-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ¨
1)ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ 1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ.
2)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ?
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ AUDI A4 KAMΠΡΙΟ
3)ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η' ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΞΕΡΕΤΕ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ... -
1)ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ 1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ.
Καλή ιδέα είναι και οι έμποροι στην Ελλάδα που σου φέρνουν το αυτοκίνητο που θές απο την Γερμανία και μάλιστα απο φίλο που αγόρασε ξέρω οτι αν το αυτοκίνητο που σου φέρει δεν πληρεί τις προδιαγραφές που του είχες θέσει ( δηλαδή αν το πάς σε ελληνική αντιπροσωπεία και το βρούν ύποπτο...) δεν το αγοράζεις και χωρίς άλλη υποχρέωση...
-
http://www.mobile.de έχει αρκετά μεταχειρισμένα αλλά καλύτερα να στραφείς σε κάποιον εισαγωγέα..
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Καλή ιδέα είναι και οι έμποροι στην Ελλάδα που σου φέρνουν το αυτοκίνητο που θές απο την Γερμανία και μάλιστα απο φίλο που αγόρασε ξέρω οτι αν το αυτοκίνητο που σου φέρει δεν πληρεί τις προδιαγραφές που του είχες θέσει ( δηλαδή αν το πάς σε ελληνική αντιπροσωπεία και το βρούν ύποπτο...) δεν το αγοράζεις και χωρίς άλλη υποχρέωση...Σωστος!
Απλα ο φιλος ας ψαξει απο γνωστους κλπ να βρει τον εμπορο ο οποιος εφερε καποια αυτοκινητα ηδη, καθως εχουν σκασει ηδη πολλα λαμογια στη δουλεια αυτη. Το λεω εκ πειρας, λογω επαγγελματος. ΟΧΙ δεν ειμαι μαντρας!!! Δικηγορος ειμαι.
Προσωπικα για το συγκεκριμενο που ζηταει (Audi) ξερω τουλαχιστον δυο εντιμους εμπορους που κανουν αυτη τη δουλεια με πολλους ικανοποιημενους πελατες. Επειδη ομως εδω ειναι forum και δεν σκοπευω να κανω διαφημιση σε κανενα, αν θελει ο φιλος ας μου στειλει μηνυμα.Υ.Γ. Το mobile.de εχει πολυ πραγμα, αλλά τσεκαρισμενα, οι τιμες ειναι γυρω στο 10-15% πανω απο την αγορά.
-
Αν οι moderators το θεωρησουν διαφήμηση να το σβήσουν...
Πριν απο 10 μέρες ολοκλήρωσα την σχεδίαση ενός website για μια εταιρία που πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα (εισαγόμενα απο Γερμανία κυρίως) και απο ότι είδα έχει καλές τιμές...
Ακολουθείστε το link....
-
Αν οι moderators το θεωρησουν διαφήμηση να το σβήσουν...
Πριν απο 10 μέρες ολοκλήρωσα την σχεδίαση ενός website για μια εταιρία που πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα (εισαγόμενα απο Γερμανία κυρίως) και απο ότι είδα έχει καλές τιμές...
Ακολουθείστε το link....
sorry για το ελαφρά off - topic αλλά το site σε firefox φαίνεται χάλια..
Συγκεκριμένα το τι δείχνουν το μάλλον μενού (??) αριστερά δεν φαινεται. To λέω επειδή εισαι ο σχεδιαστής.. -
Ο χρήστης Everville έγραψε:
sorry για το ελαφρά off - topic αλλά το site σε firefox φαίνεται χάλια..
Συγκεκριμένα το τι δείχνουν το μάλλον μενού (??) αριστερά δεν φαινεται. To λέω επειδή εισαι ο σχεδιαστής..Φιλε μου καλησπέρα...
Το Site έχει τεσταριστει σε MSIE, FIREFOX, Opera ktl ktl και δουλευεί σε όλα κανονικά...
Αυτό που φαντάζομαι είναι οτι δεν έχεις κάνει Install ta plug-ins Της Macromedia (Flash Player) + JavaSciptΓια αυτο και μάλλον δεν σου το δείχνει...
Αν παρόλα αυτά δεν σου το δείχνει παρακαλώ να μου το πείς...
Ευχαριστώ,
Ηλίας
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...