-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πληρωμένη απάντηση: 'Ναι μωρή, τόσο εύκολα με ξέχασες???'
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣτττ, διαβάζει και άλλο μέλος του φόρουμ.
('barbie')
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πληρωμένη απάντηση: 'Ναι μωρή, τόσο εύκολα με ξέχασες???'
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣτττ, διαβάζει και άλλο μέλος του φόρουμ.
('barbie')
-
-
Η αναπηρία που δηλώνει η ταμπέλα περιορίζεται μόνο στα άκρα του οδηγού;; Αν όχι τότε καλά έκανε και πάρκαρε..
Σήμερα στα ΑΒ Βασιλόπουλος Γλυκών Νερών, παρκάρει στη θέση ΑΜΕΑ που βρίσκεται επίτηδες δίπλα στην είσοδο/εξοδο ένα Μοντέο με οδηγό ηλικίας 45-50..
Εκείνη τη στιγμή έτυχε να μπαίνω εγώ στο ΑΒ και τον είδα. Με πολύ ευγενικό τρόπο του υπενθύμισα που παρκαρε.. Και μου απάντησε 'Μικρέ κοίτα τη δουλειά σου'
(πειράζει που του είπα 'συγνώμη δεν κατάλαβα ότι είστε καθυστερημένος')
-
Δυο ακόμα ζώα προστέθηκαν στη λίστα των άτυχων που την παθαίνουν στα στενά των Πατησίων. Πάλι τρακάρισμα κάτω από το σπίτι μου...
Βέβαια, φταίει και το σημείο, αλλά κι εσύ ρε μεγάλε, πώς περνάς έτσι αέρα όταν σου έρχεται ο άλλος από δεξιά; Κι εσύ που έρχεσαι από δεξιά...πώς περνάς αέρα βγαίνοντας από το κωλόστενο σε φαρδύτερο δρόμο; ΟΚ, έχεις προτεραιότητα...αλλά τι κατάλαβες που τράκαρες;;
Α, την πλήρωσαν και 3 (!) παρκαρισμένα (edit) από το SUV της κυρίας...!!
-
Μήπως ήθελες να γράψεις παρκαρισμένα Θέμη;
Γιατί τρακαρισμένα να τη πληρώνουν από suv κάτι δε ταιριάζει. -
Όντως, Φραγκίσκο. Ευχαριστώ για τη διόρθωση.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η αναπηρία που δηλώνει η ταμπέλα περιορίζεται μόνο στα άκρα του οδηγού;; Αν όχι τότε καλά έκανε και πάρκαρε..Σήμερα στα ΑΒ Βασιλόπουλος Γλυκών Νερών, παρκάρει στη θέση ΑΜΕΑ που βρίσκεται επίτηδες δίπλα στην είσοδο/εξοδο ένα Μοντέο με οδηγό ηλικίας 45-50..
Εκείνη τη στιγμή έτυχε να μπαίνω εγώ στο ΑΒ και τον είδα. Με πολύ ευγενικό τρόπο του υπενθύμισα που παρκαρε.. Και μου απάντησε 'Μικρέ κοίτα τη δουλειά σου'
(πειράζει που του είπα 'συγνώμη δεν κατάλαβα ότι είστε καθυστερημένος')
χαχαχαχαχα...
Θυμήθηκα έναν νεαρό που πήγαινε για καφέ στο Carrefour της Θεσσαλονίκης, που πάρκαρε πάνω σε θέση αναπήρου (ενώ είχε πάμπολλες θέσεις), και του είπα 'Η θέση είναι για ανάπηρο', 'ναι' μου απαντάει και πάει να φύγει...
-'Η θέση είναι για ανάπηρο' ξαναλέω πιο δυνατά...
-'Ναι' μου απαντάει και τον ρωτάω
-'Είσαι ανάπηρος;'
-'Ναι' κολλάει η βελόνα στο πικ-απ 20ετίας του μ@@@@ νεαρού-'ΦΑΙΝΕΤΑΙ' του λέω και φεύγω!
-
Μήπως ήταν πραγματικά;
-
Δεν εχω γραψει ποτε εδω, οποτε δικαιουμε μεγαλο κειμενο!
ΤΟ ΖΩΟ:
Πριν κανα μηνα, ξεκιναω με το accentάκι να παω στη κοπελα μου. Δυο στενα κατω απτο σπιτι μου, κατεβαινοντας τον κεντρικο δρομο -που εχει προτεραιοτητα- για να βγω στην Λ.Βείκου, βλεπω ενα μαυρο cinque στο επομενο στενο-διαταυρωση. Σταματημενο.. Ε λεω εχει Stop, αποκλειεται να περασει, και για να στεκεται εκει με εχει δει κ περιμενει..Κοβω καλου κακου, οποτε πηγαινα με30km περιπου.. Και ξαφνικα εκει που ειμαι ακριβως πανω στη διασταυρωση ξεκιναει!!!!
Δυνατα φρενα, abs, αποφυγη, και σταματαω 10εκατοστα απο το διπλανο παρκαρισμενο! Το δε cinque να ειναι σε μηδενικη αποσταση απο τη πορτα του συνοδηγου!
Βλεπω καλυτερα, τι να δω.. Cinque μαυρο, κομμενη οροφη (Μετατροπη σε cabrio) φιμε τζαμια, μπλε λαμπακια,χιλιογδαρμενο! Ω ρε πουστ@$ υποπτο, μπλεξαμε με αλλοδαπο σκεφτηκα.
Του κανω νοημα με το χερι σε στυλ 'πας καλα???' Ανοιγει το παραθυρο και βλεπω ενα μαλλιαρο γλοιωδη τυπακο ισα που εφθανε το τιμονι..Μου λεει με αλλοδαπη προφορα:
-'τι θες ρε φιλε'?:rant:
-'Πας καλα ανθρωπε μου? Θα με σκοτωσεις? Το στοπ δε το βλεπεις??(εκεινη τη στιγμη βλεπω οτι μεσα στο cinque ηταν συνολικα και cinque (5) άτομα...)
-'Αντε ρε παρατα με κοιτα τη δουλεια σου!'
Μα παμε καλα σκεφτηκα..και επειδη δεν ακουγα και καλα τι μου ελεγε ανοιγω τη πορτα και βγαινω ο μισος εξω και του λεω ηρεμα:
'Πηγες να με σκοτωσεις και βγαινεις κ απο πανω?'
'Μπες μεσα μην ερθω και σε βαλω εγω μεσα' μου λεει αγριεμενα..
'Ναι για ελα, τι θα μου κανεις, ο πατερας μου ειναι μπατσος..!' του λεω μπλοφαροντας φυσικα!Σιγα μη βγει σκεφτηκα!
Και βγαινει παιδια εξω ενα ΓΟΜΑΡΙ... Οικοδομη δουλευε στανταρ! Ρε σεις μιλαμε για bodybuildερά! Λιγο πιο κοντος απο εμενα αλλα πολυ ντουλαπα!Ερχετε μπροστα στη πορτα μου και σφιγγοντας τα βυζια του οπως κανουν οι σφιχτες μου λεει: 'Μπες μεσα δε σε βρει η μανα σου να σε κλαψει..'
Τα χερια του ετρεμαν..Το δεξι του ματι ειχε τικ, ανοιγοκλεινε σε ρυθμους ξεφρενους..Ωπα λεω εδω ειμαστε.. 'Εχεις απολυτο δικιο του λεω, με συγχωρεις παρα πολυ!!' του λεω ειρωνικα! Μπαινω μεσα ηρεμα (ηταν κ αλλοι 4 στο αμαξι του), μου κλεινει τη πορτα και μου λεει 'εγω μιλαω σαν αντρας καταλαβες κωλοπαιδο? Οτι θελω κανω υπαρχει προβλημα?'
-'Εσυ μιλας με τα μπρατσα σου' του λεω, και εφυγα στεναχωρημενος, που για ακομη μια φορα ειχα ξεχασει το bereta σπιτι...Σημειωση κανω kick box 4χρονια, το πρωτο πραγμα που εμαθα απτον δασκαλο ηταν να αποφευγω τη συμπλοκη οποτε αυτο ειναι δυνατο, και αυτο σας προτεινω να κανετε κ εσεις σε τετοιες περιπτωσεις. Δε ξερεις τι κουβαλαει ο αλλος πανω του.. Και ακομα και να τον δειρεις, δε ξερεις τι θα σου κανει αυτος υστερα.. (απτις πινακιδες σου μπορει να βρει διευθυνση κ παει λεγοντας..)
-
-
Καλά, στη γειτονιά μου έχουν ξεφύγει τα πράγματα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Γνωστός κωλόγερος, χρόνια τώρα βάζει μπροστά από το πεζοδρόμιο του σπιτιού του μεγάλα κομμάτια τσιμέντο (πώς τα σηκώνει?) στο δρόμο, και κλείνει το χώρο για να μην παρκάρει κανείς...
Αυτό είναι τοις πάσι γνωστό, αλλά λίγοι ασχολούνται μαζί του. Χθες βράδυ γυρνώντας σπίτι, η μόνη 'κενή' (κατειλημμένη από τα τσιμέντα δλδ) θέση, ήταν αυτή. Η περιοχή πάσχει ΠΟΛΥ από πάρκιν...
Κρανιασμένος λιγάκι, κατεβαίνω, βουτάω τα τσιμέντα και τα αφήνω στο πλατύσκαλο της πόρτας του... Σήμερα το πρωί λοιπόν, μου την είχε στήσει: ξεκλειδώνω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά, μπαίνω σβέλτα μέσα, και κλείνοντας την πόρτα, ΚΙΤΡΙΝΟ υγρό προσγειώνεται στο αυτοκίνητο.... Κοιτάω από το παρμπρίζ προς τα πάνω και τον βλέπω να κραδαίνει μπουκάλι του νερού, γεμάτο με ΟΥΡΑ (όπως κατάλαβα από τη μυρωδιά αμέσως μετά ), έτοιμος να ρίξει και δεύτερη φορά...
Κατεβαίνω κάτω αφηνιασμένος, μου γύρισε το μάτι λέμε. 'Τι είναι αυτό που κρατάτε???' Κάνει να μου ξαναρίξει.... Μιλάμε ότι ο τύπος, ξύπνησε το πρωί, κατούρησε ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ και μου την έστησε έτσι???
Στα καπάκια, παίρνω τηλέφωνο το 100, όσο αυτός κατέβαινε τη σκάλα. Όσο μιλούσα με το κέντρο, με έψελνε: 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παρκάρεις μπροστά στην πόρτα μου' , 'Δε με σέβεσαι που θα μπορούσα να είμαι παππούς σου' κλπ κλπ κλπ...
Ευτυχώς κρατήθηκα: 'Το ΠΟΙΟΣ δεν σέβεται, είναι προφανές κύριε. Τα υπόλοιπα, θα τα πείτε στην αστυνομία'. Το περιπολικό ήρθε σε 20 λεπτά, με τον γέρο (και τη γριά του που κατέβηκε για συμπαράσταση) να με ψέλνει σε όλο το διάστημα.
Ένα μπράβο στους (νεότατους) αστυνομικούς, που προσπάθησαν με καλό τρόπο να τον βάλουν στη θέση του και να του εξηγήσουν. Ο κωλόγερος βέβαια, τα δικά του: 'θα πάω στην ασφάλεια', 'έχω γνωστό το διοικητή' κλπ. Οι αστυνομικοί με συμβούλεψαν να κάνω μήνυση, αλλά προτίμησα να του την χαρίσω, με την υπόσχεση ότι θα του κάνω μήνυση την επόμενη φορά που θα ξαναδώ τα τσιμέντα στη μέση του δρόμου.
Αποτέλεσμα: μια ώρα από τη δουλειά μου χαμένη, και τα νεύρα φιτίλια. ΖΩΑ!
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Σημειωση κανω kick box 4χρονια, το πρωτο πραγμα που εμαθα απτον δασκαλο ηταν να αποφευγω τη συμπλοκη οποτε αυτο ειναι δυνατο,
Πολύ σωστά, συμφωνώ. Εσύ όμως γιατι κατέβηκες κάτω εφόσον δεν ψάχνεσαι; Αν δεν ήταν μικροσκοπικός όπως νόμιζες αρχικά θα κατέβαινες;;
-
Σπύρο, αν ξαναβάλει τα τσιμέντα στο δρόμο απλά πάρε τηλέφωνο την αστυνομία.
Μια, δυο, στο τέλος θα το σταματήσει.(Υ.Γ. Πολύ κ...γειτονιά βρε παιδί μου και συγνώμη για τη φράση, αλλά μια στο τρυπάνε μια στο λερώνουν, τι στο καλό. Χαρά στην υπομονή σου.)
-
Καλά του έκανες του βλάκα. Θα δημιουργούσε κακό προηγούμενο αν το άφηνες να περάσει. Ελπίζω να φοβήθηκε μόνο, και να μην ψάχνει για εκδίκηση.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σημειωση κανω kick box 4χρονια, το πρωτο πραγμα που εμαθα απτον δασκαλο ηταν να αποφευγω τη συμπλοκη οποτε αυτο ειναι δυνατο,
Πολύ σωστά, συμφωνώ. Εσύ όμως γιατι κατέβηκες κάτω εφόσον δεν ψάχνεσαι; Αν δεν ήταν μικροσκοπικός όπως νόμιζες αρχικά θα κατέβαινες;;
Γενικά ρε παιδιά, δεν γίνεται να 'κατεβαίνουμε' για κανέναν λόγο!!! Ότι και να ξέρεις, όσο ξύλο κ αν έχεις φάει ή ρίξει σε γυμναστήρια και σε ρινγκ, αν ο άλλος έχει κάνει από χασίς έως κοκαΐνη, απλά ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ, no matter what!!! Μην ξεχνάμε ότι εκτός απ' το φόβο, ο πόνος μόνο είναι ο ανασταλτικός παράγοντας σ' αυτές τις περιπτώσεις! Και αν ο άλλος έχει 'πιει' ή 'σνιφάρει', απλά ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΝΟ!!! Πρέπει να σπάσεις πόδι-χέρι ή να τον κάνεις να χάσει τις αισθήσεις του για να σταματήσει... Πόσοι από εμάς έχουν τα κότσια να κάνουν κάτι τέτοιο, όσο καιρό κ αν ασχολούνται με πολεμικές τέχνες;;; Εγώ πάντως, πιστεύω ότι δεν τα έχω!
Προσέχετε τους εαυτούς σας ρε παιδιά... Είναι κρίμα για ένα ρεμάλι να πάθεις ζημιά!!!
-
Σπυρο να λες παλι καλα που δεν ειχε ετοιμασει τιποτα αλλο για να το πεταξει ο κωλογερος
Περα απο την πλακα ομως,την εχω σιχαθει την Αθηνα απο αυτα κ αυτα....
-
Δεν είναι η Αθήνα σιχαμένη, κάποιοι από τους κατοίκους της είναι.
Ελπίζω ότι όταν αυτή η γενιά που έχει έρθει από τα χωριά περάσει στο παρελθόν τότε θα αλλάξουν αρκετά πράγματα προς το καλύτερο.
Θέλω να πιστεύω ότι οι νεότερες γενιές (από 18 - 45) είναι καλύτερες σε θέμα συμπεριφοράς.Να ξεκαθαρίσω ότι όταν λέω 'χωριά' δεν έχω τίποτα με το τόπο καταγωγής του καθενός μας. Αλλά με το τρόπο σκέψης που έχει φέρει από εκεί και θέλει να τον συνεχίσει κι εδώ.
-
Τα πραγματα εχουν γινει επικινδυνα εξω κ οι αλλες πολεις ειναι πολυ πιο ανθρωπινες..Αυτο κανενας δεν μπορει να το αρνηθει....
Δεν βλεπω φως στο τουνελ κ εχω την εντυπωση οτι οσο παει η κατασταση θα γινεται χειροτερη...
-
Απίστευτη ιστορία, Σπύρο!!
Ζώα ζώα ζώα