-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
δεν ηξερα οτι η ουρα περιμενε να βαλει βενζινηΘεϊκή ατάκα πέταξε ο τύπος.
-
Λογικα αυριο πρωι πρωι θα υπαρχει βενζινη γιατι πολλα πρατηρια ειναι κλειστα.
Εβαλα στο σκουτερ, οποτε για 2 βδομαδες ειμαι κομπλε.Το Σαββατο ελεγα μηπως παω Σκοπια, οποτε αν δε το ληξουν θα παω σιγουρα
Στη Λαρισα τα πρατηρια αδειασαν και βαουν μονο 100αρα οσα εμειναν.
-
Ξαφνικά όλα τα βενζινάδικα στην Ελευσίνα δεν έχουν απλή αμόλυβδη και έχουν και ουρές 10-15 αυτοκινήτων...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ξαφνικά όλα τα βενζινάδικα στην Ελευσίνα δεν έχουν απλή αμόλυβδη και έχουν και ουρές 10-15 αυτοκινήτων...Δυστυχώς, άρχισαν ξανά τα ίδια !!!
-
Γυρισα απο μια βολτα για καφε. Στο Γαλατσι τα περισσοτερα ειναι κλειστα λογω ημερας. Αγιας Γλυκεριας ολα κλειστα. Ανεβαινα Α.Κυψελη και σε ενα BURN OIL η ουρα ηταν απο το τελος της ανηφορας της Νικ.Ξυλουρη (πρωην Κουρτιου) και γινοταν το αδιαχωρητο. Τωρα που γυρναγα σπιτι απο τον περιφερειακο Γαλατσιου μεχρι την Πρωτοπαπαδακη στην καθοδο που εχει ενα SHELL γινοταν το αδιαχωρητο. Τελικα εκανα ολοκληρο υκλο για να γυρισω σπιτι μιας και δεν ηθελα να μεινω μποτιλιαρισμενος και για να μην καιγεται τζαμπα η βενζινη στην ακινησια . Ακουσα και μια γρια το απογευμα που ελεγε: εγω δεν το κινω το αμαξι αλλα επειδη ειναι η απεργια ας το γεμισω καλου κακου . Στηθητε στις ουρες κυριοι εγω θα παω με τα ΜΜΜ στη σχολη και πληρωστε την βνζινη χρυσαφι ηδη τσιμπισαν 1-2 λεπτα παραπανω και σημερα
ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ!
Αφου ειναι ΕΠΙΤΑΓΜΕΝΟΙ τι ζημια θα κανουν?? -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ακουσα και μια γρια το απογευμα που ελεγε: εγω δεν το κινω το αμαξι αλλα επειδη ειναι η απεργια ας το γεμισω καλου κακουΈνας παλιόγερος το πρωί μπροστά μου έβαλε 2.14 λίτρα σ' ένα μπορντώ χιουντάι εικοσαετίας.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ακουσα και μια γρια το απογευμα που ελεγε: εγω δεν το κινω το αμαξι αλλα επειδη ειναι η απεργια ας το γεμισω καλου κακου
Ένας παλιόγερος το πρωί μπροστά μου έβαλε 2.14 λίτρα σ' ένα μπορντώ χιουντάι εικοσαετίας.
ΟΡΙΣΤΕ???ΠΟΣΑ??? Τοσα βαζει κανεις σε παπακι. Αν ειναι να παω και εγω και να βαλω 3 λιτρα. Δεν παμε καλαααα
-
φιλαράκι μπορεί να έβαλε χτες και να το ξέχασε
εκτός απο τους γεροπαράξενους κυκλοφορεί και αλτσχαιμερ εκεί έξω. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εκτός απο τους γεροπαράξενους κυκλοφορεί και αλτσχαιμερ εκεί έξω.Μα αν ειχε αλτσχαιμερ δεν θα θυμοταν ουτε που εχει βαλει το αυτοκινητο.
-
εκτός απο τους γεροπαράξενους κυκλοφορεί και αλτσχαιμερ εκεί έξω.Γι'αυτό υπάρχει και ο δείκτης βενζίνης!
Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα γηρατειά ούτε το αλτσχάιμερ.
Έχει πιάσει υστερία τον κόσμο. -
εκτός απο τους γεροπαράξενους κυκλοφορεί και αλτσχαιμερ εκεί έξω.και τα 2 λίτρα θα τον σώσουν?
αν πχ μένει 10 χλμ από εκεί που έβαλε βενζίνη, θέλει 2 λίτρα πήγαινε-έλα ως το σπίτι του... δλδ όση του έλειπε -
Εχω ενα φιλο εδω κατω που κυκλοφορουσε με αυτοκινητο αντικαταστασης για κανα μηνα..Πηγαινοντας να το αφησει ηταν ηδη καποιες μερες με λαμπακι..Οποτε σταματησε και ζητησε 2e βενζινη με τον υπαλληλο να τον κοιτα σαν εξωγηινο..
Πλακα πλακα απ οτι μου ειπαν σημερα πρεπει να πανε Βολο οι δικοι μου τη Τεταρτη και η xantia εχει λαμπακι και η xsara κανα 20αρι λιτρα και εχουν αρχισει και κλεινουν ολα γυρω γυρω..
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η Βόρεια Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα καθώς όλοι μα όλοι οι βενζινάδες βαρούν μύγες.Μπα, στα πρατήρια της ανατολικής Θεσσαλονίκης ήδη το απόγευμα υπήρχαν ουρές. Γεμίσαμε το Avensis (ήταν στο 50%) γιατί υπάρχει ειδική ανάγκη.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω ενα φιλο εδω κατω που κυκλοφορουσε με αυτοκινητο αντικαταστασης για κανα μηνα..Πηγαινοντας να το αφησει ηταν ηδη καποιες μερες με λαμπακι..Οποτε σταματησε και ζητησε 2e βενζινη με τον υπαλληλο να τον κοιτα σαν εξωγηινο..Πλακα πλακα απ οτι μου ειπαν σημερα πρεπει να πανε Βολο οι δικοι μου τη Τεταρτη και η xantia εχει λαμπακι και η xsara κανα 20αρι λιτρα και εχουν αρχισει και κλεινουν ολα γυρω γυρω..
Ειναι και μερα σημερα που πολλα πρατηρια ειναι κλειστα οποτε αυριο ριχτε καμια ματια.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Κ μετα παραπονιούνται τα παραμεθόρια πρατήρια οτι δεν έχουν κόσμο!!Τι περιμένουν οταν τρεις κ λιγο οι προμηθευτές τους κάνουν απεργία κ σπρώχνουν τον κόσμο να παει να δοκιμάσει μηπως τον συμφέρει να γεμίσει εξω! Κανονικά αυτοί έπρεπε να ειναι οι πρώτοι που θα κυνηγήσουν του φορτηγατζήδες κ οχι να ζητανε μετα φοροαπαλλαγές κλπ! Τωρα πρέπει να πολεμήσουν αν θελουν να επιβιώσουν μετά θα ειναι αργά!
Εγω ειμαι κομπλέ, τινγκα ειναι το αυτοκίνητο κ σε δυο βδομάδες που θα ξαναγυρίσω χωριό για ΣΚ θα τη βγαλω με safemod κ κατανάλωση στο ελάχιστο ωστε να παω να γεμίσω στο Μπουλγκαρια κ θα τους δώσω μετα χαρας το 5ευρω πουστια που χρεωνουν!
Για να δουμε σε λιγους μηνες που η Βουλγαρια θα γινει μελος στο schengen, θα χρεονουνε τα 5 ευρουλακια
-
εκτός απο τους γεροπαράξενους κυκλοφορεί και αλτσχαιμερ εκεί έξω.Συνοψίζοντας τους προλαλήσαντες υπάρχει και η πιθανότητα να πρόκειται για οδηγό με αλτσχάϊμερ, με χαλασμένο δείκτη βενζίνης και με έντονες παρορμήσεις για διαρκή αναπλήρωση του ντεπόζιτου σε συγκυρίες επικείμενης απεργίας βυτιοφόρων...
(Οι αποδόσεις σ' αυτό τ ενδεχόμενο παίζουν σε αριθμούς Avogadro) -
Ο χρήστης Angelosss έγραψε:
Κ μετα παραπονιούνται τα παραμεθόρια πρατήρια οτι δεν έχουν κόσμο!!
Τι περιμένουν οταν τρεις κ λιγο οι προμηθευτές τους κάνουν απεργία κ σπρώχνουν τον κόσμο να παει να δοκιμάσει μηπως τον συμφέρει να γεμίσει εξω! Κανονικά αυτοί έπρεπε να ειναι οι πρώτοι που θα κυνηγήσουν του φορτηγατζήδες κ οχι να ζητανε μετα φοροαπαλλαγές κλπ! Τωρα πρέπει να πολεμήσουν αν θελουν να επιβιώσουν μετά θα ειναι αργά!
Εγω ειμαι κομπλέ, τινγκα ειναι το αυτοκίνητο κ σε δυο βδομάδες που θα ξαναγυρίσω χωριό για ΣΚ θα τη βγαλω με safemod κ κατανάλωση στο ελάχιστο ωστε να παω να γεμίσω στο Μπουλγκαρια κ θα τους δώσω μετα χαρας το 5ευρω πουστια που χρεωνουν!
Για να δουμε σε λιγους μηνες που η Βουλγαρια θα γινει μελος στο schengen, θα χρεονουνε τα 5 ευρουλακια
Oπως πληρωνεις διοδια σε αλλα κρατη ετσι πληρωνεις και εκει την βινιετα.(τι σχεση εχει η σενγκεν;)
-
νομιζα τα 5 ευρω που πληρωνεις ειναι για να μπεις στη χωρα, αμα ειναι για βινιετα τοτε καλα κανουν και σε χρεωνουν, λαθος μου
-
Ο χρήστης Angelosss έγραψε:
νομιζα τα 5 ευρω που πληρωνεις ειναι για να μπεις στη χωρα, αμα ειναι για βινιετα τοτε καλα κανουν και σε χρεωνουν, λαθος μουκαποια στιγμη στο τροκτικο εγραψαν οτι χρεωνουν 5€ την εισοδο αλλα απο οτι ξερω ειναι για 7ημερη βινιετα,αν καποιος απο τους κοντινους εκει ξερει κατι αλλο ας το γραψει.
-
Σε οποιον θελει να αποφυγει τις ουρες που εχουν δημιουργηθει στα πρατηρια της Θεσσαλονικης στα ανατολικα και κεντρο κυριως εγω στο λιμανι που πηγα πριν μια ωρα φουλαρα σε πρατηριο πριν την βιλκα jetoil και δεν ειχε ουτε ενα αυτοκινητο ουρα μονο εγω
Βενζίνη ώρα μηδέν!