-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οι ορδές των βαρβάρων φεύγουν για Πάσχα (πόσοι θα γυρίσουν; )
Αν δε συναντηθούν μεταξύ τους , πολλοί.
-
Πριν από κάτι χρόνια, είχε ένα σκίτσο ο 'Αρκάς' στο 'Ε'.
Το σκηνικό ήταν ο παράδεισος με τον Αγ. Πέτρο και μερικούς αγγέλους.
Απευθυνόμενος στους αγγέλους ο Αγ. Πέτρος έλεγε : 'Οι συνήθεις αφίξεις των ημερών' ...και είχε αρνιά και ...τιμόνια!
-
Ζώο καγκουροbmwδάκιας με cabrio e-36 που σήμερα έκανε μπαντιλίκια μέρα-μεσημέρι με αρκετή κίνηση(αυτοκίνητα και πεζοί-στάση λεωφορείου), σε μια από τις στρογγυλές πλατείες της Τρίπολης...
Είπαμε να κάνουμε βλακιούλες αλλά όχι με τέτοια κίνηση στους δρόμους
-
To θέμα είναι ΟΧΙ πόσοι θα γυρίσουν...
Αλλά το ΠΩΣ θα γυρίσουν... -
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά ;;
...μακριά από 'μας!
-
πσσσσ χλίδα έχει και δερμάτινα...clima έχει;
-
Ζώο αυτός που το πρωί ενώ είχα παρκάρει σε ένα στενάκι για να πάω σε μία τράπεζα, γυρίζοντας βρήκα μία γρατζουνιά πλάτους 10 πόντων και μήκος 1,5 μέτρου (2 πόρτες και λίγο πίσω φτερό), με άφθονο κόκκινο χρώμα. Φυσικά ο τύπος έφυγε
Υποπτεύομαι ένα κόκκινο Χιουντάι κουπέ που ήταν παρκαρισμένο απέναντι, αλλά που να τον βρεις..... . Έγινε μέσα σε 25 λεπτά! -
Καλή τιμή πάντως!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ζώο αυτός που το πρωί ενώ είχα παρκάρει σε ένα στενάκι για να πάω σε μία τράπεζα, γυρίζοντας βρήκα μία γρατζουνιά πλάτους 10 πόντων και μήκος 1,5 μέτρουΌχι ρε γμτ!!!!!!!
-
Αν δεν έφτασε η γρατζουνιά στη λαμαρίνα, ίσως δεν χρειαστείς φαναρτζή/βάψιμο με χοντρή αλοιφή και αρκετό τρίψιμο.
-
Μια βόλτα πήγα μέχρι τη Βάρκιζα κι έπεσα σε δυο ζώα.
Και οι δύο ηλικιωμένοι.
Ο πρώτος μου βγήκε στην Πειραιώς από στοπ λίγο πριν τον φτάσω και αντί να το πατήσει πήγαινε με 20 αναγκάζοντάς με να φρενάρω απότομα. Μετά ζήταγε τα ρέστα όταν έφαγε κόρνα.
Ο δεύτερος στην παραλιακή πήγαινε αργά στην αριστερή. Άλλαξα λωρίδα κανονικά βγαίνοντας στη μεσαία κι επιτάχυνα, όμως κι εκείνος αποφάσισε αργότερα να βγει σιγάαααα-σιγάααα στη μεσαία αναγκάζοντάς με να φύγω για την τέρμα δεξιά λωρίδα για να μην πέσω πάνω του. Του κόρναρα μπας και ξυπνήσει και μετά μου άναβε φώτα κάνοντας χειρονομίες. Επειδή τον 'προσπέρασα' από δεξιά άραγε; -
Χτές είχα μια εμπειρία με οδηγό ταξί και μάλιστα ηλικιωμένο. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!!!
Επέστρεφα απο ΣΕΦ και ανέβαινα τον δρόμο που οδηγεί στον Κηφισό κατευθυνόμενος προς Περιστέρι. Εγω οδηγούσα στην δεξια λωρίδα και πίσω αριστερά μου ήταν ενα Golf Gti. Με το που παίρνω την στροφή και βλέπω μπροστά μου την ευθεία του Κηφισσού στο σημείο πριν την διαχωριστική γραμμή που υπάρχει στο σημείο που ενώνεται με αυτούς που έρχονται απο παραλιακή βλέπω μπροστά μου άνετο τον ταξιτζή να πηγαίνει με 10 χλμ. και να έχει βγάλει φλάς για να πάει στο ρευμα δεξιά του που έρχονται τα αυτοκίνητα απο παραλιακή! Αμέσως το ποδι στο φρένο για να μην έχουμε στενές επαφές τρίτου τύπου με τον αγαπητό 'επαγγελματία' κύριο! Οσο διάρκησε το φρενάρισμα δεν είδα να κουνιέται απο μπροστά μου ούτε καν να έχει στρίψει καθολου το τιμόνι για να μπεί στην λωρίδα που ήθελε!
Το τι σκεφτόταν εκείνη την στιγμή και το τι ακριβώς προσπαθούσε να κάνει παραμένει άγνωστο! Το οτι αν πήγαινα λίγο πιο γρήγορα ή έστριβε στην λωρίδα που ήθελε κινούμενος με ταχύτητα χελώνας και συναντιόταν με αυτοκίνητο που ερχόταν απο παραλιακή δεν θέλω να το σκεφτώ!
Δηλαδη αν συνέχιζε 200-300 μέτρα που θα ειχε όλη την ευκαιρία για να έχει ορατότητα τι γίνεται πίσω του δεν θα ήταν καλύτερα???Επίσης ζωον με περικεφαλαία ο οδηγός Bmw E36 στην λεωφόρο Αθηνων στο Entree που πέρασε με κόκκινο και ήταν τυχερός που πέτυχε μόνο 2 αυτοκίνητα που πήγαιναν με λίγοτερο απο 40 χλμ. αλλιώς θα έκλεινε κανα σπίτι Πασχαλιάτικα!
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Επίσης ζωον με περικεφαλαία ο οδηγός Bmw E36 στην λεωφόρο Αθηνων στο Entree που πέρασε με κόκκινο και ήταν τυχερός που πέτυχε μόνο 2 αυτοκίνητα που πήγαιναν με λίγοτερο απο 40 χλμ. αλλιώς θα έκλεινε κανα σπίτι Πασχαλιάτικα!Να του καεί το δικό του το σπίτι του #@$#@%@^#@$!@
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια βόλτα πήγα μέχρι τη Βάρκιζα κι έπεσα σε δυο ζώα.
Και οι δύο ηλικιωμένοι.
Ο πρώτος μου βγήκε στην Πειραιώς από στοπ λίγο πριν τον φτάσω και αντί να το πατήσει πήγαινε με 20 αναγκάζοντάς με να φρενάρω απότομα. Μετά ζήταγε τα ρέστα όταν έφαγε κόρνα.
Ο δεύτερος στην παραλιακή πήγαινε αργά στην αριστερή. Άλλαξα λωρίδα κανονικά βγαίνοντας στη μεσαία κι επιτάχυνα, όμως κι εκείνος αποφάσισε αργότερα να βγει σιγάαααα-σιγάααα στη μεσαία αναγκάζοντάς με να φύγω για την τέρμα δεξιά λωρίδα για να μην πέσω πάνω του. Του κόρναρα μπας και ξυπνήσει και μετά μου άναβε φώτα κάνοντας χειρονομίες. Επειδή τον 'προσπέρασα' από δεξιά άραγε;Σε 'έπιασε' η ζέστη και εκνευρίζεσαι. COOL, πάντα έτσι κυκλοφορούν - μη δίνεις σημασία.
-
ΖΩΑ όλοι όσοι από τέρμα αριστερά στην Κηφισίας στο ύψος της Jeep αποφασίζουν ότι δεν θέλουν να περάσουν κάτω από τον κόμβο και πλακώνονται στα φρένα για να στρίψουν δεξιά. ΖΩΑ!!
ΖΩΟ ο οδηγός του μαύρου Cinque που θέλει 3 λωρίδες για να πάρει μία στροφή και κόντεψε να μας πάρει όλους αγκαλιά!
-
ΖΩΟ ο τύπος 55άρης+ ο οποίος όντας εγώ πρώτος στο φανάρι μου κόρναρε επίμονα χτες την νύχτα να ξεκινήσω με κόκκινο...
Ρε άει...ζώο!
-
Πριν σαρωσει το φορουμ η καταγραφη του νεου κυματος ζωων του Πασχα, ας παραθεσω κατι απο τον ΚΟΚ (Αρθρο 14):
**Zώα πoυ είναι πιθανό να θέσoυν σε κίνδυνo τoυς xρήστες των oδών δεν επιτρέπεται να κινoύνται σε oδoύς, εκτός κι αν βρίσκoνται κάτω από την επίβλεψη και έλεγxo κάπoιoυ κατάλληλoυ oδηγoύ. **
-
Γύρισε ο μάγκας συν γυναικί και τέκνοις από την 'έξοδο', πάρκαρε την Corolla του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και τί λέτε πως έκανε μετά από λίγη ώρα; Άρχισε να της ρίχνει νερό (για να την πλύνει ένας Θεός ξέρει πώς...) με το λάστιχο από τον 1ο όροφο, όπου μένει (πού να κατέβει κάτω ο 'άρχοντας', είναι κουραστικό) !!
Α, ξεχάστηκα, χρόνια πολλά...
-
Ζωο ο κατοχος ενος ασπρου sierra μαλλον(λεω μαλλον γιατι δεν καταλαβα τι ηταν) ο οποιος ειχε αεροτομη μεγαλη κ για κερασακι στη τουρτα της ειχε βαλει μια ενοχλητικη μπλε λαμπα κ στραβωνε οσους τον ακολουθουσαν!!!!
Τον πετυχα χθες στην εθνικη στο υψος των διοδιων της Ελευσινας...
Ζώα ζώα ζώα