-
-
-
-
Κοιτάξτε λίγο τις τελευταίες παραγράφους...
Μετά τα σκάνδαλα που έφεραν την πτώση της εταιρείας του, το γύρισε στο άλλο ναρκωτικό... Έγινε 'born again cretin'.
Ο κινητήρας που φόραγε το DMC2 ήταν προέλευσης φάου-βε και ήταν πολύ αδύναμος για τον υποτιθέμενο σπορτίφ χαρακτήρα του οχήματος.
-
-
Νομίζω πως το DeLorean φόραγε κινητήρα Σιτροέν.
Γενικά απο στήσιμο δεν πρέπει να έλεγε και πολλά αλλα το βρίσκω όμορφο, ακόμα και σήμερα.
-
Όχι, VW φόραγε. Είχε δεχθεί μάλιστα σφοδρότατη κριτική για το ασθενικό του μοτέρ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όχι, VW φόραγε. Είχε δεχθεί μάλιστα σφοδρότατη κριτική για το ασθενικό του μοτέρ.Τι ασθενικό μοτέρ; Αφού έκανε κάτι burn out πριν αρχίσει τα ταξίδια πίσω στο χρόνο τρέλα!
-
Εγώ μιλώ για το κανονικό αυτοκίνητο, όχι για το κωλοπειραγμένο των ταινιών. Αλλά και με ασθενικό μοτέρ, εύκολα κάνεις burn out.
-
Εγώ μιλώ για το κανονικό αυτοκίνητο, όχι για το κωλοπειραγμένο των ταινιών. Αλλά και με ασθενικό μοτέρ, εύκολα κάνεις burn out.Εδώ εγώ έκανα με το 104 ...όταν ήμουν νέος....
-
Το πιο εύκολο: burn out με Υ10 1.1 στο φανάρι Ηρώων Πολυτεχνείου και Τσόντου Βάρδα στα Χανιά (ή στο φανάρι της Χατζημιχάλη Γιάνναρη με Δημοκρατίας ή στο φανάρι της Κισσάμου στην αντιπροσωπεία της Rover)... Κακή ελκτική πρόσφυση + άσφαλτος σαπούνι...
Ακόμη πιο εύκολο είναι στο Μακρύ Τοίχο, στο φανάρι της αντιπροσωπείας της Opel όπως πας για Αγίους Αποστόλους. Εκεί, ακόμη και ξανθούλα αφήνει πρώτη και δευτέρα στο σαπούνι (εεεε... sorry, άσφαλτο εννοούσα).
-
Εγώ μιλώ για το κανονικό αυτοκίνητο, όχι για το κωλοπειραγμένο των ταινιών. Αλλά και με ασθενικό μοτέρ, εύκολα κάνεις burn out.Σε μπροστοκίνητα!
-
Ο κινητήρας που φόραγε το DMC2 ήταν προέλευσης φάου-βε και ήταν πολύ αδύναμος για τον υποτιθέμενο σπορτίφ χαρακτήρα του οχήματος.
Νομίζω πως το DeLorean φόραγε κινητήρα Σιτροέν.
Όχι, VW φόραγε. Είχε δεχθεί μάλιστα σφοδρότατη κριτική για το ασθενικό του μοτέρ.
Peugeot-Renault-Volvo (PRV) fuel-injected aluminum 2.8 liter V-6 engine.
-
Τότε λάθος το ανέφερε το Classic and Sports Car.
-
Τότε λάθος το ανέφερε το Classic and Sports Car.Μπορεί να θυμάσαι εσύ λάθος
edit:
- In early 1999, DeLorean Motor Company embarked on a bold program to extract more horsepower and low-end torque from the** stock PRV **engine. *
-
Kserei kaneis an uparxei kanena DeLorean edw stin ellada??? Afti tin periodo kanw tin kinisi gia na ferw ena apo ameriki, kai stin upiresia aksiwn mou zitoun kati koula... 8eloun, afou to ferw, na tous paw aggliko periodiko tou 81-83 pou na to exei mesa... kati sxedon api8ano, giati ola ta komatia figan gia ameriki... kai ola auta giati to vin tou autokinitou einai aggliko...
an exei kapoios plirofories, 8a to ektimousa.... thx... -
Καλώς όρισες αγαπητέ Aris Gardelis, θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις Ελληνικά για χάρη της καλύτερης ανάγνωσης όσων γράφεις αλλά και για τον εναρμονισμό με τον κανονισμό του Forum μας. Σε ευχαριστώ και ελπίζω να βρεις εδώ τις πληροφορίες που ψάχνεις.
Συντονιστής EMMANOYHL.
-
Δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς αλλά αν φέρεις DeLorean θέλω να το δώ
-
δωστους την ταινια να δουνε(back to the future)
-
σούπερ σπάνιο πουλί, αλλά φίλε μου είναι πολυέξοδο.
στην αξιοπιστία...αλλά στην ταινία είναι...
De Lorean...