-
Ξέρει κανείς , η πίστα είναι δεξιόστροφη η αριστερόστροφη? Για να ξέρω που θα κλείσω εισιτήριο!
-
Ξέρει κανείς , η πίστα είναι δεξιόστροφη η αριστερόστροφη? Για να ξέρω που θα κλείσω εισιτήριο!
-
-
Από το site της πίστας που κοίταξα ( http://www.formula1-istanbul.com )
η πίστα είναι αριστερόστροφη. -
Χάϊντε, νά΄ναι καλά τα καρντάσια από δίπλα που θα μας αξιώσουν να δούμε F1 στη γειτονιά μας. Σας βγάζω το καπέλο γείτονες.
-
Πάντως εγώ παρατηρώ ότι οι γείτονες συνέχεια μας δείχνουν το δρόμο! Στο μουντιάλ του 2002 δε βγήκανε 3οι?
-
Κι εμείς θα τσακωθούμε τελικά για το που θα γίνει η πίστα!!!!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=613018&lngDtrID=244
-
Αρχαίον πνέυμα αθάνατο...
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Πάντως εγώ παρατηρώ ότι οι γείτονες συνέχεια μας δείχνουν το δρόμο! Στο μουντιάλ του 2002 δε βγήκανε 3οι?Και μεις τους ξεπερνάμε, βγήκαμε πρώτοι στο Euro.
-
Πάντως εγώ παρατηρώ ότι οι γείτονες συνέχεια μας δείχνουν το δρόμο!
Και μεις τους ξεπερνάμε, ....
Δηλαδή θα φτιάξουμε πίστα για αστρόπλοια;
Γιατί είναι σίγουρο, ότι όταν θα αποφασίσουμε να φτιάξουμε πίστα, τα αυτοκίνητα θα έχουν καταργηθεί -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάντως εγώ παρατηρώ ότι οι γείτονες συνέχεια μας δείχνουν το δρόμο!
Και μεις τους ξεπερνάμε, ....
Γιατί είναι σίγουρο, ότι όταν θα αποφασίσουμε να φτιάξουμε πίστα, τα αυτοκίνητα θα έχουν καταργηθείΜάλλον αυτό μας διδάσκει το Euro....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δηλαδή θα φτιάξουμε πίστα για αστρόπλοια;Μην το περιορίζεις.... άστο πιο φλου...
Πίστα για UFO ακούγεται καλύτερο. Υπάρχει πλεόνασμα από δαύτα στη χώρα μας... -
Και τούβλα επίσης διαθέτουμε...
-
Ρε παιδιά, γιατί τέτοιο μίσος για την Ελλάδα? Δηλαδή τόσο χάλια είναι εδώ? Δηλαδή θα προτιμούσατε να μασταν σαν την Τουρκία?
Και γω θα προτιμούσα σε κάποια πράγματα να μασταν σαν την Γερμανία αλλά δεν είμαστε. Μακάρι να γίνουμε στο μέλλον αλλά τώρα δεν είμαστε έτσι. Μην φέρνετε όμως και την καταστροφή.. -
Ποιος μισεί την Ελλάδα? Τα UFO και τα τούβλα που βλέπουμε συνέχεια μας τη δίνουν...
-
σωστά.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δηλαδή θα φτιάξουμε πίστα για αστρόπλοια;Όχι ρε συ. Δεν διαβάζεις τις εξελίξεις; Θα φτιάξουμε δύο πίστες τελικά. Μία στην Πάτρα και μία στον Ορχομενό! Οι μπουλντόζες ήδη ξεκίνησαν!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όχι ρε συ. Δεν διαβάζεις τις εξελίξεις; Θα φτιάξουμε δύο πίστες τελικά. Μία στην Πάτρα και μία στον Ορχομενό! Οι μπουλντόζες ήδη ξεκίνησαν!
Σωστός! Πως αλλιώς θα ξεπεράσουμε τους Τούρκους (όπως κάναμε στο EURO)
Θα έχουμε 2 γκραν πρι! Το ένα θα είναι το GP Ελλάδας και το άλλο θα είναι το GP Ευρώπης (τι πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε????)! -
Στέλνω e-mail στον Bernie να κάνει χώρο για δύο καινούρια GP!
-
Αν του πεις για 2 μπορεί να τον χάσουμε τον άνθρωπο! Απλά πες του να κάνει χώρο για ένα ακόμη και ότι το GP Ευρώπης δε θα γίνεται στο Germany αλλά στο Greece!!!
πίστα Κωνσταντινούπολης