-
Σε ωραιο σημειο ψαρευαν και αυτοι....
Τα ψαρια ειναι...........μεταλλαγμενα απο την βρωμια.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αισίως τα ζώα φτάσαμε τις 20 σελίδες..
Πρέπει να έχουμε γίνει πολλοί τελικάΒρίσκονται παντού skye!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σε ωραιο σημειο ψαρευαν και αυτοι....Τα ψαρια ειναι...........μεταλλαγμενα απο την βρωμια.
εμ! αυτούς κοίταγα κ εγώ κ μου γύρισε το Ι.... όχι τίποτα αλλο δηλαδή αλλά κάποιοι κακοθελητές ανέφεραν ότι επίτηδες γύρναγε το Ι προς χάρην εντυπωσιασμού κ μάλιστα μπροστά στους αστυνομικούς
εμ λίγο το έχεις να βλέπεις τους επίδοξους ψαράδες να ψαρεύουν μέσα στην βρώμα? παθαίνεις σοκ! χάνεις τον έλεγχο! που να βουτούσαν κ μέσα για.... ψαροντούφεκο..... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Θα εβγαιναν μετα με βραγχια κ ενδεχομενως κ λεπια.......
-
'ζωο ζωο ζωο ο ιδιοκτητης (η απλα οδηγος - δεν με ενδιαφερει) του μαυρου hummer με πινακιδα ΥΡΟ (απο το ιπποποταμος υποθετω) που πηγε απο κατεχακη >> λ. κηφησιας >> μαρουσι.
α) η κατεχακη μεταξυ μεσογειων και κηφησιας εξαιτιας των καποιων παρκαρισμενων αυτοκινητων ** ΔΕΝ ** χωραει συνεχεια δυο παραλληλα αυτοκινητα και ποσο μαλλον το δικο σου. βεβαια το οτι χωθηκες διπλα μου με εκανε να φοβηθω και να φρεναρω για να περασεις, οποτε μπραβο, περασες ενα αυτοκινητο μεχρι το κοκκινο φαναρι που ειχαμε μπροστα
β) το να πλησιαζεις τα αυτοκινητα στα 8.27 cm για να παραμερισουν απο την αριστερη δεν ειναι λυση! εχει κινηση και δεν προκειται να πανε πιο γρηγορα! βεβαια πρεπει να εισαι ιδιαιτερα εξοικοιωμενος με τα 8.27 cm, οποτε παω πασο...
γ) βεβαια μετα θυμηθηκες τους προβολεις σου. επεζες τους προβολεις σου στα αυτοκινητα της αριστερης να παραμερισουν και τουλαχιστον σε μια περιπτωση που ημουν ακριβως μπροστα απο το αυτοκινητο που σε 'εμποδιζε' (πως τα θελει η κινηση, ε?) οταν ανοιξες τους προβολεις σου και με τα φωτα σου να ειναι πιο πανω (!) απο το μπροστινο σου αυτοκινητο,τσιγαρισες με χειρουργικη ακριβεια τον κερατοειδη χιτωνα μου.
δ) και αφου ουτε παλι καταφερες πολλα... σφηνες με οχημα τριων τοννων αναμεσα σε αυτοκινητα κινουμενα με 70 -80 χλμ δεν ειναι της μοδας, λυπαμαι. αλλωστε στα φαναρια, παλι διπλα σου ημασταν ολοι εμεις που μας προσπερναγες, ετοιμοι να θαυμασουμε τις πραξεις σου μεχρι το επομενο φαναρι.'
ευχαριστω γιατρε μου ηδη νιωθω καλυτερα. τα λεμε παλι την επομενη εβδομαδα.
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
β) το να πλησιαζεις τα αυτοκινητα στα 8.27 cm για να παραμερισουν απο την αριστερη δεν ειναι λυση! εχει κινηση και δεν προκειται να πανε πιο γρηγορα! βεβαια πρεπει να εισαι ιδιαιτερα εξοικοιωμενος με τα 8.27 cm, οποτε παω πασο...Άσχετα με τα γέλια κάτι τέτοιοι θέλουν πολύ ξύλο...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
β) το να πλησιαζεις τα αυτοκινητα στα 8.27 cm για να παραμερισουν απο την αριστερη δεν ειναι λυση! εχει κινηση και δεν προκειται να πανε πιο γρηγορα! βεβαια πρεπει να εισαι ιδιαιτερα εξοικοιωμενος με τα 8.27 cm, οποτε παω πασο...
Άσχετα με τα γέλια κάτι τέτοιοι θέλουν πολύ ξύλο...
Mα γιατί παραπονιέστε;;;;;;
Νομίζετε ότι ο εν λόγο αγόρασε Hummer για να πηγαίνει εκδρομούλες στην φύση;;;;
Mήπως επειδή του αρέσει το σκληρό off-road;;;;
Mήπως επειδή μένει σε κάποιο βουνό και δεν μπορεί να κατεβαίνει στην πόλη το χειμώνα;;;;
Μήπως επειδή είναι πολύτεκνος και θέλει χώρους για την οικογένεια;;;;
Mήπως επειδή στο στρατό έμαθε να οδηγεί σε Μ113, Μ60 ή Leo και δεν μπορεί να συνηθήσει σε κάτι ποιό μικρό;;;;
Mήπως επειδή έχει οικολογικές ευαισθησίες;;;;Tσ τσ τσ....
Mα πού ζείτε κύριοι;;;; -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πάντως σχετικά με την προειδοποίηση του Δ.Α. σχετικά με τους Αθηναίους οδηγούς, νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολική. Μάλλον αυτός που το έχει γράψει δεν έχει υπόψη του το πώς οδηγούν σε Ρώμη - Παρίσι... (έχω ακούσει ότι στην πλατεία της Αψίδας του Θριάμβου δεν σε καλύπτει κάποια ασφαλιστική σε περίπτωση τρακαρίσματος, λόγω των πολλών συμβάντων εκεί - ας πήγαινες από αλλού σου λένε...
Ειδικα στο Παρισι... οι ανθρωποι ειναι μουρλοι... ενας κολοταριφας με πηγαινε με 100 στο κεντρο της πολης και με 160 προς το Σαρλς δε Γκολ....
αν ηταν Peugeot 406 με αεροτομή και άλλα αεροδυναμικα και ο ταξιτζής ήταν ενας μελαχρινος αδύνατος , ξέρω ποιος ήταν .........
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πάντως σχετικά με την προειδοποίηση του Δ.Α. σχετικά με τους Αθηναίους οδηγούς, νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολική. Μάλλον αυτός που το έχει γράψει δεν έχει υπόψη του το πώς οδηγούν σε Ρώμη - Παρίσι... (έχω ακούσει ότι στην πλατεία της Αψίδας του Θριάμβου δεν σε καλύπτει κάποια ασφαλιστική σε περίπτωση τρακαρίσματος, λόγω των πολλών συμβάντων εκεί - ας πήγαινες από αλλού σου λένε...
Ειδικα στο Παρισι... οι ανθρωποι ειναι μουρλοι... ενας κολοταριφας με πηγαινε με 100 στο κεντρο της πολης και με 160 προς το Σαρλς δε Γκολ....
αν ηταν Peugeot 406 με αεροτομή και άλλα αεροδυναμικα και ο ταξιτζής ήταν ενας μελαχρινος αδύνατος , ξέρω ποιος ήταν .........
Αν φοραγε φανελα της εθνικης Γαλλιας τον ξερω και εγω!
Αλλα νομιζω οτι αυτος κανει πιατσα στην Μασσαλια -
Το Hummer παιδιά είναι πολύ ωραίο αμάξι για αυτό που κανονικά είναι φτιαγμενο να κάνει.
Στην Ουαλία είχα την ευκαιρία να το πάω βόλτα στα χωράφια. Το είχε ένας γείτονας ενός φίλου μου που είναι αγρότης και το έχει για να κουβαλάει τις αγελάδες του και τα γουρούνια του από την μία φάρμα στην άλλη.Τώρα εδώ στο ελλάντα πως γίνεται να θεωρείται πολυτελές όχημα ένα φορτηγάκι που στην Αγγλία και στις ΗΠΑ το έχουν οι αγρότες για να κουβαλάνε τα ζώα τους και για να τους βοηθάει στις εργασίες τους στα χωράφια μόνο ένας 100% pure νέοέλληνας μπορεί να μας πει.
-
Τώρα εδώ στο ελλάντα πως γίνεται να θεωρείται πολυτελές όχημα ένα φορτηγάκι που στην Αγγλία και στις ΗΠΑ το έχουν οι αγρότες για να κουβαλάνε τα ζώα τους και για να τους βοηθάει στις εργασίες τους στα χωράφια μόνο ένας 100% pure νέοέλληνας μπορεί να μας πει.
Και εδω ζωα κουβαλανε μονο που τα βαζουν μπροστα στη θεση του οδηγου..Εξαιρουνται οι στρατιωτες που τα οδηγουν για το σκοπο που σχεδιαστηκαν
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Εξαιρουνται οι στρατιωτες που τα οδηγουν για το σκοπο που φτιαχθηκανΝαι, για τις ατέλειωτες ερήμους της Ελλάδας...
Δεν βλέπει κανείς ότι ένα τέρας σαν και αυτό δεν χωράει να περάσει στους στενούς δασικούς δρόμους μας, ιδιαίτερα αν έχουν καταστραφεί από καμιά βροχή-κατολίσθηση? Ή ότι το μεγάλο του βάρος είναι ότι πρέπει για να βουλιάξει στη λασπουριά του Έβρου? Μάλλον κάτι σε μίζα μου μυρίζει...
-
Ή σε πολιτική πίεση. Οι Αμερικάνοι τι να πούλαγαν; Mercedes; Πάρε τώρα Σημιτοκωστακογιωργάκη τα Hummer για να μη δώσουμε τίποτα Stealth (λέμε τώρα) στους Τούρκους και ψάχνεσαι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εξαιρουνται οι στρατιωτες που τα οδηγουν για το σκοπο που φτιαχθηκαν
Ναι, για τις ατέλειωτες ερήμους της Ελλάδας...
Δεν βλέπει κανείς ότι ένα τέρας σαν και αυτό δεν χωράει να περάσει στους στενούς δασικούς δρόμους μας, ιδιαίτερα αν έχουν καταστραφεί από καμιά βροχή-κατολίσθηση? Ή ότι το μεγάλο του βάρος είναι ότι πρέπει για να βουλιάξει στη λασπουριά του Έβρου? Μάλλον κάτι σε μίζα μου μυρίζει...
Τα Χαμερ ειναι φορεις ΑΤ πυραυλων και ΑΑ.Ειναι ιδανικα για Ενεδρες μεσα απο δυσβατα εδαφη..Οσο αφορα το βαρος εχουν συστημα για να ρυθμιζουν τη πιεση οταν κολανε στη λασπη.......Τα αλλα Τζιποειδη δεν εχουν χωρο για τα οπλα και τα πυρομαχικα τους βλεπε υποθεση Asraad και φορεα Μερσεντες
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τώρα εδώ στο ελλάντα πως γίνεται να θεωρείται πολυτελές όχημα ένα φορτηγάκι που στην Αγγλία και στις ΗΠΑ το έχουν οι αγρότες για να κουβαλάνε τα ζώα τους και για να τους βοηθάει στις εργασίες τους στα χωράφια μόνο ένας 100% pure νέοέλληνας μπορεί να μας πει.Καλά, όχι μόνο αγρότες....
Το έχουμε δει να κυκλοφορεί και σε πόλεις (Λος Άντζελες κλπ) και καγκουροφτιαγμένο κλπ...ΒΕΒΑΙΑ το μέγεθος του είναι ιδανικό για τους δρόμους εκεί.
Θα ήθελα να δω παρκαρισμένο σε κανένα Κολωνάκι, Φωκίωνος -
Σήμερα το πρωί ετοιμαζόμουνα να διασχίσω την Λεωφ. Μεσογείων στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής κοντά στο γραφείο μου και να πάω από την απέναντι κατεύθυνση προς Αθήνα.
Ήμουνα με τα πόδια στην διάβαση των πεζών και είχε κόκκινο και περίμενα να ανοίξει το πράσινο για να περάσω. Περιμέναμε πολύς κόσμος στην διάβαση. Πράσινο λοιπόν και φύγαμε ..........και την στιγμή που κατεβαίνουμε περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένας Μ@Λ@Κ@Σ (για να μην το χαρακτηρίσω και διαφορετικά) με ένα πράσινο fiat barchetta. Προφανώς το ΖΩΟ οδηγούσε στην Μεσογείων με κάποια ταχύτητα και θα σκέφτηκε 'που να κόψω τώρα με το κόκκινο, ας περάσω'
Θα θρηνούσαμε πολλά θύματα αν όλος ο κόσμος είχε ξεκινήσει λίγο αργότερα να διασχίζει τον δρόμο.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Σήμερα το πρωί ετοιμαζόμουνα να διασχίσω την Λεωφ. Μεσογείων στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής κοντά στο γραφείο μου και να πάω από την απέναντι κατεύθυνση προς Αθήνα.Ήμουνα με τα πόδια στην διάβαση των πεζών και είχε κόκκινο και περίμενα να ανοίξει το πράσινο για να περάσω. Περιμέναμε πολύς κόσμος στην διάβαση. Πράσινο λοιπόν και φύγαμε ..........και την στιγμή που κατεβαίνουμε περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένας Μ@Λ@Κ@Σ (για να μην το χαρακτηρίσω και διαφορετικά) με ένα πράσινο fiat barchetta. Προφανώς το ΖΩΟ οδηγούσε στην Μεσογείων με κάποια ταχύτητα και θα σκέφτηκε 'που να κόψω τώρα με το κόκκινο, ας περάσω'
Θα θρηνούσαμε πολλά θύματα αν όλος ο κόσμος είχε ξεκινήσει λίγο αργότερα να διασχίζει τον δρόμο.
Μα καλά δεν ξέρεις, ότι η Ελλάδα είναι άλλη μία χώρα της βορείου Αφρικής που πρέπει να κοιτάς αριστερά-δεξιά πριν περάσεις με... πράσινο;;;;
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Σήμερα το πρωί ετοιμαζόμουνα να διασχίσω την Λεωφ. Μεσογείων στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής κοντά στο γραφείο μου και να πάω από την απέναντι κατεύθυνση προς Αθήνα.Ήμουνα με τα πόδια στην διάβαση των πεζών και είχε κόκκινο και περίμενα να ανοίξει το πράσινο για να περάσω. Περιμέναμε πολύς κόσμος στην διάβαση. Πράσινο λοιπόν και φύγαμε ..........και την στιγμή που κατεβαίνουμε περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένας Μ@Λ@Κ@Σ (για να μην το χαρακτηρίσω και διαφορετικά) με ένα πράσινο fiat barchetta. Προφανώς το ΖΩΟ οδηγούσε στην Μεσογείων με κάποια ταχύτητα και θα σκέφτηκε 'που να κόψω τώρα με το κόκκινο, ας περάσω'
παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά στο Σύνταγμα, όπως το έχω προαναφέρει. Απορώ γιατί δε βάζουν κανά ασφαλίτικο εκεί και σε παρόμοια μέρη να κυνηγάει τέτοια ζώα
-
taurus έγραψε:
eker123 έγραψε:
Εξαιρουνται οι στρατιωτες που τα οδηγουν για το σκοπο που φτιαχθηκανΝαι, για τις ατέλειωτες ερήμους της Ελλάδας...
Τα Χαμερ ειναι φορεις ΑΤ πυραυλων και ΑΑ.Ειναι ιδανικα για Ενεδρες μεσα απο δυσβατα εδαφη..Οσο αφορα το βαρος εχουν συστημα για να ρυθμιζουν τη πιεση οταν κολανε στη λασπη.......Τα αλλα Τζιποειδη δεν εχουν χωρο για τα οπλα και τα πυρομαχικα τους βλεπε υποθεση Asraad και φορεα Μερσεντες
Για 11 μήνες που έζησα το Hummer(την καλή, original, mutcho στρατιωτική, τουρμπο ντίζελ, H1 έκδοση) στον ΕΣ, μια χαρά τράβαγε πυροβόλο 1,6 τόνων, φορτωμένο στην καρότσα με 8 φαντάρια και παρελκόμενα, σε οργωμένα χωράφια με 40% κλίση...
Και έπιανε και στην άσφαλτο αρκετά πάνω από 100 που τελίκιαζε το κοντέρ(με το πυροβόλο πάντα κοτσαρισμένο και κάτι κακομοίρηδες πάνω στην καρότσα...), αφού ξαναγυρνούσε στο 0!Βέβαια, αν κάποιος δεν θέλει να τραβήξει τον τιτανικό στις διακοπές του, ή να πάει να δεί το ορυχείο ασημιού που του άφησε κληρονομιά ο παππούς του στις χιλιανές Άνδεις, δεν έχει κανέναν μα κανέναν απολύτως λόγο να πάρει αυτό το όχημα, που ακόμα και για το στρατό χαρακτηρίζεται σαν ''ειδικό'' και δεν αντιμετωπίζεται όπως πχ οι ''καναδέζες'' !
Πάντως, άμα θέλετε να την ''πείτε'' σε κανένα φλώρο με H2, Η3, πείτε του πως τά μισά εξαρτήματα του πανάκριβου του προέρχονται από ΡΕΟ(γεγονός, αφού για ανταλλακτικά σε αναρτήσεις, διαφορικά, ηλεκτρικό κύκλωμα τα κανιβαλλίζουν συστηματικά) και τα άλλα μισά από κάτι αρχαία Chevrolet, πάλι του στρατού(κινητήρας, σύστημα θέρμανσης, κτλ)!
-
Βραβειο ανοιχτης παλαμης στον νεαρο που με το Almera του θεωρησε σωστο να με περασει απο τα αριστερα στον Κηφισο-καθοδος προς Πειραια στο υψος που συνανταται με την Καβαλας και η λωριδα επιταχυνσης(της Καβαλας για να μπεις Κηφισο σε αυτο το ρευμα)ειναι αριστερα,χρησιμοποιοντας την λωριδα αυτη.
Το παραξενο ειναι οτι ημουν στην αριστερη(οχι στη λωριδα επιταχυνσης η οποια μετα απο 20 μετρα κλεινει κ σε στελνει παλι στην αριστερη)
Την ωρα που με περναγε πατησα αποτομα το φρενο για να του δωσω λιγο χωρο,γιατι δεν χωραγε ο τυπος κ μπορουσαμε να τρακαρουμε σοβαρα.
Αφου νευριασα κ του κολλησα υστερα απο πισω,πατησε επιδεικτικα το φρενο χωρις να υπαρχει κανενας απολυτως λογος.....Ε τον περασα απο δεξια κουνωντας το κεφαλι κ εφυγα.
Ζώα ζώα ζώα