-
ΖΩΟΝ... με δύο πόδια αυτός/ή που εχθές το βράδυ στις 03:00 έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου και την κοπάνησε πριν προλάβω να κατέβω...
Ευτυχώς το Astra την γλύτωσε με μερικές γρατζουνιές στον προφυλακτήρα ενώ αυτουνού/ής του έσπασε το φανάρι και ποιός ξέρει τί άλλο...
-
rethimno01 Γενικά με τους τσιγκάνους να προσέχεις. Ποτέ δε τους προσπερνάς μια και ποτέ δε ξέρεις τι θα κάνουν στο δρόμο.
Μη κάνεις το μοιραίο σφάλμα να τσακωθείς με καένα από αυτούς. Η θα βρεθείς να τσακώνεσαι με καμμιά δεκαριά (ξεφυτρώνουν από παντού). Αν δε κάνεις το λάθος τον δείρεις θα σε βρούν και θα σου ζαλίσουν τα νεύρα, στη καλύτερη περίπτωση, ή θα σου κάνουν ζημιά.
Έχουν δικούς τους κανόνες. -
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Δεν ειδα παντως κανεναν να του παιζει φωτα. Αλλα πως να παιξεις φωτα σε 430...Δεν κατάλαβα γιατί να μην «παίξεις» τα φώτα. Το έχω κάνει σε Porsche που πήγαινε όπως και η 430 στο παράδειγμά σου.
Ε βέβαια μετά αυτός τσαντίστηκε και γκάζωσε αλλά έτσι μου άφησε το δρόμο ελεύθερο
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Αλλα πως να παιξεις φωτα σε 430...Σου είχε χαλάσει ο διακόπτης; Τι εννοείς;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αλλα πως να παιξεις φωτα σε 430...
Σου είχε χαλάσει ο διακόπτης; Τι εννοείς;
Βασικά... δεν παίζεις τα φώτα σε 430. Παίζεις τα φώτα στο ΖΩΟ που την οδηγεί. Και, αν πηγαίνει με 50 στην αριστερή, αναγκάζοντας τον κόσμο να περνάει από δεξιά, ΕΙΝΑΙ ζώο, ό,τι κι αν οδηγεί.
-
Περαστικά Νασο!
-
Περαστικά στον Νάσο,
Ζωον 1ο
Σαββάτο μεσημέρι στην Θηβων, στο Αιγάλεω, ζώον με λευκο Fiat Uno έκανε σφήνες άναμεσα σε αυτοκίνητα, μηχανάκια, λεοφωρεία και πεζούς.
Παραλιγο να πατήσει έναν παππου και να τρακάρει με ενα λεοφωρείο .
Βλέπετε το ζώον που οδηγούσε ηθελε να εντυπωσιάσει τις δυο 'γομενες' που ειχε στο αμάξι του.Ζωον 2ο
Κυριακή μεσημέρι παλι Θηβων, Αιγαλεω, Μπλε Yaris πέρασε με κόκκινο και παραλίγο να γίνει μεγάλη στουκα, φυσικα δεν σταματησε καθόλου.Ζωον 3ο
Σαββατο βραδυ Μικρολίμανο, Honda Civic οπου τα φωτα πορειας αναβοσβήνανε σαν φωτορυθμικα!!!!!:whatever: Δυστηχώς δεν ειχα την καμερα μαζι μου. -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αλλα πως να παιξεις φωτα σε 430...
Σου είχε χαλάσει ο διακόπτης; Τι εννοείς;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δεν ειδα παντως κανεναν να του παιζει φωτα. Αλλα πως να παιξεις φωτα σε 430...
Δεν κατάλαβα γιατί να μην «παίξεις» τα φώτα. Το έχω κάνει σε Porsche που πήγαινε όπως και η 430 στο παράδειγμά σου.
Ε βέβαια μετά αυτός τσαντίστηκε και γκάζωσε αλλά έτσι μου άφησε το δρόμο ελεύθερο
Να σου πω, εγω ημουν απο αυτους που πηγαν στην μεσαια ελπιζοντας να την δουν καλα, αλλα δεν προλαβα πολυ επειδη πηγαινα 'γρηγορα'. Το οτι καποιοι ελαττωναν στην μεσαια το ειδα απο τον πισω καθρεφτη.
Σκεφτομενος ομως περι 430, σκεφτηκα το σεναριο: ειμαι πισω του και του παιζω φωτα, μια που ειναι κρετινος. Ο κρετινος, που μπορει να ειναι και 18ρης με ενα απο τα αυτοκινητα του μπαμπα θεωρει αστειο να πατησει φρενο με τις 19-20αρες του ροδες και φρεναρει σχεδον ακαριαια. Εγω με τα ταπεινα μου 15αρια (και ελλειψη ABS) εχω σιγουρα πεσει πανω του κανοντας μικροζημια. Ο βλακας αποζημιωνεται απο την ασφαλιστικη για την ζημια, ενω εγω χρειαζεται να την πληρωσω πληρως την δικη μου... Δεν λεω τραβηγμενο σεναριο, αλλα αν εισαι 18 και εχεις μεγαλωσει σε τετοιο περιβαλλον αφενος δεν γνωριζεις την αξια του χρηματος, αφετερου πληττεις αφορητα...
Ασε που παρηγορηθηκα οτι θα τον στηλιτευσω στο ... ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ
-
Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα σωστά εδώ αλλά προς τα εκεί κλείνει το θέμα.Δεν ξέρω αν χτες το πρωί είδε κάποιος στον ΑΝΤ1 την εκπομπή του κ.Μάνεση.Έκανε ένα ρεπορτάζ για έναν ακόμη θάνατο που σημειώθηκε στη Λ.Λαυρίου.......Την προηγούμενη εβδομάδα σκοτώθηκε μια μαθήτρια,& την προπροηγούμενη ένα παληκάρι με μηχανή(πετάχτηκε σ'ένα βουνό από άμμο).Συνολικά άκουσα ότι έχουν χάσει τη ζωή τους 12 άτομα!!!!!!Μιλάμε για μια απόσταση 1500 μέτρα(από το 1996 το φτιάχνουνε).Έχουν πει ότι 30 Απριλίου θα είναι παραδωτέος ο δρόμος αλλά έτσι όπως πάνε αυτοί θα είναι έτοιμος του ..........................ανήμερα!!!!!!!
Κρίμα-κρίμα-κρίμα πόσες ζωές πρέπει ακόμα να χαθούν για να φιλοτημηθούν κάποιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους;;;;;;;Δεν έχει έρθει στη θέση κανενός γονιού κάποιος από αυτούς να βλέπει το παιδί του,να σμπαραλιάζεται από τη μπετονιέρα όπως ο πατέρας που είδε την κόρη του!!!!
Έλεος πια είναι κρίμα.................. -
Είμαι στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕταμόρφωσης για ψώνια και θέλω να πιάσω την εθνική για Λυκόβρυση. Λίγο πριν να πιάσει κανείς την είσοδο της εθνικής αντιμετωπίζει ένα χαμό, ενα σημείο οπου αυτοκίνητα διασταυρώνονται απο και πρός όλες τις κατευθύνσεις. Εν πάσει περιπτώση αφου έφαγα λιγη ώρα να περάσω, πιάνω την είσοδο και αρχίζω να επιταχύνω για να βγώ εθνική.
Πριν απο λίγο μου είχε πέσει το πορτοφόλι μου κάτω απο τη θέση και ήθελα να το πιάσω αλλά δεν μπορούσα επειδή πρόσεχα για να περάσω τη διασταύρωση. Ε για μιά στιγμή με το που είμαι στο παραπάνω σημείο (safe spot) τραβάω το βλέμμα μου και πιάνω το αντικείμενο. Την επόμενη στιγμή που ξανακοιτάω στο δρόμο, βλέπω λευκό ημιφορτηγό να περνάει πλακωμένο ξυστά απο αριστερά μου, κινούμενο **αναποδα **στι λωρίδα επιτάχυνσης!!!
Πως στο καλό κατάφερε να βρεθεί ανάποδα σε αυτό το δρόμο; Εκανε αναστροφή πάνω στην εθνική; -
ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ που να ψοφήσει!!!!!!!
Ο μανάβης από την Χαλκίδα που αφου τελείωσε η λαϊκή και γύρναγε στην Χαλκίδα με 140χλμ στην αριστερή...... τον πέρασα στον Αγ. Στέφανο!!!! Κόβω ένεκα μπλόκου πριν τα διόδια και με περνάει....
Είχε λίγη ουρά και το ταμείο μου, έφυγε πριν από μένα πέντε αυτοκίνητα ξανά 140χλμ ο τύπος και εκει που αρχίζω να τον ψιλοπλησιάζω πέντε αμάξια πίσω τον κ@@@@όλη (εννοείται στην αριστερή με 140χλμ αυτός) του φεύγουν μάγκες δέκα κλούβες και δύο τέντες!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ποτέ!!!!! Ευτυχώς που κατάφερα και έπιασα την ΛΕΑ -
Νομίζω ότι όταν κυκλοφορείς με ασημι Μ5 στην Κηφισίας και χώνεσαι/ προσπερνάς από τις λωρίδες για τα φανάρια προς αριστερά ή από την λωρίδα επιτάχυνσης εισόδου (στο Υγεία) μάλλον είσαι ζώο. Ρε φίλε δεν ταιριάζει στο image που βγάζει το αμάξι σου!!! Απλά κρίμα!!!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Είμαι στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕταμόρφωσης για ψώνια και θέλω να πιάσω την εθνική για Λυκόβρυση. Λίγο πριν να πιάσει κανείς την είσοδο της εθνικής αντιμετωπίζει ένα χαμό, ενα σημείο οπου αυτοκίνητα διασταυρώνονται απο και πρός όλες τις κατευθύνσεις. Εν πάσει περιπτώση αφου έφαγα λιγη ώρα να περάσω, πιάνω την είσοδο και αρχίζω να επιταχύνω για να βγώ εθνική.Πριν απο λίγο μου είχε πέσει το πορτοφόλι μου κάτω απο τη θέση και ήθελα να το πιάσω αλλά δεν μπορούσα επειδή πρόσεχα για να περάσω τη διασταύρωση. Ε για μιά στιγμή με το που είμαι στο παραπάνω σημείο (safe spot) τραβάω το βλέμμα μου και πιάνω το αντικείμενο. Την επόμενη στιγμή που ξανακοιτάω στο δρόμο, βλέπω λευκό ημιφορτηγό να περνάει πλακωμένο ξυστά απο αριστερά μου, κινούμενο **αναποδα **στι λωρίδα επιτάχυνσης!!!
Πως στο καλό κατάφερε να βρεθεί ανάποδα σε αυτό το δρόμο; Εκανε αναστροφή πάνω στην εθνική;Πολύ απλά το ζώο επειδή θα 'χε κίνηση στην κανονική είσοδο της Μεταμόρφωσης, μπήκε από την έξοδο ανάποδα, κλασική περίπτωση που την κάνουν ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ
-
Ζώα όσοι παρκάρουν έξω απ' το Δημαρχείο Γαζίου διαγώνια, καταλαμβάνοντας 2 (συχνά και 3) θέσεις κανονικών οδηγών!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Νομίζω ότι όταν κυκλοφορείς με ασημι Μ5 στην Κηφισίας και χώνεσαι/ προσπερνάς από τις λωρίδες για τα φανάρια προς αριστερά ή από την λωρίδα επιτάχυνσης εισόδου (στο Υγεία) μάλλον είσαι ζώο. Ρε φίλε δεν ταιριάζει στο image που βγάζει το αμάξι σου!!! Απλά κρίμα!!!Τι Μ3, τι Μ5 τι... 315;;;;
Ο τύπος κατατάσσεται στην ειδική πολυπληθή κατηγορία 'ΖΩΟΝ ΜΕ BMW' -
Σαββατο βραδυ κατεβαινω την Συγγρου και στο τελειωμα της ειμαι τερμα αριστερα με πορεια προς Πειραια. Η κινηση ηταν πυκνη και ημασταν ολοι με καμια 80αρα και με αποστασεις μεταξυ μας και ενω ολα κυλανε ομαλα ξαφνικα φρενα πανικου 5 αμαξια μπροστα μονο στην αριστερη λωριδα (απο τις 2 που συνεχιζουν για Πειραια). Αφου εχουμε κοψει αρκετα ταχυτητα και οντας μπλοκαρισμενος στα φρενα και καπνους παντου βλεπω και τον λογο που μας αναγκασε να πλακωθουμε στα φρενα:
Scooter με σβηστα φωτα ερχοταν αναποδα και περασε ξυστα μεταξυ ολων των αυτοκινητων και του πεζοδρομιου και φυσικα συνεχισε αμεριμνος αναποδα και στην Συγγρου
Απιστευτο! Φατσα φυσικα δεν ειδα αφου ακομα γλιστραγα και νομιζα οτι με γελαν τα ματια μου αλλα τον ειδα και στο καθρεφτακι...
Εχουμε ξεφυγει τελειως... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Σαββατο βραδυ κατεβαινω την Συγγρου και στο τελειωμα της ειμαι τερμα αριστερα με πορεια προς Πειραια. Η κινηση ηταν πυκνη και ημασταν ολοι με καμια 80αρα και με αποστασεις μεταξυ μας και ενω ολα κυλανε ομαλα ξαφνικα φρενα πανικου 5 αμαξια μπροστα μονο στην αριστερη λωριδα (απο τις 2 που συνεχιζουν για Πειραια). Αφου εχουμε κοψει αρκετα ταχυτητα και οντας μπλοκαρισμενος στα φρενα και καπνους παντου βλεπω και τον λογο που μας αναγκασε να πλακωθουμε στα φρενα:
Scooter με σβηστα φωτα ερχοταν αναποδα και περασε ξυστα μεταξυ ολων των αυτοκινητων και του πεζοδρομιου και φυσικα συνεχισε αμεριμνος αναποδα και στην Συγγρου
Απιστευτο! Φατσα φυσικα δεν ειδα αφου ακομα γλιστραγα και νομιζα οτι με γελαν τα ματια μου αλλα τον ειδα και στο καθρεφτακι...
Εχουμε ξεφυγει τελειως...Ευτυχώς που είχε κίνηση και πηγαίνατε με 80χ.α.ώ.. Διαφορετικά κάποιος θα είχε περάσει πάνω από το μηχανάκι και θα είχε τρεχάματα.
-
Αν είναι δυνατόν!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αν είναι δυνατόν!!!Όλα είναι δυνατά Θέμη στους δρόμους.
Όταν προ ετών είχα δει αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα στη Κατεχάκη νόμιζα ότι τα είχα δει όλα.
Τελικά δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα και μακάρι να είμαστε τυχεροί να δούμε πολλά πριν δούμε κανένα από αυτά τα 'πράγματα' να έρχεται καταπάνω μας.
Ζώα ζώα ζώα