-
Συμφωνώ!!!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
funkyreverendΑν δεν το χρησιμοποιείς λόγω δυσκολότερης απεμπλοκής σε πιθανό ατύχημα, όπως έχω ακούσει πολλάκις, κάνεις λάθος.
Oλα τα αυτοκινητα που εχουν αυτο το συστημα ξεκλειδωνουν αυτοματα τιςπορτες οταν γινει τρακαρισμα.Οπως διακοπτεται η παροχη καυσιμου με τον αδρανειακο διακοπτη.Εμενα μου αρεσει αυτο το συστημα.
Όντως. Ξεκλειδώνουν οι ασφάλειες και απομονώνονται όλα τα ηλεκτρικά συστήματα. Εγώ οδηγώ πάντα με κλειστές ασφάλειες (τρεις φορές έχουν αποπειραθεί άτομα να μου ανοίξουν την πόρτα, τις δύο γυναίκες και όχι, δεν είμαι τόσο όμορφος), μάλιστα εντός των ημερών θα ενεργοποιήσω και το αυτόματο κλείδωμα στα 15 km/h για όλες τις θύρες (τώρα γίνεται μόνο για το πορτ-μπαγκάζ) και αυτόματο ξεκλείδωμα μόλις βγάλω το κλειδί της μηχανής (εκτός του πορτ-μπαγκάζ, για να ξεκλειδώσει πρέπει να ανοίξεις πόρτα), χωρίς να χάσω τη δυνατότητα χειροκίνητου χειρισμού.
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Επίσης, αυτές οι φίλες του lkar πόσες είναι πια;
τα βαλες με τις φίλες μου τώρα;
-
Παιδια για τις τσαντες, μια ειναι η λυση...
Κανονικα στη θεση του συνοδηγου, αλλα με περασμενη τη ζωνη μεσα απο το λουρι... Αν η τσαντα ειναι αντοχης, το πιθανοτερο ειναι η να την παρατησει, η να πεσει μαζι με τη μηχανη... -
Ο χρήστης Atmosferikos έγραψε:
Που πήγαν τα posts, οεο? Δημοκρατία πάνω από όλα...Εδώ πήγαν τα ποστς: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=17723
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και ξανακλειδωθεί.[moderator]
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Κανονικα στη θεση του συνοδηγου, αλλα με περασμενη τη ζωνη μεσα απο το λουρι... Αν η τσαντα ειναι αντοχης, το πιθανοτερο ειναι η να την παρατησει, η να πεσει μαζι με τη μηχανη...ναι αλλά αν πέσει από την μηχανή και ξανασηκωθεί και δεν έχεις εξαφανιστεί εν τω μεταξύ μπορεί να μαζέψεις καμμιά σφαίρα!!!!!
-
Μπα; Οι χαλκομανίες σηκώνονται από κάτω;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπα; Οι χαλκομανίες σηκώνονται από κάτω;Το τζαμι εν το μεταξύ θα στο εχει σπασει......
-
lkar
Αφού όλο για 'φίλες' μας λες! Σε λίγο θα αρχίσουν να σε νοιάζουν και οι χώροι...
GFON
Aν έχεις VW Group, δεν σε πειράζει...ότι είναι να γίνει μόνο του, θα σε βοηθήσει ο πτωχός πλην τίμιος τσαντάκιας...
-
lkarΑφού όλο για 'φίλες' μας λες! Σε λίγο θα αρχίσουν να σε νοιάζουν και οι χώροι...
έχω σπίτι, δεν το κάνω στο αυτοκίνητο
-
GFONAν έχεις VW Group, δεν σε πειράζει...ότι είναι να γίνει μόνο του, θα σε βοηθήσει ο πτωχός πλην τίμιος τσαντάκιας...
-
lkar
Εκδρομή με τη γυναίκα σου στο σπίτι θα πηγαίνεις; -
lkar
Εκδρομή με τη γυναίκα σου στο σπίτι θα πηγαίνεις;θα παίρνει τα απολύτως απαραίτητα (το χουμε αναλύσει αυτό κι είμαστε )
αν θέλει χώρους ας βρει κάποιον με... Zafira
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κανονικα στη θεση του συνοδηγου, αλλα με περασμενη τη ζωνη μεσα απο το λουρι... Αν η τσαντα ειναι αντοχης, το πιθανοτερο ειναι η να την παρατησει, η να πεσει μαζι με τη μηχανη...ναι αλλά αν πέσει από την μηχανή και ξανασηκωθεί και δεν έχεις εξαφανιστεί εν τω μεταξύ μπορεί να μαζέψεις καμμιά σφαίρα!!!!!
φανταζομαι οτι δε θα πολυκαταλαβει τι εγινε, και θα κοιταξει να εξαφανιστει...
-
Tι λετε ρε παιδια,αμα φαίνεται η τσάντα το λιγότερο που θα πάθετε είναι να σας σπάσουν το τζάμι.Η τσάντα πρεπει να ειναι αόρατη.
-
Ζώα όσοι δε μπορούν να μείνουν εντός της λωρίδας τους στην ευθεία. Ζώα αν παθαίνουν το ίδιο και στις στροφές. Και εξηγώ:
Κινούμαι στον Καρέα στο ύψος της Ηλιούπολης, που έχει για λίγες εκατοντάδες μέτρα 3 λωρίδες. Είμαι στη μεσαία, δεξιά και αριστερά έχω SUV και νέα 316. Κάποια στιγμή αρχίζουν ταυτόχρονα να συγκλίνουν πάνω μου. Κορνάρω πρώτα, αλλά αυτοί συνεχίζουν. Τελικά πάτησα γκάζι και έφυγα.
Και οι δύο, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων, μιλούσαν στο κινητό. ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΠΑΡΑΥΤΑ!Ζώο ο οδηγός παπιού που οδηγούσε στην μεσαία της Κηφισίας με σπασμένο χέρι. Μάλλον προσπαθούσε να τα κάνει δύο.
Προσοχή συνφορουμίτες! Τώρα ανεβαίνει σιγά σιγά η θερμοκρασία και πέφτουν τα αντανακλαστικά...
-
Χθες το πρωί κατάλαβα ότι ο χάρος είναι ντυμένος καλόγρια (Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε κάποιο γράμμα στη συγκεκριμένη λέξη) και κυκλοφορεί αναμεσά μας χωρίς να μπορούμε να τον ξεχωρίσουμε, παρά μόνο μόλις μπεί στο Clio που οδηγεί.
Ανεβάινω τη Δουκίσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι μπροστά ένα Clio σέρνεται στην αριστερή λωρίδα. Κάνω σινιάλο με γράφει ο αδηγός (αόρατος από εμένα) βγαίνω δεξιά προσπερνώ και πιο κάτω σταματώ στο κόκκινο (που δε το πρόλαβα πράσινο εξαιτίας του Clio) πάντα στη δεξιά λωρίδα.
Περιμένοντας να ανάψει πράσινο βλέπω το Clio να έρχεται και να συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό αργά και αριστερά (Είναι από τα λίγα πράγματα που με εκνευρίζουν αφάνταστα και για υτό το λέω συνεχώς) φτάνει στο σηματοδότη και περνά χωρίς καν να κοιτάξει (Να κόψει ταχύτητα δε το λέω μια και σχεδόν σβηστό πήγαινε) . Ξεκινώ και πάω δίπλα και με χαρά διαπιστώνω ότι η οδηγός ήταν καλόγρια (Για το γράμμα που αλλάζετε το είπαμε πιο πάνω) . Στο πιο κάτω φανάρι πάλι το ίδιο σκηνικό περνά ασταμάτητη. Τρία φανάρια έχει ο συγκεκριμένος δρόμος δε σταμάτησε σε κανένα (Έμεινα επιτηδες κοντά για να δω τι θα κάνει) .
Στο φανάρι πρίν την αττική οδό (στη προέκταση της Δ. Πλακεντίας) επιταχύνω λέγοντας και κάποια 'Γαλλικά' (μόνος μου για να πέσει η πίεση) και φεύγω. Πέρνω με πράσινο το φανάρι της ατικής οδού (έξοδος 13) και σταματώ στο πιο κάτω και βλέπω το χάρο να περνά και αυτό με κόκκινο. Το είδα από τον καθρέφτη αφού άκουσα τα φρένα αυτών που έστριβαν βγαίνοντας από την α.ο. και κοίταξα πίσω μου.
Αυτά λοιπόν. Να προσέχετε όταν βλέπετε ένα Clio με οδηγό καλόγρια. Είναι ο χάρος μεταμφιεσμένος. Μάλλον χθές πήγαινε στη μονή Πεντέλης για να ψάλει και να σώσει της ψυχές των πεθαμένων. Τώρα πόσες από αυτές έχει στείλει εκεί η ίδια δε γνωρίζω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χθες το πρωί κατάλαβα ότι ο χάρος είναι ντυμένος καλόγρια (Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε κάποιο γράμμα στη συγκεκριμένη λέξη) και κυκλοφορεί αναμεσά μας χωρίς να μπορούμε να τον ξεχωρίσουμε, παρά μόνο μόλις μπεί στο Clio που οδηγεί.Ανεβάινω τη Δουκίσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι μπροστά ένα Clio σέρνεται στην αριστερή λωρίδα. Κάνω σινιάλο με γράφει ο αδηγός (αόρατος από εμένα) βγαίνω δεξιά προσπερνώ και πιο κάτω σταματώ στο κόκκινο (που δε το πρόλαβα πράσινο εξαιτίας του Clio) πάντα στη δεξιά λωρίδα.
Περιμένοντας να ανάψει πράσινο βλέπω το Clio να έρχεται και να συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό αργά και αριστερά (Είναι από τα λίγα πράγματα που με εκνευρίζουν αφάνταστα και για υτό το λέω συνεχώς) φτάνει στο σηματοδότη και περνά χωρίς καν να κοιτάξει (Να κόψει ταχύτητα δε το λέω μια και σχεδόν σβηστό πήγαινε) . Ξεκινώ και πάω δίπλα και με χαρά διαπιστώνω ότι η οδηγός ήταν καλόγρια (Για το γράμμα που αλλάζετε το είπαμε πιο πάνω) . Στο πιο κάτω φανάρι πάλι το ίδιο σκηνικό περνά ασταμάτητη. Τρία φανάρια έχει ο συγκεκριμένος δρόμος δε σταμάτησε σε κανένα (Έμεινα επιτηδες κοντά για να δω τι θα κάνει) .
Στο φανάρι πρίν την αττική οδό (στη προέκταση της Δ. Πλακεντίας) επιταχύνω λέγοντας και κάποια 'Γαλλικά' (μόνος μου για να πέσει η πίεση) και φεύγω. Πέρνω με πράσινο το φανάρι της ατικής οδού (έξοδος 13) και σταματώ στο πιο κάτω και βλέπω το χάρο να περνά και αυτό με κόκκινο. Το είδα από τον καθρέφτη αφού άκουσα τα φρένα αυτών που έστριβαν βγαίνοντας από την α.ο. και κοίταξα πίσω μου.
Αυτά λοιπόν. Να προσέχετε όταν βλέπετε ένα Clio με οδηγό καλόγρια. Είναι ο χάρος μεταμφιεσμένος. Μάλλον χθές πήγαινε στη μονή Πεντέλης για να ψάλει και να σώσει της ψυχές των πεθαμένων. Τώρα πόσες από αυτές έχει στείλει εκεί η ίδια δε γνωρίζω.
πωπω τρελα...ελιωσα
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Είμαι στη μεσαία, δεξιά και αριστερά έχω SUV και νέα 316.Συνάνθρωποι, ΠΡΟΣΟΧΗ στους οδηγούς 316 Ε90. Στατιστικά, το 95% όσων έχω πετύχει οδηγούν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!
... κάτι τέτοιες ώρες (και μόνο) θα ήθελα να είχε καταργηθεί το εφάπαξ...
Ζώα ζώα ζώα