-
Ωραία με το Σκαλτσά! Χρόνια το συζητάγανε, ήρθε η ώρα του και πλήρωσε. ΣΩΣΤΑ! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!
Σήμερα όμως?.............. Τι θα γίνει με την υπόθεση Κύρκου?
Θα τολμήσουν τα όργανα να αγγίξουν τον πολυπρωταθλητή που χρόνια δρα ανεξέλεγτος, στα δικά του αυτοκίνητα και στον πελατών του?
Σιγά μη σκιστεί κανένα καλσόν...
Θα γεμίσει... πάπιες η αίθουσα εκδίκασης της υπόθεσης. Πάπιες και Κινέζους που θα κάνουν πως δεν ξέρουν, δεν είδαν.
Ποιός μίλησε? Που το ξέρω? Για κάντε μια ανασκόπηση στην ιστορία των αγώνων και τότε μου λέτε τη γνώμη σας.
Αλλά και στο όριο να το φτάσω, να τον πετάξουν έξω από τον αγώνα, ποτέ δε θα τον τιμωρήσουν όπως πρέπει για κάθε λαμόγιο.
Αυτά τα κάνουν μόνο για κάτι σαν τον Πατσουρέα που ναι μεν ακούγεται αλλά δεν έχει ουσιαστικά κανένα χαρτί στα χέρια του για να παίξει με τους ανθρώπους της Μεσογείων. Να το θυμηθείτε όταν βγει η απόφαση... -
Ωραία με το Σκαλτσά! Χρόνια το συζητάγανε, ήρθε η ώρα του και πλήρωσε. ΣΩΣΤΑ! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!
Θα τολμήσουν τα όργανα να αγγίξουν τον πολυπρωταθλητή που χρόνια δρα ανεξέλεγτος, στα δικά του αυτοκίνητα και στον πελατών του?
Θα γεμίσει... πάπιες η αίθουσα εκδίκασης της υπόθεσης. Πάπιες και Κινέζους που θα κάνουν πως δεν ξέρουν, δεν είδαν.
Ποιός μίλησε? Που το ξέρω? Για κάντε μια ανασκόπηση στην ιστορία των αγώνων και τότε μου λέτε τη γνώμη σας.
Αλλά και στο όριο να το φτάσω, να τον πετάξουν έξω από τον αγώνα, ποτέ δε θα τον τιμωρήσουν όπως πρέπει για κάθε λαμόγιο.
Αυτά τα κάνουν μόνο για κάτι σαν τον Πατσουρέα που ναι μεν ακούγεται αλλά δεν έχει ουσιαστικά κανένα χαρτί στα χέρια του για να παίξει με τους ανθρώπους της Μεσογείων. Να το θυμηθείτε όταν βγει η απόφαση... -
Από τα κλαπέτα στην σκάστρα και η μετανοούσα Μαγδάλω.
Εργο ηθικοπλαστικόν (ενίοτε και ηθικοκέβλαρ όταν έχει ομολογκασιόν) δραματικόν άμα και κωμικόν. Σε δύο μουσικές πράξεις (πώς το κρύβουν το βολάν, πώς τουρμπίζει το Μητσάκι) Προσεχώς σε ένα Φόρουμ κοντά σας!
Πως τουρμπί , πως τουρμπίζει το Μητσάκι
Πως τουρμπί , βρε πως τουρμπίζει το ΜητσάκιΟταν ει- , όταν είσαι στον αγώνα
Οταν ει- , βρε όταν είσαι στον αγώναΚαι δεν κα , και δεν κάνεις την χρονάρα
Και δεν κα , βρε και δεν κάνεις την χρονάραΝα το βα , να το βάζεις το σωληνάκι
Να το βα , βρε να το βάζεις το σωληνάκιΠριν να φτά , πριν να φτάσεις εις το τέρμα
Πριν να φτά , βρε πριν να φτάσεις εις το τέρμαΜη σε πια , μη σε πιάσει ο έφοράς μας
Μη σε πια , βρε μη σε πιάσει ο έφοράς μαςΚι αν σε πια , κι αν σε πιάσει τι του λές
Κι αν σε πια , βρε κι αν σε πιάσει τι του λέςΔεν ειν τι , δεν ειν τίποτε καινούργιο
Δεν ειν τι , βρε δεν ειν τίποτε καινούργιοΌλοι το , όλοι τόχουνε βγαλμένο
Όλοι το , βρε όλοι τόχουνε βγαλμένοΜονο εγώ , τοχα πάντα ξεχασμένο
Μονο εγώ , βρε τόχα πάντα ξεχασμένοΠως το κρύβουν το βολάν ,
Καλέ πως το κρύβουν το βολάν
Η Μαγδάλω τοχει πάντα σκεπασμένοΚαλε Μαγδάλω δείξε το βολάν
Να μην ντρέπεσαι καλέ
Μην το έχεις πλέον τόσο καλυμένοΑχ καλέ βρε τι μου λές
αν σου δείξω το βολάν
δεν θα σέχω πια παραπονεμένοΔεν μπορώ να σου το δει
Ντρεπομαι να σου το δει
Νατο δες το βολάν μου το κρυμμένοΠωπωπω ενα βολάν
Βρε πωπωπω ενα βολάν
Πουχε η Μαγδαλω μέσα της κρυμμένοΝα το πιάσω το βολάν
Να στο πιάσω το βολάν
Βρε παιδιά σαν να είναι ελαφρωμένοΑχ παιδιά σχωράτε με
Απ το πολύ πασπάτεμα
Το βολάν μου έγινε κουτσουρεμένοΠωπωπω ενα βολάν
Βρε πωπωπω ενα βολάν
Πουχε η Μαγδαλω μέσα της κρυμμένοΤης Μαγδάλως το βολάν
Πωπωπω ενα βολάν
Είναι τώρα πια μετανιωμένο -
Βρε σεις τους αδικείτε!!
Ο ερασιτεχνικός επαγγελματισμός των ελληνικών αγώνων φταιει!!! (Συμφωνα με την ανακοίνοση της μαιμουδιάρικης ομάδας του ΜΑΙΜΟΥΔΟσκαλτσά). Για να καταλάβω και εγώ ερασιτέχνες ησασταν εσείς που κανατε την μαιμουδια και επαγγελματίες οι κριτές ή επαγγελματικά ληστεύετε εσεις οι μαιμουδιάρηδες τον ιδρώτα των συναθλητών σας;;; ΟΥΣΤ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!! -
Δεν ειν τι , δεν ειν τίποτε καινούργιο
Δεν ειν τι , βρε δεν ειν τίποτε καινούργιοΌλοι το , όλοι τόχουνε βγαλμένο
Όλοι το , βρε όλοι τόχουνε βγαλμένοΜονο εγώ , τοχα πάντα ξεχασμένο
Μονο εγώ , βρε τόχα πάντα ξεχασμένοMεγάλες αλήθειες λες με το βαμβάκι φίλε μου!
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Σιγά μη σκιστεί κανένα καλσόν...ΦΤΟΥΥΥΥ ΕΣΚΙΣΑ ΤΟ 'ΣΚΑΛΤΣΟΝ' ΜΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΕΚΙΝΓΚ ΝΤΑΚ!!!
-
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΤΟΝ ΣΚΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΕ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ???
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ!ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΤΟΝ ΣΚΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΕ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ???Αν την γράψω εγώ τί κερδίζω
-
Αν την γράψω εγώ τί κερδίζω
ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΕΛΙΟ!!!!!
-
Αυτήν μέχρι και εγώ την ξέρω!!
-
Αποφασίστε.Θα μας την πεις εσύ, ή το πουλάκι;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Aποφασίστε.Θα μας την πεις εσύ, ή το πουλάκι;Εγώ διστάζω μήπως και θεωρηθεί 'μια υπερβολή του ερασιτεχνικού επαγγελματισμού που υπάρχει στο χώρο.'
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αποφασίστε.Θα μας την πεις εσύ, ή το πουλάκι;
Ποιό πουλάκι και ποιός Λιάττι ρε παληκάρια; Ο ένας τότε δεν κοιτούσε αγώνες και ο άλλος έτρεχε στην... Ιταλία.
Οι κυνηγοί όμως του Σκαλτσά ήταν στην ε.δ. Αγ. Θεόδωροι. Άγριοι άνθρωποι! Είδαν το Μίκρα νάρχεται αεροπορία (την ώρα του αγώνα!) και το πήραν για... μπεκάτσα.
Το σημάδεψαν με τα δίκανα, η «μπεκάτσα» σταμάτησε και όταν οι άγριοι είδαν ότι δεν επρόκειτο για κυνήγι, πήραν το Carnet de Route (ξέρετε αυτό το μπλοκάκι που μετά από την εκκίνηση κάθε αγώνα μέχρι και τον τερματισμό γίνεται το δεύτερο «πράγμα» του συνοδηγού), έτσι για αναμνηστικό... Και πως να συνεχίσει ο Σωτήρης. Πήγε πιο κάτω, κλάφτηκε στους κριτές, στους συναγωνιστές αλλά τζίφος.
Αλλο ένα δείγμα υπερβάλλοντα ερασιτεχνικού επαγγελματισμού, οπου όμως την ευθύνη είχαν οι... κυνηγοί....
Καμμιά άλλη ιστορία κανείς; Ας πούμε και για άλλες οικογένειες. Πουλάκι γιατί δεν μας λες τι έγινε με το σκαστράκι; Και γιατί πιάστηκε μόνο το κυρκάκι και πέταξαν τα άλλα πουλάκια; Γάτοι οι ιταλοί πουλάκι ή ξεχασιάρηδες οι δικοί μας; -
Αγαπητέ axerolas πες μας και εμάς τι ξέρεις για τους ιταλούς...
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αγαπητέ axerolas πες μας και εμάς τι ξέρεις για τους ιταλούς...Τσουουουκ!
Τρελός είσαι φίλε μου;
Ιταλοί είπαμε. Έχεις ακούσει για την ομερτά;... -
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Ποιό πουλάκι και ποιός Λιάττι ρε παληκάρια; Ο ένας τότε δεν κοιτούσε αγώνες και ο άλλος έτρεχε στην... Ιταλία....ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΠΙΟ ΒΟΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ.
ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.
ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΙΤΑΛΙΚΑ 'ΜΑΝΙΚΙΑ' ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ!!!
-
Mafia Italiana!
Γιατί δεν σταματάμε τα ανούσια περάσματα στις ειδικές, που μπορεί να χτυπήσει και κανένας, και ξεροσταλιάζει και κόσμος στα έρμα τα χρονόμετρα, και δεν το ρίχνουμε στις μετατροπές;;
Μπορεί και να μας κάνουν ταινία σαν το Fast Furious και να τα τσεπώσουμε!!
Μπορεί και εκπομπή σαν το Pimp up my ride στο MTV και πάλι να τα τσεπώσουμε!!
Μπορεί να μας βάλουν την Αντζελίνα Τζολί για συνοδηγό, ή μηχανίκισσα και να ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να τα... συγκρατήσουμε στην τσέπη!
Λάθος δρόμο διαλέξαμε...
-
άντε παιδιά να ακούμε κάνα καλό που και που γιατί σταμάτησε και το κους-κους στο rally.gr και μείναμε ρέστοι...
-
Ααααχου τα Πουλάκια μου …………. !
Τελικά όλοι τη ξέρετε αυτή την ιστορία ?
Και εγώ την έλεγα στη παρέα όταν πίναμε κανένα ουζάκι για να γελάμε και ένιωθα και υπερήφανος γιατί ήμουνα από τους λίγους !
Του το πήρανε λέει το ΤΕΦΤΕΡΙ ………εσύ λεβέντη μου θεωρείσε ο εφευρέτης στο δεκάλογο του ψεύτη !
Κουράγιο ……!
Δυο μέτρα και δυο σταθμά (?...)