-
Kαι σε μένα κολλάει,προσπαθώ αλλά μάταια!!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ζώα οι πεζοί που νομίζουν ότι η διοργάνωση λαϊκής αγοράς τους επιτρέπει να περνάνε αβέρτα-κουβέρτα κεντρικό δρόμο!
Γιαγιάδες, παππούδες, θείες, γυναίκες με καροτσάκια διασχίζουν τους δρόμους χωρίς καν να κοιτάξουν! Μα τόσο σίγουροι είναι ότι ο οδηγός που έρχεται τους έχει δει;
Λ. Βουλιαγμενης, Ηλιούπολη, Σάββατο 10 το πρωί.....
....και καθημερινές στις 9 παρά...
Αλεξανδρούπολη, Πέμπτη πρωΐ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ζώα οι πεζοί που νομίζουν ότι η διοργάνωση λαϊκής αγοράς τους επιτρέπει να περνάνε αβέρτα-κουβέρτα κεντρικό δρόμο!
Γιαγιάδες, παππούδες, θείες, γυναίκες με καροτσάκια διασχίζουν τους δρόμους χωρίς καν να κοιτάξουν! Μα τόσο σίγουροι είναι ότι ο οδηγός που έρχεται τους έχει δει;
Καλλιθέα, Χαροκόπου, Παρασκευή πρωί...
-
Σε ποιό site μπορώ να βάλω το βιντεάκι της προηγούμενης σελίδας για να
μπορείτε να το κάνετε download ? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο πάρκινγκ της παραλίας να υποθέσω;
Και με την ευκαιρία...ΖΩΑ οι υπεύθυνοι του Δήμου Αλεξ/πολης (αυτοί δεν είναι υπεύθυνοι για τις λαϊκές) που δεν είχαν τοποθετήσει στο συγκεκριμένο πάρκινγκ ταμπέλα ενημερώνοντας για τη λαϊκή αγορα.
Πριν 3 χρόνια (φαντάρος ων) άφησα το αυτοκίνητο στο εν λόγω πάρκινγκ και μια εβδομάδα αργότερα το βρήκα 100μ μακρύτερα αφού έπαθα πρώτα 2-3 εγκεφαλικά(τώρα το σκέφτομαι και γελάω βέβαια)
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Μετα τους οδηγους φορτηγων που μεταφερουν μπαζα,χαλικι, πετρες χωρις να τα σκεπαζουν τωρα και κουτσουρα για το τζακι.Μια λεξη μονο 'ΜΑΛΑΚΕΣ'Να προσθέσω μια ακόμα λέξη.
'Επικίνδυνοι μαλάκες'.
Έναν τέτοιο είδα σήμερα το πρωί,& πήγαινε πατητός & στην αριστερή λωρίδα!!! .Α,ρε παλούκι που χρειάζονται μερικοί!!
Αν αρχίσουν να 'σκίζουν' 'οποιο φορτηγό κινείται στην αριστερή λωρίδα θα δεις πόσο θα ελευθερωθούν αρκετοί δρόμοι από τη βραδυπορεία. Ειδικά 'το ποτάμι'.
-
Ας ασχοληθούν πρώτα με τη ΛΕΑ. Τα φορτηγά δεν πάνε συνήθως στην αριστερή, μένουν στις υπόλοιπες λωρίδες. Η ΛΕΑ κάνει τη μεγάλη ζημιά.
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
ο τυπας ειναι εγκληματίας . -Δεν τολμω να σκεφτω τι θα γινει αν φυγει 1 κουτσουρο πισω...
Προ ετών ένας αδελφικός φίλος τη γλύτωσε από λαμαρίνα που έφυγε από φορτηγό στη τρίχα.
Οδηγούσε μοτοσυκλέτα και η επιτάχυνσή της σε συνδυασμό με την ετοιμότητά του τον έσωσε.
Επιτάχυνε και 'πρόλαβε' τη λαμαρίνα, που του ερχόταν πετώντας, πριν πέσει πάνω του σκύβοντας τατόχρονα όσο μπορούσε πάνω στη μηχανή.Το μεγάλο 'γλέντι' έγινε μετά, που ο οδηγός του φορτηγού ζήταγε τα ρέστα επειδή τον ακολουθούσε, έλεγε, ενώ έβλεπε ότι ο δρόμος είχε λακούβες.
'Φυσικά' μετά τη κουτουλία που έφαγε δεν επέμεινε περισσότερο και έφυγε 'κυρία'.
Α! Και 'φυσικά' δεν έκανε καμμία μύνηση. Όπως απειλούσε, μετά την κουτουλιά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας ασχοληθούν πρώτα με τη ΛΕΑ. Τα φορτηγά δεν πάνε συνήθως στην αριστερή, μένουν στις υπόλοιπες λωρίδες. Η ΛΕΑ κάνει τη μεγάλη ζημιά.Μάνο δυστηχώς έσβησα τη φωτογραφία που είχα βγάλει με τις τρείς λωρίδες του Κηφισού κατειλειμένες από φορτηγά.
Αλλά δε το λέω αυθαίρετα, το παρατηρώ πολύ καιρό (οπότε θα καταφέρω να ξαναβγάλω παρόμοια φωτογραφία). -
Zώο ο μπροστινός μου σήμερα το μεσημέρι που του έπεσαν 3 καφάσια από το αγροτικό και παραλίγο να πέσω πάνω τους. Ευτυχώς πρόλαβα και σταμάτησα αφού δεν υπήρχε κενό να μπω ούτε αριστερά ούτε δεξιά.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Μετά από ανάλυση βρήκα πως αυτό που φαίνεται στο video της προηγούμενης σελίδας έγινε στον κόμβο 18 - 'Παιανία', στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.Το απευθείας link για κατέβασμα (εμένα δούλεψε - έχουν βάλει ασφάλεια για να μην γίνεται δεξί κλικ στον ΙΕ, αλλά στον FF δεν πιάνει
http://uploadfile.putfile.com/videos/13009373578.avi -
Από τύχη σας μιλάω. Ζώο κατέβαινε με τα χίλια τον μονόδρομο μπροστά από το σπίτι μου. Από ένστικτο (;) έλεγξα και από την ανάποδη μεριά, και σταμάτησα τελευταία στιγμή. Τα άκουσε μεσημεριάτικα, αλλά και εγώ τα είδα όλα. Φταίω και εγώ, που δεν σκέφτηκα ότι θα ερχόταν ο άλλος ανάποδα γκαζωμένος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετά από ανάλυση βρήκα πως αυτό που φαίνεται στο video της προηγούμενης σελίδας έγινε στον κόμβο 18 - 'Παιανία', στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.
Το απευθείας link για κατέβασμα (εμένα δούλεψε - έχουν βάλει ασφάλεια για να μην γίνεται δεξί κλικ στον ΙΕ, αλλά στον FF δεν πιάνει
http://uploadfile.putfile.com/videos/13009373578.aviθεέ και κύριε και άγιοι σαράντα...
πώς το κατάφερε το ΖΩΟ αυτό να το κάνει...φαντάζομαι το σοκ αυτών στην αριστερή λωρίδα.
καλά έχασε την έξοδο, ΟΚ! δεν μπορούσε όπως ήταν στην ΛΕΑ να κάνει φυλαγμένα όπισθεν...; Αναστροφή στην ΑΟ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από τύχη σας μιλάω. Ζώο κατέβαινε με τα χίλια τον μονόδρομο μπροστά από το σπίτι μου. Από ένστικτο (;) έλεγξα και από την ανάποδη μεριά, και σταμάτησα τελευταία στιγμή. Τα άκουσε μεσημεριάτικα, αλλά και εγώ τα είδα όλα. Φταίω και εγώ, που δεν σκέφτηκα ότι θα ερχόταν ο άλλος ανάποδα γκαζωμένος.Πρόσεχε πάντα φίλε... Μένω σε μέρος που δυστυχώς τους 'βολεύει' να πάνε ανάποδα σε μονόδρομο για καμιά 100στή μέτρα και τα εχω δει όλα! Οι χειρότεροι είναι αυτοί που τρέχουν κιόλας. Όπως έρχονται από την Κηφισίας, 'κόβοντας' στα 60, μπαίνουν ανάποδα! Και έχει και παιδική χαρά δίπλα...
Έχει πολλά ζώα στο δρόμο... Ευτυχώς έχω συνηθίσει να κοιτάω από όλες τις μεριές γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Κάνε κι εσύ το ίδιο, για κάθε ενδεχόμενο!
Μήπως πρέπει να βάλω μια κάμερα στο μπαλκόνι και να στέλνω εικόνα στην αστυνομία;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μετά από ανάλυση βρήκα πως αυτό που φαίνεται στο video της προηγούμενης σελίδας έγινε στον κόμβο 18 - 'Παιανία', στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.
Το απευθείας link για κατέβασμα (εμένα δούλεψε - έχουν βάλει ασφάλεια για να μην γίνεται δεξί κλικ στον ΙΕ, αλλά στον FF δεν πιάνει
http://uploadfile.putfile.com/videos/13009373578.aviθεέ και κύριε και άγιοι σαράντα...
πώς το κατάφερε το ΖΩΟ αυτό να το κάνει...φαντάζομαι το σοκ αυτών στην αριστερή λωρίδα.
καλά έχασε την έξοδο, ΟΚ! δεν μπορούσε όπως ήταν στην ΛΕΑ να κάνει φυλαγμένα όπισθεν...; Αναστροφή στην ΑΟ;
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ τι όργιο!!!!
-
Αναρωτιεμαι... ολοι εμεις/εσεις που χαρακτηριζουμε/ετε τους αλλους ζωα, δεν εχουμε/ετε κανει καμια παρανομια-παρατυπια?
-
Ο χρήστης Troll έγραψε:
Αναρωτιεμαι... ολοι εμεις/εσεις που χαρακτηριζουμε/ετε τους αλλους ζωα, δεν εχουμε/ετε κανει καμια παρανομια-παρατυπια?προσωπικα ποτε κατι τοσο επικυνδυνο η τοσο γελοιο οπως η αναστροφη στην ΑΟ η με χιλια αναποδα σε μονοδρομο...
-
Kαλα... δε μιλαω για τον 'μαγκα' στην Α.Ο.... αυτος ειναι δολοφονος!!!
-
Ο χρήστης Troll έγραψε:
Αναρωτιεμαι... ολοι εμεις/εσεις που χαρακτηριζουμε/ετε τους αλλους ζωα, δεν εχουμε/ετε κανει καμια παρανομια-παρατυπια?Αν διαβασεις καλυτερα , θα δεις οτι πολλοι χαρακτηριζουν ως ζωα και τους εαυτους τους , για καποια απροσεξια την οποια εκαναν.Απλα απλα , εδω περα σχολιαζουμε τα κακως κειμενα των ελληνικων δρομων, τοσο για να παραδειγματιζομαστε και να μην τα κανουμε και εμεις ,οσο και για να ξεθυμενουμε λεγοντας τα σε καποιον..
-
Α, πανω που θα αρχιζα να κοιταω στον καθρεπτη και να με φτυνω καθ' οτι ειμαι κι εγω ζωο που οδηγω νευρικα...
Ζώα ζώα ζώα