-
Εγω τα εχασα με οσα ειδα στην Κρητη και συγκεκριμενα με τους οδηγους των 4Χ4 ,αγροτικων οπως θελετε πεστε τα.Κινηθηκα ελαχιστα στο Ηρακλειο (περιφεριακος που οδηγει σην ΒΙΠΕ) και περισσοτερο στην περιοχη Αρκαλοχωρι και Τσουτσουρα. Ελαχιστα ειδα με πινακιδες μπροστα πισω ,λιγα με μονο την μια και τα περισσοτερα χωρις καθολου πινακιδες.Παντως κυκλοφορουν ολα τα τελευταια μοντελα .Σεβασμος στον ΚΟΚ;Τι ειναι αυτο τρωγεται;Καμια σημασια στα φαναρια(οσα τελος παντων λειτουργουν) ,στα ΣΤΟΠ και στην προτεραιοτητα.Οδηγηση στην μεση του δρομου και εσυ που ερχεσαι απο απενατι κοψε τον λαιμο σου απο που θα περασεις.Οταν σε ακολουθουν σε πηγαινουν προφυλακτηρες,το βραδυ απλα δεν μπορεις να οδηγησεις.Τα φωτα τους ειναι στο πισω καθισμα σου .Παρκαρουν οπου θελουν και σταματουν να μιλησουν στο δρομο οποτε θελουν χωρις να νοιαζονται αν υπαρχει πισω αλλο αμαξι .Αν βρεξει και βγουν για χοχλιους στα βουνα παρατουν τα αμαξια οπου να ειναι αδιαφορωντας για τους αλλους!Αμφιβαλλω αν ενα ποσοστο μεγαλυτερο απο 10% απο αυτους εχει διπλωμα οδηγησης .Ισως και για αυτο καθε λιγο και λιγακι γινονται τοσα ατυχηματα στην Κρητη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω τα εχασα με οσα ειδα στην Κρητη και συγκεκριμενα με τους οδηγους των 4Χ4 ,αγροτικων οπως θελετε πεστε τα.Κινηθηκα ελαχιστα στο Ηρακλειο (περιφεριακος που οδηγει σην ΒΙΠΕ) και περισσοτερο στην περιοχη Αρκαλοχωρι και Τσουτσουρα. Ελαχιστα ειδα με πινακιδες μπροστα πισω ,λιγα με μονο την μια και τα περισσοτερα χωρις καθολου πινακιδες.Παντως κυκλοφορουν ολα τα τελευταια μοντελα .Σεβασμος στον ΚΟΚ;Τι ειναι αυτο τρωγεται;Καμια σημασια στα φαναρια(οσα τελος παντων λειτουργουν) ,στα ΣΤΟΠ και στην προτεραιοτητα.Οδηγηση στην μεση του δρομου και εσυ που ερχεσαι απο απενατι κοψε τον λαιμο σου απο που θα περασεις.Οταν σε ακολουθουν σε πηγαινουν προφυλακτηρες,το βραδυ απλα δεν μπορεις να οδηγησεις.Τα φωτα τους ειναι στο πισω καθισμα σου .Παρκαρουν οπου θελουν και σταματουν να μιλησουν στο δρομο οποτε θελουν χωρις να νοιαζονται αν υπαρχει πισω αλλο αμαξι .Αν βρεξει και βγουν για χοχλιους στα βουνα παρατουν τα αμαξια οπου να ειναι αδιαφορωντας για τους αλλους!Αμφιβαλλω αν ενα ποσοστο μεγαλυτερο απο 10% απο αυτους εχει διπλωμα οδηγησης .Ισως και για αυτο καθε λιγο και λιγακι γινονται τοσα ατυχηματα στην Κρητη.Καλώς όρισες στο Club αυτών που έχουν δεινοπαθήσει από την οδηγική (και όχι μόνο) παιδεία των οδηγών στην Κρήτη
Και δε σε παίρνει να πεις και κάτι στους παρανομούντες επιβαίνοντες, συνήθως, σε 4x4 αγροτικά (κατά προτίμηση μαύρα, με φιμέ τζάμια, αλλαγμένα μεγαλύτερα ζαντολάστιχα, επιπλέον προβολείς, κτλ). Κινδυνεύεις να συναντήσεις το δημιουργό σου (ή στην καλύτερη τους γιατρούς και νοσηλευτές) των Βενιζέλειο/ΠΕΠΑΓΝΗ/κ.τ.λ. μια ώρα νωρίτερα Γι' αυτό
Υ.Γ.: Συνήθως, όταν έβλεπα αγροτικό σε ορεινό δρόμο να πλησιάζει βιαστικά, έκανα δεξιά και σταματούσα να με προσπεράσει. -
Ζουσα στα Χανια για ενα χρονο. το τι ειδαν τα ματια μου...Μεχρι που δεν αντεξα και ενας εφαγε το ξυλο για ολους τους προηγουμενους. Καραγκιοζακος περναει στοπ αερα και τον αποφευγω στο τσακα. Οταν τον αρχισα στις παναγιες, κοιταει τις πινακιδες μου και απανταει το αμιμητο: 'Σιγα μην σταματησω εγω ο ντοπιος στο ΣΤΟΠ για εσενα τον Αθηναιο'...Για ποτε ειχε βγει δια του παραθυρου και ειχε φαει τα μπουνιδια της ζωης του...
ΥΓ Παρακαλω πολυ τους πραους και συνετους του φορουμ να αποφυγουν το κηρυγμα. Δεν μου χρειαζονται υποδειξεις για το πως να αντιμετωπισω τους επιτηδες μαλακες (να μου ειχε πει οτι δεν το ειδε, αφαιρεθηκε κλπ, να παει στο διαολο, αλλα με αυτο που ειπε, και λιγες εφαγε...).
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγω τα εχασα με οσα ειδα στην Κρητη και συγκεκριμενα με τους οδηγους των 4Χ4 ,αγροτικων οπως θελετε πεστε τα.Κινηθηκα ελαχιστα στο Ηρακλειο (περιφεριακος που οδηγει σην ΒΙΠΕ) και περισσοτερο στην περιοχη Αρκαλοχωρι και Τσουτσουρα. Ελαχιστα ειδα με πινακιδες μπροστα πισω ,λιγα με μονο την μια και τα περισσοτερα χωρις καθολου πινακιδες.Παντως κυκλοφορουν ολα τα τελευταια μοντελα .Σεβασμος στον ΚΟΚ;Τι ειναι αυτο τρωγεται;Καμια σημασια στα φαναρια(οσα τελος παντων λειτουργουν) ,στα ΣΤΟΠ και στην προτεραιοτητα.Οδηγηση στην μεση του δρομου και εσυ που ερχεσαι απο απενατι κοψε τον λαιμο σου απο που θα περασεις.Οταν σε ακολουθουν σε πηγαινουν προφυλακτηρες,το βραδυ απλα δεν μπορεις να οδηγησεις.Τα φωτα τους ειναι στο πισω καθισμα σου .Παρκαρουν οπου θελουν και σταματουν να μιλησουν στο δρομο οποτε θελουν χωρις να νοιαζονται αν υπαρχει πισω αλλο αμαξι .Αν βρεξει και βγουν για χοχλιους στα βουνα παρατουν τα αμαξια οπου να ειναι αδιαφορωντας για τους αλλους!Αμφιβαλλω αν ενα ποσοστο μεγαλυτερο απο 10% απο αυτους εχει διπλωμα οδηγησης .Ισως και για αυτο καθε λιγο και λιγακι γινονται τοσα ατυχηματα στην Κρητη.
Καλώς όρισες στο Club αυτών που έχουν δεινοπαθήσει από την οδηγική (και όχι μόνο) παιδεία των οδηγών στην Κρήτη
Και δε σε παίρνει να πεις και κάτι στους παρανομούντες επιβαίνοντες, συνήθως, σε 4x4 αγροτικά (κατά προτίμηση μαύρα, με φιμέ τζάμια, αλλαγμένα μεγαλύτερα ζαντολάστιχα, επιπλέον προβολείς, κτλ). Κινδυνεύεις να συναντήσεις το δημιουργό σου (ή στην καλύτερη τους γιατρούς και νοσηλευτές) των Βενιζέλειο/ΠΕΠΑΓΝΗ/κ.τ.λ. μια ώρα νωρίτερα Γι' αυτό
Υ.Γ.: Συνήθως, όταν έβλεπα αγροτικό σε ορεινό δρόμο να πλησιάζει βιαστικά, έκανα δεξιά και σταματούσα να με προσπεράσει.Έτσι, προσέχουμε για να έχουμε. Εμείς εδώ έχουμε μάθει να ζούμε με τα ζώα, τετράποδα και δίποδα που βρίσκονται στο δρόμο μας καθημερινά! Μία ιδέα είναι όλα!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ζουσα στα Χανια για ενα χρονο. το τι ειδαν τα ματια μου...Μεχρι που δεν αντεξα και ενας εφαγε το ξυλο για ολους τους προηγουμενους. Καραγκιοζακος περναει στοπ αερα και τον αποφευγω στο τσακα. Οταν τον αρχισα στις παναγιες, κοιταει τις πινακιδες μου και απανταει το αμιμητο: 'Σιγα μην σταματησω εγω ο ντοπιος στο ΣΤΟΠ για εσενα τον Αθηναιο'...Για ποτε ειχε βγει δια του παραθυρου και ειχε φαει τα μπουνιδια της ζωης του...ΥΓ Παρακαλω πολυ τους πραους και συνετους του φορουμ να αποφυγουν το κηρυγμα. Δεν μου χρειαζονται υποδειξεις για το πως να αντιμετωπισω τους επιτηδες μαλακες (να μου ειχε πει οτι δεν το ειδε, αφαιρεθηκε κλπ, να παει στο διαολο, αλλα με αυτο που ειπε, και λιγες εφαγε...).
Δεν πρόκειται να σου κάνω κύρηγμα. Ρίσκαρες και κέρδισες Και κατά πάσα πιθανότητα του άξιζε αυτό που έπαθε. Μία ερώτηση, όμως. Αν αυτό στο έλεγε ένας μαυροπουκαμισάς μουστακαλής με μαύρο 4x4 με φιμέ τζάμια, η αντίδρασή σου θα ήταν η ίδια; Κι αυτός 'επίτηδες μαλάκας' θα ήταν.
-
Ζουσα στα Χανια για ενα χρονο. το τι ειδαν τα ματια μου...Μεχρι που δεν αντεξα και ενας εφαγε το ξυλο για ολους τους προηγουμενους. Καραγκιοζακος περναει στοπ αερα και τον αποφευγω στο τσακα. Οταν τον αρχισα στις παναγιες, κοιταει τις πινακιδες μου και απανταει το αμιμητο: 'Σιγα μην σταματησω εγω ο ντοπιος στο ΣΤΟΠ για εσενα τον Αθηναιο'...Για ποτε ειχε βγει δια του παραθυρου και ειχε φαει τα μπουνιδια της ζωης του...
ΥΓ Παρακαλω πολυ τους πραους και συνετους του φορουμ να αποφυγουν το κηρυγμα. Δεν μου χρειαζονται υποδειξεις για το πως να αντιμετωπισω τους επιτηδες μαλακες (να μου ειχε πει οτι δεν το ειδε, αφαιρεθηκε κλπ, να παει στο διαολο, αλλα με αυτο που ειπε, και λιγες εφαγε...).
Δεν πρόκειται να σου κάνω κύρηγμα. Ρίσκαρες και κέρδισες Και κατά πάσα πιθανότητα του άξιζε αυτό που έπαθε. Μία ερώτηση, όμως. Αν αυτό στο έλεγε ένας μαυροπουκαμισάς μουστακαλής με μαύρο 4x4 με φιμέ τζάμια, η αντίδρασή σου θα ήταν η ίδια; Κι αυτός 'επίτηδες μαλάκας' θα ήταν.
Και αν η αντίδραση του kacey ήταν ίδια, πώς πιστεύει ότι θα αντιδρούσε ο μαυροπουκαμισάς;
Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, αλλά μήπως ψάχνουμε εύκολα θύματα για να εκτονώσουμε τα νεύρα που μας έχουν προκαλέσει άλλοι;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
......
Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, αλλά μήπως ψάχνουμε εύκολα θύματα για να εκτονώσουμε τα νεύρα που μας έχουν προκαλέσει άλλοι;Αυτη δεν ειναι η συνταγη της εκτονωσης?
-
Οποτε δεν ειμαι εγω ο περιεργος!
Ειδικα εναςμε FORD 4Χ4 μου εκανε την ζωη δυσκολη.Οπου και να συναντιομασταν με ακολουθουσε κολλητα!Μια φορα εκανε ακομα και αναστροφη για να με ακολουθησει!!Αυτο το τσογλανι εκανε τα ιδια και στην γυναικα μου περυσι που ηταν μονη της στην Κρητη και τωρα βλεποντας το ιδιο αμαξι θυμηθηκε την που τον δερνει. -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
......
Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, αλλά μήπως ψάχνουμε εύκολα θύματα για να εκτονώσουμε τα νεύρα που μας έχουν προκαλέσει άλλοι;Αυτη δεν ειναι η συνταγη της εκτονωσης?
Δεν ξέρω, μπορεί και να είναι η συνταγή του τραμπουκισμού... Δεν γνωρίζω τον kacey και δεν μιλώ προσωπικά για αυτόν, έτσι; Αλλά γενικά το να πλακώσω κάποιον στο ξύλο επειδή απλά... μπορώ, δεν μου κάνει και πολύ σε σωστή συμπεριφορά! Άλλωστε, πάντα θα βρεις κάποιον πιο αδύνατο από εσένα αν ψάχνεις και το μόνο βέβαιο είναι ότι αφορμή θα σου δώσει κάποιος/κάποια στιγμή.
Επίτηδες μάγκας λοιπόν, ποιος είναι; Έχει κανείς τον ορισμό;
-
Και αν η αντίδραση του kacey ήταν ίδια, πώς πιστεύει ότι θα αντιδρούσε ο μαυροπουκαμισάς;
Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, αλλά μήπως ψάχνουμε εύκολα θύματα για να εκτονώσουμε τα νεύρα που μας έχουν προκαλέσει άλλοι;
εγω παντως θα ειμουν πολυ προσεκτικος σε θεματα τσαμπουκαδων κλπ.Καθε βραδυ στον Τσουτσουρο ακουγονταν πυροβολισμοι ,ουτε και ξερω ποσοι ηταν ,απλα εχανες το μετρημα.Οπότε καθομουν μεσα και μακρυα απο το παραθυρο.Ο καθε ενας βεβαια αντιδρα διαφορετικα σε παρομοιες καταστασεις.Εγω παντως αποκομισα την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι ειναι απλα αξεστοι και ψευτομαγκες και για εμενα αυτο τους εκανε περισσοτερο επικινδυνους.Βγαζουν οπλο απλα γιατι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο.Γνωμη μου που μπορει να ειναι και λαθος.
-
......
Δεν ξέρω, μπορεί και να είναι η συνταγή του τραμπουκισμού... Δεν γνωρίζω τον kacey και δεν μιλώ προσωπικά για αυτόν, έτσι; Αλλά γενικά το να πλακώσω κάποιον στο ξύλο επειδή απλά... μπορώ, δεν μου κάνει και πολύ σε σωστή συμπεριφορά! Άλλωστε, πάντα θα βρεις κάποιον πιο αδύνατο από εσένα αν ψάχνεις και το μόνο βέβαιο είναι ότι αφορμή θα σου δώσει κάποιος/κάποια στιγμή.
Δεν το λεω για τον kacey, νομιζω οτι ειναι κατι που το κανουμε ολοι, μεχρι ενος σημειου, πχ με δερνει η γυναικα μου ερχομαι και τα χωνω στον nasos79 γιατι εγραψε 'φαινετε' και οχι 'φαινεται', κανει crash ο σκληρος δισκος, σπας το keyboard η ριχνεις κλωτσια στο σκυλο που μπλεχτηκε στα ποδια σου..
Νομιζω ομως οτι παντα καποιος την πληρωνει την νυφη ακομα και ο ιδιος αναλογα την ιδιοσυγκρασια..
-
[offtopic]
eimai apo thn Krhth kai kserw apo ladi...o mauropoukamisas pou les an den eixe to koumpouri sthn pisw kampina tou 4x4 me ta fime tzamia, den nomizw na katebaze to para8yro na tou elege otidipote! Me koumpouria kai loipa oloi g@m@mE kai dernoume...[/offtopic]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω παντως αποκομισα την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι ειναι απλα αξεστοι και ψευτομαγκες και για εμενα αυτο τους εκανε περισσοτερο επικινδυνους.Βγαζουν οπλο απλα γιατι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο.Γνωμη μου που μπορει να ειναι και λαθος.den einai la8os...
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
[offtopic]
eimai apo thn Krhth kai kserw apo ladi...o mauropoukamisas pou les an den eixe to koumpouri sthn pisw kampina tou 4x4 me ta fime tzamia, den nomizw na katebaze to para8yro na tou elege otidipote! Me koumpouria kai loipa oloi g@m@mE kai dernoume...[/offtopic]
Επειδή έζησα οχτώ χρόνια στο Ηράκλειο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Όμως, από τη στιγμή που κυκλοφορούν με κουμπούρια η αντίδρασή τους είναι απρόβλεπτη, ακόμα και ψευτόμαγκες να είναι. Επίσης, άντε και δεν έχει κουμπούρι, άντε και τον δέρνεις, αν την επομένη σε ψάχνουν όλα τα Ζωνιανά-Ανώγεια-Σφακιά (τυχαία αναφορά χωριών, υπάρχουν κι άλλα που κολλάνε εδώ), τι κάνεις;
Δυστυχώς, οι ψευτόμαγκες (που είναι και η πλειοψηφία όσων πουλάνε μαγκιά) στην Κρήτη στηρίζονται σε δύο παράγοντες: την οικογένεια (αν κάποιος πειράξει το παλικάρι μας, μαζεύονται μπατζανάκηδες, σύντεκνοι, κ.τ.λ. να ξεπλύνουν την προσβολή) και τα όπλα.
Αυτά με την Κρήτη, όπου κατά τα άλλα πέρασα οχτώ πολύ ωραία χρόνια! -
......
Κι αν έχεις υπολογίσει λάθος το 'μπορώ' τι γίνεται; Θα δεχτείς τις όποιες συνέπειες ή θα αρχίσεις τις 'υστερίες' (π.χ. μηνύσεις) .
(Νάσο δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά. Είναι γενικό το ερώτημα προς όλους)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι αν έχεις υπολογίσει λάθος το 'μπορώ' τι γίνεται; Θα δεχτείς τις όποιες συνέπειες ή θα αρχίσεις τις 'υστερίες' (π.χ. μηνύσεις) .(Νάσο δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά. Είναι γενικό το ερώτημα προς όλους)
Α, καλά! Αυτό το έχω πει εδώ και πολύ καιρό! Έχω δει άτομα με τα μισά μου κιλά που με κάνουν άλογο στο ξύλο για πλάκα, έχω δει ημίγυμνο άνθρωπο που θα έλεγα ότι αν τον φυσήξω θα πέσει και είχε τέτοιο σώμα που θα μπορούσες να κάνεις ανατομία του ανθρώπινου μυικού συστήματος πάνω του (ο ένας απ' τους 2 δασκάλους μου στο Βόλο, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ!!!)... Αλλά αυτοί που δεν προσέχουν, κάποια στιγμή θα την πάθουν! Στο ξύλο καταλήγεις, ΜΟΝΟΝ όταν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες μέθοδοι και ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ, δεν οδηγείς μια κατάσταση εκεί!
(Εννοείται βρε, δεν παρεξήγησα... )
-
Κι αν έχεις υπολογίσει λάθος το 'μπορώ' τι γίνεται; Θα δεχτείς τις όποιες συνέπειες ή θα αρχίσεις τις 'υστερίες' (π.χ. μηνύσεις) .
(Νάσο δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά. Είναι γενικό το ερώτημα προς όλους)
Α, καλά! Αυτό το έχω πει εδώ και πολύ καιρό! Έχω δει άτομα με τα μισά μου κιλά που με κάνουν άλογο στο ξύλο για πλάκα, έχω δει ημίγυμνο άνθρωπο που θα έλεγα ότι αν τον φυσήξω θα πέσει και είχε τέτοιο σώμα που θα μπορούσες να κάνεις ανατομία του ανθρώπινου μυικού συστήματος πάνω του (ο ένας απ' τους 2 δασκάλους μου στο Βόλο, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ!!!)... Αλλά αυτοί που δεν προσέχουν, κάποια στιγμή θα την πάθουν! Στο ξύλο καταλήγεις, ΜΟΝΟΝ όταν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες μέθοδοι και ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ, δεν οδηγείς μια κατάσταση εκεί!
(Εννοείται βρε, δεν παρεξήγησα... )
Επίσης, μερικές φορές είναι πιο συνετό να κάτσεις να τις φας (από έναν), για να γλυτώσεις τους πολλούς, ακόμα και αν 'ξέρεις να δέρνεις'...
Off-topic!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επίσης, μερικές φορές είναι πιο συνετό να κάτσεις να τις φας (από έναν), για να γλυτώσεις τους πολλούς, ακόμα και αν 'ξέρεις να δέρνεις'...
Off-topic!
Δε νομίζω να είναι συνετό να φάει κανείς ξύλο.
Να αποφύγει τον τσακωμό, ναι είναι πιστεύω συνετό. Αν όμως δε μπορέσει να το κάνει τότε ... . -
Θα ξαναπώ τα ίδια που έχω πει παλιότερα...
Παιδιά, το 'ξέρεις να δέρνεις' δεν παίζει, εκτός αν είσαι αποφασισμένος για όλα, ή αν η κατάσταση είναι φυσιολογική!
Αν μπλέξεις με μεθυσμένο, ναρκωμανή κτλ, αν δεν χάσει τις αισθήσεις του, δεν πρόκειται να σταματήσει να έρχεται! Ο μαστουρωμένος δεν θα νοιώσει πόνο, αν όμως βγάλει ένα στιλέτο και σου το καρφώσει, εσύ θα νοιώσεις! Εκτός αν είσαι αποφασισμένος να τον βγάλεις εκτός εντελώς, οπότε πάω πάσο! Αλλά πόσοι απ' αυτούς που 'ξέρουν να δέρνουν' μέσα σε ριγκ ή γυμναστήρια έχουν τα κότσια να το κάνουν;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Off-topic!
Δε νομίζω να είναι συνετό να φάει κανείς ξύλο.
Να αποφύγει τον τσακωμό, ναι είναι πιστεύω συνετό. Αν όμως δε μπορέσει να το κάνει τότε ... .Μιλάμε για καταστάσεις όπου το ξύλο είναι αναπόφευκτο! Καλύτερα να τις 'ψιλοφάς' από έναν, όταν ξέρεις ότι θα ακολουθήσουν 20...
Για να παίξεις ξύλο στο δρόμο, νομίζω πως χρειάζεται ή απίστευτη ψυχραιμία ή μεγάλη έκκριση αδρεναλίνης...Προτιμότερο το πρώτο, αλλά σαφώς το καλύτερο είναι η αποφυγή τέτοιων καταστάσεων...
Ζώα ζώα ζώα