-
Μόλις γύρισα από Πύργο.
Άρη και ΕΛ-ΕΜ συγχαρητήρια για την υπέροχη προσπάθεια!!!!! Είχατε καθαρίσει τον αγώνα από τα μισά του.....Κριμά για την εγκατάληψη για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος...Εύχομαι και λίγη περισσότερη τύχη για την συνέχεια...αφού την ταχύτητα την έχετε.
ΥΓ. Υπέροχα περάσαμε το τριήμερο στον Πύργο και στον αγώνα αλλά αυτή η επιστροφή με όλους μεγάλο βασανιστήριο!!Πύργος - Αθήνα 5,5 ώρες!!!!!!!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πάρα πολλές οι εγκαταλείψεις !
Το μόνο που έχω να πω, είναι πως έκανε ένα τρελλό κατέβασμα στο σημείο που ήμουν, καταπληκτικό το αυτοκίνητο, εκπληκτικός και ο Τσολακίδης, αλλά ήταν γραφτό να βγάλει το αγκωνάρι από μια ρίζα ενός δέντρου....
Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου, σε κάποια σημεία είχαν φτιάξει 'εξέδρες' λες και ήσαν στο ακρόπολις, ειδικά στην Αλφειούσα λίγο πρίν το μέρος που πατάει άσφλτο, 2,5 μετά την αφετηρία. Στην αλλαγή πορείας, ακούσαμε πως είναι τόσοι που δεν μπορούσαν να βάλουν τάξη.
Πάντως, αν το servise ήταν μετά από Αλφειούσα και Σμέρνα, θα ήταν καλύτερα. Νομίζω πως Αλφειούσα μόνη της,μετα servise και να ακολουθούν τρείς ειδικές, είναι πολύ σκληρό. -
Ο χρήστης billf έγραψε:
Μόλις γύρισα από Πύργο.Άρη και ΕΛ-ΕΜ συγχαρητήρια για την υπέροχη προσπάθεια!!!!! Είχατε καθαρίσει τον αγώνα από τα μισά του.....Κριμά για την εγκατάληψη για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος...Εύχομαι και λίγη περισσότερη τύχη για την συνέχεια...αφού την ταχύτητα την έχετε.
ΥΓ. Υπέροχα περάσαμε το τριήμερο στον Πύργο και στον αγώνα αλλά αυτή η επιστροφή με όλους μεγάλο βασανιστήριο!!Πύργος - Αθήνα 5,5 ώρες!!!!!!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ billf,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ...ΠΕΡΙΠΑΤΟ!
ΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ 'ΧΩΝΕΨΕΙΣ' ΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ,KAI MAΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΠ'ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ Ι Δ Ι Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ.
ΤΟΤΕ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ EVO-8,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΟΜΟ!!!! ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ 3,23 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΜΕΡΝΑ ????
ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λώρη υπομονή...Θα έρθουν και καλύτερες μέρες..Όλοι ξέρουμε τις δυναμικότητες κάθε πληρώματος...Άλλα για πες, σε τι είναι παράνομος ο Κύρκος;....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λώρη υπομονή...Θα έρθουν και καλύτερες μέρες..Όλοι ξέρουμε τις δυναμικότητες κάθε πληρώματος...Άλλα για πες, σε τι είναι παράνομος ο Κύρκος;....ΣΠΥΡΟ,
ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ nass ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FORUM.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Νάσο τι συνέβη; Νομίζω ότι αν υπάρχει κάποια παρανομία θα πρέπει τουλάχιστον να το μάθουμε όλοι......
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!
Ο Σ.Ο.Α.Α. ΑΚΟΥΕΙ ??????Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΑΛΛΥ KAI ΣΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α.
Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Η ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 'PANOS' 'NIKOS'.ME ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΤΣΙ ?
ΕΝ ΤΟΙΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΑΚΟΥΕΙ ???? ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Νάσο τι συνέβη; Νομίζω ότι αν υπάρχει κάποια παρανομία θα πρέπει τουλάχιστον να το μάθουμε όλοι......ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ FORUM ΤΗΣ 27/3ΣΤΑ HOT NEWS ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 'PANOS' 'NIKOS'.ME ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΤΣΙ ?
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Είναι γνωστοί των γνωστών Σχεδιαστών Νίκου-Τάκη και μάλλον θα έγινε για να τους τιμήσουν για το κουστουμάκι που τους έραψαν!!!
και μένα μου έκανε εντύπωση και αυτό και άλλα αλλά δεν βγήκα να τα ξεφωνίσω
Τι να πω?
Πολύ καλός οδηγός ο Βωβός στους 5 κορυφαίους εν ενεργεία αλλά επίπεδο πρέπει να υπάρχει και στις κακές στιγμές δεν προσφέρετε τίποτα παραπάνω στον οδηγό σας από όσα είδαμε στον αγώνα με τέτοιες δημοσιεύσεις -
Τα παράπονά σας στον Σ.Σ.Α.Α.
-
Λώρη μου τι τα θες; Στην Ελλάδα όποιος είναι σύννομος θεωρείται γραφικός και γίνεται αντικείμενο χλευασμού...Σιγά μην τηρήσουμε στην Ψωροκώσταινα τους νόμους.Και όταν κάτι γράφεται καλό είναι να τηρείται όσο και επουσιώδες να είναι...Και τα ονόματα....Να δούμε, στο ΕΚΟ και στο Ακρόπολις θα έχουμε 'ΝΙΚΟΣ' και 'ΤΑΚΗΣ' στα παράθυρα, που είναι διεθνή;
-
Δεν νομίζω να ήταν και πολύ περίπατος η νίκη σας κ. Λώρη...η διαφορά που φτιάξατε ήταν λόγω προβλημάτων των άλλων πληρωμάτων.άλλωστε το βλέπει κανείς αυτο αν δει τα μόνο 3.5 δευτ. που πήρατε στην πρώτη...σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τον Άρη(που τυχαίνει να είναι από τους αγαπημένους μου οδηγούς).Απλά δεν νομίζω οτι είστε 'αλλού'...όσο για τα ονόματα έχετε δίκιο...
ΦΙΛΙΚΑ...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!
Ο Σ.Ο.Α.Α. ΑΚΟΥΕΙ ??????...Αγαπητέ Λώρη,
Όπως γνωρίζεις στον Σύνδεσμο γίνεται εθελοντική εργασία.
Γιαυτό σε περιμένουμε ώς γνώστη του συγκεκριμμένου προβλήματος να βοηθήσεις στην κατάρτιση πρότασης για την ΕΘΕΑ.
Για το Δ.Σ.
Α.Γ.Ιγγλέσης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Η ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 'PANOS' 'NIKOS'.ME ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΤΣΙ ?'EL-EM'
ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΡΑΛΛΥ 2005
7.2 Tα ονόματα του οδηγού και του συνοδηγού, καθώς και οι σημαίες της εθνικότητάς τους (για τους διεθνείς αγώνες) πρέπει να εμφανίζονται είτε στα εμπρός φτερά ή πόρτες είτε στα πίσω παράθυρα των αυτοκινήτων. Σε οποιονδήποτε διαγωνιζόμενο που δεν θα συμμορφωθεί με αυτόν τον κανόνα θα επιβληθεί χρηματική ποινή (άρθρο 10 συμπληρωματικού κανονισμού).
Λώρη από τον κανονισμό δεν τίθεται θέμα εκκίνησης.
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Δεν νομίζω να ήταν και πολύ περίπατος η νίκη σας κ. Λώρη...η διαφορά που φτιάξατε ήταν λόγω προβλημάτων των άλλων πληρωμάτων.άλλωστε το βλέπει κανείς αυτο αν δει τα μόνο 3.5 δευτ. που πήρατε στην πρώτη...σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τον Άρη(που τυχαίνει να είναι από τους αγαπημένους μου οδηγούς).Απλά δεν νομίζω οτι είστε 'αλλού'...όσο για τα ονόματα έχετε δίκιο...ΦΙΛΙΚΑ...
Φίλε μου στο χώμα ανέκαθεν ήταν αλλού ο κυρ. Άρης με τον κυρ. Λώρη , όποιος παρακολουθεί και δεν ξεχνάει ξέρει , στην άσφαλτο βέβαια είναι αλλιώς τα πράγματα (μέχρι τώρα φυσικά) !
Αν μιλάς για ατυχίες τότε θα πρέπει να παραδεχτείς ότι από ατυχίες άλλων κέρδισε και ο Πάνος ? OXI BEBAIA !!!!
Έτσι είναι οι αγώνες …οργάνωση , χέρια , στρατηγική , και λίιιιιιγο τύχη , όπως και να έχει όμως συγχαρητήρια στο Πάνο και στο Νίκο , και δε μπορεί κανείς μα κανείς να μειώσει τη νίκη τους .
Όσο για το Λέα !Πάμε τώρα στο κυρ. Λώρη ..
Μέχρι εχτές ‘ΕΦΤΥΝΕΣ’ αν μου επιτρέπεις τη λέξη το Σ.Ο.Α.Α , τώρα τη ζητάς ?
Συμφωνώ απόλυτα με τον Άρη , έλα να βοηθήσεις και μετά αν χρειαστεί βρίζουμε μαζί .
Μέχρι όμως να πας μη ζητάς τίποτα !!!
ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΙΚΑ
Στράτος Ορφανός .****** -
ο χατζητσοπανης το νοικιασε το εβο η το αγορασε ? ο ιαβερης junior γιατι δεν τρεχει με το περσινο πουντο ? τη εγινε αυτο το πουλησαν ?
ελ-εμ τρεξατε με αυτο που τρεξατε και στο ποσειδον ? γιατι ειναι διαφορετικο
τωρα ποια εβο ειναι πραγματικα mr ?
-
Ανέκαθεν...οκ! αποψη σου!σεβαστή!Κοίταξε λίγο+πες μου ξανά τη γνώμη σου.
s.s. 1 Πήρε 3.5 ο Άρης του Πάνου. Στο 1 χλμ. της s.s. 2 o Πάνος έτρεχε ουσιαστικά χωρίς ανάρτησεις στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου.Σε αυτή του πήρε 25.Στην s.s. 3 του πήρε 12.Στην s.s. 4 του πήρε 27.Στο Service Διόρθωσαν το πρόβλημα και μπήκαν στη Σμέρνα όπου ο Άρης ''έφαγε'' 1 λεπτό λόγω του προβλήματος του.Άρα λοιπόν,εύκολα καταλαβαίνει κανείς οτί δεν θα έπρεπε να μιλάμε για περίπατο κάποιου πληρώματος μειώνοντας ΟΛΑ τα άλλα πληρώματα αλλά για τα διάφορα γεγονότα που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα αγώνα,τα οποία φέρνουν ανακατατάξεις στη γενική.ΦΙΛΙΚΑ
-
Μια ερωτηση προς τους εκλεκτους συμφορουμαδες .
Ειστε συμφωνοι, οταν πιανοντε μαιμουδιαρηδες φιρματοι οδηγοι , να αρχιζουμε τις γαργαρες , και να λεμε αν ο Αρης ειναι γρηγοροτερος απ'τον Χατζηβοσκο , η ο Θανασης ειχε ατυχιες και δεν κερδισε τον Μερκουλα ?Οταν πιανεται ομως ο Τσιγκοπαφιλιδης , με τον τρυπημενο παπαρουφα , να του αλλαζουμε τις βαλβολινες μεχρι να πει ημαρτον ?
-
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
Μια ερωτηση προς τους εκλεκτους συμφορουμαδες .
Ειστε συμφωνοι, οταν πιανοντε μαιμουδιαρηδες φιρματοι οδηγοι , να αρχιζουμε τις γαργαρες , και να λεμε αν ο Αρης ειναι γρηγοροτερος απ'τον Χατζηβοσκο , η ο Θανασης ειχε ατυχιες και δεν κερδισε τον Μερκουλα ?Οταν πιανεται ομως ο Τσιγκοπαφιλιδης , με τον τρυπημενο παπαρουφα , να του αλλαζουμε τις βαλβολινες μεχρι να πει ημαρτον ?
Απόλυτο δίκιο φίλε WHOGAMIHCUP .
Μήπως κατάλαβες ότι διαφωνώ ?
Είναι πολλή άσχημο παλιοί οδηγοί που έχουν αφήσει όνομα να πιάνονται με ***πρόβλημα ***.
Ο καθένας μετά μπορεί να πει και να σκεφτεί ότι θέλει !Υ.Γ Γιατί ρε φιλαράκι ανώνυμος ? αμάν πια !!
-
Στο Ολυμπιο μου τοκαναν ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ σχεδον φυλλο και φτερο. Τοτε
πραγματικα το ευχαριστηθηκα γιατι 'στοματα τινα' ειχαν αρχισει τις 'αποριες'. Χτες ξεπουπουλιασαν δυο τρανταχτα ονοματα. Επιτελους κατι παει ν αλλαξει. Δοξα τω ...nass
Δεν εξεταζω και δεν σχολιαζω το αποτελεσμα. Η ουσια μετραει.Οτι δηλαδη επιτελους θα φοβομαστε να κλεψουμε. Οταν φτασουμε να στελνουμε στην Αθηνα και τα τουρμπο που δεν ξεβιδωσαν γιατι ειχε 'κολησει' η βιδα, ( ) και να κοβουμε τα χερια αυτων που ανοιγουν καπω στα χωραφια μετα την τελευταια ειδικη( διπλο ),τοτε οι τιτλοι θαναι πιο λεβεντικοι.
Υ.Γ. Διευκρινησεις δεν κανω. Οποιος καταλαβε,καταλαβε...
27o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ