-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΜΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!!! ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;; ΝΤΡΟΠΗ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΜΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!!! ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;; ΝΤΡΟΠΗ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!
-
-
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΙΜΟΥ;
-
Μήπως να είσαι ποιο σαφής αντί να ρίχνεις αναθέματα και όποιον πάρει ο χάρος;
Αν έχεις κάτι να καταγγείλεις κάνε το ακόμα και πίσω από την ανωνυμία ενός ψευδώνυμου. Αν δεν έχεις κάτι να πεις που να αξίζει, καλύτερα να σωπαίνεις τουλάχιστον αυτή την αρχή προσπαθώ να ακολουθώ. -
ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο **ΜΑΙΜΟΥΝΙΑΡΗΣ **ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ.(ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΙΜΟΥ)
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΜΑΙΜΟΥΝΙΑΡΗ ΜΙΛΑΜΕ!
ΦΙΛΙΚΑ KASWRC -
Ίσως να μην είμαι πολύ μπασμένος στο χώρο και γι αυτό να μην καταλαβαίνω. Δεν με βοηθάς λίγο; Επίσης όταν λες μαϊμού τι εννοείς. Φτιαχτά, με αμάξι εκτός κανονισμών ή φτιαγμένο έτσι ώστε να το παίρνει χωρίς συναγωνισμό;
-
Η ΛΕΞΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!
ΦΙΛΙΚΑ KASWRC -
με κουρασε..........
-
Και εμένα. Πάμε για άλλα καλύτερα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
με κουρασε..........ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ KASWRC -
Ο χρήστης KASWRC έγραψε:
με κουρασε..........
ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ KASWRCρε καλε μου ανθρωπε γραφτηκαν συνολικα 10 ποστ και ακομη κανενας (εκτος απο εσενα) δεν καταλαβε περι τινος προκειται........
απο εκει και μετα ΤΙ αλλο θελεις να σου πουμε???? κανε ενα γενικο explain να μπουμε στο νοημα......δυσκολα ειναι???
ξεκινησες με τις μαιμουδες , θα συνεχισουμε με τους ουρακοτανγκους και τελικα νοιμα δεν προκειται να βγαλουμε...... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
με κουρασε..........
ΦΙΛΙΚΑ KASWRCρε καλε μου ανθρωπε γραφτηκαν συνολικα 10 ποστ και ακομη κανενας (εκτος απο εσενα) δεν καταλαβε περι τινος προκειται........
απο εκει και μετα ΤΙ αλλο θελεις να σου πουμε???? κανε ενα γενικο explain να μπουμε στο νοημα......δυσκολα ειναι???
ξεκινησες με τις μαιμουδες , θα συνεχισουμε με τους ουρακοτανγκους και τελικα νοιμα δεν προκειται να βγαλουμε......ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ; ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
-
επιτελους μιλησε.......
-
Ο χρήστης KASWRC έγραψε:
με κουρασε..........
ξεκινησες με τις μαιμουδες , θα συνεχισουμε με τους ουρακοτανγκους και τελικα νοιμα δεν προκειται να βγαλουμε......ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ; ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
συγχαρητήρια φίλε μου γιατί σήμερα μάθαμε 2 πράγματα:
1ον ότι ο Κύρκος τιμωρήθηκε γιατί δεν το γράφει πουθενά (άρα είσαι αγωνιζόμενος)
2ον πόσο μα@@@ες είμαστε όλοι οι αγωνιζόμενοι που χαιρόμαστε με τον πόνο του άλλου
έτσι λοιπόν φίλε μου, ο φίλος σου ο Κύρκος (για να τον λες Λέα φίλος σου θα είναι και μάλιστα στενός) σε κέρδιζε όλα αυτά τα χρόνια γιατί ήταν παράνομος. Και ο Βωβός και ο Πάνος και ο Ιαβέρης και και και και ο κάθε και που σε κέρδιζε τόσα χρόνια ήταν πάντα παράνομος? ή αν τους πιάσουν για κάποια παρατυπία ήταν όλοι μαιμουδιάρηδες και παλιοχαρακτήρες? τα βρήκες με τον εαυτό σου γιατί έχανες?
Μπράβο σε όλους μας που σε κάθε δύσκολη στιγμή του κάθε αγωνιζόμενου τρέχουμε να τον στείλουμε βαθειά μέσα στο χώμα άντε όλοι μαζί να ανοίξουμε έναν τάφο να τον στείλουμε ακόμα πιό βαθειά
έχω και μια απορία: που είναι όλοι αυτοί που χειροκροτούσαν και αγκάλιαζαν τον Κύρκο όλα αυτά τα χρόνια? τόσα χρόνια δεν έχει κανέναν φίλο?
να ρωτήσω και κάτι?
τόσο χαζός είναι ο Κύρκος που στο τελευταίο σέρβις πριν την Αλφειούσα ήταν 46'' πίσω από τον Πάνο και 25 εμπρός από τον Χαλκιά και δεν άλλαξε το σωληνακι αφού ούτε απελούσε ούτε τον απειλούσαν? δεν ξέρω τι πραγματικά εγινε απλά το θέτω ως ερώτημα
πολύ φοβάμαι ότι ανοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και θα έχουμε αυτά που είχαμε στην πίστα τηνδεκαετία του 90 που ο καθένας μόνο στον εαυτό του δεν έκανε ένσταση
και δεν αντέχει το άθλημα τόση ένταση γιατί στους λεγόμενους 2ους και 3ους οδηγούς γίνεται χαμός από μικρές τυπικές παραλείψεις αλλά κανείς δεν μιλάει γιατί υπάρχει αλληλεγγύη αν μπούμε σε τέτοια διαδικασία θα γίνει μπάχαλο
Θυμάται κανείς τι έγινε σε κάποιο Λαμίας με τα φρένα των Γιάρις?
ήταν όλοι άτιμοι ή απλά δεν ήξεραν?
εκτός και οι τιμωρίες είναι επιλεκτικές και έχουν άλλους σκοπούς όπως κάποτε που τιμώρησαν κάποιον γιατί είχε ανάποδα τη βάση του ψυγείου και καλά για να βγει άλος πρωταθλητής
μην γυρίσουμε σ΄αυτές τις εποχές -
Η απόφαση για ένα αγώνα δεν αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΑ για ότι συνέβαινε πριν!
Μπορείς να θεωρείς ότι ο Κύρκος φρόντιζε να έχει πάντα καλύτερο αυτοκίνητο από τον συναγωνισμό ή ότι έτρεχε με αυτοκίνητο άλλης κλάσης και έπαιρνε το Πρωτάθλημα αλλά όχι μαϊμού!
-
Πολλα απωθημενα εχεις βρε αδερφε μου με τον Κυρκο!
Μηπως σου στερησε εσενα τα πρωταθληματα και τον εχεις τοσο αχτι? -
Ο χρήστης KASWRC έγραψε:
ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ; ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗτι ακριβώς είχε παράνομο στο αυτοκίνητό του? Κέρδιζε όντως από αυτό ή ήταν τυπικό το θέμα?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Πολλα απωθημενα εχεις βρε αδερφε μου με τον Κυρκο!
Μηπως σου στερησε εσενα τα πρωταθληματα και τον εχεις τοσο αχτι?με ποιόν θα τα βάλουν φίλε μου με μένα ή με σένα?
Ολες οι κότες πίσω από την ανωνυμία τους έτρεξαν να βγάλουν τα απωθημένα τους και πάντα ανώνυμα γιατί εδώ λένε αυτά και βρίζουν αλλά από την άλλη θέλουν να πάρουν και τον άλλον να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους για την αδικία
Δεν σκέφτονται τον πόνο του άλλου αν τα ισοπεδώσουμε όλα τι θα πει ο Κύρκος και ο κάθε Κύρκος στα παιδιά του που βλέπουν και διαβάζουν?
Κάτω ο Κύρκος και ο Βωβός και ο Πάνος και ο Ιαβέρης κι ο Τζίγγερ και άλλοι που ξέρουμε ποιοι είναι και ζήτω ο Lev η ΝΑΣΕΝΑ ο o o που ούτε η μάνα τους δεν θα καταλάβει ότι μιλάμε γι αυτούς αν τους αποκαλέσουμε έτσι -
και λίγη ιστορία:
θα σας αποκαλύψω τον κύκλο της διαπλοκής έτσι για να μαθαίνουν οι αδαείς:
Ο Κύρκος τρέχει με τον Πολυζώη που όμως ήταν και συνοδηγός του Σκαλτσά που όμως έτρεξε και με τον Σουκουλη που έτρξε όμως και με τον Μουζάκη που έχει τρέξει με τους μισούς Ελληνες οδηγούς!
Συμπέρασμα πρώτο: οι μισοι Ελληνες είναι παράνομοι!!!
Ο εν λόγω Πολυζώης όμως έχει τρέξει και με τον Πάνο που έχει τρέξει με τον Μαχαίρα που έχει τρέξει με τους άλλους μισούς
Συμπέρασμα δεύτερο:και οι άλλοι μισοί είναι παράνομοι!
Ζήτω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHIQUITA!!!!!!
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΙΑ;;;;;;;