-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
...δεν είμαστε ούτε μπου..έλο (εκεί υπάρχει ωράριο λειτουργίας, τηρείται σειρά προτεραιότητας, οι υπάλληλοι ξέρουν τη δουλειά τους και ...τα φώτα λειτουργούν σωστά!). -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Επίσης, ο νόμος λέει ότι ο ιδιοκτήτης-οδηγός είναι επίστρατος και υποχρεούται να υπακούει στις εντολές της Νομαρχίας. Άρα, τυπικά, έχει ποινικές ευθύνες αν αφήσει τα κλειδιά και εξαφανιστεί. Στην πράξη, το γνωστό ανεκδιήγητο Ελλαδιστάν δεν μπορεί-δεν θέλει ούτε να διώξει ποινικά τους ανυπάκουους ιδιοκτήτες ούτε να τους χρησιμοποιήσει, όπως έχει υποχρέωση να κάνει με κάθε τι που επιτάσσει. Όπως έγινε πασιφανές κατά την πρόσφατη απεργία, οι Νομαρχίες επέδωσαν τα ΦΑΠ και μετά ...τέρμα. Σιγά μην κάτσει ο κάθε υπάλληλος της Νομαρχίας να κυνηγήσει όσους δεν παρουσιάστηκαν (αλήθεια, πού; - τα ΦΑΠ δεν καθόριζαν τόπο), να μαζέψει απαιτήσεις τροφοδοσίας πρατηρίων, να εκδόσει διαταγές κίνησης, να προωθήσει τις διαδικασίες αποζημίωσης του κράτους από τους πρατηριούχους (ή μήπως θα τους ανεφοδίαζε χωρίς να πληρώνουν μεταφορικά - πραγματικά δεν το ξέρω). Αλήθεια, οι ιδιοκτήτες - οδηγοί αποζημίωνονται για την επίταξη; Αν ναι, ποιος τους πληρώνει τόσο καιρό;
Φαντάσου δηλ. ν' αποφασίσουν να μας την πέσουν οι τούρκοι για παράδειγμα ...
Προς τι ο γέλως εν τω δαπέδω; Δεν σε ανησυχεί το γεγονός ότι ο μηχανισμός που έχει (σωστά) θεσπίσει το κράτος για να προστατεύσει τους πολίτες τους σε έκτακτες καταστάσεις, δεν είναι ούτε στην πράξη εφαρμοστέος ούτε σεβαστός από ιδιοκτήτες και κρατικούς υπαλλήλους; Εμένα με ανησυχεί πολύ, αλλά δυστυχώς είναι ένα ακόμα δείγμα ότι δεν είμαστε ούτε μπου..έλο (εκεί υπάρχει ωράριο λειτουργίας, τηρείται σειρά προτεραιότητας, οι υπάλληλοι ξέρουν τη δουλειά τους και ...τα φώτα λειτουργούν σωστά!).
Επειδή μοιραζόμαστε την ίδια ακριβώς ανησυχία, πιστεύω πως θα έπεφτε πολύ 'γέλιο', αν συνέβαινε κάτι χειρότερο στη χώρα, από το ν' ασχολείται με 'πλαφόν' και 'ελεύθερες αγορές'... Αλλά η παραλυσία του κράτους δεν είναι και κάτι καινούριο, ούτως ή άλλως
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παρεπιπτόντως, το νου σας παίδες, το τι αέρας μπαίνει αυτές τις μέρες στα ντεπόζιτα δε λέγεται. Πήγα χτες να βάλω βενζίνη στη μηχανή και επειδή ήταν οι υπάλληλοι πηγμένοι είπα 'άσε θα βάλω εγώ'. Μου έδωσε τη μάνικα και κάθε φορά που πήγαινα να πατήσω τη σκανδάλη πάνω από την πρώτη σκάλα (την πιο αργή ροή δλδ) άρχιζε να 'κλωτσάει' και να 'βήχει'. Χρησιμοποιήστε σαν πρόφαση οτι έχει πρόβλημα το αμάξι και οτι πρέπει να του βάζετε στην πρώτη σκάλα καύσιμο και απαιτήστε το. Αλλιως αερα θα γεμίσετε.
Μα είναι αυτό δυνατόν??!!!! Κλέβουν με αυτόν τον τρόπο?
Ωστε γιαυτό δεν υπάρχουν self-service πατήρια καυσίμου στην Ελλάδα; -
Παιδιά σοβαρευτείτε, αυτά είναι όλα ψέμματα. Σε λίγο θα πείτε οτι κάνουν και νοθείες στα καύσιμα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Παιδιά σοβαρευτείτε, αυτά είναι όλα ψέμματα. Σε λίγο θα πείτε οτι κάνουν και νοθείες στα καύσιμα.ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κανουν τετοια πραγματα στην ελλαδα?
πιπερι! -
Άντε ακόμη;
(να δοθεί κάποια σούπερ πειστική εξήγηση για το βήξιμο της μάνικας στην δεύτερη σκάλα;)Αλήθεια τι πρωτοτυπία κι αυτή. Παντού στην Ευρώπη βάζω μόνος. Εδώ με έχουν μη στάξει και μη βρέξει.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Άντε ακόμη;
(να δοθεί κάποια σούπερ πειστική εξήγηση για το βήξιμο της μάνικας στην δεύτερη σκάλα;)Αλήθεια τι πρωτοτυπία κι αυτή. Παντού στην Ευρώπη βάζω μόνος. Εδώ με έχουν μη στάξει και μη βρέξει.
τι εννοεις βήξιμο στη δευτερη σκάλα?
Εγω αναλογα μπορει να βαλω και μονος αμα ειναι μακρυα το 'παιδι'! -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αλήθεια τι πρωτοτυπία κι αυτή. Παντού στην Ευρώπη βάζω μόνος. Εδώ με έχουν μη στάξει και μη βρέξει.
Και πάλι παραπονιέστε.
-
Νομίζω ότι αφρίζει το καύσιμο και σταματάει η μάνικα.
Στα Ελληνικά βενζινάδικα δεν πρέπει να χάνεις καύσιμο αλλά για παράδειγμα στην Αμερική στα βενζινάδικα που έχουν σύστημα που συλλέγει τους ατμούς του καυσίμου κατά τον ανεφοδιασμό, μάλλον ρουφάει το περίσσιο καύσιμο κάθε φορά που σκάει η μάνικα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αλήθεια τι πρωτοτυπία κι αυτή. Παντού στην Ευρώπη βάζω μόνος. Εδώ με έχουν μη στάξει και μη βρέξει.
Και πάλι παραπονιέστε.
Μη στάξει και μη βρέξει [η μάνικα]
-
Νομιζω πως η βενζινη δεν αφριζει οπως το πετρελαιο κινησης.
-
Πέφτουν και τα πρώτα πρόστιμα (τουλάχιστον έτσι μας λένε).
-
Πιστεύω σύντομα θα τον πιούνε οι φορτηγατζήδες. Η κατάσταση δεν είναι όπως το καλοκαίρι που είχαμε και πολλούς τουρίστες και γενικά ο κόσμος κινούταν πολύ.
Εγώ ούτε καν ασχολήθηκα να δω αν έχω βενζίνη πριν που το έπλυνα. Όταν τύχει να περάσω απο βενζινάδικο και ΑΝ δεν έχει ουρά πάνω απο 2 αυτοκίνητα θα το γεμίσω. -
Δεν είχε να κάνει με αφρό. Αέρα πέταγε, στάνταρ.
-
Έβαλα 20 ευρώ εχθές στον Πειραιά. Τιμή 1.474 €/λίτρο. Ουρά μηδέν οχήματα...
Την βγάλαμε μέχρι τον Οκτώβριο....
-
Το 85% των πρατηριων εχουν βενζινη,πελάτες δεν εχουν πια
Εγω ειχα βαλει με 1.450,πλεον με το πλαφον που ανεβασαν ολοι τις τιμες καλούμαι να πληρωσω περισσοτερα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το 85% των πρατηριων εχουν βενζινη,πελάτες δεν εχουν πια
Εγω ειχα βαλει με 1.450,πλεον με το πλαφον που ανεβασαν ολοι τις τιμες καλούμαι να πληρωσω περισσοτεραΣύνηθες. Σε οποιαδήποτε αγορά μπει πλαφον, οι τιμή εξισώνεται με το πλαφόν ενώ θα μπορούσε να είναι και χαμηλότερη αν δεν υπήρχε.
-
και το καλο ειναι οτι φωναζουν κιολας τα @@ μεχρι τωρα πουλαγαν φτηνοτερα απο το πλαφον και τωρα λενε οτι αγοραζουν πιο ακριβα απο το πλαφον!
ποσο τραγικα μαλακες και παρτακιδες ειναι ολοι τους..
θανατο στα μεγαλα πρατηρια -
απο οσα πρατηρια περασα σημερα, ειχαν το πολυ 2-3 αυτοκινητα.
-
Ευτυχώς τα ΜΜΕ έδειξαν σοβαρότητα και δεν έσπειραν τον πανικό άδικα.
Βενζίνη ώρα μηδέν!