-
Αυτό το δημοψήφισμα πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον. Σόρρυ αν έχει ξαναγίνει στο 'μακρινό' παρελθόν. Βάλτε τη περίοδο από την οποία αρχίσατε να καταλαβαίνετε τι παίζει και να είχατε την επιθυμία να ενημερώθείτε για το παρελθόν της F1.
-
Αυτό το δημοψήφισμα πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον. Σόρρυ αν έχει ξαναγίνει στο 'μακρινό' παρελθόν. Βάλτε τη περίοδο από την οποία αρχίσατε να καταλαβαίνετε τι παίζει και να είχατε την επιθυμία να ενημερώθείτε για το παρελθόν της F1.
-
-
Ας αρχίσω εγώ λοιπόν. Εγώ άρχισα να παρακολουθώ κανονικά από το 1997. Περιστασιακά κ χωρίς να καταλαβαίνω και πολλά από το 94 όποτε το πετύχαινα.
-
Να πρωτοείδα μάλλον πριν το 80, αλλά ούτε και που θυμάμαι φυσικά πολλά...
Από την πρώτη 5ετία του 80 όμως είχα αρχίσει να ενδιαφέρομαι, και να μαθαίνω ονόματα. Μεγάλο πρόβλημα πως τότε δεν υπήρχε ίντερνετ, ενώ ούτε χαρτζηλίκι είχα να παίρνω περιοδικά, οπότε όπου πετύχαινα, ό,τι πετύχαινα... Μεγαλύτερο πρόβλημα πως από τότε οι γονείς μου προσπαθούσαν να μου κάνουν τη ζωή ζύσκολη με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (αδιανόητο το τι έγινε όταν είπα πως θα τρέξω σε ράλι, ενώ παρολίγων να με εκσπιτώσουν όταν εν μέσω εξεταστικής και εγχειρισμένος 1 εβδομάδας ήθελα να τρέξω σε Ράλλι )
Κατά τα τέλη της δεκαετίας του 80 το μοναδικό μου έξοδο ήταν οι 4Τ (μάνα που τους εξαφάνισες;;; ) και προσπαθούσα να βλέπω Φ1 με κάθε δύναμη. (δεν μπορούσαν να είναι καθημερινές να λείπει ο πατέρας;; )
Τα τελευταία χρόνια τους βλέπω συνήθως σε μαγνητοσκόπηση, μιας και δεν καίγομαι, και για τον λόγο πως έτσι κρατάει λιγότερο, περνώντας τις μπούρδες (καμιά φορά όλο τον αγώνα εκτός πρώτου γύρου... ) στο γρήγορο.
Το νόημα κάπου χάθηκε όταν έφυγε ο Χάκινεν. Ακόμα και την τελευταία του χρονιά, παρότι η ομάδα ΗΔΗ παρέπαιε, τα Σάββατα πριν τον αγώνα δεν ξενυχτούσα μην το χάσω ΖΩΝΤΑΝΑ! Όλο και κάποια Γουίλιαμς κάτι θα έκανε, όλο και κάποια ΜακΛάρεν. Κι ας πήραν στο τέλος και οι δύο μαζί λιγότερους βαθμούς από τη Φεράρι... Όμως είχες κάτι να περιμένεις!
Μετά αυτό χάθηκε, δεν περίμενες κανέναν να κάνει την υπέρβαση, αλλά να στραβοπατήσει η Φεράρι. Ε, δεν έχει και πολύ νόημα αυτό! -
ψήφισα 80-85 μιας κ από τότε θυμάμε τι γινόταν!
πιο παλιά ως αρκετά μικρός θυμάμε να με καθήλωνε το σπορ (&θέαμα.....) αλλά δεν πολυθυμάμε καταστάσεις κ αποτελέσματα... -
Ψήφισα απο το 70 ..... δεν είμαι τόσο μεγάλος όμως
Τέλος των 70s πιτσιρικάς έβλεπα με δέος αγώνες από την κρατική τηλεόραση και κόλλησα το μικρόβιο
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ψήφισα απο το 70 ..... δεν είμαι τόσο μεγάλος όμωςΤέλος των 70s πιτσιρικάς έβλεπα με δέος αγώνες από την κρατική τηλεόραση και κόλλησα το μικρόβιο
Μία από τα ίδια! Από το 1978 θυμάμαι όμως....
Ψήφιδα όμως 80-85 επειδή τότε ασχολήθηκα πραγματικά!Θα μπει κι ο DAP να σας πει για το JM Fangio
-
ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70.ΘΥΜΑΜΑΙ- ΕΙΡΤ- Π. ΑΛΕΠΗΣ Κ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΟΝΑCΟ Κ ΡΕΝΟ RE....?
-
Εγώ ξεκίνησα από το 1995(αφού τότε ξεκίνησαν οι μεταδόσεις στην Κύπρο) περιστασιακά, από το 1998 σοβαρά, από το 1999 πολύ σοβαρά, από το 2000 πάρα πολύ σοβαρά και πάει λέγοντας ώσπου θα τρελαθώ τελείως!
-
Εγώ έτυχε να έχω ένα φίλο που με έβαζε από το 95 να βλέπω με το ζόρι.
Το 1997 άρχισα να βλέπω μόνος μου.
Το 1998 έγινε μόνιμη ζημιά!!!
-
Αρχές των 80's και συστηματικά από το 1985.
Υποστήριζα Σένα κι έγινα ΜακΛαρενικός λόγω του Σένα. Μετά το θανατό του δεν υποστηρίζω οδηγούς, μόνο ΜακΛάρεν.
-
Ούτε που θυμάμαι ή για την ακρίβεια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Νομίζω ταυτόχρονα με την εποχή που άρχησα να παρακολουθώ και ποδόσφαιρο. Από τότε που πήρε τα πρωταθλήματα ο Sennα προσπαθώ να μην χάνω αγώνες και γενικώς είμαι πολύ κοντά. Είμαι γεννημένος το 1981. Θα μπορούσα να ψηφίσω κοντά στο 1986 - 1987 ψήφισα από το 1991 γιατί από τότε έχω πλήρη συνείδηση... Κοντά μια δεκαπενταετία λοιπόν ή αν το θέλετε αλλίως τα 2/3 της ζωής μου...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
ψήφισα 80-85 μιας κ από τότε θυμάμε τι γινόταν!
πιο παλιά ως αρκετά μικρός θυμάμε να με καθήλωνε το σπορ (&θέαμα.....) αλλά δεν πολυθυμάμε καταστάσεις κ αποτελέσματα...Miα από τα ίδια, έβλεπε o father και παρακολουθούσα κ εγώ!
-
ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΦΟΡΜΟΥΛΑ1 ΑΠΟ ΤΟ 2000(ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΜΟΥΝ 14 )
-
Απο το '94 σε ηλικια μολις 7 ετων...σιγουρα δεν βρηκα και την καλυτερη χρονια για ν'αρχισω να παρακολουθω F1...
Ευτυχως ομως διαθετω πολυ υλικο απο την δεκαετια του '80 -αρχες '90. -
Εγώ θυμάμαι ότι άρχισα να παρακολουθώ όταν μπήκε στην formula 1 o mansell! Τότε πήγαινα τρίτη δημοτικού και τσακωνόμουν με ένα συμμαθητή μου για το αν ο mansell ήταν καλύτερος ή ο senna.
-
Πρωτος αγωνας που παρακολουθησα ηταν η Μοντσα το 78
Τραγικη αλλα τοσο ωστε να εχω χασει εκτοτε ελαχιστους ειτε ζωντανα ειτε στο βιντεο. -
Η πρώτη μου φορά -που είδα GP - ήταν το... 78-79
σπόρος
ας μην συνεχίσω γιατί θα καταλήξει όπως άλλα τόπικς
-
Ψήφισα 80 με 85 μια και από τότε διατηρώ μνήμες. Ας είναι καλά η κρατική τηλεόραση που μας έδινε ασπρόμαυρα όνειρα. Με διακυμάνσεις ομολογώ προσήλωσης αλλά πάντα κοντά της. Ήμουνα βλέπετε εκτός κλήματος μια και όλη η παρέα και το κοντινό περιβάλλον πέρα από ποδόσφαιρο τίποτα. Να φανταστείτε ότι όταν πήραν χαμπάρι ότι παρακολουθούσα ανελλιπώς τα τουρνουά τένις και χορού στο πάγο κόντεψαν να μου κρεμάσουν κουδούνια!!!! Δύσκολη γειτονιά και σχολείο που πρώτο έβαλαν μπασκέτες το 1985!!!!
Εσείς από πότε παρακολουθείτε Formula1?