-
Σας έχουν γράψει ποτέ για υπερβολική ταχύτητα τη νύτχα;
Με φωτογραφία ή σας σταμάτησαν επιτόπου;
Ρωτάω για να δώ αν στείνουν radar τη νύχτα καθώς εμένα δεν με έχουν γράψει ποτέ νυχτα... -
Ρωτάω για να δώ αν στείνουν radar τη νύχτα καθώς εμένα δεν με έχουν γράψει ποτέ νυχτα... -
Ο χρήστης sumik έγραψε:
Ρωτάω για να δώ αν στείνουν radar τη νύχτα καθώς εμένα δεν με έχουν γράψει ποτέ νυχτα...Προσφατη εμπειρια με πιστολι ρανταρ ,πριν 20 περιπου μερες.Με σταματησαν με 68χλμ/ωρα ενω το οριο ηταν 50χλμ/ωρα.Ο τροχονομος που με σταματησε ηταν γνωστος και μεχρι να μου πει κατι ερχεται η τροχονομος να μου δειξει το ρανταρ .Ηταν 19:30 με συννεφια και ενω μου εδειχνε το καντραν του πιστολιου για να δω την ταχυτητα ,απο το σκοταδι δεν εβλεπα τιποτα.
Οποτε τα ρανταρ χειρος δουλευουν και στο σκοταδι. -
Και φίλο μου έπιασαν στην Κύμης με 117 αν θυμάμαι καλά (πριν αρχίσουν τα έργα).
Πήγε να το παίξει βλάκας (έτρεχα; δεν το κατάλαβα... πόσα πήγαινα...) και μίλησαν με τον ασύρματο και είπαν το νούμερο (δεν θυμάμαι αν είναι αυτό που λέω, αλλά έτσι νομίζω) και από ό,τι έλεγε μετά δίκιο είχαν.
(και είναι κάμποσα χρόνια!!) -
Εγώ που παρόλο το πατάω λίγο πιο πολύ νύχτα δεν μέ έχουν γράψει ποτέ ενώ μέρα με έχουν γράψει τρεις φορές
-
Το βράδυ οι τροχονόμοι χρησιμοποιούν τα ραντάρ χειρός, μόνο σε σημεία που υπάρχει δημόσιος φωτισμός, για να μπορούν να βλέπουν ποιο όχημα πρέπει να σταματήσουν. Το ραντάρ που είναι τοποθετημένο σε όχημα που προηγείται του σημείου όπου οι τροχονόμοι κάνουν το έλεγχο και την βεβαίωση της παράβασης δεν μπορεί να δουλέψει.
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Το βράδυ οι τροχονόμοι χρησιμοποιούν τα ραντάρ χειρός, μόνο σε σημεία που υπάρχει δημόσιος φωτισμός, για να μπορούν να βλέπουν ποιο όχημα πρέπει να σταματήσουν. Το ραντάρ που είναι τοποθετημένο σε όχημα που προηγείται του σημείου όπου οι τροχονόμοι κάνουν το έλεγχο και την βεβαίωση της παράβασης δεν μπορεί να δουλέψει.perna aπο λιμανακια το βραδι να δεις αν μπορει να δουλεψει το συμβατικο οχημα με το ρανταρ μεσα...
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Το βράδυ οι τροχονόμοι χρησιμοποιούν τα ραντάρ χειρός, μόνο σε σημεία που υπάρχει δημόσιος φωτισμός, για να μπορούν να βλέπουν ποιο όχημα πρέπει να σταματήσουν. Το ραντάρ που είναι τοποθετημένο σε όχημα που προηγείται του σημείου όπου οι τροχονόμοι κάνουν το έλεγχο και την βεβαίωση της παράβασης δεν μπορεί να δουλέψει.Και να τους βλέπει το όχημα για να σταματήσει ....
Εμένα προσπάθησαν να με σταματήσουνε για alcotest πρόσφατα σε δρόμο με ομίχλη μπαίνοντας μπροστά μου ξαφνικά. Το τι ακούσανε μετά δεν περιγράφεται. (εννοείται οτι δεν είχα πιεί ουτε σταγόνα) -
Εδώ ο καλός πελάτης..... Παει κανά τετράμηνο... Τρίτη βραδάκι 2 η ώρα...
Σιγανές ψιχάλες..... Λ. Βουλιαγμένης ξεκινάω από το φαναράκι της Intersport στο επόμενο Αγ. Νικόλαο πάμε αριστερά λέω......... παίδες δεν υπήρχε ψυχή μιλάμε.......
Και εκεί που πιάνω αριστερή λωρίδα βγάζοντας φλασάκι
'Καλώστα τα παιδιά από την Honda....'
Δυο τροχονόμοι παρακαλώ μου έφραξαν την Βουλιαγμένης- Καλησπέρα
- Καλησπέρα
- Ξέρετε το όριο?
- Δεν τα κοιτάω ποτε, του λέω, είναι αναξιόπιστα τη σήμερον ημέρα, αν θες να μην με γράψεις έχεις καλώς, σίγουρα θα πηγαινα παραπάνω.......... θα έστριβα για να πάω σπίτι μου.....
- Έχετε πιεί?
- Ένα ouiσκάκι ναι, αν θέλετε μετρήστε με...
- Κράταγε το χειρός μου λέει 118 χλμ..... δεν του είπα, να το δω γιατι ένοιωσα ότι θα μου την χάριζε λίγο.....
33 Euria και 3 ποντάκια...
μου κάνει μετά
εεεεε ντάξει, βγαίνουμε πιάνει και γλύτσα σιγά σιγά..... να αποτρέψουμε!!!!- Ταμείο παρακαλώ!!!!!!!!!!
Την ώρα που με έγραφε ο γραφιάς στο ένα περιπολικό .......
Ο με το χειρός ξαναβγήκε γιατί άνοιξε ξανά το φανάρι από πάνω....
Κάνει στον τρίτο (ανώτερος) 123χλμ κύριε δοίκα!!!!!!
Δοίκας 'Και τους δύο!!!!'
'Καλώστα τα παιδιά' Α3 και hyundai.....
Μέχρι να υπογράψω έρχεται ο δοίκας και κάνει στον γραφιά μου 'φέρε το κατσαβίδι' (ήταν στο ταμπλό)... τελικά από 120 χλμ και πάνω ατύχησες......
Την πάπια και ύπνο, μην χάσουμε καμμια πινακίδα και δεν λεει -
Ναι μου ετυχε μια φορα νυχτα και με σταματησαν επι τοπου. Πηγαινα με 100 και το οριο ηταν 70.
-
Εγώ πάντα είχα την απορία αν το βράδυ μπορούν να σε φωτογραφήσουν με τις σταθερές καμερες που υπάρχουν στη εθνική;;Εχει ποζάρει κανείς σε νυχτερινη φωτογράφηση να μου λύσει την απορία γιατί για να πω την αλήθεια το βράδυ όποτε βρεθεί ευκαιρία χτυπάω κατι 170αρες 180άρες++
-
.. αν καποια νυχτα με ξαστερια, αρχισει να αστραφτει, δεν θα ειναι ο κεραυνος που χτυπησε τη gefira, αλλα το φλασακι που θα σου λεει 'say cheeeeeeessss'
οποτε σου λυνεται αυτοματως και η απορια!
-
Εγώ πάντα είχα την απορία αν το βράδυ μπορούν να σε φωτογραφήσουν με τις σταθερές καμερες που υπάρχουν στη εθνική;;Εχει ποζάρει κανείς σε νυχτερινη φωτογράφηση να μου λύσει την απορία γιατί για να πω την αλήθεια το βράδυ όποτε βρεθεί ευκαιρία χτυπάω κατι 170αρες 180άρες++
Και εγώ την ίδια απορία έχω
-
Αστραπές παίδες και με συνεφιά στο Αρτεμίσιο ανάβει το φλασάκι.....
χαμογελάστε -
Αστραπές παίδες και με συνεφιά στο Αρτεμίσιο ανάβει το φλασάκι.....
χαμογελάστεΠαίδες μην το παίρνεται στην πλάκα!
Έχουν γράψει κανένα από εσάς με αυτόματη φωτογραφία το βράδυ;;; -
Δοκίμασε με 180 και τα λέμε στο δικαστήριο... τι πλάκα να σου κάνουμε...
Το καλό είναι οτί συνήθως πολλές φορες αργά το βράδυ το φιλμ έχει ήδη γεμίσει..... -
Ο χρήστης gto έγραψε:
Το βράδυ οι τροχονόμοι χρησιμοποιούν τα ραντάρ χειρός, μόνο σε σημεία που υπάρχει δημόσιος φωτισμός, για να μπορούν να βλέπουν ποιο όχημα πρέπει να σταματήσουν. Το ραντάρ που είναι τοποθετημένο σε όχημα που προηγείται του σημείου όπου οι τροχονόμοι κάνουν το έλεγχο και την βεβαίωση της παράβασης δεν μπορεί να δουλέψει.
Και να τους βλέπει το όχημα για να σταματήσει ....
Εμένα προσπάθησαν να με σταματήσουνε για alcotest πρόσφατα σε δρόμο με ομίχλη μπαίνοντας μπροστά μου ξαφνικά. Το τι ακούσανε μετά δεν περιγράφεται. (εννοείται οτι δεν είχα πιεί ουτε σταγόνα)Μα αν είχες πιεί δεν θα συζητούσατε!!! ΘΑ τους έκλαιγαν οι μανάδες τους και εσύ θα ήσουν κατηγορούμενος για φόνο (ή φόνους) εξ αμελείας... Εκ βλακείας των θυμάτων θα πω, αλλά αν μπλέξεις...
-
εμενα δε με εχουν γραψει.. παρ' ολο που στην κορινθου - πατρων που κινουμαι εχω δει ταμπελες που δειχνουν οτι υπαρχουν ρανταρ, εντουτοις δεν καταφερα ποτε να εντοπισω καποιο απ' αυτα...
για το φλασακι, παντως, δεν κανουμε πλακα...εχω πετυχει σε 'δραση' ρανταρ κοκκινου φαναριου σε διασταυρωση στη Γαλλια! ειχε πλακα! ξαφνικα αστραψε ο τοπος!
-
Η μια και μονη κληση ταχυτητας που εχω ειναι βραδυ απο σταθερο τριποδακι πριν 2 χρονια στο υψος του Δαφνιου περιπου 3 το βραδυ.
Οριο 80 εγω 115 και μετα απο 7 μηνες περιπου ηρθε στο σπιτι..
Δυστηχως ηταν ενα απο τα ελαχιστα σημεια που δεν ειχα δωσει σημασια οτι ειναι ιδανικο για να την στησουν και τσαφ...
Radar τη νύχτα