-
Κατά τη γνώμη μου, ζώα είναι όλοι αυτοί που πάνε σαν κότες στην αριστερή λωρίδα των εθνικών οδών και όταν τους περνάς από δεξιά ανάβουν και ενοχλημένοι τα φώτα.Πλέον αν θες να κάνεις ταξίδι της προκοπής θα πρέπει να φύγεις μεσάνυχτα ή να τρελαθείς στις σφήνες(που στην τελική είναι και ωραίο γιατί κάνεις και την ευθεία στροφή, οπότε άδικα γκρινιάζω ).Επίσης, ζώα είναι σχεδόν όλοι οι Έλληνες γιατί μόλις τελειώσουν το τσιγαράκι τους φλουπ έξω απ'το παράθυρο κι όποιον πάρει ο χάρος(αλλά κι αυτό είναι ωραίο γιατί πάλι αναγκάζεσαι να στρίψεις κατά τη δοκιμασία αποφυγής γόπας ).
-
Hachiroku_GR
τλφ στην τροχαία. Η τοποθέτηση εμποδίων στο δρόμο απαγορεύεται και πρέπει να συνοδεύεται από ειδική άδεια. Η θέση δε να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες που προορίζεται, όχι για στάθευση άσχετων ΙΧ οχημάτων.
Πρόστιμο: 150 ευρώ. -
Οι πινακιδες αυτες που λες φιλε, απο ο,τι γνωριζω,ειναι προσωρινες και δινονται μονο για μερικους μηνες. Τετοιες φορουσαν και τα Hyundai της Ολυμπιαδας. Προφανως αυτοι οι κυριοι δεν πληρωνουν εκτελωνισμο και πολλα αλλα που δινουμε οι υπολοιποι κοινοι θνητοι και κανουν την μοστρα τους με λιγοτερα χρηματα φερνοντας 'μερσεντε' απο Γερμανια.
Οσον αφορα τα 'Ζωα'...
Ζωο ειναι και ο οδηγος ασημι Astra (και οραμα ) που ενα βραδυ πριν λιγες μερες στον Κηφισσο (στο υψος της στροφης του Allou προς Πειραια) αφου δεν εκανε δεξια (αδειος ο δρομος) στην ευθεια και με πηγαινε κ@λοφερατζα ολη την ευθεια και αφου του επαιξα και φωτα (που δεν μου αρεσει) και φυσικα αταραχος Αρχοντας στην αριστερη, μολις φτασαμε στην στροφη τσιμπαει και φρενα (τα 80 ηταν πολλα ) καπου εκει η υπομονη μου τελειωσε, δεξι φλας, κατεβασμα και παω να περασω απο δεξια και Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ! πανω στην κορυφη της στροφης το γελαδι αρχιζει και μπαινει δεξια χωρις φλας φυσικα Εκεινη την στιγμη ημουν σχεδον στον προφυλακτηρα του και αναγκαζομαι να ανοιχτω και να ξανακοψω αριστερα. Το αυτοκινητο πιεστηκε πολυ αλλα οπως παντα κρατησε (SaxoPower ζητω το χαμηλωμα). Φυσικα, το γιδι θα σχολιασε και απο πανωΣαν λαος γενικα μπαζουμε πολυ! Οι οδηγικες μας ικανοτητες ειναι ανεκδοτο. Το συστημα εκπαιδευσης και η εξεταση ειναι ακομα μεγαλυτερο ανεκδοτο, συνυφασμενο με τις ικανοτητες μας. Η παιδεια μας, οδικη αλλα και γενικα ειναι για κλαμματα.δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις και δεν ειμαι ο καλυτερος ολων αλλα η εικονα στον δρομο ειναι απογοητευτικη και το αν θα γυρναμε σπιτι καθε βραδυ αβεβαιο. Θελει πολυ προσοχη και συγκεντρωση και φυσικα εξοικειωση με το αυτοκινητο σου και γενικα με ολες τις παραμετρους της οδηγησης.
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Και για να πώ και εγώ ένα σχετικό, οδηγώντας την ΑΕ86 βγαίνοντας από τέτοιο στενό (στον Άλιμο)Και ποιός είναι το βασικό ζώον στην προκειμένη περίπτωση;
ΥΓ. Το εν λόγω 406 φέρει πινακίδες με μικρότερη γραμματοσειρά και γράμματα πράσινου χρώματος του τύπου 'Α 54321'. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και γιατί πάντα φέρεται από πολυτελή αυτοκίνητα;
Εχει κάποια σχέση με διπλωματικό σώμα ή διπλωματικές υπηρεσίες. Ενας φίλος μου που δουλεύει σ'έναν τέτοιο οργανισμό της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη, δικαιούται αυτοκίνητο με τέτοιες πινακίδες.
Ζωο ειναι και ο οδηγος ασημι Astra (και οραμα ) που ενα βραδυ πριν λιγες μερες στον Κηφισσο (στο υψος της στροφης του Allou προς Πειραια) αφου δεν εκανε δεξια (αδειος ο δρομος)
Τα'θελες κι εσύ. Αν περιμένεις να περάσεις τέτοια μοσχάρια ανάβοντας φλασάκι και σινιάλο, σώθηκες. Επρεπε να τον κόψεις από μακριά τι είναι, οπότε να τον περνούσες πολύ πριν από δεξιά με μεγαλύτερη ασφάλεια.
-
Τα'θελες κι εσύ. Αν περιμένεις να περάσεις τέτοια μοσχάρια ανάβοντας φλασάκι και σινιάλο, σώθηκες. Επρεπε να τον κόψεις από μακριά τι είναι, οπότε να τον περνούσες πολύ πριν από δεξιά με μεγαλύτερη ασφάλεια
σιγουρα..δεν εξεπλαγην κιολας και τα περιμενεις αυτα στο δρομο. Αυτο που δεν μπορω να εξηγησω ειναι το γιατι αυτοι οι ανθρωποι λειτουργουν ετσι? Ειναι διανοητικο το προβλημα? Απο την μια λεω ναι και σε πολλες περιπτωσεις ισχυει αλλα δεν μπορει να ειναι ολοι αυτοι πτωχοι τω πνευματι, στατιστικα τουλαχιστον...Ειναι αφηρημενοι? Ειναι αδιαφοροι? Ειναι κομπλεξικοι?
-
Τα αυτοκίνητα με πράσινες πινακίδες είναι σε ένα ειδικό καθεστώς χωρίς τελωνείο. Θεωρητικά μπορούν να κυκλοφορούν έτσι ένα χρόνο (εξ΄ ου και το έτος πάνω στην πινακίδα, πχ. '05')
-
Ειναι αδιαφοροι,κατ'αυτούς στον δρομο δεν υπαρχει αλλο αυτοκινητο απο το δικο τους.Αν ειχαν τριαξονικο θα περναγαν απο πανω μας και ουτε που θα το επαιρναν χαμπαρι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Hachiroku_GR
τλφ στην τροχαία. Η τοποθέτηση εμποδίων στο δρόμο απαγορεύεται και πρέπει να συνοδεύεται από ειδική άδεια. Η θέση δε να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες που προορίζεται, όχι για στάθευση άσχετων ΙΧ οχημάτων.
Πρόστιμο: 150 ευρώ.προστιμο για καταληωη οδοστρωματος = 300 εουρα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ζωο ειναι και ο οδηγος ασημι Astra (και οραμα ) που ενα βραδυ πριν λιγες μερες στον Κηφισσο (στο υψος της στροφης του Allou προς Πειραια) αφου δεν εκανε δεξια (αδειος ο δρομος)
Τα'θελες κι εσύ. Αν περιμένεις να περάσεις τέτοια μοσχάρια ανάβοντας φλασάκι και σινιάλο, σώθηκες. Επρεπε να τον κόψεις από μακριά τι είναι, οπότε να τον περνούσες πολύ πριν από δεξιά με μεγαλύτερη ασφάλεια.
+1
offtopic:
Έχω παρατηρήσει οτι όποτε είμαι με το μηχανάκι στην αριστερή λωρίδα, όλοι σκίζονται να φύγουν απο μπροστά μου ακόμα και όταν είμαι πολύ πίσω τους. Όταν είμαι με το αυτοκίνητο, τα γνωστά.
-
Δύο ζώα που ακόμα δεν εχω καταλάβει πιο είναι το πιο μεγάλο, φρόντισαν για άλλη μια φορά να μου υπενθημίσουν την δευτερα ότι είμαι αθήνα (δουλειές)...
εξηγούμαι...
φτάνω σε ένα μικρό ανοικτό parking επι της κηφισίας στο ύψος μαρουσίου....φέρνω 2 βόλτες μπας και φύγει κανένας και να σου ενα μπαμ απο μεσόκοπη κυρία σε σταθμευμένο αμάξι σε όπισθεν...εντάξει λέω αυτά συμβαίνουν...
φέρνω άλλες 2-3 βόλτες και τελικά βρίσκω μια πολύ ωραία θέση με παχύ ίσκιο...
όση ώρα έψαχνα είχα πάρει χαμπάρι ότι το πρώτο ζώο με smart είχε κλείσει μια κυρία και δεν μπορούσε να φύγει..έπερνε τηλ στο 100....
εκει που παρκάρω την βλέπω να κάνει λίγο μπροστά και ακολουθεί το παρακάτω σουρεαλιστικό σκηνικό...
στροφές 6000 και βάλε, άφημα του συμπλέκτη και ΜΠΑΑΑΑΜ ΠΆΡΕ ΝΑ ΈΧΕΙς ΣΤΟ SMART..έχω μείνει κόκαλο...το smartaki έκανε ένα σάλτο 1 μετρο πίσω και η κυρία βγήκε σαν κυρία απο την θέση της χωρίς να έχει πάθει τίποτα. ενω η μούρη απο το smart έγινε κομμάτια...
αφήνω χαρτάκι, και επιστρέφω μετά απο κανα τρίωρο...το χαρτάκι έλειπε....ξαναφήνω χαρτάκι και φευγω σαν κύριος...
γουελκαμ του αθενς....
πιο είναι το μεγαλύτερο ζώο..??
.
.
οεο? -
Ο χρήστης face έγραψε:
......Ρε δεν πάμε καλά...
Πάμε στην σημερινή συγκομιδή: κυρία με citroen berlingo με κλείνει όταν βγαίενει από την λωρίδα επιταχύνσεως της ενώ είχε ακομα 'ζέβρα' διαγράμμιση (ελπίζω να με καταλάβατε) χωρίς φλάς. Δυστυχώς από αριστερά μου ερχόταν άλλος, οπότε δεν μπορούσα να την αποφύγω. Προσευχήθικα, και έπεσα στα φρένα. Αυτή ούτε που κατάλαβε τίποτα. Την πήρα για λίγο από πίσω, να δω τι άλλο θα κάνει, και για τα δυο χιλιόμετρα που ήμουν από πίσω της, πρέπει να άλλαξε ακούσια λωρία γύρω στις 2365 φορές, αφού λογομαχούσε με τον συνοδηγό της.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
αφήνω χαρτάκι, και επιστρέφω μετά απο κανα τρίωρο...το χαρτάκι έλειπε....ξαναφήνω χαρτάκι και φευγω σαν κύριος...γουελκαμ του αθενς....
.
.
οεο?Ο γνήσιος Αθηναίος μπορεί να έλεγε πως ζώο είσαι εσύ που έκατσες να δεις το σκηνικό και ασχολήθηκες βάζοντας χαρτάκι .Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ Αθήνα μένω, αλλά αυτή η πόλη όπως και να 'χει σε κάνει λίγο... κάπως!
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
αφήνω χαρτάκι, και επιστρέφω μετά απο κανα τρίωρο...το χαρτάκι έλειπε....ξαναφήνω χαρτάκι και φευγω σαν κύριος...
γουελκαμ του αθενς....
.
.
οεο?Ο γνήσιος Αθηναίος μπορεί να έλεγε πως ζώο είσαι εσύ που έκατσες να δεις το σκηνικό και ασχολήθηκες βάζοντας χαρτάκι .Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ Αθήνα μένω, αλλά αυτή η πόλη όπως και να 'χει σε κάνει λίγο... κάπως!
οταν εχεις κανει φίλε μου 3 ώρες ταξίδι για ένα ραντεβού, και κάθήσεις να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο (υπολόγιζε τουλαχιστον μια ωρα μεχρι να ερθει η τροχαία), σε περιμένουν και θα τους στήσεις συν του ότι έχεις αλλες τρεις ώρες για να γυρίσεις πίσω, το χαρτάκι πίστεψέ με είναι μονόδρομος...
-
Mάλλον παρεξήγησες τα γραφόμενά μου!Μαζί σου είμαι(άλλωστε έχω αφήσει κι εγώ πολλές φορές τέτοιο σημείωμα), απλά αστειεύτηκα στο τι άποψη θα είχε ο απαθής Αθηναίος που τρέχει σαν μαλάκας απ'το πρωί μέχρι το βράδυ και μέσα στον παραλογισμό του θεωρεί φυσιολογική τη γριά στην προκειμένη περίπτωση και χαζό εσένα(ή εμένα ή τον οποιοδήποτε ομο'ι'δεάτη αν θες) που κάθεσαι και ασχολείσαι.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Και για να πώ και εγώ ένα σχετικό, οδηγώντας την ΑΕ86 βγαίνοντας από τέτοιο στενό (στον Άλιμο)
Και ποιός είναι το βασικό ζώον στην προκειμένη περίπτωση;
Έλα ντε.... Είναι ζώο αυτός που έχει σταματήσει στο περίπτερο επί της Ποσειδώνος και κλείνει την ορατότητα σε εμένα που βγαίνω απ'το στενό; Είναι ζώο αυτός που το έχει παρκάρει αμέσως μετά τη στροφή μισό πάνω στο πεζοδρόμιο και μισό σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας; Είμαι ζώο εγώ που βγαίνω μέχρι να βλέπω αναγκάζοντας τους κινούμενους στη δεξιά λωρίδα να φρενάρουν; Ή είναι ζώο αυτός που έρχεται με 100+ στη δεξιά; Μπλεγμένα τα πράγματα και όλοι δίκιο έχουν. Μέχρι να γίνει το κακό και να μας πεί ο νομοθέτης.
Όσο για τις 'προνομιακές' πινακίδες, φαντάζομαι επίσης ότι δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι (π.χ. καταγγελία, έλεγχο, κλπ) και είναι άλλη μια απόδειξη της αυθαιρεσίας και της ατιμωρησίας. Περαστικά...
-
Ανεκδιήγητο video με το πώς οδηγούν στην Ινδία!!
Βέβαια, κακώς το βάζω στα 'ζώα', αφού δε φταίνε οι άνθρωποι για την παντελή έλλειψη υποδομών, όμως είναι εντελώς τραγελαφικό!!
Φαντάζομαι πάντως πως, μερικές φορές, κάπως έτσι θα μας βλέπουν εμάς άλλα κράτη
-
Της πουτ@ν@ς γινεται.....
Σκεφτειτε να το καναμε κ εμεις εδω αυτο....Στο πρωτο κλεισιμο θα κατεβαιναν ολοι κατω να πλακωθουνε...
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Mάλλον παρεξήγησες τα γραφόμενά μου!Μαζί σου είμαι(άλλωστε έχω αφήσει κι εγώ πολλές φορές τέτοιο σημείωμα), απλά αστειεύτηκα στο τι άποψη θα είχε ο απαθής Αθηναίος που τρέχει σαν μαλάκας απ'το πρωί μέχρι το βράδυ και μέσα στον παραλογισμό του θεωρεί φυσιολογική τη γριά στην προκειμένη περίπτωση και χαζό εσένα(ή εμένα ή τον οποιοδήποτε ομο'ι'δεάτη αν θες) που κάθεσαι και ασχολείσαι.σορρυ δεν το 'πιασα... ...
-
Μια χαρα οι Ινδοι, αλλωστε ειναι και ενα δις ο πληθυσμος,δεν τους παιρνει να βαζουν φαναρια και να διακοπτουν την ροή.
-
Ρε παιδιά, θα το γράψω... Άσχετο με αυτοκίνηση, αλλά τα ζώα είναι ζώα παντού!!!
Παίρνεις τηλέφωνο και έχεις κάνει λάθος, έτσι; Τι πιο φυσικό απ' το να γίνει λάθος σε ένα τηλέφωνο; Ανθρώπινο και φυσιολογικό...
-Παρακαλώ, την κυρία τάδε θα ήθελα... (έχει απαντήσει άντρας)
-ΠΟΙΑΑΑΑΑ...
-Την κυρία τάδε.
-Όχι ρε φίλε, λάθος κάνεις.
-Με συγχωρείτε...
-ΚΛΑΚ στη μούρη...Καλά λέω, σε βλάκα έπεσα, δεν δίνω σημασία...
Λέω να κάνω μία προσπάθεια ακόμα, μήπως πάτησα λάθος κάποιο πλήκτρο...
Το σηκώνει ο ίδιος!
-Ω, με συγχωρείτε, εγώ είμαι πάλι που πήρα και προηγουμένως. Προφανώς έχω λάθος νούμερο. Χίλια συγγνώμη...
-ΚΡΑΚ στη μούρη η απάντηση!!!Είναι λοιπόν ζώα οι άνθρωποι ή δεν είναι;;;
Και επειδή έχω στο μυαλό μου εκείνο το ανέκδοτο με τον τύπο που παίρνει τηλέφωνα και λέει 'Μαλάκα', το νούμερο θα το κρατήσω και μάλιστα...
6977230... στείλτε pm για το υπόλοιπο! Θα τον σκίσω τον πούστη, θα βάλω αγγελίες στις τουαλέτες με το νούμερό του!!! Πολύ μου την έχει σπάσει!!!
Ζώα ζώα ζώα