-
Ποιο από τα δύο?
Και οι δύο σχολές φαίνεται σαν να έκαναν ένα βήμα προσέγγισης μ'αυτά τα δύο: προς το συναίσθημα στη σχεδίαση το Αστέρι, προς την τετράπορτη πρακτικότητα η Ιταλίδα
400 ίπποι και 452 Nm για τη Maserati
476 ίπποι και 700 Νm για τη Mercedes (αλλά παραπλήσια επιτάχυνση)Η CLS εφοδιάζεται με 7ταχυτο αυτόματο κιβώτιο, η Maserati δεν ξέρω (ας πει όποιος ξερει)
-
Ποιο από τα δύο?
Και οι δύο σχολές φαίνεται σαν να έκαναν ένα βήμα προσέγγισης μ'αυτά τα δύο: προς το συναίσθημα στη σχεδίαση το Αστέρι, προς την τετράπορτη πρακτικότητα η Ιταλίδα
476 ίπποι και 700 Νm για τη Mercedes (αλλά παραπλήσια επιτάχυνση)Η CLS εφοδιάζεται με 7ταχυτο αυτόματο κιβώτιο, η Maserati δεν ξέρω (ας πει όποιος ξερει)
-
Ποιο από τα δύο?
-
Ωραια η CLS αλλα...
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
προς το συναίσθημα στη σχεδίαση το Αστέρι, προς την τετράπορτη πρακτικότητα η ΙταλίδαΠοιός να το περίμενε αυτό πριν από λίγα χρόνια.
Η δική μου ψήφος πάει στο Γερμανικό αυτοκίνητο.
-
[list:2v3g07q0]Στο όνομα κερδίζει η Quattroporte! [/list:u:2v3g07q0]
-
Quattroporte! για να 'μπαινεις' και με τις 4 πορτες!!!
-
Quattroporte, ακόμα κι αν είχε 200 άλογα λιγότερα. Σπάνια ομορφιά
-
Τρίαινα...
-
Maserati!!!
-
Quatrroporte κι απο μένα!
-
Αίσχος και τα δύο. Τίποτα σε δίπορτο δεν υπάρχει?
-
Maserati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
maserati , το αλλο ειναι απλα ενα μπασταρδεμενο Ε-class
-
maserati φυσικά. Ασε που εχει και κινιτήρα Ferrari....
CLS εχω δει από κοντά και είναι πραγματικά ωραίο και ισως ασυνίθιστο αυτοκίνιτο αλλά ως την συνήθη τακτικοί που έχουν οι έλληνες να αγοράζουν merc μόνο και μόνο για να λένε ότι έχουν 'μερσέντα' (ακόμη και αν είναι Α class), θα γεμίσει ο κόσμος . Αλλος ενας λόγος που ποτέ δεν θα αγόραζα μερσεντες.
-
Τεσσερισπόρτες.-
-
Eγω θα προτιμούσα E55 ή Μ5 απο αυτά τα δύο
-
Το 'Μαζέρι' βεβαίως!!! Το αστέρι δεν το συμπαθώ έτσι κι αλλιώς!
ΥΓ Αυτή η ψηφοφορία είναι για μας τους οικογενειάρχες?
-
double-post
-
Κανένα από τα δυο...
Ενώ αυτά τα δυο...
(btw, βρείτε τη διαφορά...
)
είναι πιο κοντά στα γούστα μου. Top Guns !!!
[edit: picture folders changed]
Mercedes CLS 55 AMG vs Maserati Quattroporte