-
Υποθετική καί φανταστική η ερώτηση:
Εάν λοιπών είχατε σκοπό νά κάνετε τόν γύρο τού κόσμου,αλλά υπήρχε η υποχρέωση να χρησιμοποιήσετε ένα καί μόνο αυτοκίνητο,ποιό θά διαλέγατε;
Χωρίς άλλους περιορισμούς. -
Εάν λοιπών είχατε σκοπό νά κάνετε τόν γύρο τού κόσμου,αλλά υπήρχε η υποχρέωση να χρησιμοποιήσετε ένα καί μόνο αυτοκίνητο,ποιό θά διαλέγατε;
Land Cruiser!!! To λέει και το όνομα!
-
Subaru Forester 2.0 XT
-
αν μου εξασφάλιζαν βενζινάδικα, Forester 2.5 XT
Αλλιώς Land Cruiser DIESEL!
-
Lada Niva!
-
ΒΧ GTi 4x4
-
Citroen 2CV
-
focus ST
-
bmw 530 diesel
-
Land Cruiser
-
ΛαντΚρούζερ, Φόρεστερ 2,5 ή Μούλτιπλα 2,0
-
Land Cruiser
Land Rover Discovery .. new
VW Tuareg V10Oλα diesel βέβαια
Αν το πλήρωνα εγώ ..... Fiat Panda 4x4 diesel
-
Κι εγώ Land Cruiser θα απαντούσα, αλλά μετά το σκέφτηκα από τη ρομαντική πλευρά. Διαλέγω λοιπόν ένα παλιό βανάκι VW σαν κι αυτό:
http://66.34.72.138/gallery/image/2101287b.JPG
Το να ξεκινήσεις ένα τέτοιο ταξίδι σημαίνει πως έχεις 'άπειρο' χρόνο, οπότε δε μας πειράζει αν ο γύρος του κόσμου γίνει σε 80 μέρες ή....μήνες!!! Κατά συνέπεια ας 'τσουλάει' και ό,τι νά'ναι!!! (η καλή παρέα σαφώς κι εννοείται!)Ένα πράγμα δεν πρέπει μονάχα να ξεχάσεις:
AYTO!: http://store1.yimg.com/I/motobooks_1837_36880550 -
Εγω θα τον εκανα με την καινουρια BMW M5!!! Θα πρωτοτυπουσα κανοντας τον γυρο του κοσμου σε πολλες μερες... με το ΠΛΑΙ!!!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εγω θα τον εκανα με την καινουρια BMW M5!!! Θα πρωτοτυπουσα κανοντας τον γυρο του κοσμου σε πολλες μερες... με το ΠΛΑΙ!!!καλα χαλαρωσε........κατουρα και λιγο
-
Toyota Land Cruiser ή Nissan Patrol, diesel πάντα.
-
Με το νέο land cruiser που έχει και τον ρυθμιστή πρόσφυσης
-
ΑUDI A4 2.0 tfsi,quatrro.καλα τα LAND CRUISER ρε παιδια αλλα τοσα χιλιομετρα δεν θα ηταν λιγο κουραστηκα?
Ο γύρος τού κόσμου μέ ένα αυτοκίνητο