-
Κάτι φήμες έχουν αρχίσει να διαρρέουν εδώ τριγύρω.
Γιά κάντε κουβέντα. -
Γιά κάντε κουβέντα. -
Γιά κάντε κουβέντα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιά κάντε κουβέντα.Θα 'ρθείτε για βολτίτσα? 'Αντε, σας περιμένουμε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα 'ρθείτε για βολτίτσα? 'Αντε, σας περιμένουμε
Οχι ακριβώς βολτίτσα Κώστα.
Θά πάρουμε τό αυτοκίνητο νά τό φέρουμε στή Θεσσαλονίκη. -
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
οι ΝΟΤΙΟΙ ΑΚΟΥΤΕ????????ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
οι ΝΟΤΙΟΙ ΑΚΟΥΤΕ????????ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ...............................
.... βοηθήσετε στο φαγητό
-
Παιδια λυπαμαι που θα σας στεναχωρησω,αλλα το gti της χρονιας ειναι ηδη δικο μου....
Αν κανετε τον κοπο και ερθετε απο Σαλονικα ομως θα σας το δωσω για μια βολτα στα Μεγαρα...
-
εξηγήστε και στον άσχετο τι παίζει και πώς παίρνει κανείς μέρος
ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εξηγήστε και στον άσχετο τι παίζει και πώς παίρνει κανείς μέροςΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!
Στα τευχη των 4Τ Φεβρουαριου,Μαρτιου και Απριλιου(το επομενο δηλαδη) υπαρχουν κουπονια με τα αυτοκινητα εκ των οποιων μπορεις να δηλωσεις μονο 1 σε καθε κουπονι..
Τα κοβεις απο το περιοδικο και σημειωνεις ολα τα στοιχεια που σου ζητουνται καθως και το αυτοκινητο που θελεις να βγει gti της χρονιας και απλα τα εχεις μαζι σου στις 17/5 στα Μεγαρα που θα γινει η εκδηλωση...
Θα τα ριξεις στην καλπη και αν εχεις τυχη(τι τυχη κ@λοφαρδια δηλαδη ) θα γινει δικο σου το gti της χρονιας..
Ενα μικρο tip ειναι να μην βαλεις το πιθανοτερο gti πχ στην περιπτωση μας το golf,αλλα καποιο που δεν θα το ψηφισει πολυς κοσμος(οσο περισσοτερος κοσμος ψηφιζει καποιο τοσο μικροτερες οι πιθανοτητες για συνοδηγηση),γιατι εκτος απο την κληρωση για το ποιος θα παρει το gti της χρονιας,θα κληρωθουν μερικοι τυχεροι για συνοδηγηση με τα αυτοκινητα αυτα..
Εγω εχω ψηφισει 1 φορα το Μεγκαν,κ οι 2 αλλοι ψηφοι θα πανε σε αυτοκινητα που δεν θα παρουν πολλους ψηφους μπας κ ειμαι τυχερος κ κερδισω συνοδηγηση...
-
Ευχαριστώ Βαγγέλη! Μπορώ να παίξω με 1 ή 2 κουπόνια μόνο? Τεύχος Φεβρουαρίου δεν πήρα
ps: δεν θα ψήφιζα 'το δημοφιλέστερο' έτσι κι αλλίως... είμαι αντιδραστικός τύπος!
-
Ναι βρε..
Και με 1 μπορεις,απλα εχεις 50% λιγοτερες πιθανοτητες... -
μαρκο βρηκα ακομη ενα ατομο............ΡΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΑ.........(τα τρια μας μονο μην παρουμε)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μαρκο βρηκα ακομη ενα ατομο............ΡΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΑ.........(τα τρια μας μονο μην παρουμε)Βρε Popol@re σου ειπε κανενας οτι θα σου το δωσω??
Ειπα μονο για βολτα στα Μεγαρα.....
-
17/5 είναι ημέρα Τρίτη είναι δυνατόν να γίνει η κλήρωση ημέρα Τρίτη???
Sorry αλλά δεν έχω κανένα τεύχος κοντά μου για ν'αναφέρω την σωστή ημερομηνία.. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
17/5 είναι ημέρα Τρίτη είναι δυνατόν να γίνει η κλήρωση ημέρα Τρίτη???
Sorry αλλά δεν έχω κανένα τεύχος κοντά μου για ν'αναφέρω την σωστή ημερομηνία..17/4 δηλαδή Απριλίου, ημέρα Κυριακή.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ενα μικρο tip ειναι να μην βαλεις το πιθανοτερο gti πχ στην περιπτωση μας το golf,αλλα καποιο που δεν θα το ψηφισει πολυς κοσμος(οσο περισσοτερος κοσμος ψηφιζει καποιο τοσο μικροτερες οι πιθανοτητες για συνοδηγηση),γιατι εκτος απο την κληρωση για το ποιος θα παρει το gti της χρονιας,θα κληρωθουν μερικοι τυχεροι για συνοδηγηση με τα αυτοκινητα αυταΕάν ψηφίσω το Χ και όντως ανακυρηχθεί GTi της χρονιάς, δεν θα μπορέσω να συνοδηγήσω σε περίπτωση κλήρωσης μου;
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
[
Στα τευχη των 4Τ Φεβρουαριου,Μαρτιου και Απριλιου(το επομενο δηλαδη) υπαρχουν κουπονια με τα αυτοκινητα εκ των οποιων μπορεις να δηλωσεις μονο 1 σε καθε κουπονι..Είσαι σίγουρος γι'αυτό. Μπορεί δηλαδή κάποιος να συμμετάσχει με 3 κουπόνια;;;;
Κάτω τα χέρια σας από το αυτοκινητάκι μου
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Ενα μικρο tip ειναι να μην βαλεις το πιθανοτερο gti πχ στην περιπτωση μας το golf,αλλα καποιο που δεν θα το ψηφισει πολυς κοσμος(οσο περισσοτερος κοσμος ψηφιζει καποιο τοσο μικροτερες οι πιθανοτητες για συνοδηγηση),γιατι εκτος απο την κληρωση για το ποιος θα παρει το gti της χρονιας,θα κληρωθουν μερικοι τυχεροι για συνοδηγηση με τα αυτοκινητα αυτα
Εάν ψηφίσω το Χ και όντως ανακυρηχθεί GTi της χρονιάς, δεν θα μπορέσω να συνοδηγήσω σε περίπτωση κλήρωσης μου;
Φυσικα κ θα μπορεσεις να συνοδηγησεις αν κληρωθεις.
[
Στα τευχη των 4Τ Φεβρουαριου,Μαρτιου και Απριλιου(το επομενο δηλαδη) υπαρχουν κουπονια με τα αυτοκινητα εκ των οποιων μπορεις να δηλωσεις μονο 1 σε καθε κουπονι..Είσαι σίγουρος γι'αυτό. Μπορεί δηλαδή κάποιος να συμμετάσχει με 3 κουπόνια;;;;
Κάτω τα χέρια σας από το αυτοκινητάκι μου
Εφοσον στα τευχη Φεβρουαριου,Μαρτιου καθως κ Απριλιου υπαρχει απο ενα κουπονι,το λογικο ειναι οτι μπορεις να συμμετεχεις με 3 κουπονια...
Καποιος συντακτης ας το επιβεβαιωσει,αλλα δεν βλεπω τον λογο να μην μπορεις να το κανεις αυτο... -
Αφού βρε γράφει ότι ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει με ένα μόνο κουπόνι...
popol@re εγώ θα μπορέσω να πάρω μόνο ένα άτομο ακόμα μαζί μου, γιατί στο γυρισμό θα έχω 4 ζάντες στο πορτ-μπαγκάζ και θα ρίξω τα καθίσματα...
Το υπόλοιπο από το Gti της χρονιάς θα το στείλω με το τρένο...
Βόρειοι,καί GTi τής χρονιάς