-
Εκανα μια βολτα νωριτερα στα γυρω βενζιναδικα και ειδα πως τσιμπησαν ολοι κατιτις. Απο Δευτερα στο Θεο θα την πανε??
-
Σε μια βόλτα που έκανα εγώ πριν είδα αυξημένη την προσέλευση στα πρατήρια.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
'Αντε ν΄ ανεβαίνει και 'η μέση τιμή της αμόλυβδης' στο 1,60 σιγά-σιγά ...
- κατανάλωση
- έσοδα κράτους από φορολογία
Στην απεργία αναφερόμουν... Πιστεύεις πως δεν θα 'τσιμπήσουν' οι τιμές ανά λίτρο ΠΑΛΙ ;
αυτη τη φορα δεν θα τσιμπουσουν θα χουφτωσουν
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
'Αντε ν΄ ανεβαίνει και 'η μέση τιμή της αμόλυβδης' στο 1,60 σιγά-σιγά ...
- κατανάλωση
- έσοδα κράτους από φορολογία
Στην απεργία αναφερόμουν... Πιστεύεις πως δεν θα 'τσιμπήσουν' οι τιμές ανά λίτρο ΠΑΛΙ ;
αυτη τη φορα δεν θα τσιμπουσουν θα χουφτωσουν
Μονο στο χουφτωμα θα μεινουν? Χθες η απλη εκανε 1,439 και σημερα πηγε 1,454, αλλος πρατηριουχος μεχρι χθες την ειχε 1,446 και σημερα την πηγε 1,476
-
Νομίζω ότι από τώρα πρέπει να ετοιμάζονται τα χαρτιά της επίταξης!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομίζω ότι από τώρα πρέπει να ετοιμάζονται τα χαρτιά της επίταξης!Δεν εγινε ποτε Αρση της Επιταξης μεχρι τωρα ειναι Επιταγμενοι!
-
Ξύλο που θέλουν μερικοί...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν εγινε ποτε Αρση της Επιταξης μεχρι τωρα ειναι Επιταγμενοι!
Τέλεια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν εγινε ποτε Αρση της Επιταξης μεχρι τωρα ειναι Επιταγμενοι!
Τέλεια!
Επρεπε να βαζες ειδησεις νωριτερα στο Μεγκα. Ο Τζωρτζατος δηλωσε πως θα παραδωσουν τα κλειδια τους θα θυμηθουμε εποχες Σ.ΕΠ (1992) οπως στα λεωφορεια της Αθηνας τοτε . Οι μεγαλυτεροι θα θυμουνται.
-
Τον είδα και εγώ τον Τζωρτζάτο πριν . Σούργελο... Τι είχε γίνει το 1992?
-
Στιγμές απείρου κάλλους με τις γιαγιάδες να προσπαθούν να ανέβουν στα REO... Είχαμε όμως και τα ωραία, με τις δεσποινίδες και τις κοντες φούστες.
-
Πάρτι ξανά στα βενζινάδικα. Ελάτε όλοι να γνωριστούμε και να γεμίσουμε
-
Η πλακα ειναι οτι γεμισα χωρις να εχω διαβασει τιποτα απο τα παραπανω!
Να σας πω, Κομοτηνη- Θεσσαλονικη και αντιστροφα θα με βγαλει ενα ρεζερβουαρ? -
με βλέπω κάθε εβδομάδα στη Δοϊράνη για φουλάρισμα και αρνάκι στη γάστρα με πατάτες και κόκκινο κρασί...και όλα μαζί στην τιμή του ντίζελ...
σε ένα θα συμφωνήσω με τους απεργούς....ο υπουργός είχε δημόσια δεσμευτεί ότι με τη λήξη της καλοκαιρινής απεργίας θα κάτσει με τους αυτοκινητιστές να βρούνε λύσεις...ως γνήσιος έλληνας πολιτικός, με το που έληξε η απεργία, ξέχασε κάθε υπόσχεση που είχε δώσει...αυτό τους έχει εκνευρίσει + την μείωση της κατανάλωσης καυσίμων κατά 30% και των μεταφορών κατά 40% τους έχει οδηγήσει σε σκέψεις για παράδοση των οχημάτων τους, ως επιταγμένα, στις νομαρχίες
κουφαλέστερος των κουφάλων... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να σας πω, Κομοτηνη- Θεσσαλονικη και αντιστροφα θα με βγαλει ενα ρεζερβουαρ?Εκτός εξαιρετικής περίπτωσης (πχ να έχεις Smart ή να πηγαίνεις με 200) ναι. Αλλά με προσοχή στην κίνηση.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Να σας πω, Κομοτηνη- Θεσσαλονικη και αντιστροφα θα με βγαλει ενα ρεζερβουαρ?
Εκτός εξαιρετικής περίπτωσης (πχ να έχεις Smart ή να πηγαίνεις με 200) ναι. Αλλά με προσοχή στην κίνηση.
Ευχαριστω Onyx!!
-
ΟΙ φορτηγατζηδες ειναι ελευθεροι επαγγελματιες,αμα δεν γουσταρουν ας μην πανε και ποτε στην δουλεια,αλλα το κρατος να ανοιξει αμεσα το επαγγελμα γιατι η μεταβατικη περιοδος τελικα γυριζει μπουμερανγκ
-
Θελαν να βγάλουν εφάαξ και οι φορτηγατζιδες...
Βρε ουστττ... -
Εγω δεν ειχα παρει πρεφα τι γινεται μεχρι που κινουμενος αποψε ειδα τι γινοταν στα βενζιναδικα οποτε στηθηκα κι εγω..
-
Εχει ηδη ουρες στα βενζιναδικα!!
Ευτυχως γεμισα απο χθες!
Βενζίνη ώρα μηδέν!