-
Στην σημερινη εφημεριδα 'Νεα Κρητη' διαβαζω οτι υπαρχουν 25000 κλησεις, που δεν εχουν πληρωθει,της Δημοτικης κυριως αστυνομιας και τροχαιας στο Ηρακλειο. Υπαρχει η σκεψη να τις κυνηγησουν, λεει, μεσω εφοριας για να ανασανει το ταμειο του δημου.
Τονιζεται το γεγονος οτι υπαρχει απροθυμια απο τους δημοτες να πληρωσουν τετοιες κλησεις.Αρα αν καταλαβα καλα, μαλλον ειχαν δικιο οσοι ελεγαν οτι οι κλησεις της Δημοτικης Αστυνομιας ΔΕΝ πανε στην εφορια.
-
Στην σημερινη εφημεριδα 'Νεα Κρητη' διαβαζω οτι υπαρχουν 25000 κλησεις, που δεν εχουν πληρωθει,της Δημοτικης κυριως αστυνομιας και τροχαιας στο Ηρακλειο. Υπαρχει η σκεψη να τις κυνηγησουν, λεει, μεσω εφοριας για να ανασανει το ταμειο του δημου.
Τονιζεται το γεγονος οτι υπαρχει απροθυμια απο τους δημοτες να πληρωσουν τετοιες κλησεις.Αρα αν καταλαβα καλα, μαλλον ειχαν δικιο οσοι ελεγαν οτι οι κλησεις της Δημοτικης Αστυνομιας ΔΕΝ πανε στην εφορια.
-
-
Δηλαδή χαζομάρα έκανα μέχρι τώρα που τις πλήρωνα!!!!!
Καλά άμα ξανά δουν ευρώ να μου γράψουν. Χειρότεροι και από τους τροχαίους έχουν γίνει. Πάρκιν όμως δεν λένε να φτιάξουν ή να αξιοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Πάρκιν όμως δεν λένε να φτιάξουν ή να αξιοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα.Πράγματι η κατάσταση είναι απερίγραπτη! Όπως και με το θέμα (άσχετο) της αστικής συγκοινωνίας! Μα να περιμένω 35(!!!!) λεπτά στη Κνωσού να έχουν ανέβει 4(!!) λεωφορεία και την ώρα που ανεβαίνει το 5(!!) να έρχεται αυτό που θα με κατεβάσει κέντρο! Έλεος!
Σόρρυ για το άσχετο. Ήθελα να το πω απλά!
-
Συχωρεμένος για το άσχετο. Πάρε ένα άσχετο ακόμα. Αν δεν μπαίνεις στις ανακοινώσεις να το κάνεις άμεσα. Υπάρχει θέμα με συναντήσεις των φίλων που μένουμε στο Ηράκλειο. Αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας από εκεί η να περιμένεις πότε θα κανονιστεί συνάντηση για να τα πούμε από κοντά. Προχθές βρεθήκαμε με την ευκαιρία της επίσκεψης του cmarin στην πόλη μας αλλά δεν έκανες δημοσίευση για να ξέρουμε αν θα ήθελες να παρευρεθείς και φυσικά δεν έχουμε το τηλέφωνο σου. Το θέμα είναι
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=135
-
Δεν ειναι κατασταση αυτή στο Ηρακλειο. Οποθ και να πάς βλεπεις 2 της δημοτικής αστυνομίας να γραφουν για παράνομη σταθμευση. Σε μια πολη σαν το Ηράκλειο που δεν έχει που να παρκάρεις είναι λογικό που δεν πληρώνει τις κλήσεις ο κόσμος αφού ο καθένας θα έχει από 10 και πάνω.
Μονο να μιράζουν κλήσεις ξέρουν το που θα βάλει ο κόσμος τα αυτοκίνητα δεν το σκέφτονται.
Προσωπικά έχω 2 κλήσεις στο Ηράκλειο χωρίς βέβαια να τις πληρώσω ποτέ. -
Ο χρήστης Pmavros έγραψε:
Μονο να μoιράζουν κλήσεις ξέρουν το που θα βάλει ο κόσμος τα αυτοκίνητα δεν το σκέφτονται.Μα καλά μόνο τον εαυτούλη σου σκέφτεσαι ε? Πως θα εισπράξει ο καημένος ο Δήμος αν χωρέσει όλα τα αυτοκίνητα κάπου!?! Και οι δήμοι έχουν ψυχή!
-
Μα καλά ρε παιδιά, γιατί δεν βάζετε κάρτες;;; Εμένα δεν με έχουν γράψει ακόμα... Βέβαια, για να βάλεις κάρτα, πρέπει πρώτα να έχεις βρει να παρκάρεις! Ε, άμα το καταφέρετε αυτό... χεχε! Ξέρετε κάτι; Να δω όταν κάνουν όλη την 25ης Αυγούστου πεζόδρομο, που θα βάζουμε τα αμάξια μας! Προσωπικά με κόβω να το παίρνω στην πλάτη!!!
Αλλά, σκ@τ@ στα μούτρα τους, τέτοιοι που είναι όλοι οι τοπικοί και περιφερειακοί μας άρχοντες! Άντε, για να μη μιλήσω για τον εθνικό προς Αγ. Νικόλαο και αρχίσω τώρα...
-
Μια είναι η λύση παιδιά για την πόλη μας. Δίτροχο με κινητήρα ή χωρίς αυτόν. Μικρές σχετικά διαδρομές που δεν προλαβαίνει καν να ζεσταθεί ο κινητήρας και πάρκιν φυσικά ούτε για δείγμα. Οπότε μηχανάκι ή ποδήλατο τελείωσε. Άσε που η στάθμευση έχει αρχίσει να γίνεται προβληματικά ακόμα και εκτός κέντρου ακόμα και κοντά στα σπίτια μας. Η γειτονιά μου έχει μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα συχνά ιδίως το βράδυ να είναι πρόβλημα μια θέση στάθμευσης.
-
Μπορώ όπου πηγαίνω να υπάρχει άμεσα διαθέσιμη θέση ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?!?!?!?!
-
Και μια ωραία τροχονόμος η δημοτική υπάλληλος να με βοηθάει να σταθμεύω;;; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;;;
-
Έτσι,έτσι,έτσι...
-
Για να μην ξεχνάμε και την ωραία αμαζόνα μας που ομορφαίνει τους δρόμους μας. Για όσους ενδιαφέρονται δεσμευμένη και από όσο ξέρω σύντομα θα χορέψει και τον χορό του Ησαΐα. Οπότε φάτε μάτια ψάρια κλπ.
-
Και μια ωραία τροχονόμος η δημοτική υπάλληλος να με βοηθάει να σταθμεύω;;; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;;;ΕΕεεεε αααααα οοοοοο χμμμμμμμμ ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
-
Για να μην ξεχνάμε και την ωραία αμαζόνα μας που ομορφαίνει τους δρόμους μας. Για όσους ενδιαφέρονται δεσμευμένη και από όσο ξέρω σύντομα θα χορέψει και τον χορό του Ησαΐα. Οπότε φάτε μάτια ψάρια κλπ.Εμμ δεν την έχω πετύχει. Τροχονόμος?
-
Επί δυο τροχών και άπαιχτη. Αλλά είπαμε από μακριά τώρα ποια.
-
Επί δυο τροχών και άπαιχτη. Αλλά είπαμε από μακριά τώρα ποια.Φωτό επιτρέπεται? Από μακριά δεν λές?
-
Είναι και αυτά τα μαύρα δερμάτινα που φοράνε που σου φέρνουν άλλα στο νου.
Πω πω μην με πάρει χαμπάρι η Άννα γιατί χάθηκα.
Άσε που μπορεί να της σφυρίξει τίποτα και να τρέχω μετά να κρυφτώ. -
Μιας και λέτε για το Δήμο Ηρακλείου, γνωρίζει κανείς 100% τι γίνεται με τον Δήμο Αθηναίων; Τι γίνεται αν δεν πληρώσεις; Πάει εφορία, σου τριπλασιάζουν το πρόστιμο, σου στέλνουν εξώδικα, τι;
Απληρωτες κλησεις στο Ηρακλειο!!!