-
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γύρισε ο μάγκας συν γυναικί και τέκνοις από την 'έξοδο', πάρκαρε την Corolla του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και τί λέτε πως έκανε μετά από λίγη ώρα; Άρχισε να της ρίχνει νερό (για να την πλύνει ένας Θεός ξέρει πώς...) με το λάστιχο από τον 1ο όροφο, όπου μένει (πού να κατέβει κάτω ο 'άρχοντας', είναι κουραστικό) !!Α, ξεχάστηκα, χρόνια πολλά...
Στην πολυκατοικία που μένω, η μόνη βρύση στο ισόγειο είναι κοινόχρηστη. Οπότε αν κατάλαβα καλά, σε τέτοιες περιπτώσεις, είτε τραβάω νερό απ'τα κοινόχρηστα (πόσο ζώο είμαι άραγε;;;) είτε ακολουθώ το εξής αλγόρυθμό:
- Γεμίζω κουβά με νερό
- Κατεβαίνω και βρέχω το αυτοκίνητο
- Ανεβαίνω και ξαναγεμίζω
- Κατεβαίνω και σαπουνίζω
- Κατεβαίνω και ξεπλένω
- Σκουπίζω
- Ανεβαίνω και αποφασίζω την επόμενη φορά να το πάω σε βενζινάδικο...
Οπότε;
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Χρόνια Πολλά σε όλους!Γύρισε ο μάγκας συν γυναικί και τέκνοις από την 'έξοδο', πάρκαρε την Corolla του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και τί λέτε πως έκανε μετά από λίγη ώρα; Άρχισε να της ρίχνει νερό (για να την πλύνει ένας Θεός ξέρει πώς...) με το λάστιχο από τον 1ο όροφο, όπου μένει (πού να κατέβει κάτω ο 'άρχοντας', είναι κουραστικό) !!
Α, ξεχάστηκα, χρόνια πολλά...
Στην πολυκατοικία που μένω, η μόνη βρύση στο ισόγειο είναι κοινόχρηστη. Οπότε αν κατάλαβα καλά, σε τέτοιες περιπτώσεις, είτε τραβάω νερό απ'τα κοινόχρηστα (πόσο ζώο είμαι άραγε;;;) είτε ακολουθώ το εξής αλγόρυθμό:
- Γεμίζω κουβά με νερό
- Κατεβαίνω και ξεπλένω
- Σκουπίζω
Οπότε;
Σε τι όροφο μένεις; Αν είσαι 1ο-2ο το πολύ, αγοράζεις μακρύ λάστιχο (και με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις πρόσοψη στο σημείο που παρκάρεις το αμάξι σου... Αλλιώς... πίκρα!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ζωο ο κατοχος ενος ασπρου sierra μαλλον(λεω μαλλον γιατι δεν καταλαβα τι ηταν) ο οποιος ειχε αεροτομη μεγαλη κ για κερασακι στη τουρτα της ειχε βαλει μια ενοχλητικη μπλε λαμπα κ στραβωνε οσους τον ακολουθουσαν!!!!Τον πετυχα χθες στην εθνικη στο υψος των διοδιων της Ελευσινας...
Μα καλά, ιτς μυαλό δεν έχεις και συ?
Δεν έχεις υπ'όψη σου τις μπλε λάμπες που βάζουν στα χασάπικα για να κάθονται πάνω οι μυγούλες και να κάνουν φφφφσσσσσσ και να ψοφάνε?
Ε, για τα κουνούπια το έβαλε ο άνθρωπος!!!!
Αμέσως να τον φάτε!!!! -
Ή αγοράζεις ένα λάστιχο 20-30 μέτρα και κάνεις τη δουλειά σου. Είναι λίγο μπελάς το ανέβασμα από το μπαλκόνι, αλλά εγώ αυτό κάνω.
-
Μένω στον 4ο. Και 30 μέτρα λάστιχο στο μπαλκόνι μου σημαίνουν ότι θα πίνω καφέ καθισμένος στη ντάνα με το τυλιγμένο λάστιχο. Πάντως είναι καλή σκέψη (την οποία δεν είχα κάνει )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ή αγοράζεις ένα λάστιχο 20-30 μέτρα και κάνεις τη δουλειά σου. Είναι λίγο μπελάς το ανέβασμα από το μπαλκόνι, αλλά εγώ αυτό κάνω.Mε μια ανεμη μαζευεται ευκολα.Αλλα και με ταχυσυνδεσμους γινεται δουλεια,εχεις ενα κομματι μικρο για την βεραντα και συνδεεις ενα μακρυτερο για το πλυσιμο του αμαξιου.Απαραιτητη προυποθεση να εχεις πιστολι στην ακρη του λαστιχου για να μην εχει τρεχει το νερο συνεχεια.
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Χρόνια Πολλά σε όλους!Γύρισε ο μάγκας συν γυναικί και τέκνοις από την 'έξοδο', πάρκαρε την Corolla του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και τί λέτε πως έκανε μετά από λίγη ώρα; Άρχισε να της ρίχνει νερό (για να την πλύνει ένας Θεός ξέρει πώς...) με το λάστιχο από τον 1ο όροφο, όπου μένει (πού να κατέβει κάτω ο 'άρχοντας', είναι κουραστικό) !!
- Γεμίζω κουβά με νερό
- Κατεβαίνω και ξεπλένω
- Σκουπίζω
Οπότε;
Μα γι'αυτό το λόγο δε πληρώνουμε τα κοινόχρηστα? Το νερό που ξοδεύεις συνυπολογίζεται με τα υπόλοιπα και σου έρχεται ο τελικός λογαριασμός κοινοχρήστων. Αν ήταν να μην πληρώνει κανείς τότε γιατί το χουν βάλει, να τραβούσε ο καθένας μάνικα απ'το μπαλκόνι του
-
BILL33
Εννοείται. Δεν έχω πιστόλι ακριβώς, αλλά ένα ματζαφλάρι που βιδώνει-κλείνει, ξεβιδώνει-ανοίγει και δίνει διαφορετικό εύρος στη δέσμη του νερού. Βολικότατο. Το πρόβλημα είναι το εσωτερικό καθάρισμα. Τα ηλεκτρικά σκουπάκια είναι κάπως αδύναμα και καλύπτουν μικρή περιοχή. Μπαλαντέζα για τη μεγάλη σκούπα; Μήπως το παρατραβάμε;dmitspan
Το κοινόχρηστο νερό προορίζεται για τους κοινόχρηστους χώρους, όχι για τα ιδιόχρηστα αυτοκίνητα. Αν βέβαια στην πολυκατοικία όλοι παίρνουν τα αυτοκίνητα όλων, αλλάζει το πράγμα. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Γύρισε ο μάγκας συν γυναικί και τέκνοις από την 'έξοδο', πάρκαρε την Corolla του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και τί λέτε πως έκανε μετά από λίγη ώρα; Άρχισε να της ρίχνει νερό (για να την πλύνει ένας Θεός ξέρει πώς...) με το λάστιχο από τον 1ο όροφο, όπου μένει (πού να κατέβει κάτω ο 'άρχοντας', είναι κουραστικό) !!
- Γεμίζω κουβά με νερό
- Κατεβαίνω και ξεπλένω
- Σκουπίζω
Οπότε;
Μα γι'αυτό το λόγο δε πληρώνουμε τα κοινόχρηστα? Το νερό που ξοδεύεις συνυπολογίζεται με τα υπόλοιπα και σου έρχεται ο τελικός λογαριασμός κοινοχρήστων. Αν ήταν να μην πληρώνει κανείς τότε γιατί το χουν βάλει, να τραβούσε ο καθένας μάνικα απ'το μπαλκόνι του
Αυτό δεν πάει έτσι ακριβώς... Το νερό που καταναλώνεται για πότισμα, πλύσιμο κοινοχρήστων χώρων κτλ, πάει στα κοινόχρηστα με βάση τα χιλιοστά του κάθε διαμερίσματος. Αν εσύ πλένεις το αμάξι σου κι εγώ το δεν πλένω, με επιβαρρύνεις με επιπλέον κατανάλωση νερού ίση με την αναλογία των χιλιοστών μου στην κατανάλωση που έχεις κάνει. Και δεν ειναι σωστό!
-
καθολου δεν το παρατραβαμε.πολλοι το κανουν αν και εμεις στην πολυκατοικια μας εχουμε τραβηξει ενα καλωδιο και εχουμε βαλει πριζα διπλα στα ρολογια του ρευματος..
οσο για το λαστιχο εγω ειμαι στον δευτερο και κατεβαζω λαστιχο οπως και οι αλλοι,ψιλοντρεπομαι το κοινοχρηστο.. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
BILL33
Εννοείται. Δεν έχω πιστόλι ακριβώς, αλλά ένα ματζαφλάρι που βιδώνει-κλείνει, ξεβιδώνει-ανοίγει και δίνει διαφορετικό εύρος στη δέσμη του νερού. Βολικότατο. Το πρόβλημα είναι το εσωτερικό καθάρισμα. Τα ηλεκτρικά σκουπάκια είναι κάπως αδύναμα και καλύπτουν μικρή περιοχή. Μπαλαντέζα για τη μεγάλη σκούπα; Μήπως το παρατραβάμε;Μανο γιατι οχι;Μπαλαντεζα με λαστιχενια φις που δεν σπαζουν.Δεν ενοχλεις κανενα ουτε τον επιβαρυνεις .
-
Με το 'παρατραβάμε' εννοώ ότι δεν αξίζει να παιδεύεσαι τόσο για το αυτοκίνητο. Ήδη έχω αρχίσει να βαριέμαι το πλύσιμο αφάνταστα, ευτυχώς που έβρεξε προχθές. Το εσωτερικό πάντως χρειάζεται καθάρισμα γιατί αναπνέεις τη σκόνη που μαζεύει.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ζωο ο κατοχος ενος ασπρου sierra μαλλον(λεω μαλλον γιατι δεν καταλαβα τι ηταν) ο οποιος ειχε αεροτομη μεγαλη κ για κερασακι στη τουρτα της ειχε βαλει μια ενοχλητικη μπλε λαμπα κ στραβωνε οσους τον ακολουθουσαν!!!!Τον πετυχα χθες στην εθνικη στο υψος των διοδιων της Ελευσινας...
Αυτόν τον πέτυχα και εγώ το Σάββατο καθώς πήγαινα για Τρίπολη. Τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδεί. Νόμιζα ότι κατέβηκαν οι εξωγήινοι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
BILL33
Εννοείται. Δεν έχω πιστόλι ακριβώς, αλλά ένα ματζαφλάρι που βιδώνει-κλείνει, ξεβιδώνει-ανοίγει και δίνει διαφορετικό εύρος στη δέσμη του νερού. Βολικότατο. Το πρόβλημα είναι το εσωτερικό καθάρισμα. Τα ηλεκτρικά σκουπάκια είναι κάπως αδύναμα και καλύπτουν μικρή περιοχή. Μπαλαντέζα για τη μεγάλη σκούπα; Μήπως το παρατραβάμε;ελα ντε; εγώ το πάω στο πλυντήριο και με 9 ευρώ το πλένω μέσα έξω.
και βεβαίως καμία σχέση το δικό μας πλύσιμο με των πλυντηριάδων...δεν θέλει κόπο...θέλει τρόπο!
-
Ο φθηνότερος που ξέρω παίρνει 10. Δηλ. 3.400 δραχμούλες ή 6-7 σουβλάκια ή 2-3 καφέδες μετά εξόδου ξεσκάσματος ή (τουρουρούουουμ) καύσιμα για βόλτα στο Σούνιο μετ' επιστροφής. Δεν τα δίνω._
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο φθηνότερος που ξέρω παίρνει 10. Δηλ. 3.400 δραχμούλες ή 6-7 σουβλάκια ή 2-3 καφέδες μετά εξόδου ξεσκάσματος ή (τουρουρούουουμ) καύσιμα για βόλτα στο Σούνιο μετ' επιστροφής. Δεν τα δίνω._Tι θα τα κάνεις ρε θα τα πάρεις μαζί σου;
-
όπως είδατε πάντως το δικό μου ήταν καθαρό μετά από 5 μήνες και φυσικά ΕΒΡΕΞΕ
-
Δεν πληρώνω εκ πεποιθήσεως: 100άρα βενζίνη, πλύσιμο σε βενζινάδικο και πάρκινγκ. Καλύτερα να τα κεράσω, χαρίσω, φάω μόνος μου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν πληρώνω εκ πεποιθήσεως: 100άρα βενζίνη, πλύσιμο σε βενζινάδικο και πάρκινγκ. Καλύτερα να τα κεράσω, χαρίσω, φάω μόνος μου.Και γω αν είχα opel δεν θα τα πλήρωνα.
-
Εσύ δεν θα πάρεις κέρασμα πάντως!
(ούτε βόλτα! )
Ζώα ζώα ζώα