-
δεν το βλέπω να πηγαίνει για απεργία γιατί πλέον ο κόσμος τέλειωσε από ανοχή.
το έχουν καταλάβει κ οι ίδιοι....
καλά για τον Τζωρτζάτο και τον άλλον τον μανάβη τον Τσάμο (πως τον λένε) ας μην μιλήσω καλύτερα.
είμαι στο μισό αλλά δεν πρόκειται να στηθώ σε ουρές. ΕΛΕΟΣ πιά!
-
Συγνώμη αλλά εγώ έχω μπερδευτεί λίγο. Έχει κυρηχθεί επίσημα απεργεία, ή μπορεί να κυρηχθεί?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Συγνώμη αλλά εγώ έχω μπερδευτεί λίγο. Έχει κυρηχθεί επίσημα απεργεία, ή μπορεί να κυρηχθεί? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εχει ηδη ουρες στα βενζιναδικα!!
Ευτυχως γεμισα απο χθες!Απο τωρα ουρες? Σε ποια περιοχη αν επιτρεπεται? Θα βγω αργοτερα να δω τι παιζει εδω γυρω.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ευτυχως γεμισα απο χθες!Απο τωρα ουρες? Σε ποια περιοχη αν επιτρεπεται? Θα βγω αργοτερα να δω τι παιζει εδω γυρω.
θα βγεις εξω για να δεις αν εχουν ουρες τα βενζιναδικα???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα βγεις εξω για να δεις αν εχουν ουρες τα βενζιναδικα???
Θα παω για εφημεριδα και στον δρομο μου εχω 3 βενζιναδικα. Να δω και τι κοσμος κυκλοφορει
-
Σε όλα τα βενζινάδικα έχει ουρές. Κυψέλη και Παγκράτι που κινήθηκα είχε παντού.
Σε μια από αυτές έκατσα και γω για μια ώρα για να βάλω βενζίνη. 1.495/λίτρο αμόλυβδης παρακαλώ.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σε όλα τα βενζινάδικα έχει ουρές. Κυψέλη και Παγκράτι που κινήθηκα είχε παντού.Σε μια από αυτές έκατσα και γω για μια ώρα για να βάλω βενζίνη. 1.495/λίτρο αμόλυβδης παρακαλώ.
Κατσε θα τσιμπισει λιγο ακομα αυριο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είμαι στο μισό αλλά δεν πρόκειται να στηθώ σε ουρές. ΕΛΕΟΣ πιά!
+1
στην ανάγκη απλά θα φεύγω μιάμιση ώρα νωρίτερα για να πάω στη δουλειά με συγκοινωνία, προς το τέλος της βδομάδας -
Στη Λ. Αθηνών και προς Ελευσίνα έχει ελάχιστες ουρές. Σε πέντε λεπτά έχεις ξεμπερδέψει. Απορώ γιατί τόσος πανικός. Δεν είχα καθόλου βενζίνη σήμερα και πήγα γέμισα. Στα Β.Π. κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον. Μάλλον για να ξανανοίξουν με αυξημένη τιμή. Ο κλασικός ο μαυραγορίτης ο Έλληνας. Στην περιφερειακή Αιγάλεω κυκλοφορούν πάρα πολλά βυτιοφόρα της Shell και της BP (μάλλον για διαρκή ανεφοδιασμό).
-
Στήθηκα ένα μισάωρο και εγώ, γιατί είμουν με λαμπάκι. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτές τις μέρες και το έμαθα εχθές αργά όταν γύρισα στεγνός από Εύβοια.
Κινητοποίησα και τον πατέρα μου που επίσης ήταν στεγνόςΗ παραλιακή έχει παντού ουρές, αλλά όχι σε τραγικό βαθμό.
-
Στο Γαλατσι καλα ηταν μεχρι πριν λιγο, δεν ειχε κατι το σπουδαιο. ή λετε να ετυχα τη στιγμη? Εγω φουλαρα χθες το μεσημερι την ωρα της καταιγιδας που δεν κυκλοφορουσε ψυχη πλυθηκε και το αμαξι
-
Μα καλα μονο στην Αττικη γινεται χαμος??
Εδω πανω σημερα που βγηκα μια βολτα δεν ειδα καθολου ουρες!!!! -
Τα καναλια ξεκινησαν το τροπαριο ή ακομη με τη ΔΕΘ ασχολούνται!!
ΥΣ. Εδω πανω δεν μας πιανει η απεργια, είμαστε σε 'ξενη' χώρα -
Η Βόρεια Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα καθώς όλοι μα όλοι οι βενζινάδες βαρούν μύγες. Άλλωστε υπάρχει και η λύση του ταξιδιού αναψυχής ως Σκόπια-Βουλγαρία-Αλβανία.
Στην Αθήνα σήμερα στα 3 βενζινάδικα επί της Βουλιαγμένης που ήταν ανοιχτά η ουρά έπαιζε από τα 300 ως και τα 500 μέτρα.....
-
αρχισαμε παλι ?
-
Εγω περιμενα κανα τεταρτο συνολικα μεχρι να βαλω βενζινη στην πρωτη ΒΡ της Καποδιστριου , αλλα μετα απο μενα αρχισε να μαζευει κοσμο η ουρα. Εριξα και μερικα καντηλια σε εναν που επειδη ερχοταν απο απεναντι ουσιαστικα περασε ολη την ουρα (για να πω την αληθεια για να παει στην αρχη της ουρας ειναι αρκετα δυσκολο αν ερχεσαι απο απεναντι ετσι οπως ειναι ο δρομος, αλλα εκεινη τη στιγμη αισθανεσαι μαλακας που βλεπεις τον αλλον να βαζει βενζινη αμεσως..) και αρχισε κατι ωραια του στυλ δεν ηξερα οτι η ουρα περιμενε να βαλει βενζινη και γενικως ομορφιες
-
Αντε να ανοίξει και αυτό να τελειώνουμε...
μας κάνουν ότι θέλουν μερικές μοσχαροκεφαλές...
-
Κ μετα παραπονιούνται τα παραμεθόρια πρατήρια οτι δεν έχουν κόσμο!!
Τι περιμένουν οταν τρεις κ λιγο οι προμηθευτές τους κάνουν απεργία κ σπρώχνουν τον κόσμο να παει να δοκιμάσει μηπως τον συμφέρει να γεμίσει εξω! Κανονικά αυτοί έπρεπε να ειναι οι πρώτοι που θα κυνηγήσουν του φορτηγατζήδες κ οχι να ζητανε μετα φοροαπαλλαγές κλπ! Τωρα πρέπει να πολεμήσουν αν θελουν να επιβιώσουν μετά θα ειναι αργά!
Εγω ειμαι κομπλέ, τινγκα ειναι το αυτοκίνητο κ σε δυο βδομάδες που θα ξαναγυρίσω χωριό για ΣΚ θα τη βγαλω με safemod κ κατανάλωση στο ελάχιστο ωστε να παω να γεμίσω στο Μπουλγκαρια κ θα τους δώσω μετα χαρας το 5ευρω πουστια που χρεωνουν!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...μας κάνουν ότι θέλουν μερικές μοσχαροκεφαλές...Χρόόόόόνια τώρα...
Βενζίνη ώρα μηδέν!