-
Πριν λίγο με πέρασε ξυστά 16χρονο τσογλανακι με ένα Gilera ενώ ήμουν σχεδόν κολλητά με το διπλανο μου σε φανάρι ακριβώς την ώρα που άναβε πράσινο, αν λέω αν δεν τον είχα δεί και ξεκινούσα και πήγαινα λίιιιγο ( και μιλάμε για ελάχιστη απόσταση ) δεξιά θα τον είχα κάνει σάντουιτς με το δίπλα αμάξι. Το φανάρι είναι σε ανηφόρα με κακή πρόσφυση σε ιδιαίτερα στενό δρόμο που καταχρηστικά έχει 2 λωρίδες...
-
Μετά από όλα αυτά που έχουν γραφεί εδώ μέσα υπάρχει κανείς που να μην έχει καταλάβει γιατί σκοτωνόμαστε στους δρόμους;
-
ασε τζιμ τωρα που ειπες για στενα φιλος μου στο περιστερι τρακαρε σε στενο.
ξεροκεφαλος με καινουργιο γκολφ ετρεχε στο στενο με καμια 60αρα
ο φιλος μου με πολο του 2001 εβγαινε αποτο στενο σιγα σιγα αλλα το γκολφ που ερχοταν με ολα επεσε πανω του
αποτελεσμα:το πολο πεταχτηκε στη κολονα ο φιλος χτυπησε σοβαρα στον αυχενα και το πολο 3χιλιαριο ζημια και το παιδι στην ουσια φταει γιατι τον ειχε δεξια του.και δεν πηγαινε ουτε με 3 χλμ και πληρωνει απο την τσεπη του το μαλακα
το γκολφ διαλυθηκε μπροστα ανοιξαν και οι 2 αεροσακοι και ο τυπος δεν επαθε τιποτα.φυσικα ο φιλος μου του εκανε δηλωση αλλα ο μαμακας δεν παραδεχτηκε οτι εφταιγε επειδη ετρεχε πολυ ασχετα οτι τον ειχε δεξια.
οι γειτονες τον εκραξαν καλα να παθεις που ετρεχες κλπ....οσο για το ταριφα που με ξυρισε νευριασα πολυ γιατι δεν ηταν στο κλασικο σημειο το φαναρι που περναμε στο τσακ με πορτοκαλι εκει νταξει ολοι εχουμε περασει ετσι αλλα να εχει αναψει κοκινο ποση ωρα και ο αλλος να ερχεται με τα μπουνια και να μην σε υπολογιζει ε ειναι ΧΟΝΤΡΟ!
-
Πιστεύω ότι όποιος κάνει τέτιοιο πράγμα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ή πιωμένος ή 'βαρεμένος' (ενέσεις χάπια κτλ) ή αρπαγμένος επι προσωπικού και θολώνει.
Το ποσοστό αυτών που το κάνουν εν ψυχρώ, βαριά βαριά είναι ένα 2-3%.
Αυτοί είναι οι γνήσιοι αλήτες
Ούτως ή άλλως πρέπει να τους αποφύγεις με κάθε τρόπο -
Περαστικά στον φίλο σου...
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
φυσικα ο φιλος μου του εκανε δηλωση αλλα ο μαμακας δεν παραδεχτηκε οτι εφταιγε επειδη ετρεχε πολυ ασχετα οτι τον ειχε δεξια.Από που κι ως που έφταιγε ο τύπος με το Golf;
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...
-
τώρα να καλέσω την τροχαία για τον γκάβακα με το υπ'αριθμ. ΥΟ* 516* μπρίκι του έκλεισε την είσοδο πάρκιν ?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Περαστικά στον φίλο σου...φυσικα ο φιλος μου του εκανε δηλωση αλλα ο μαμακας δεν παραδεχτηκε οτι εφταιγε επειδη ετρεχε πολυ ασχετα οτι τον ειχε δεξια.
Από που κι ως που έφταιγε ο τύπος με το Golf;
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...
Εμένα μου φαίνεται ότι έφταιγε αν πήγαινε με 60 σε στενό δρόμο (και με 40 ακόμα). Τυπικά επιτρέπεται, τυπικά φταίει ο άλλος, αλλά πρέπει κάποιος να υπολογίζει ότι στα στενά ούτε ο άλλος έχει ορατότητα, ούτε οι πεζοί λείπουν.
Με 50 δηλαδή μπορεί κάποιος να πάει στην Πανεπιστημίου, με 50 και στη Σίνα; Θέλει λίγη κοινή λογική η οδήγηση. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τώρα να καλέσω την τροχαία για τον γκάβακα με το υπ'αριθμ. ΥΟ* 516* μπρίκι του έκλεισε την είσοδο πάρκιν ?Εφ'οσον το παρκινγκ ειναι νομιμο τοτε ΝΑΙ να καλεσεις την τροχαια...!
-
το οτι πηγαινε με 60 χλμ σε στενακι δεν σου λει τιποτα ε?δεν ειναι μαλακας δηλαδη?αν περναγε ενας ποδηλατης και τον εκανε χαλκομανια θα φταιγε παλι ο ποδηλατης επειδη τον ειχε δεξια.μην ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
το οτι ανοιξανε οι αεροσακοι ειναι μια αποδειξη οτι ετρεχε αφου παρολο το φρεναρισμα εσκασε με πολυ δυναμη πανω στο πολο.και το γκολφ διαλυθηκε.
δεν μιλαμε σε κανενα δρομο μεγαλο αλλα για στενακι ελεος
-
καταρχην πως αποδεικνιονται τα χιλιομετρα του γκολφ??υπαρχει καποιος τροπος που να μπορει να μετρηθει αυτο με ακριβεια...χιλιομετρου?
απο την αλλη ομως ειναι γνωστο οτι στην προταιρεοτητα απο δεξια δεν ισχυει οτι ισχυει με το στοπ,δηλαδη το γνωστο κοκαλομα,παραχωρεις μεν προταιρεοτητα στον ερχομενο απο δεξια,αλλα σε περιπτωση ατυχηματος αν το χτυπημα ειναι απο την μεση και πισω,καταλογιζεται συνηπευθυνοτητα.
-
Δεν ξέρω που αλλου να το βάλω σαν θέμα!
Σήμερα πήγα Αθήνα-Κύμη και γύρισα!
Ωραίος καιρός, αρκετή κίνηση.Στην διαδρομή από Ερέτρια προς Κύμη, τα διάφορα χωριά έκαναν τις παρελάσεις τους για το καρναβάλι. Στον κεντρικό δρόμο. Τον οποίον και έκλειναν!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ!
Αλλά παράλληλα αρνούνται και την χάραξη νέου δρόμου (2 λωρίδες ανα κατεύθυνση) για να μην χάσουν -λέει- τα χρήματα από τους περαστικούς!
ΕΛΕΟΣ!
Και μετά μας φταίνε οι κυβερνήσεις!! -
Τα καρναβάλια ειναι μια μεγάλη αρπαχτή, με πρωτοπόρο στο άθλημα αυτό την Πάτρα.
Πλέον χωριά και πόλεις μυρίστικαν το κόλπο και 'αναβιώνουν' μοναδικά έθιμα, δηλαδή φοράνε πχ ότι ρούχα των παπούδων έχει ο καθένας όλα μαζί και στο κεφάλι μια κατσαρόλα με κέρατα και διοργανώνουν το έθιμο των κατσαρολογαιδουρέματων ή κάπως έτσι.
Με το κατάλληλο φολκλόρ όλο και κάποιο ανυποψίαστο τουρίστα-θύμα θα τσιμπίσουνε για να του πουλήσουνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα καρναβάλια ειναι μια μεγάλη αρπαχτή, με πρωτοπόρο στο άθλημα αυτό την Πάτρα.Πλέον χωριά και πόλεις μυρίστικαν το κόλπο και 'αναβιώνουν' μοναδικά έθιμα, δηλαδή φοράνε πχ ότι ρούχα των παπούδων έχει ο καθένας όλα μαζί και στο κεφάλι μια κατσαρόλα με κέρατα και διοργανώνουν το έθιμο των κατσαρολογαιδουρέματων ή κάπως έτσι.
Με το κατάλληλο φολκλόρ όλο και κάποιο ανυποψίαστο τουρίστα-θύμα θα τσιμπίσουνε για να του πουλήσουνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Σωστό αλλά οι συγκεκριμένοι, με τον τρόπο τους, διώχνουν τους τουρίστες, αφου αυτοί δεν μπορούν να φτάσουν στο χωριό. Αλλά και γιατι αν τύχει να περάσουν από εκει δεν πρόκειται να σκεφτούν να ξαναπεράσουν!
-
Άσε που όταν ακούς 'αναβίωση', 'αναπαλαίωση', 'αναπαράσταση' ξέρεις ότι τα συγκεκριμένα έθιμα είναι νεκρά για πάντα.
Όσο για τα της κίνησης, είναι η κλασική περίπτωση της μέσης Ελληνικής κωμόπολης/χωριού. Ελάχιστες πρέπει να είανι οι περιπτώσεις που τοπικοί άρχοντες είδαν μακρύτερα από την εκάστοτε 'αρπαχτή' ενός συγκεκριμένου καρναβαλιού.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα καρναβάλια ειναι μια μεγάλη αρπαχτή, με πρωτοπόρο στο άθλημα αυτό την Πάτρα.Πλέον χωριά και πόλεις μυρίστικαν το κόλπο και 'αναβιώνουν' μοναδικά έθιμα, δηλαδή φοράνε πχ ότι ρούχα των παπούδων έχει ο καθένας όλα μαζί και στο κεφάλι μια κατσαρόλα με κέρατα και διοργανώνουν το έθιμο των κατσαρολογαιδουρέματων ή κάπως έτσι.
Κατά τη γνώμη μου, είναι προτιμότερο από το να τρέχουν από ένα τρακτέρ-άρμα και να χορεύουν 'βραζιλιάνικα'...
Τέλος πάντων, είμαστε off-topic...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου, είναι προτιμότερο από το να τρέχουν από ένα τρακτέρ-άρμα και να χορεύουν 'βραζιλιάνικα'...
Α ναι συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Μιας και είμαστε όμως για τα καλά offtopic, δεν ανοίγουμε ένα σχετικό θέμα, περί καρναβαλιού;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Α ναι συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Μιας και είμαστε όμως για τα καλά offtopic, δεν ανοίγουμε ένα σχετικό θέμα, περί καρναβαλιού;
Επειδή ψιλοβαριέμαι να ανοίξω θέμα, θα το κάνεις εσύ;
-
Μπορεί να συνεχίσουμε στο 'τι θα ντυθείτε στα καραναβάλια' ή να το διαχωρίσουν οι μοντεράτορες.
Το παραχέσαμε με το offtopic
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μπορεί να συνεχίσουμε στο 'τι θα ντυθείτε στα καραναβάλια'αααααυτό!
Αλλά παράλληλα αρνούνται και την χάραξη νέου δρόμου (2 λωρίδες ανα κατεύθυνση) για να μην χάσουν -λέει- τα χρήματα από τους περαστικούς!
ΕΛΕΟΣ!
Και μετά μας φταίνε οι κυβερνήσεις!!Η βασική αιτία για το χάλι του επαρχιακού οδικού δικτύου... ο κάθε βλαχοδήμαρχος του παρελθόντος, ήθελε ο δρόμος να περνάει μέσα από το χωριό του. Και ο κάθε σύγχρονος βλαχοδήμαρχος, για να συνεχίσει ο δρόμος να περνάει μέσα από το χωριό, αρνείται τη χάραξη νέου δρόμου...
ΥΓ: ελπίζω να μην παρεξηγηθεί από κανέναν η λέξη βλαχοδήμαρχος, προφανώς δεν αναφέρεται σε καταγωγή.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η βασική αιτία για το χάλι του επαρχιακού οδικού δικτύου... ο κάθε βλαχοδήμαρχος του παρελθόντος, ήθελε ο δρόμος να περνάει μέσα από το χωριό του. Και ο κάθε σύγχρονος βλαχοδήμαρχος, για να συνεχίσει ο δρόμος να περνάει μέσα από το χωριό, αρνείται τη χάραξη νέου δρόμου...
[/size]ΚΛΑΣΙΚΟ παράδειγμα η (τρομερά υπερεκτιμημένη ως προορισμός) Αράχωβα.
Ζώα ζώα ζώα