντευξη τύπου για αυτούς.Το χειρότερο απο ολα ειναι οτι για να γίνει ενα πέρασμα -γράψιμο πρέπει να γίνει υποχρεωτικά Δευτέρα.
Δηλ.πρέπει να πας στην Αθήνα να γράψεις 2κμ και μετά να πας Λαμία για διανυκτέρευση.
Ισως θα επρεπε να μπορούσαμε να κάνουμε ένα πέρασμα(οσοι δεν μπορούν-Δευτέρα)την Πεμπτη 3-4 ωρες πρίν την εκδήλωση.
Οχι τιποτα αλλο αλλά μην φέρουμε και καμμιά 'ξανάστροφη για πλάκα'
Κούλης Κ. -
Πριν λίγη ώρα ένας συνάδελφος πήρε τηλέφωνο να κλείσει εισητήρια. Λοιπόν, απ' ότι του είπε ο υπάλληλος όλα τα κάτω έχουν εξαντληθεί και από τις πανω θύρες, υπάρχουν μόνο σε αυτές στα πέταλα (2, 4, 14, 16, 20, 22, 32, 34) και κάτι λίγα στην 30. Και όλα αυτά 23 μέρες πριν την πρώτη μέρα του Ακρόπολις!!!
Ε, ρε χαμός θα γίνει!!!
-
Ευτυχως που προλαβαμε και κλεισαμε σχετικα εγκαιρα....
Κωστα εσυ θα εισαι?
-
Θα είμαι, φίλε Clio V6.
Πάντως, είναι καλή η περίπτωση του να δούμε τους παγκόσμιους σε άσφαλτο. Σε καθημερινή βάση όλοι μας, υποθέτω, σε άσφαλτο κινούμαστε, επομένως όλο και κάτι θα (προσπαθήσουμε) να αντιγράψουμε από αυτά που θα δούμε. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πριν λίγη ώρα ένας συνάδελφος πήρε τηλέφωνο να κλείσει εισητήρια. Λοιπόν, απ' ότι του είπε ο υπάλληλος όλα τα κάτω έχουν εξαντληθεί και από τις πανω θύρες, υπάρχουν μόνο σε αυτές στα πέταλα (2, 4, 14, 16, 20, 22, 32, 34) και κάτι λίγα στην 30. Και όλα αυτά 23 μέρες πριν την πρώτη μέρα του Ακρόπολις!!!Ε, ρε χαμός θα γίνει!!!
Μακαρι παιδιά!!!
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Θα είμαι, φίλε Clio V6.
Πάντως, είναι καλή η περίπτωση του να δούμε τους παγκόσμιους σε άσφαλτο. Σε καθημερινή βάση όλοι μας, υποθέτω, σε άσφαλτο κινούμαστε, επομένως όλο και κάτι θα (προσπαθήσουμε) να αντιγράψουμε από αυτά που θα δούμε. -
Να μας παρακολουθήσουν για να τους διδάξουμε, εννοείς ασφαλώς
-
Στη θύρα 13 παρέα με Βέλγο συνάδελφο (τρελό και παλαβό με το WRC και ειδικότερα το Acropolis) και την οικογένεια του.
Κατόπιν το ίδιο βράδυ ταξίδι στη Φθιώτιδα.
Ένα γεγονός που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι ότι για εκκείνες τις μέρες το κόστος ενοικίασης ενός μικρού τζιποειδούς πχ Jimny είναι σκέτη κλοπή.Γιάννης
-
Γιαννη και με εσενα κοντα θα ειμαστε.....
Θα σου δωσω λοιπον και σενα ενα pmr για να τα λεμε
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ευτυχως που προλαβαμε και κλεισαμε σχετικα εγκαιρα....Κωστα εσυ θα εισαι?
Εγώ μάλλον θα είμαι μέσα, σε πόστο, Βάγγο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κωστα εσυ θα εισαι?
Ακομα καλυτερα...
-
Κωστα εσυ θα εισαι?
Ακομα καλυτερα...
Όχι απαραίτητα... Θα δείξει...
-
Κατι παιζεται με τα εισιτηρια,γιατι, να εχουν εξαντληθει πριν εναν μηνα τοσα πολλα,και μαλιστα απο εμας τους Ελληνες που ειμαστε της τελευταιας στιγμης δυσκολο το βλεπω.Μαλλον πανε να ξεφορτωθουνε τις δυσκολες θεσεις πρωτα πρωτα.
-
Ο χρήστης papa έγραψε:
Κατι παιζεται με τα εισιτηρια,γιατι, να εχουν εξαντληθει πριν εναν μηνα τοσα πολλα,και μαλιστα απο εμας τους Ελληνες που ειμαστε της τελευταιας στιγμης δυσκολο το βλεπω.Μαλλον πανε να ξεφορτωθουνε τις δυσκολες θεσεις πρωτα πρωτα.ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ
-
Γιαννη και με εσενα κοντα θα ειμαστε.....Θα σου δωσω λοιπον και σενα ενα pmr για να τα λεμε
Βαγγέλη εννοείται!
Γιάννης
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Κατι παιζεται με τα εισιτηρια,γιατι, να εχουν εξαντληθει πριν εναν μηνα τοσα πολλα,και μαλιστα απο εμας τους Ελληνες που ειμαστε της τελευταιας στιγμης δυσκολο το βλεπω.Μαλλον πανε να ξεφορτωθουνε τις δυσκολες θεσεις πρωτα πρωτα.
ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ
Φυσικά κάτι παίζεται, πώς μπορεί στην Eλλάδα να γίνει οτιδήποτε χωρίς να υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις και διαπλοκή;
Για ψάξτε λίγο το θέμα: Eπανεκλογή Mπους, Oλυμπιακό Στάδιο και επικείμενη αθώωση Kεντέρη-Tζέκου, παραίτηση Mπάγεβιτς, αύξηση ΦΠA σε 19%, ο Kάρλος Σάινθ επιστρέφει μετά τη σύλληψη Bαβύλη στην Iταλία την ώρα που οι ιταλοί οδηγοί FIA σπανίζουν στο WRC και η διάθεση των εισιτηριών ξεκινάει λίγες μέρες μετά τη νίκη Παπαρίζου στο Kίεβο.
Aκόμα ψάξτε γιατί ο Δεσποτόπουλος διαχειρίζεται εκκλησιαστική περιουσία, τη σχέση του Λάμαρη με τη Λαμία και τα EΛ-EM (πολυεθνικές τσιγάρων και σημειώσεων ειδικών διαδρομών) και τη προφανή διασύνδεση του προέδρου 'Λεωνίδα' με την απομάκρυνση του τόπου τερματισμού από τις Θερμοπύλες. -
Ψυχραιμία ρε παίδες!
Τα εισιτήρια ΔΕΝ έχουν εξαντληθεί!
Συγκεκριμένες θύρες έχουν ήδη γεμίσει....οι 'καλές'!!
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?