-
Σορυ αν ρωταω σε ασχετο τοπικ,τα εισιτηρια που αγοραστηκαν απο ιντερνετ, τα παραλαμβάνουμε απο τα εκδοτηρια του σταθμου Ειρήνης 10.00-19.00 ή απο αλλού;
-
τα εισιτηρια που αγοραστηκαν απο ιντερνετ, τα παραλαμβάνουμε απο τα εκδοτηρια του σταθμου Ειρήνης 10.00-19.00 ή απο αλλού;
Εγώ ρώτησα κάποιους στην ΕΛΠΑ μήπως μπορούσα να τα παραλάβω από την πλ.Καραϊσκάκη στο Πειραιά και μου είπαν από το Ο.Α.Κ.Α.!
Μήπως ξέρει κανείς εάν χρειάζεται εισιτήριο για τα πιτσιρίκια?Εάν ΝΑΙ μέχρι ποια ηλικία?
-
Παιδιά ο καλύτερος τρόπος για να λυθούν όσες απορίες έχετε είναι να τηλεφωνήσετε στον υπεύθυνο για τη διανομή των εισητηρίων.
Ότι να απαντήσουμε εδώ μέσα υποθετικό θα είναι. -
Έχουν ήδη προπωληθεί 35 χιλιάδες εισιτήρια και τα διαθέσιμα είναι ακόμα 25 χιλιάδες. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ για το άνω διάζωμα, 25 ευρώ για το κάτω, 40 ευρώ για τις θύρες 7 και 9 και 120 ευρώ για τη θύρα VIP 29Α.
Αναλυτικά τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων και οι ώρες
ΟΑΚΑ
Εκδοτήριο Σταθμός ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ»
Δευτέρα - Παρασκευή & Σαββατοκύριακα 10:00-19:00
ΓPAΦEIA ΕΛΠΑ
Λ. Μεσογείων 395
Αγ. Παρασκευή
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00 - Σάββατο 09:00-13:00
Πλ. Καραϊσκάκη, Πειραιάς
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00
Πύργος Αθηνών
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00
VIRGIN MEGASTORE – TICKETSHOP
Oδός Σταδίου, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-20:00 - Σάββατο 09:00-15:00
RON TRAVEL
Λ. Αλεξάνδρας 101, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-20:00 - Σάββατο 10:00-14:00 -
Έχω την εντύπωση ότι μέχρι στιγμής από την προπώληση, τις πωλήσεις 2 ημερών, προσκλήσεις, κλπ πρέπει να έχουν φύγει πάνω από 40.000 και αν συνεχίσει με ίδιο ρυθμό πάμε για sold-out.
Μακάρι να πάει καλά, γιατί είναι μεγάλο ρίσκο των οργανωτών και μπορεί να μας καταστρέψει τον αγώνα ή να τον κάνει αξέχαστο και πολύ ελκυστικό για χορηγούς και ομάδες με την μεγάλη έκθεση που θα έχουν.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς εάν χρειάζεται εισιτήριο για τα πιτσιρίκια?Εάν ΝΑΙ μέχρι ποια ηλικία?Για το γιό μου που είναι 10 ετών ζήτησαν κανονικό εισιτήριο, όταν τα έκλεισα και τα πλήρωσα με κάρτα τηλεφωνικά πριν από δυο εβδομάδες περίπου.
Επιπλέον τα πήρα χθές το απόγευμα, από τα εκδοτήρια απέναντι στο σταθμό Ειρήνης του ΗΣΑΠ.
Μάλιστα πηγαίνοντας προς την Ειρήνη, ακολουθούσα ένα ασημί 307SW. Ο οδηγός του που παρέλαβε εισιτήρια στα εκδοτήρια ακριβώς μπροστά μου, αποδείχτηκε ο -Παναγιώτης- beachbum !
Είμαστε παντού!
-
Ρε παιδιά πριν 2 ώρες έβαλα Γιούροσπορτ και έδειχνε το 'Athens GP' (Τσικλητήρια πρέπει να λέγεται στην Ελλάδα...) το οποίο ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο...
Το πρόβλημά μου είναι πως το κανάλι είχε την ένδειξη ΛΑΪΒ!!!
Το γήπεδο ήταν με το ταρτάν, κανονικά όπως το θυμόμουν στους ΟΑ2004 στο στίβο!!!
Αν είναι έτσι, τι θα προλάβουν να ετοιμάσουν;Φαντάζομαι πως είναι βιντεοσκόπηση και δεν ξέρω γιατί λέει λάιβ, αλλιώς;
-
Όντως, ζωτανά ήταν.
Ωστόσο νομίζω θα προλάβουν με κάμποση εντατική δουλίτσα. Πλέον μετά τους Ολυμπιακούς πραγματικά νομίζω ότι μπορούμε να διοργανώσουμε οτιδήποτε.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...Αν είναι έτσι, τι θα προλάβουν να ετοιμάσουν;Απόψε, με την λήξη του στίβου...αρχίζει η μάχη!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Αν είναι έτσι, τι θα προλάβουν να ετοιμάσουν;
Απόψε, με την λήξη του στίβου...αρχίζει η μάχη!
Θυμάμαι το μουντομπάσκετ του 1986, που ο εκφωνητής έλεγε για έναν Σοβιετικό (Βάλντις Βάλτες αν θυμάμαι το όνομα) πως με τα 3-4 τρίποντα που έβαλε στο τελευταίο ΛΕΠΤΟ και έστειλε τον Ημιτελικό Γιουγκοσλαβία ΕΣΣΔ στην παράταση, πως είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής!!!
Ε, έτσι και το ΟΑΚΑ!!! Και πέρσι και φέτος το στάδιο της τελευταίας στιγμής!!
(θα προλάβουν;;; ΜΑΚΑΡΙ!!!)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...Αν είναι έτσι, τι θα προλάβουν να ετοιμάσουν;
Απόψε, με την λήξη του στίβου...αρχίζει η μάχη!
Θυμάμαι το μουντομπάσκετ του 1986, που ο εκφωνητής έλεγε για έναν Σοβιετικό (Βάλντις Βάλτερς αν θυμάμαι το όνομα) πως με τα 3-4 τρίποντα που έβαλε στο τελευταίο ΛΕΠΤΟ και έστειλε τον Ημιτελικό Γιουγκοσλαβία ΕΣΣΔ στην παράταση, πως είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής!!!
Ε, έτσι και το ΟΑΚΑ!!! Και πέρσι και φέτος το στάδιο της τελευταίας στιγμής!!
(θα προλάβουν;;; ΜΑΚΑΡΙ!!!)
Άν λες για τη γνωστή ανατροπή των τριων 3ποντων σε λιγότερο από 50'' ήταν Σαμπονις-Μπελοστενι-Κουρτιναϊτις από ένα τεμάχιο.
-
Χμμμ, νομίζω είχε όντως βάλει ένα και ο Βάλτερς (ίσως όχι ο Κουρτινάιτις)
Τι ματσάρα!
-
αν διβασα καλά από τις 14:00 το μεσημέρι στις 23/06 θα έχει αναγνωρίσεις στο ΟΑΚΑ?
Αυτό, αν ισχύει, θα είναι για όλους Fia κλπ?Αρα μήπως έχει νόημα να είμαστε πολύ νωρίτερα εκεί ?
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αν διβασα καλά από τις 14:00 το μεσημέρι στις 23/06 θα έχει αναγνωρίσεις στο ΟΑΚΑ?
Αυτό, αν ισχύει, θα είναι για όλους Fia κλπ?
Αρα μήπως έχει νόημα να είμαστε πολύ νωρίτερα εκεί ?Προφανώς θα 'γράψουν' την SSS τότε, για να μην πηγαινοέρχονται τις προηγούμενες μέρες.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό, αν ισχύει, θα είναι για όλους Fia κλπ?
Αρα μήπως έχει νόημα να είμαστε πολύ νωρίτερα εκεί ?Προφανώς θα 'γράψουν' την SSS τότε, για να μην πηγαινοέρχονται τις προηγούμενες μέρες.
Kαι πιθανότατα δεν θα μπορείτε να είσαστε από τόσο νωρίς εκεί...
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Αυτό, αν ισχύει, θα είναι για όλους Fia κλπ?Αρα μήπως έχει νόημα να είμαστε πολύ νωρίτερα εκεί ?
Μηπως ξεχασες οτι ο καλατραβας δεν κρυβει τον ηλιο? Ακου απο τις δυο το μεσημερι. Παρε και ντουζιερα ατομικη,θα τη χρειαστεις οπωσδηποτε.
-
Ξερει κανεις τι χρειαζεται (ταυτοτητες κτλ) για να παραλαβουμε τα αγορασμενα μεσω πιστωτικης εισητηρια?
-
Σήμερα που πήγα στη Lamarco (Χαλάνδρι) για να παραλάβω τα δικά μου, είχα μαζί μου το screenshot της παραγελίας και την ταυτότητα.
Φαντάζομαι και από τα υπόλοιπα σημεία, μόνο η ταυτότητα φτάνει.
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Ξερει κανεις τι χρειαζεται (ταυτοτητες κτλ) για να παραλαβουμε τα αγορασμενα μεσω πιστωτικης εισητηρια?Ταυτότητα του ατόμου που έκανε τις κρατήσεις.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ξερει κανεις τι χρειαζεται (ταυτοτητες κτλ) για να παραλαβουμε τα αγορασμενα μεσω πιστωτικης εισητηρια?
Ταυτότητα του ατόμου που έκανε τις κρατήσεις.
ευχαριστΩΩΩ
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?