-
Ο χρήστης x19 έγραψε:
θα παω και εγω.λυπαμε για την οργανωση του αγωνα που θελει να βγαλει ολλα τα λεφτα του αγωνα απο την πρωτη μερα.καλη σας ορεξη ................οτι θα βγούν λεφτά θα βγούν, αλλά λάβε υπ' οψιν σου οτι μόνο το γήπεδο έχει λειτουργικά έξοδα για κάθε ημέρα προετοιμασίας (στησίματος) 1500 ευρώ σύν τα παρελκόμενα που τα μαθαίνει μετά (κατανάλωση ρεύματος κλπ.κλπ.). το κόστος για την παράδοση του γηπέδου όπως παραλήφθηκε (καθαρό) είναι 8500 ευρώ, σύν οτι το ΟΑΚΑ παίρνει 15% του κόστους των εισητηρίων (σε κάθε εκδήλωση, αγώνα, συναυλία κλπ)
και μετά υπάρχει το κόστος της οργάνωσης, κριτές, αγωνοδίκες, αλητάρχες κλπ.κλπ... -
Mπορεί να μας πει κάποιος πόσα έχουν πουληθεί μέχρι τώρα?
-
Για να ξεκαθαρίσω και την θέση μου τα κόστη που προανέφερα, τα έμαθα απο τον ίδιο τον διευθυντή του ΟΑΚΑ με τον οποίο είχα μια συνάντηση την Δευτέρα και μου έδωσε μια ιδεά του κόστους χρήσης του γηπέδου για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όπως το Ακρόπολης...
Ήταν πολύ υπερήφανος που θα διεξαχθεί η υπερειδική του Ακρόπολης στο ΟΑΚΑ. -
Ο χρήστης x19 έγραψε:
λυπαμε για την οργανωση του αγωνα που θελει να βγαλει ολλα τα λεφτα του αγωνα απο την πρωτη μερα.καλη σας ορεξη ................Απο ποτε ειναι κακο αυτο δηλαδη; Μη μου πεις οτι γκρινιαζεις και με αυτες τις τιμες;
-
Ο χρήστης x19 έγραψε:
θα παω και εγω.λυπαμε για την οργανωση του αγωνα που θελει να βγαλει ολλα τα λεφτα του αγωνα απο την πρωτη μερα.καλη σας ορεξη ................Δεν βλέπω πού είναι το κακό σε αυτό... Αγώνας παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι με τρομερά έξοδα και υποπολλαπλάσιο μπάτζετ από αγώνες όπως Φιλανδία, Αυστραλία, Μεξικό κ.α. Πρέπει κάπως να καλυφθούν αυτά... Αν σου φαίνεται υπερβολικό να δώσεις 20 Ευρώ για ένα υπερθέαμα όπως αυτό και προτιμάς να τα δώσεις για να μπεις στο Galea ή στο Envy, γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Αν δεν τα βγάλει πάντως τα λεφτά της η οργάνωση από την πρώτη μέρα του αγώνα, από την υπερειδική, πώς περιμένεις να τα βγάλει? Να στήσει καντίνες στις ειδικές ή να κόψει εισητήριο?
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εκλεισα κι εγω!
Θύρα 10Γ!!!Ψηλά για να απολαμβάνω!!!
Χαχαχα.Εκει εχουμε κλεισει 48 ατομα του Renault Club....
Νικο θα σου δωσω ενα pmr για να μπορουμε να λεμε τις εντυπωσεις μας....
-
Με αφορμη την κουβεντα σε ενα αλλο thread στους Ελληνικους αγωνες τεθηκε το ζητημα της προωθησης της υπερειδικης. Οπως εγραψα η οργανωση της υπερειδικης μεχρι τωρα δεν εχει ασχοληθει εγκληματικα (για εμενα) καθολου με το θεμα προωθηση της υπερειδικης.
Και οταν λεω προωθηση δεν εννοω μονο αφισες και διαφημιστικο υλικο το οποιο αν βασιστουμε στην εμπειρια των προηγουμενων ετων θα το κανει.
- Υπαρχει το θεμα γαρνιταρισματος της υπερειδικης με διαφορα αλλα δρωμενα (θα υπαρξει κατι ή ξερα 90 συμμετοχες και καληνυχτα; )
- Υπαρχει το θεμα της προωθησης του τι θα γινει απο πλευρας προετοιμασιας στο ΟΑΚΑ πριν την εκδηλωση. Διαβολε ειναι κατι που γινεται πρωτη φορα στο WRC, σιγουρα πρωτογνωρο για τα Ελληνικα δεδομενα και θα μπορουσε να παιζει στα δελτια ειδησεων για πλακα χαριζοντας τζαμπα δημοσιοτητα.
- Υπαρχει το θεμα της διαθεσης πληροφοριας για το τι ακριβως ειναι αυτο το πραγμα. Εδω για την πιο αδιαφορη συναυλια μπορεις να βρεις μεχρι και τη τελευταια λεπτομερεια για το ποιος θα ταλαιπωρησει τα αυτια σου, για το πιο ανοργανωτο καλοκαιρινο φεστιβαλ υπαρχει ειδικο site με ολα θα μπορουσες να ρωτησεις. Για την υπερειδικη δεν υπαρχουν παρα ελαχιστα και οκ, εμεις που εχουμε τη τρελα δεν εχουμε προβλημα αλλα αντε να εξηγησεις στον φιλο σου τον τρωταρη περι τινος προκειται...
-
μακάρι να βγω ψευτης αλλά μάλλον για 90 συμμετοχές και τίποτα άλλο..
βγάλτε με ψεύτη Plsss
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οπως εγραψα η οργανωση της υπερειδικης μεχρι τωρα δεν εχει ασχοληθει εγκληματικα (για εμενα) καθολου με το θεμα προωθηση της υπερειδικης.Κώστα αυτό ξαναπές το...
Πάντως μια αρχή θα μπορούσε να γίνει και από τον Τάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής για τη Formula 1 το Σάββατο και την Κυριακή με μια απλή αναφορά - ενημέρωση και προτροπή στους τηλεθεατές να πάνε στο ΟΑΚΚΑ και να υποστηρίξουν τον μοναδικό αγώνα στην Ελλάδα με τέτοια εμβέλεια στο εξωτερικό.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Οπως εγραψα η οργανωση της υπερειδικης μεχρι τωρα δεν εχει ασχοληθει εγκληματικα (για εμενα) καθολου με το θεμα προωθηση της υπερειδικης.
Κώστα αυτό ξαναπές το...
Πάντως μια αρχή θα μπορούσε να γίνει και από τον Τάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής για τη Formula 1 το Σάββατο και την Κυριακή με μια απλή αναφορά - ενημέρωση και προτροπή στους τηλεθεατές να πάνε στο ΟΑΚΚΑ και να υποστηρίξουν τον μοναδικό αγώνα στην Ελλάδα με τέτοια εμβέλεια στο εξωτερικό.
Πολύ καλό ανέκδοτο. Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
Πολλές φορές έχω υπερασπιστεί τον Τάκη σε διάφορες αναίτιες επιθέσεις που του γίνονται στο ανάλογο θέμα του φόρουμ. Ωστόσο έχω εκνευριστεί από την παντελή έλλειψη αναφορών στο Ακρόπολις, και το είχα γράψει κιόλας αλλά καμμιά απάντηση δεν πήρα....
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
λυπαμε για την οργανωση του αγωνα που θελει να βγαλει ολλα τα λεφτα του αγωνα απο την πρωτη μερα.καλη σας ορεξη ................
Απο ποτε ειναι κακο αυτο δηλαδη; Μη μου πεις οτι γκρινιαζεις και με αυτες τις τιμες;
για να πας σε gran prix show που εχει 10 ευρω το εισητηριο και που δεν εχουν τιποτα εξοδα δεν τα λυπασε????
αυτοι ειναι που τα τσεπωνουν κανονικα...
για να τρεξεις πληρωνεις, για να δεις πληρωνεις.. ηθελα να ξερω που πανε τα λεφτα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
θα παω και εγω.λυπαμε για την οργανωση του αγωνα που θελει να βγαλει ολλα τα λεφτα του αγωνα απο την πρωτη μερα.καλη σας ορεξη ................
Δεν βλέπω πού είναι το κακό σε αυτό... Αγώνας παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι με τρομερά έξοδα και υποπολλαπλάσιο μπάτζετ από αγώνες όπως Φιλανδία, Αυστραλία, Μεξικό κ.α. Πρέπει κάπως να καλυφθούν αυτά... Αν σου φαίνεται υπερβολικό να δώσεις 20 Ευρώ για ένα υπερθέαμα όπως αυτό και προτιμάς να τα δώσεις για να μπεις στο Galea ή στο Envy, γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Αν δεν τα βγάλει πάντως τα λεφτά της η οργάνωση από την πρώτη μέρα του αγώνα, από την υπερειδική, πώς περιμένεις να τα βγάλει? Να στήσει καντίνες στις ειδικές ή να κόψει εισητήριο?
ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΗΠΩΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ
ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ??
ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ SPEED??
MHΠΩΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 650.000 ΕΥΡΩ??
ΟΧΙ??
ΦΙΛΕ taurus..ΣΚΕΠΑΣΟΥ.ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙΣ! -
Από γνωστό που έκλεισε εισιτήρια προχθές μου είπε πως απάντησαν στο τηλέφωνο σχεδόν αμέσως. Τι έγινε έπεσε τόσο γρήγορα η ζήτηση? Γνωρίζει κανείς πόσα έχουν πουληθεί έως τώρα? Αρχίζω και σκέφτομαι τι εικόνα θα έχει το ΟΑΚΑ μισοάδειο!!
-
αν σκεφτεις πως στη λιλαια ειχε 15.000 κοσμο την πρωτη φορα και 5.000 την δευτερη δυσκολα θα γεμισει το ΟΑΚΑ.
παντως πολλοι θα παρουν εισητηρια την τελευταια στιγμη οπως και εγω μαλλον.
δεν νομιζω να ειναι μισογεματο... υπολογιζω καμια 60.000-65.000 θα εχει οποτε γεματο θα φαινεται.
-
Άιντε, θα πάω κι εγώ και θα γεμίσει.
-
Διαβασα μερικες σελίδες και οχι ολες, αν εχετε την καλοσυνη πειτε μου το τηλ οπου μπορω να κλεισω ή να ρωτήσω για τα εισιτήρια, καμια σχετική ιστοσελίδα για να δω την πίστα, ποιες θέσεις να διαλέξω κτλ Ευχαριστώ!
-
Ρίξε μια ματιά στο site του Ακρόπολις,http://www.acropolisrally.gr.
Θα βρεις ότι χρειάζεσαι. -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΗΠΩΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ
ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ??
ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ SPEED??
MHΠΩΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 650.000 ΕΥΡΩ??
ΟΧΙ??
ΦΙΛΕ taurus..ΣΚΕΠΑΣΟΥ.ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙΣ!Και πού το κακό με αυτό φίλε μου? Θα έπρεπε να μπαίνει μέσα η οργάνωση για να είμαστε ικανοποιημένοι?
Στο κάτω-κάτω αν αυτά τα λεφτά πάνε σε ένα ακόμα καλύτερο Ακρόπολις, καλό θα μας κάνει... Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να μας πειράζει αυτό...
-
Προχθές στη Κύμη έλεγαν ότι τα εισητήρια έχουν πολύ καλό ρυθμό προπώλησης και αν συνεχίσουν έτσι τα εισητήρια θα τελειώσουν σύντομα (αυτό φυσικά μπορεί να είναι και διαφημηστικό κόλπο αλλά προσωπικά δε με νοιάζει όλα μέσα στο παιχνίδι είναι).
Διαβάζω διαφωνίες για το αν θα βγάλει τα λεφτά της η οργάνωση και ποια μέρα θα βγάλει και γιατί να τα βγάλει κ.λ.π. .
Τελικά τι σας ενδιαφέρει να δείτε αγώνα ή να κάνετε λογιστικό έλεγχο στο διοργανωτη; Αν δε θέλετε να πληρώσετε για να δείτε μη πάτε, υπάρχουν αρκετές ειδικές διαδρομές για να ευχαριστηθείτε 'παγκόσμιους'.
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Ρίξε μια ματιά στο site του Ακρόπολις,http://www.acropolisrally.gr.
Θα βρεις ότι χρειάζεσαι.Σ ευχαριστώ!
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?